TEOKOS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Με λαχανάκια, λάχανο, μπρόκολο και κουνουπίδι! Χωρίς πλάκα ετσι την προτείνουν την ντομάτα οι διατροφολόγοι, επειδή τα φυτοθρεπτικά συστατικά τους απορροφούνται καλύτερα και έχουμε καλύτερη αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό μας! Δεν εξετάζω αν ειναι σωστό η λάθος, ισχύει πάντως, δεν ειπε οτιναναι ο διατροφολόγος, την ντομάτα την αποφεύγουν, δεν την βαζουν στην διατροφή και εαν την βάλουν θα την βάλουν μια δυο φόρες την βδομάδα, οχι συνέχεια και οχι με κρέας.. Δεν το ήξερα. Εγώ πάντως και στο γιαούρτι ντομάτα βάζω 2
Vapir Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=tsvPbECeX0o0:01 - 1:10 το σημαντικότερο κομμάτι για όποιον σκέφτεται να γραφτεί gym και λέει απο Δευτέρα και περνάνε οι Δευτέρες .. καλημέρες 2
Liverpool89 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Ποδήλατο προπόνηση δύναμης και σκληρή υποθερμιδική ,δεν είναι καλό σημάδι. Σε λίγο θα μας πεις πως κοιμάσαι 5 ωρίτσες. Εγω αυτο εκανα και με πηραν σηκωτο....
Vapir Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 πήγα για προπόνηση full upper body σήμερα ,ήταν εκτός προγράμματος αλλα είχα όρεξη και ενέργεια (απ την ώρα π άρχισα το cut έχω τρελή ενέργεια κ νιώθω γαμάτα όλη μέρα) αρχίζω προπόνηση χωρίς να παίξω max κιλά και μαλακίες, χαλαρά πράγματα και μου σκάει ένα pump ωραίο ... είχε και φωτισμό (έξω σκοτάδι λόγο καταιγίδας ) και γούσταρα ακόμα παραπάνω Πιτσιρικάδες που με έβλεπαν μήνες εκεί να κάνω προπόνηση σκάλωναν και με κοίταζαν , λολ νιώθω τόσο καλά όχι μόνο εμφανισιακά αλλα κυρίως απο θέμα well being που θα ρίξω το λίπος και θα διατηρήσω physique όλο το χρόνο , πρώτη φορά που το πάω on point μέχρι αηδίας και έχω μείνει μαλάκας ...μεγάλη διαφορά κ που κρατάω μικρό στομάχι (πολλά γεύματα/όχι υπερβολές σε λαχανικά και ίνες γενικότερα)πω ρε φίλε ... 3
Arct1c Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Νερακι με μια κουταλια μελι μεγαλο boost στην προπονηση....Κανει δεν κανει εγω θα το καθιερωσω.... με βοηθα παρα πολυ... Μεγαλος Mau 1
παπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 τζαμπακια του κωλου (πρακτικα απο εκει ερχεται η δυναμη) 1/16 7
alex_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 μπράβο μεγάλε που έχεις κρεμάσει σάκο στο δωμάτιο και χτυπάς. Από ότι ξέρω το προσπαθείς μονος χωρίς να πας σε σχολή. -βάρα στο ύψος του σαγονιού σου, δεν θα παίξεις ξύλο με τον Peter Dinklage -Στο jab ο ώμος σου πρέπει να είναι μπροστά από το κεφάλι σου πριν το χτυπήσεις, δεν θέλει rotation από ώμων. Τo κάνεις γιατί προσπαθείς να χτυπήσεις δυνατά με το jab αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Ο σκοπός του είναι να κρατάει απόσταση και να είναι γρήγορο. Για νοκ άουτ πας με το δυάρι η με κροσέ. Στο gif το χτυπάς σαν να είναι δυάρι και εσύ να είσαι sauthpaw αλλά σίγουρα δεν είσαι γιατί το αριστερό σου πόδι είναι μπροστά. Μετά το χτύπημα ο ώμος επιστρέφει μπροστά από το κεφάλι όχι πίσω. 4
παπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αυτο με το υψος το ξερω, αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω. Ισως αν ανεβασω τον σακο πιο πανω και βαλω ενα στοχο; Στο χαλαρω ειμαι στο σωστο υψος. Στο εξτριμ το χερι φευγει πολυ κατω. Γενικα το εξτριμ ειναι τελειως διαφορετικο. Τουλαχιστον ειμαι χαρουμενος που εμαθα να γυρναω το σωμα. Μη ξεχνας πως το gif ειναι σε slow motion 1/16, αυτο που βλεπεις ειναι 500μσ. Αλλα σε γενικες γραμμες καυλωνω ασχημα. Ανυπομονω να μαθω jab-cross-hook σε εξτριμ.
Mau-Maus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 -βάρα στο ύψος του σαγονιού σου, δεν θα παίξεις ξύλο με τον Peter Dinklage Mια χαρά ειναι το ύψος που βαράει .. ..Για γροθιά στα αρχίδια χααχαχαχαχ παπι ωραίος ρε , μπράβο !! 4
alex_000 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Αυτο με το υψος το ξερω, αλλα δεν ξερω πως να το φτιαξω. Ισως αν ανεβασω τον σακο πιο πανω και βαλω ενα στοχο; Στο χαλαρω ειμαι στο σωστο υψος. Στο εξτριμ το χερι φευγει πολυ κατω. Γενικα το εξτριμ ειναι τελειως διαφορετικο. Τουλαχιστον ειμαι χαρουμενος που εμαθα να γυρναω το σωμα. Μη ξεχνας πως το gif ειναι σε slow motion 1/16, αυτο που βλεπεις ειναι 500μσ. Αλλα σε γενικες γραμμες καυλωνω ασχημα. Ανυπομονω να μαθω jab-cross-hook σε εξτριμ. τι είναι το εξτριμ? To σώμα γυρνάει σε όλα τα χτυπήματα εκτός του jab.
παπι Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Εξτριμ αυτο που στα3 λεπτα κανεις μπανιο στον ιδιο σου τον ιδρωτα :ρ
TEOKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Ανέβασε ρε συ κανονικό βιντεάκι με αρκετή διάρκεια από την προπόνηση σου στον σάκο
παπι Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλα μωρε, δεν τα μιλας τα εγκλεζικα; Αμιουτσορας, ερασιτεχνης
Προτεινόμενες αναρτήσεις