Vapir Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 οχι ρε νικολα τι φωτοσοπ , εγω το ξέρω πάρα πολλά χρονιά οτι το χέρι που ειναι σηκωμένο φαίνεται μισό από το αλλο, να δες και εδώ διαφορά χαχαχααχα!! Η μεζούρα πόσο λεει , 41 βλέπω καλά ? Δείχνει πολύ μεγαλύτερο το χέρι σου , 44 - 45 1ααδδ.jpg ---- Φωτη οχι δεν εχω μπλεξει με ζουμερή αν και πολυ θα το ήθελα , οι ζουμερές φτιάχνουν τις καλύτερες πίτες δεν έπιασε καλά , ήταν αν δεις στο κάτω μέρος του 3κέφαλου στην απο πάνω δεν ξέρω που είχε φτάσει , ήταν απο προπόνηση το πρωί και ένιωθα έτοιμος να σκάσω χαχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Αναλογα το σημειο και το μεγεθος γροσερι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Τι χερια ειναι αυτα ρε αντε μη βαλω και τα δικα μου! Σημερα ρωτησα τη κοπελια... σε ποσο καιρο λες θα φτασω στο μαξ που ημουν πριν. Στο καλυτερο που εχω φτασει ποτε. Μου λεει 4 μηνες. Μου ρθαν 4 εμφραγματα. Τι περιμενεις λεει 10 μηνες μαλακιζεσαι και μ εναν θα επανελθεις; Φαααααπ οι μαλακιες πληρωνονται. Αντε τωρα ξεκινα σχεδον απ την αρχη, αντε τωρα να υποφερεις σε καθε προπονηση, καθε βδομαδα. Μαθημα για να μη ξαναφτασεις ποτε εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Άλεξ ζείς;;; ------ Ε ναι ρε Maus το ίδιο ψυχρό βλέμμα ,το εκτόπισμα και hook του Fedor δεν έχει; ------ Άλλαξα πρόγραμμα. 20 επαναλήψεις Χ 4 σετ κάτω σώμα , 15 επαναλήψεις X 3 set πάνω σώμα. ------ Στην σχολή που κάνω αερόβια έμαθα πολλά νέα ,για παιδιά που γυμναζόμασταν παρέα παλιά. Αυτό που μου έμεινε είναι ότι τα 2 αδέλφια με αμέτρητα μετάλλια karate και bjj σε πανελλήνιους ,βαλκανικούς,μεσογειακούς και παγκόσμιους αγώνες ανοίξαν σχολή κοντά μου. Ο μικρός μάλιστα συμμετέχει επαγγελματικά στο Ελληνικό mma. Βρήκα και βίντεο του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Τι χερια ειναι αυτα ρε αντε μη βαλω και τα δικα μου! Σημερα ρωτησα τη κοπελια... σε ποσο καιρο λες θα φτασω στο μαξ που ημουν πριν. Στο καλυτερο που εχω φτασει ποτε. Μου λεει 4 μηνες. Μου ρθαν 4 εμφραγματα. Τι περιμενεις λεει 10 μηνες μαλακιζεσαι και μ εναν θα επανελθεις; Φαααααπ οι μαλακιες πληρωνονται. Αντε τωρα ξεκινα σχεδον απ την αρχη, αντε τωρα να υποφερεις σε καθε προπονηση, καθε βδομαδα. Μαθημα για να μη ξαναφτασεις ποτε εκει. τι εννοείς το μαξ; σε κιλά; κλάιν ρε μαργαριτόνι.... το θέμα είναι η εικόνα και όχι το πόσο σηκώνεις τώρα το "υπόφερεις" είναι σχετικό. στο δίμηνο θα είσαι κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 τι εννοείς το μαξ; σε κιλά; κλάιν ρε μαργαριτόνι.... το θέμα είναι η εικόνα και όχι το πόσο σηκώνεις τώρα το "υπόφερεις" είναι σχετικό. στο δίμηνο θα είσαι κομπλέ Όχι σε κιλά ακριβως, σε επιδόσεις , σε ανάσες , σε εικόνα, ολα μαζί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 γατακια για πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο το κλείδωμα στα γόνατα.Εκρηκτικότατο θα 'λεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Καλα μετα το πρωτο διάλειμμα οι 3 γροθιες που εριξε ο ψηλος ηταν λες και τσακωνεται σε χωριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Α, ειναι ο αγώνας που ο ένας του δίνει το χέρι και ο άλλος μπαίνει ? οκ πιο αδελφή πεθαίνεις, για μένα το Fair Play ειναι πάνω από την νίκη, πάνω από όλους και από όλα.. ---- Ισα που προλαβαίνετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Λογω παρέλασης πήγε για απόγευμα η προπόνηση αφού προηγήθηκε φαγοπότι μέχρι σκασμού. Κακή, κακή ιδέα. Βγήκε φυσικά και με καλά νούμερα αλλα παραλίγο να βγει και το φαΐ, σε όλη την προπόνηση στο λαιμό το είχα. Πλέον ελξεις με πετσέτα στο ενα χέρι και καμψεις με μπάλα. Νομίζω οτι η αυξηση στη δυσκολία των ασκήσεων δεν οφείλεται τοςο σε μυική αυξηση των βασικών μυϊκών ομάδων όσο των πιο μικρών, των υποστηρικτικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Εγώ που δεν "ήξερα" ότι είναι 28η σήμερα και έφαγα το πρωινό για τις gym days, ήπια και τον καφέ μου και μετά είδα την παραλιακή κάτω από το σπίτι μου κλειστή. Μετά σκέφτηκα ότι είναι κλειστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορώ να βρω ούτε έναν λόγο που να στέκει για να είναι ένα γυμναστήριο κλειστό σήμερα!! Το μόνο που δικαιολογείται είναι αν ανοίξει όχι από το πρωί αλλά στις 2 το μεσημέρι πχ!! Γιάννη αυτό ακριβώς που λες στο τέλος για τις μυϊκες ομάδες ισχύει! Κάμψεις με μπάλα είχα ανεβάσει νομίζω πριν κάτι χρόνια (με την μπάλα που μου έκλεψαν, ακόμη το θυμάμαι) γαμαει η άσκηση. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 γιατί είναι επίσημη αργία, απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 γιατί είναι επίσημη αργία, απλά Επισημη παπαρ(γ)ια ειναι αλλα αλλη συζητηση αυτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις