Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οι μπαντανάδες στην myprotein kάνανε καγκουριά.

(έχω παραγγείλει 3-4ς φορές από εκεί και ποτέ δεν είχα θέμα)

Στοιχεία παράδοσης και στις προηγούμενες φορές που έκανα order ήταν στα Ελληνικά (άρα δεν ξέρω τι έπαιξε αυτή τη φορά.)

Για ένα περίεργο λόγο το σύστημα της myprotein αυτή τη φορά δημιούργησε ticket στην DHL χωρίς να μπορεί να ανγνωρίσει το font με αποτέλεσμα το adress να αναγράφεται με ερωτηματικά (??????).

Έστειλα για refund των delivery costs. που πιστεύω θα το πάρω.

Το γράφω ώστε να μην την πατήσει κάποιος άλλον σαν και εμένα. (είναι και αργία αύριο άρα πάμε για Πέμπτη.)

Δεν με χάλασε μιας και είχα backup από όλα που χρειάζομαι, απλώς μου τη δίνει να περιμένω στο σπίτι για τον κούριερ και να ανακαλύπτω ότι τελικά δεν θα έρθει ενώ έχω κάνει postpone άλλα πράγματα.

έφυγα για 120άρι ποδήλατο γιοζοοζοζοζοζοοζοζοζο

Cheers.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δεν υπαρχει by default σωματαρα. Μερικοι-ες ασκουνται με εμμεσους τροπους πχ σκυβουν για να παρουν κατι κανοντας καθισμα αντι για το τεμπελικο και λανθασμενο λυγισμα της μεσης. Ειναι τοσα πολλα, μικρα και μη ευκολα μετρησιμα πραγματακια που μπορει να κανουν τη διαφορα μακροπροθεσμα.

Σαφως υπαρχει και θεμα "καλου" dna αλλα ειναι υπερεκτιμημενο. Οι μικρες συνηθειες μας καθοριζουν πολυ περισσοτερο.

άσχετο αλλα την παλεύεται οι γυναίκες?  :-D  :-D

παλεύετε

Η χαρα του να πηγαινεις βραδυ τζιμ :P

μου το λεγε κι ενας ξαδερφος, οτι μετα τις 11-11:30 σπαει,

για καθημερινες μιλαμε παντα, γιατι σ/κ τετοιες ωρες τα περισσοτερα ειναι κλειστα,

αλλα δεν παιζει να παω τετοιες ωρες, υπερενταση κλπ και πως θα κοιμηθεις μετα..

• Like 1

οι μπαντανάδες στην myprotein kάνανε καγκουριά.

(έχω παραγγείλει 3-4ς φορές από εκεί και ποτέ δεν είχα θέμα)

Στοιχεία παράδοσης και στις προηγούμενες φορές που έκανα order ήταν στα Ελληνικά (άρα δεν ξέρω τι έπαιξε αυτή τη φορά.)

Για ένα περίεργο λόγο το σύστημα της myprotein αυτή τη φορά δημιούργησε ticket στην DHL χωρίς να μπορεί να ανγνωρίσει το font με αποτέλεσμα το adress να αναγράφεται με ερωτηματικά (??????).

Έστειλα για refund των delivery costs. που πιστεύω θα το πάρω.

Το γράφω ώστε να μην την πατήσει κάποιος άλλον σαν και εμένα. (είναι και αργία αύριο άρα πάμε για Πέμπτη.)

Δεν υπάρχει περίπτωση για refund χωρίς να βγάλουν άκρη για το αν χάθηκε το δέμα ή όχι. Αν δεν παρέλαβες θα σου σπάσουν τα νεύρα, ετοιμάσου, καλή υπομονή. Θα σου πουν ότι θα επικοινωνήσουν με τη μεταφορική και θα περιμένεις για πάντα.

Δεν υπάρχει περίπτωση για refund χωρίς να βγάλουν άκρη για το αν χάθηκε το δέμα ή όχι. Αν δεν παρέλαβες θα σου σπάσουν τα νεύρα, ετοιμάσου, καλή υπομονή. Θα σου πουν ότι θα επικοινωνήσουν με τη μεταφορική και θα περιμένεις για πάντα.

δικό τους λάθος είναι. εγώ περίμενα σήμερα. από εκεί και πέρα ας τα βρούνε αυτοί.

+ ότι έκατσα και ασχωλήθηκα εγώ για ένα δικό τους "ανώνυμο" δέμα.

έχω πάρει σε χειρότερες καταστάσεις refund των shipping για χαβαλέ. 

θα παραλάβω. απλώς κάνω claim ότι λόγω δικια τους απροσεξία θα παραλάβω με καθυστέρηση. και όταν πληρώνω 9 ευρώ για next day delivery και είναι δικός σου το λάθος τότε προετοιμάσου να πλερώ..

Η χαρα του να πηγαινεις βραδυ τζιμ :P

20161024_232536.jpg

Που λετε σημερα κολυμπησα και μετα τα 200μ καθε χεριά στο ελευθερο ηταν και κοπος :P πολλη κουραση απο χτες που μου βγηκε σημερα. Εμεινα πισινα κανα 40λεπτο, εκανα σαουνα, μπανιο, τσιμπησα ενα γιαουρτι με φρουτα στο καφε και μολις γυρισα.

Θα κοινηθω σαν πουλακι, κι 8 ξυπνητηρι γιατι μ εχει ματιασει ο Φωτης

Πολύ σένιο λέμε....έχει και πισίνα ε;; χλιδή, όχι αστεία...

Αν πλήρωνα εγώ βέβαια συνδρομή εκεί (πόσο κοστίζει αλήθεια; ) θα "μετακόμιζα" που λέει ο λόγος για να αξιοποιήσω τα χρήματά μου...

...θα πήγαινα κάθε μέρα για πρωϊνό κολύμπι στη πισίνα, μετά ζεστό μπανάκι και χωριστά τα βάρη...

..να σε πιάνει ενοχικό σύνδρομο αν χάσεις προπόνηση...

Λοιπον φευγω την Παρασκευη για 20  μερες και επειδη ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα δεν ειναι δυνατον να απεχω τοσο πολυ απο τις προπονησεις .Αν και θα εχω πολλες δραστηριοτητες  εκει  δεν γινεται να μην κανω καθολου βαρη .Νομιζω πως ιδανικα 2 προπονησεις την βδομαδα θα ειναι οκ .

Gym  εχει το ενα ξενοδοχειο μονο στις αλλες περιοχες δεν εχω βρει κατι ακομα .

Χρονια πολλα και τετοια στους εορταζοντες δεν λεω γιατι ειναι γραφικα ολα αυτα :P

• Like 4

Δήμητρα κουκλίτσα μου να χαίρεσαι την γιορτή σουυυυ! (κι εγώ γραφική wizzy XD ) Με το καλό να τελειώσει η κούραση κ να έρθουν οι απολαύσεις!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...