Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νεαρέ! Σε πιάνω "αδιάβαστο"! Δεν έχεις ρουχισμό για πιο κρύες ή/και βροχερές μέρες; Πώς μπορείς;  :-D

έχω αλλά βρέχει εδώ πάνω και δεν μπορώ να σκιντάρω.. και δεν ψήνομαι για παρατράγουδα :)

ακόμα δεν είναι για χοντρά ρούχα λίγο από πάνω κάνα arm warmer η κάνα μακρι jersey αλλα και πάλι ανάβεις λίγο. (έχω και 2 καλά φθινοπωρινά jersey της Nalini που σε κρατάνε ζεστό.)

έ ρε δεν θα βρεθεί καμια δουλεια της προκοπής να στεισω ένα καταραμένο cylecross/road.

πάω να τσεκάρω το μπριαμάκι χα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εκανα ενα χιλιομετρο ελευθερο τρεξιμο σε ανωμαλο εδαφος χθες, βγηκε νερακι το προγραμμα και το ευχαριστηθηκα παρα πολυ. Μηδεν πονοι και ενοχλησεις πλεον, οποτε θα ενσωματωνω καθε βραδυ νεες διαδρομες οπου μπορω.

Διαβασα προηγουμενος πως θα πρεπει να αποφευγουμε τις αεροβιες ασκησεις πριν τα βαρη. Αυτο εχει να κανει γενικοτερα ως προγραμμα ημερας, η πχ μπορω να κανω πρωτα βαρη και μετα αεροβιες;

• Like 1

Για την ακρίβεια, ο Φώτης το κατάλαβε σωστά. Η ερώτησή μου ήταν διατυπωμένη λάθος. Ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορεί να μεσολαβήσει μεταξύ του τέλους της προπόνησης και της στιγμής κατανάλωσης της πρωτεΐνης, έτσι ώστε η τελευταία να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάπου διάβασα ότι μετά το τέλος της προπόνησης, οι μύες μας "πεινάνε" για πρωτεΐνη για τα επόμενα 45 λεπτά, αλλά αυτή η δήλωση δεν στηριζόταν σε κάποια επιστημονική/ερευνητική απόδειξη, εξ ου κι η απορία μου.

Οκ, όπως σου είπα και πριν, η απάντηση είναι όποτε σε βολεύει. 

Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να συνοψίσω έρευνες, ορίστε ένα άρθρο από έναν top τυπά που έτσι κι αλλιώς τα λέει καλύτερα. http://bayesianbodybuilding.com/workout-nutrition-is-a-scam/

• Like 1

έχω αλλά βρέχει εδώ πάνω και δεν μπορώ να σκιντάρω.. και δεν ψήνομαι για παρατράγουδα :)

ακόμα δεν είναι για χοντρά ρούχα λίγο από πάνω κάνα arm warmer η κάνα μακρι jersey αλλα και πάλι ανάβεις λίγο. (έχω και 2 καλά φθινοπωρινά jersey της Nalini που σε κρατάνε ζεστό.)

έ ρε δεν θα βρεθεί καμια δουλεια της προκοπής να στεισω ένα καταραμένο cylecross/road.

πάω να τσεκάρω το μπριαμάκι χα

Τι θα πει "σκιντάρω"; :huh:

Προσωπικά, "παίζω" με arm/leg warmers της Castelli από τη σειρά Nanoflex (αδιάβροχα κι αντιανεμικά), shoe covers από την Castelli (δεν θυμάμαι μοντέλο), Buff για το λαιμό, under helmet σκουφάκι για τις πολύ κρύες μέρες και Alpine Stars Nimbus αδιάβροχα γάντια.

Πνευματική άσκηση σήμερα: Ανάγνωση, μορφοποίηση, διόρθωση και βελτίωση κειμένου 14 σελίδων για μελέτη. Μια χαρά!

Οκ, όπως σου είπα και πριν, η απάντηση είναι όποτε σε βολεύει. 

Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να συνοψίσω έρευνες, ορίστε ένα άρθρο από έναν top τυπά που έτσι κι αλλιώς τα λέει καλύτερα. http://bayesianbodybuilding.com/workout-nutrition-is-a-scam/

ΟΚ man, thanks για το link.

Τι θα πει "σκιντάρω"; :huh:

Προσωπικά, "παίζω" με arm/leg warmers της Castelli από τη σειρά Nanoflex (αδιάβροχα κι αντιανεμικά), shoe covers από την Castelli (δεν θυμάμαι μοντέλο), Buff για το λαιμό, under helmet σκουφάκι για τις πολύ κρύες μέρες και Alpine Stars Nimbus αδιάβροχα γάντια.

Πνευματική άσκηση σήμερα: Ανάγνωση, μορφοποίηση, διόρθωση και βελτίωση κειμένου 14 σελίδων για μελέτη. Μια χαρά!

ΟΚ man, thanks για το link.

σκιντ είναι το lockάρισμα του πίσω τροχού. αλλά αν σκιντάρεις σε βροχερό δεν έχει καθόλου πλάκα. you just slide.. :P τα arm leg warmers δεν τα πάω καθόλου. προτιμώ ενιαίες λύσεις. τα shoe covers απαραίτητα για χειμώνα. τη καστέλι τη πάω αλλά έχω άκρη εδώ στη Θεσσαλονίκη για Nalini και τα θεωρώ ποιοτικά από τα καλύτερα.. δλδ 150€ που μπορεί να έχει ένα bibshorts από τη καλή τους σειρά τα αξίζει μέχρι και τελευταίο σέντζζ

Δεν την ήξερα τη μάρκα αυτή! ΟΚ, από ότι βλέπω, βρίσκω προϊόντα της στο internet (chainreactioncycles), σε επόμενη αγορά, θα την συμπεριλάβω στις επιλογές μου.

με βοηθάνε στο να διατηρήσω τα φυσιολογικά για εμένα επίπεδα δύναμης/ενέργειας , δεν μου δίνουν κάτι έξτρα 

αν και πιέσεις ώμων και 90kg έχω ρεκορ αλλα σε όγκο . τα συμπληρώματα δεν θα κάνουν κανέναν να βαράει 80 και 90 kg πιέσεις ώμων , αν δεν φτιάξεις μυς με τα χρόνια απλά δεν 

το γράφω για όποιον διαβάζει , μη πάει κανείς κ πετάξει τα λεφτά του , αν δεν υπάρχει κάτι να διατηρηθεί απλά κάνεις μια τρύπα στο νερό και ας είναι και pre-workout που προσωπικά τα θεωρώ πεταμένα λεφτά , θα έχεις λίγη παραπάνω ενέργεια , so what? και ένας espresso την ίδια δουλειά κάνει 

δεν σ λεω οτι θα με βοηθησουν να ανεβασω 90 κιλα :P απλα κανω σκληρη υποθερμιδικη και η ενεργεια γενικα ολη τν μερα εχει πεσει κατω....για αυτο σε ρωτησα..

ναι απο σήμερα άλλαξα στυλ προπόνησης , όπως τότε που έκανα το καλό cut, δεν με παίρνει για τραυματισμούς 

Ριξε το βαρος στην διατροφη απο εκει θα δεις θεαματικες αλλαγες ,μην  τα δινεις ολα στην προπονηση  στο 100% γιατι σε βαθος χρονου θα σε διαλυσει .Θελει  μεθοδο η οποια ειναι διαφορετικη απο ανθρωπο σε ανθρωπο και σωμα  ,αυτο θα το δεις μονος σου μεσα απο την εμπειρια το πως αντιδρας  σε συγκεκριμενη ενταση ασκησης και συγκεκριμενα διατροφικα πλανα .

Μεχρι στιγμης πας καλα που σημαινει οτι δεν κανεις οτι ναναι  ,εχεις πολυ μεγαλη διαφορα γιατι ξεκινησες και απο πολυ χαμηλο επιπεδο οποτε  το μονο που μπορει να σε αφησει πισω ειναι ενας τραυματισμος ,για αυτο επιμενω.

• Like 5

δεν σ λεω οτι θα με βοηθησουν να ανεβασω 90 κιλα :P απλα κανω σκληρη υποθερμιδικη και η ενεργεια γενικα ολη τν μερα εχει πεσει κατω....για αυτο σε ρωτησα..

αν τα πάντα είναι on point (ύπνος/διατροφή/προπόνηση) τότε ναι θα σου κάνουν διαφορά , αν δεν είναι τότε κανένα συμπλήρωμα δεν σε φέρει στα ίσια σου 

Παει η ξαδερφη μου σε τοπ(?) διατροφολογο να της βγαλει μια διατροφη τωρα που θελει να χασει κανα κιλο 
και της λεει απο την 1η φορα απαγορευεται να φας κοτοπουλο με ντοματα ... 
Με βλεπει να τρωω φιλετο με μια αγγουροντοματα μιας και μ τελειωσε το μπροκολο και με εκραζε...
πρωτη φορα το ακουω... το χει ξαναακουσει κανεις?

Ποδήλατο προπόνηση δύναμης και σκληρή υποθερμιδική ,δεν είναι καλό σημάδι. Σε λίγο θα μας πεις πως κοιμάσαι 5 ωρίτσες.

• Like 1

Κάτι τέτοιες δίαιτες έκανε η γυναίκα μου παλιά . Χημικές λέγονται και ναι έχουν αποτέλεσμα προσωρινά . Μετά ξανά πέφτεις στην σαβούρα με τα μούτρα.

Το σωστό το έχουμε πει και εδώ μέσα πιο είναι αμέτρητες φορές.

Άμα δεν φας ντόματα με την κότα και το κρέας,με τι θα την φας;

Με λαχανάκια, λάχανο, μπρόκολο και κουνουπίδι! :-)

Χωρίς πλάκα ετσι την προτείνουν την ντομάτα οι διατροφολόγοι, επειδή τα φυτοθρεπτικά συστατικά τους απορροφούνται καλύτερα και έχουμε καλύτερη αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό μας!

Δεν εξετάζω αν ειναι σωστό η λάθος, ισχύει πάντως, δεν ειπε οτιναναι ο διατροφολόγος, την ντομάτα την αποφεύγουν, δεν την βαζουν στην διατροφή και εαν την βάλουν θα την βάλουν μια δυο φόρες την βδομάδα, οχι συνέχεια και οχι με κρέας..

• Like 3

.

εγω γενικα την ετρωγα με οτιδηποτε αλλο εκτος απο ντοματα χωρις να ηξερα... δεν ξερω δεν μου καθοταν η γευση καλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...