TEOKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 xaxa amature,δεν το έπιασα πριν.... Ακριβώς για αυτό. Το παλεύεις μόνος.Ανέβασες ένα gif και είδες ένα έμπειρο μάτι τι σου είπε. Αφού ποστάρεις που ποστάρεις , βάλε κάτι πιο ολοκληρωμένο και ίσως κάποιος με μια συμβουλή του σε βοηθήσει κάπου που μόνος σου θα αργήσεις να ανακαλύψεις και θα κάνει πιο αποδοτική την προπόνησή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Παπί μια χαρά τα πας. Λίγο πιο ψηλά όπως είπε ο Άλεξ και μην "κρεμας". Κατά τα άλλα ο σάκος γαμει σαν άσκηση, λιώνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) πριν κανα 2 εβδομάδες φόρεσα να δοκιμάσω τα ρούχα που θα φορέσω σήμερα π έχω να πάω σε γάμο το παντελόνι μου πήγαινε καλό αλλα ήταν ακριβώς στη μέση (καλά στα πόδια χαχ..τέσπα) . Τα φοράω σήμερα να αποφασίσω αν θα φορέσω αυτά κ το παντελόνι είχε κενό 2 χέρια στην κοιλιά , holy mother of god Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2016 από Vapir 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 +3,5 κιλα σε 2 μηνες. Να ειναι 50-50 η αυξηση λογω noob gains? Με βαση την αυξηση στις επιδοσεις αλλα και αυτα που βλεπω στον καθρεπτη, ετσι φαινεται. Θα κανω cut για 3-5 βδομαδες με στοχο τη μειωση 1-1,5 κιλου. Παραλληλα αυξηση σε πρωτεινη και σκληρη προπονηση ωστε η απωλεια να ειναι στην πλειοψηφια λιπος. Επειτα 2ο σταδιο bulking για αλλα 2 μυικα κιλα. Αι να δουμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 +3,5 κιλα σε 2 μηνες. Να ειναι 50-50 η αυξηση λογω noob gains? Με βαση την αυξηση στις επιδοσεις αλλα και αυτα που βλεπω στον καθρεπτη, ετσι φαινεται. Θα κανω cut για 3-5 βδομαδες με στοχο τη μειωση 1-1,5 κιλου. Παραλληλα αυξηση σε πρωτεινη και σκληρη προπονηση ωστε η απωλεια να ειναι στην πλειοψηφια λιπος. Επειτα 2ο σταδιο bulking για αλλα 2 μυικα κιλα. Αι να δουμε. Θυμάμαι Γιάννη μια φωτογραφία σου που ήσουν πολύ κομμένος , εκεί ήταν στο τέλος του cut ή γενικά είσαι συνέχεια πάνω κάτω έτσι ? (σε θέμα λίπους ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 έχει κανείς κάνα εκπτωτικό κουπόνι στο myprotein που να μην το θέλει η να λήγει η οτιδήποτε; ευχαριστώ πολύ. ας μου το στείλει με Π.Μ επίσης παίζει κάνα θέμα να πάρω από το .com και όχι gr;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Στο τέλος του cut, είχα πέσει 67,9 κιλά... Στοχεύω να είμαι 72 με το ίδιο bf το ερχόμενο καλοκαίρι και 76 το μεθεπόμενο και 79 το παρά μεθεπόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Εγω χτες ημουν σε μια ταβερνα... Εκει που τρωω,η ιδιοκτήτρια με ρωταει ποσα κιλα εισαι, (εχω να μετρηθω κανενα τριμηνω,αλλα λογο γαστρεντερίτιδας θα χασα υγρα).λεω καμια 75 θα μαι. Λεει σιγα, φαινεσαι πανω απο 80+, γελουσα, λεω μπα θα χαιρομουν να μαι τοσα και να μην φορτωθω λιπος. Ελεγα αρχες οκτωμβριου, θα το παω σοβαρα,θα καταγραφω νουμερα, ασκησεις που δουλευουν πιο καλα στο σωμα μου θα τις κανω πιο συχνα,τα σετ μια εβδομάδα στις κυριες ασκησεις απο 4/5/6 παιζοντας με τις επαναλήψεις. Τελικο αποτέλεσμα, με εριξε η ασθενεια γι αυτο το μηνα εξω απο τα μερα μου,μου κοπηκε η ορεξη για φαγητο στην κυριολεξία. Ο γιατρος με εστειλε για αιματολογικές, εξεταση θυρεοειδούς,ουρων, πολλες εξετασεις,συν οτι με εκοψε την πρωτεινη μεχρι νεοτερας,μπορει μου ειπεερικα συστατικα που περιεχει μεσα να με πειραζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 ωραια μερα σημερα για bike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 79 με 80kg @ 1,71 , για να δούμε που θα φτάσουμε για να είμαι ικανοποιημένος 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 και μια πλάτης , έλεγα να μη τη βάλω επειδή ήταν με μπλούζα κ δεν βγήκε και καθαρή(Φώτη μη κράξεις με τη θολούρα αχχαχα) αλλα απ το τίποτα, δεν είναι κ εύκολο να τραβάς την πλάτη σου μόνος , δεν μπορώ να flexάρω δικέφαλα κ να τραβάω κ φωτογραφία 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Πωπω μαλακα μου, αντε να γινω και γω ετσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 να σου πω αυτό που με ταλαιπώρησε ήταν η κοιλιά ... άργησε να έρθει στα ίσια της , τώρα στα kg που είμαι με παίρνει να την καθαρίσω τελείως σε full γράμμωση και να διατηρήσω μια καλή κατάσταση όλο το χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 222222222222222.jpg 79 με 80kg @ 1,71 , για να δούμε που θα φτάσουμε για να είμαι ικανοποιημένος Μπραβο Νικο τα βλεπεις και μονος σου πως καθαρισες σε σχεση με το πως ησουν στην αρχη ,δραματικη διαφορα .Ετσι ειναι οταν βαζεις στοχους και εισαι αποφασισμενος εχεις αποτελεσμα . Η Μαργαριτα να τα βλεπει αυτα ,ο ανθρωπος με τον απειρο ελευθερο χρονο ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Φωτη ακου! Χτες ημουν 1.5 ωρα πανω στα οργανα, μαζι με τις διατασεις 10'. Πεθαναααα Μ ειδε η κοπελια στο τελος και μου λεει μ αρεσει που σερνεις το κουφαρι σου Τα ποδια μετα τα σκουωτ και τις προβολες ηταν πετρα μου λεει ωραια δε θα μπορεις να περπατησεις αυριο, γουσταρω! Αλλα τελικα εκανα αρκετο φοαμ στους τετρακεφαλους κ ειμαι οκ σημερα Σημερα εχει πισινα, αυριο παλι βαρη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις