Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι ενώ η ζάχαρη περιέχει υδατάνθρακες και αποδίδει 4 θερμίδες ανά γραμμάριο, το γλυκαντικό onstevia περιέχει θερμιδογόνα συστατικά , που αποδίδουν 0,4 θερμίδες ανά γραμμάριο, σε οποιαδήποτε ποσότητα κατανάλωσης.

http://www.inovia.gr/onstevia/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αυτο το ξέρω , εννοούσα η συγκεκριμένη δεν ξέρω κατά πόσο ειναι onstevia  η καμία απατεωνιά, γιατί μου φάνηκε φθηνή  !

Δεν ξέρω κάτσε να βγάλω φωτό την καρτέλα να μου πεις γιατί δεν ασχολήθηκα με θερμίδες ποτέ

Φυσικά έχει ίδια γεύση με την ζάχαρη αφού είναι ζάχαρη που ένας μακετίστας κόλλησε την στάμπα "Στέβια" πάνω. 

Ίδιες θερμίδες ακριβώς με την ζάχαρη έχει.. αγόραζε ζάχαρη καλύτερα.

Αυτά που λέει στα αριστερά και αυτά που λέει στα δεξιά δεν γίνεται να ισχύουν ταυτόχρονα, οπότε στα αριστερά απλά λένε ψέμματα. 

• Like 4

Καλά οι θερμίδες δεν με ενοχλούν προσωπικά . Όλα τα άλλα κακά της ζάχαρης όμως ναι. Πως συμπεράνες όμως ότι είναι απατεωνιά ;

Από ότι λίγο που έψαξα φαίνεται σοβαρή εταιρεία με εξαγωγές στο εξωτερικό και συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις.

Μακάρι να κάνεις λάθος

Καλά οι θερμίδες δεν με ενοχλούν προσωπικά . Όλα τα άλλα κακά της ζάχαρης όμως ναι. Πως συμπεράνες όμως ότι είναι απατεωνιά ;

Από ότι λίγο που έψαξα φαίνεται σοβαρή εταιρεία με εξαγωγές στο εξωτερικό και συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις.

Μακάρι να κάνεις λάθος

από την τιμή και μόνο καταλαβαίνεις για το προϊον 

στα 4€ περίπου βγάζουν 45γρμ γνήσιας στέβια

απατεωνιά όσον αφορά το "έχει μισές θερμίδες ανα μερίδα με την ζάχαρη". Δεν έχει μισές έχει ακριβώς ίδιες το γράφει στο κουτί. 

Όσον αφορά τα αρνητικά της ζάχαρης που λες, η στέβια έχει απειροελάχιστες θερμίδες, το 5% που έχει η ζάχαρη. Σου δίνουν ένα σκεύασμα που σου υπονοεί ότι "δεν τρως ζάχαρη αλλά στέβια". Αν είναι όντως έτσι από πού έρχεται το υπόλοιπο 95% των θερμίδων?

Φαντάζομαι παίρνουν ζάχαρη κάνουν μια ψιλοεπεξεργασία με 1% στεβιόλη και σου λένε "είναι στεβια"

το εξωτερικό δεν λέει τίποτα η απάτη των θερμίδων και του μάρκετινγκ στην διατροφή είναι παγκόσμιο φαινόμενο και στηρίζεται στο ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει / δεν ενδιαφέρεται να διαβάζει labels. Το μάρκετινκ πάνω στην συσκευασία λέει άλλα και το label λέει άλλα. 

• Like 2

καλησπέρες    B)

ποια πολεμική τέχνη λέτε οτι είναι καλύτερη για αυτοάμυνα στο δρόμο ? ας πούμε πως κάποιος την ξεκινάει σοβαρά πόσες μέρες την εβδομάδα θα πρέπει να βάλει βάρη  για να τα συνδυάσει ? τι θα πρέπει να αλλάξει γενικότερα στη διατροφή του ? υπάρχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες? 

Ακριβως τα περισσότερα προϊόντα με στέβια που κυκλοφορούν ειναι μούφα, συμπεριλαμβάνουν όση χρειάζεται για να μην έχουν νομικά θέματα και τελικά σου πλασάρουν το ίδιο πράγμα με αλλο όνομα και υψηλότερη τιμή.

• Like 2

Ακριβως τα περισσότερα προϊόντα με στέβια που κυκλοφορούν ειναι μούφα, συμπεριλαμβάνουν όση χρειάζεται για να μην έχουν νομικά θέματα και τελικά σου πλασάρουν το ίδιο πράγμα με αλλο όνομα και υψηλότερη τιμή.

http://eu.iherb.com/Now-Foods-Certified-Organic-Better-Stevia-Extract-Powder-4-oz-113-g/38293

την θεωρείς μούφα; 

η απάντηση πάντα βρίσκεται στα συστατικά των όσων επιλέγεται να αγοράσετε 

επειδή είναι πανάκριβη "νοθεύεται" πανεύκολα .. πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ τα συστατικά της 

Φυσικά έχει ίδια γεύση με την ζάχαρη αφού είναι ζάχαρη που ένας μακετίστας κόλλησε την στάμπα "Στέβια" πάνω. 

Ίδιες θερμίδες ακριβώς με την ζάχαρη έχει.. αγόραζε ζάχαρη καλύτερα.

Αυτά που λέει στα αριστερά και αυτά που λέει στα δεξιά δεν γίνεται να ισχύουν ταυτόχρονα, οπότε στα αριστερά απλά λένε ψέμματα. 

η στέβια που παίρνω πάντως δεν έχει θερμίδες (απειροελάχιστες) αλλα είναι 10 euro το κουτάκι 50? γραμμαρίων 

• Like 3

Νικο πυγμαχία ξεκίνα , τίποτα καλύτερο και ταιριάζει με τον σωματότυπο σου !

Οταν εξοικειωθείς καλά, μετά περνάς και στο kick  βάζεις και τα πόδια στο παιχνίδι και είσαι άρχοντας!

====

Για το παραπάνω του τεο  αυτό εννοούσα εξαρχής , απο στεβια μεν, πολύ μικρή ποσότητα δε !

Εγω ζαχαρη δεν βαζω πουθενά, ελάχιστη στον καφε μόνο, στο σπίτι μου εχω αυτήν και είμαι κομπλέ

02960.jpg
  • Like 3

Όχι Δήμητρα μια χαρά ειναι η now

προφανώς και είναι μια χαρά αφού είναι η γνήσια. 

τα 115γρ της κοστίζουν 22ε

όπως ανέφερα και πριν κοιτάς τα συστατικά πάντα...και όχι τα μαρκετινγκ-κείμενα τους ....

πολύ το τραβήξαμε το θέμα :D 

• Like 1

Λοιπόν ψιλοπουστιά είναι. Λέει ότι έχει 50% λιγότερες θερμίδες γιατι έχει διπλάσια γλυκαντική αξία. Άρα με την μισή ποσότητα γλυκαίνει όσο η ζάχαρη με κανονική. Δεύτερον είναι ποσοστό στέβιας με φρουκτόζη.

--------

Boxing για τους ντούκηδες σαν του λόγου σου vapir. Σε καλό σύλλογο και προπονητή . Πολλές δοκιμές πριν καταλήξεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...