Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που λέτε, έκανα σήμερα δοκιμή να δω αν μπορω να πάω τις έλξεις ένα βήμα παραπάνω. Δοκίμασα με πετσέτα στο ένα χερούλι, ανέβηκα εύκολα (σχετικά).

Έκανα και μισή με 1 χέρι. Δηλαδή αν κατέβαινα μέχρι κάτω δεν ανέβαινα με τίποτα αλλά αν κατεβαινα μέχρι τη μέση, μπορούσα να ανεβω.

Καλά πάμε.

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλά Δήμητρα!

-------------

Ρε μαστόρια οι παλιοί στο κουρμπέτι ,ποιά λέτε είναι η καλύτερη προσέγγιση (φιλοσοφία) προπόνησης σε ένα γυμναστήριο για την ανάπτυξη της ταχυδύναμης ;

Όχι της απόλυτης δύναμης σε 1Rm και μυικής υπερτροφίας , όχι της αντοχής ενός μαραθωνοδρόμου αλλά της όσο είναι δυνατόν ανάπτυξης της δύναμης σε πλήρη ένταση για περίπου 3 λεπτά ;

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνια πολλά Δημητρούλ!

Δεν έχει καλό φωτισμό ... ακόμα κ στον ώμο φαινόταν φλέβα , αλλα whatever 

αρχίζω κ καθαρίζω λίγο με καθαρότερη κοιλιά απο άλλες φορές 
αυτό που μ κάνει εντύπωση μετά την συμβουλή του Φώτη είναι πως τελειώνω την προπόνηση και έχω pump και νιώθω πως έκανα προπόνηση αλλα δεν νιώθω σαν τον θάνατο 

post-353959-0-26632700-1477497589_thumb.jpg

όλα φαίνονται μεγαλύτερα σε όλους λόγο οτι μίκρυνε η μέση 

μια κοπέλα που ασχολείται με ενόργανη κ στίβο απο μικρή  μου λέει το παράκανες ρε κ έγινες ντουλάπα (με είχε γνωρίσει σε όγκο)

πραγματικά σε όγκο δεν καταλάβαινα τι όγκο κουβάλαγα , δηλαδή κοντά 20kg πάνω απ το ύψος 
βέβαια αστεία η σύγκριση ποιότητας κ λειτουργικότητας , μην τρελαθούμε 

• Like 8
Δημοσ.

Χρονια πολλα κ απο μένα!

Λοιπόν κάθε μερα νιώθω στο σώμα μου τις επιπτώσεις των προπονήσεων. Τη Δευτέρα στην πισίνα τα χέρια στο ελεύθερο έβγαιναν με δυσκολία απ το νερό σε κάθε χεριά. Νιώθω τα πόδια κουρασμένα, και σήμερα που εκανα πάλι πισίνα , εκανα καποια σπριντ με πέδιλα για πόδια και ένιωσα άπειρο κάψιμο στους τετρακεφαλους. Με δυσκολία ανέβηκα τις σκάλες μετά.

Πρέπει να βάλω οπωσδήποτε σε προγράμμα και τη διατροφή μου, εννοώ να τρώω καλα πριν τις προπονήσεις για να παίρνω τη μέγιστη δυνατή ενέργεια , και βέβαια μετά για αποκατάσταση.

Γενικά έτσι έχω να ζοριστώ πολλούς μήνες, θα ξεκινήσω και tonotil το πρωί, το οποίο πάντα με βοηθά σε περιόδους κούρασης.

Θα πάω να τσεκάρω και την tsh μου , έτσι κι αλλιώς ειχα τωρα έλεγχο, πρέπει να ναι κι αυτή ρυθμισμένη για να μπορω να μαι στο μέγιστο.

Άντε να δούμε...

• Like 2
Δημοσ.

Τι να την κάνω αυτή ρε συ, αυτο το κάνουν ως δείκτη φλεγμονής :/

Τέλος Αυγούστου ειχα κάνει κατι άλλες εξετάσεις + σίδηρο που ηταν κομπλέ όποτε απο εκει ειμαι καλα.

Για ρίχτε μια γνώμη γι αυτο http://www.lambertshealthcare.co.uk/energy-drink-refreshing-orange-flavour-p7010/ . Ως τωρα ενδοπροπονητικά στα βαρη πίνω aminolast. Λέω να δοκιμάσω το συγκεκριμένο που έχει τελείως αλλη σύνθεση-φιλοσοφία , γιατί θεωρώ οτι θα με βοηθήσει περισσότερο στο να μη κρασάρω, καθώς και το οτι θα ειναι καλο να παίρνω μια δόση μαζί με τη μπανάνα πριν, όταν ειμαι εκτός σπιτιού.

Δημοσ.

Ωπ νικ πως μοιάζουμε έτσι ρε φίλε  , σαν αδέλφια :)

Η φάση με αυτες τις φώτο ειναι οτι το χερι που τραβάει την φωτογραφία φαίνεται μισό από το άλλο χαχαχαχα

Πολύ καλός φίλε , μπράβο

---------------------

Eλα παπί σου χω υλικό, ότι βλέπεις κανε , ότι κάνει και ο θείος χαχαχαχχ

• Like 8
Δημοσ.

Δήμητρα κουκλίτσα μου να χαίρεσαι την γιορτή σουυυυ! (κι εγώ γραφική wizzy XD ) Με το καλό να τελειώσει η κούραση κ να έρθουν οι απολαύσεις!

Αλιμονο δεν θα διαφωνουσες εσυ...

Δημητρα ασε τα χρονια πολλα, κερνας .

Μαου ασε ρε γατακι σιγα το σωμα :P.

Kαταρχην φημες λενε πωw  εχεις μπλεξει με γυναικα ευσωμη και παρατησες και διατροφη και ολα και εχεις πεσει με τα μουτρα στις λιχουδιες .Το επιβεβαιωνεις η ' το διαψευδεις? Αυτο ηταν? τελειωσε μια ζωη προσεγμενη και λιτη διατροφη? Κυλησες και εσυ.

• Like 5
Δημοσ.

Kαταρχην φημες λενε πωw  εχεις μπλεξει με γυναικα ευσωμη και παρατησες και διατροφη και ολα και εχεις πεσει με τα μουτρα στις λιχουδιες .Το επιβεβαιωνεις η ' το διαψευδεις? Αυτο ηταν? τελειωσε μια ζωη προσεγμενη και λιτη διατροφη? Κυλησες και εσυ.

μάλλον για τον εαυτό σου μιλάς, αν κρίνω από το anti-fitness .... 

φουλ ακολασία είσαι τον τελευταίο μήνα ... 

τριπλό αερόβιο στις διακοπές :D 

• Like 2
Δημοσ.

Η φάση με αυτες τις φώτο ειναι οτι το χερι που τραβάει την φωτογραφία φαίνεται μισό από το άλλο χαχαχαχα

κλάμα απλά , όταν το είδα γέλαγα .. :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...