Mau-Maus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αν ήξεραν οι πρόγονοι μας ότι τις επαναστάσεις και τα τα 'όχι' τους θα τα χρησιμοποιούσαν τα ρεμάλια σήμερα για να λουφαρουν από την εργασία τους, ακόμη σκλαβωμένοι θα ήμασταν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Οι ιδιοκτήτες τα κλείνουν για να μην πληρώσουν το 75% για την πολύ μικρή έτσι και αλλιώς προσέλευση αυτές τις μέρες. Πάω για χοληστερόργιο χεχε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
splashboogie Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση; στο site υπαρχουν ατομα που πουλανε πρωτεινες και μαλιστα σφραγισμενες.. Παιζει μια συσκευασια π.χ. MP να ειναι "μαιμου";? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Έκανα εδώ (https://goo.gl/zB4oAN)μία playlist με διάφορα podcasts πάνω σε άσκηση και διατροφή. Εμένα με βολεύει πολύ να τα ακούω όταν είμαι είτε στα μέσα είτε στο αμάξι είτε στο περπάτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αν ήξεραν οι πρόγονοι μας ότι τις επαναστάσεις και τα τα 'όχι' τους θα τα χρησιμοποιούσαν τα ρεμάλια σήμερα για να λουφαρουν από την εργασία τους, ακόμη σκλαβωμένοι θα ήμασταν.. Οταν στις μερες μας η εργασια ειναι πανω απο 12ωρες, 500€ 6μερες την εβδομαδα καποιοι, λενε οτι να θα κατσουμε ακομα μια μερα. Δεν ειμαστε ολοι τοσο τυχεροι που να συνδυαζουμε την γκαυλα μας με την δουλειά Οσο για το αν θα επρεπε να ταν ανοιχτα, ε για σημερα τους δικαιολογω, παιδια εχουν να πανε να τα καμαρωσουν, εγω πχ θα παω μαξ μια ωρα,αυτος θα πρεπει να ναι εκει ολη την μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 6,610 κιλα κοτοφιλετα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 τρωγονται καταψυγμενα??η ειναι σαν χαρτια?γιατι δεν παιρνεις μια ψηστερια να τα βαζεις καθε μερα? 30 λεπτα δουλεια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για ευκολία. Ψηνεις μία, βάζεις ψυγείο ή/και κατάψυξη, βγάζεις και τρως κρύα ή ζεσταίνεις ελαφρώς αν υπαρχει δυνατοτητα. Εγώ στη δουλειά δεν έχω χρόνο για ζέσταμα οπότε τα τρώω κρύα. Δεν είναι κι ότι πιο νόστιμο αλλά όταν σε 8 ώρες έχεις 2 5' διαλειμματα, ψάχνεις γρηγορες κι αποδοτικες λυσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Οταν κανεις διατροφη ολα κινουνται βαση προγραμματισμου. Το να ψηνω καθημερινα ενα απτα 5 γευματα μου, ειναι πολυτελεια. ναι μια χαρα ειναι κατεψυγμενο. Μου βγαζουν περιπου 4 βδομαδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Οταν κανεις διατροφη ολα κινουνται βαση προγραμματισμου. Το να ψηνω καθημερινα ενα απτα 5 γευματα μου, ειναι πολυτελεια. ναι μια χαρα ειναι κατεψυγμενο. Μου βγαζουν περιπου 4 βδομαδες. Εσυ δεν ήσουν που χτυπούσες το "βρώμικο" στη φωτό από insomnia meeting; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εσυ δεν ήσουν που χτυπούσες το "βρώμικο" στη φωτό από insomnia meeting; Οχι, τα ελευθερα μου ειναι προγραμματισμενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 "Ανακάλυψα" ότι μπορεί κανείς να ψήσει ομελέτα στο τηγάνι χωρίς καθόλου λάδι, μόνο με νερό και χωρίς να κολλήσει καθόλου.... ....την ιδέα την πήρα από τα "ποσσέ", λεγόμενα, αυγά μάτια που φτιάχνονται ρίχνοντας τα αυγά σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό... Το πρωί μερικές φορές θέλω τηγανητά αυγά (συνήθως προτιμώ να τα τρώω βραστά>μελάτα) αλλά νωρίς την ημέρα δεν αντέχω καθόλου τη γεύση και τη μυρωδιά της λαδίλας... ...οπότε δοκίμασα το εξής και δούλεψε μια χαρά.... - έβαλα 1 δάχτυλο περίπου νερό στο τηγάνι - έθεσα ψηλά τη θερμοκρασία μέχρι να αρχίζει να βράζει - χαμήλωσα το "μάτι" στα 2/3 της θερμοκρασίας - έριξα τα χτυπημένα αυγά - τα άφησα μέχρι να σχηματίσουν μια πιο στερεή επιφάνεια - έκοψα την ομελέτα σε 3 κομμάτια και τη γύρισα από την άλλη πλευρά - αφού ψήθηκε κι από εκεί λίγο την έκοψα σε μικρά κομμάτια και τα τηγάνιζα σαν κομματάκια κρέας που "σωτάρει" κανείς στην εστία....έτσι είναι πιο εύκολο να αποφύγει κανείς να κολλήσουν τα αυγά στο τηγάνι ...το νερό εξατμίζεται από το τηγάνι σιγά-σιγά και δεν ανακατώνεται με τα αυγά, δεν διαλύει το μίγμα δλδ... ...μαζί με λίγη ψιλοκομμένη πιπεριά φλωρίνης και λίγο ανθότυρο έγινε και εξαιρετικό μεσημεριανό. Παλιότερα, για να αποφύγω το λάδι/τηγάνι έκανα την ομολέτα στον φούρνο μικροκυμάτων κι εκεί έβαζα και λίγο γάλα στο μίγμα...καλούτσικη έβγαινε, αλλά πολύ "αφράτη" και στην υφή και στην γεύση... ...έτσι είναι πολύ καλύτερη Δοκίμασα επίσης ένα συνδυασμό που δεν είχα δοκιμάσει άλλη φορά και τον βρήκα εξαιρετικό.. Φάβα (μόλις με μια κ.σ. λάδι) + αυγά τηγανητά (ό.π.) + αβοκάντο (μισό ψιλοκομμένο, ανακατεμένο με την ομελέτα στο πιάτο) + σπανάκι ...εξαιρετικός συνδυασμός ζωικών και φυτικών πρωτεϊνών και "καλών" λιπαρών...μετράει πολύ.... Την επόμενη βδομάδα προγραμματίζω να φτιάξω "γλυκιά κολοκυθόπιτα" - χωρίς φύλλο, ίσως λίγο αλευροποιημένη βρώμη ως "συνδετικό" - χωρίς ζάχαρη, αλλά με πολτό μήλων ως γλυκαντικό - σταφίδες - καρυδια ψιλοκομμένα - καβουρδισμένο σουσάμι - κανέλλα - γαρύφαλλο - μοσχοκάρυδο ...είχα πάρει δύο κολοκύθες "butternut" από το Lidl όταν τις είχε προσφορά, μου είχε καρφωθεί η ιδέα να κάνω μια κολοκυθόπιτα με τα συστατικά που χρησιμοποιούσε η γιαγιά μου, αλλά με λιγότερες θερμίδες (χωρίς ζάχαρη, χωρίς φύλλο, με ελάχιστο λάδι) ...ήδη μου τρέχουν τα σάλια αλλά έφαγα πολλούς υδατάνθρακες τις τελευταίες δύο βδομάδες, οπότε θα κάνω λίγη υπομονή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Την πιο καλή ομελέτα χωρίς λάδι την φτιάχνω στον φούρνο. Η στέβια που δεν έχει καμία διαφορά στην γεύση από την ζάχαρη είναι αυτή. Επιτέλους γλυκά χωρίς την επίγευση γλίτσας της παλιάς στέβιας η τα χημικά γλυκαντικά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Την πιο καλή ομελέτα χωρίς λάδι την φτιάχνω στον φούρνο. Η στέβια που δεν έχει καμία διαφορά στην γεύση από την ζάχαρη είναι αυτή. Επιτέλους γλυκά χωρίς την επίγευση γλίτσας της παλιάς στέβιας η τα χημικά γλυκαντικά Κι από θερμίδες; Στην ιστοσελίδα της εταιρείας δεν παρέχει σχετικές πληροφορίες. Για τη παραπάνω συνταγή κολοκυθόπιτας, όμως, θα προτιμούσα τον πολτό μήλων αντί του γλυκαντικού...πιστεύω θα δέσουν ωραία οι γεύσεις, θα γίνει λίγο πιο γλυκιά η συνταγή χωρίς να είναι "γλυκιά" ακριβώς... Γενικά, προσωπικά, αποφεύγω και τη χρήση των γλυκαντικών για να μην μαθαίνω στη γλυκιά γεύση...στα κατεξοχήν "γλυκά" βέβαια μπορεί να χρειάζεται, οπότε τέτοια υποκατάσταστα είναι χρήσιμα... ...ό,τι έχει τύχει να κοιτάξω πάντως έχει μικρή διαφορά στις θερμίδες από καθαυτή τη ζάχαρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Τεο δεν ξερω τι ρόλο βαράει απο θερμίδες αυτή η στεβια , από γεύση πάντως όντως ειναι πολυ καλή την παίρνω για την μάνα μου και την εχω δοκιμάσει πολλές φορές ! -- Οσοι μαγειρεύουν παίρνουν ένα καλό αντικολλητικο τηγάνι και δεν χρειάζεται να ρίξουν ούτε μια σταγόνα λάδι ούτε νερό ουτε τίποτα για να φτιάξουν αυγά ! επίσης τον φούρνο μικροκυμάτων εγώ προσωπικά δεν τον χρησιμοποιήσω ποτέ, το να ζεστάνεις ένα φαγητό εκει οκ το καταλαβαίνω, το να φτιάξεις όμως ομελέτα μέσα μου φαίνεται αδιανόητο δεν θα έτρωγα που να με πλήρωνες! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις