Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για μένα το μποσου είναι περιττο. Δυναμωσε πρώτα το πόδια και μετα βάλε και τα υπόλοιπα στο παιχνίδι

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Για μένα το μποσου είναι περιττο. Δυναμωσε πρώτα το πόδια και μετα βάλε και τα υπόλοιπα στο παιχνίδι

Εδω ρε μλκ σκεφτεται οτι θα τις παιρνει 1 ωρα αυτο το προγραμμα που εχει απειρο ελευθερο χρονο  ετσι, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .

Πλεον δεν την ζηλευω αλλα την φθονω .

Αν ειχα τον χρονο της θα κατεβαινα σε αγωνες :P

• Like 2
Δημοσ.

[...]

Καλός πολίτης!

Σου βρίσκεται εύκαιρη κάποια μελέτη σχετικά με το πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να μεσολαβεί από το τέλος της προπόνησης μέχρι τη λήψη της πρωτεΐνης; Διαβάζω "από 'δω κι από 'κει" για 15 λεπτά, για 30 λεπτά μέχρι και για 45 λεπτά και δεν ξέρω τι να "κρατήσω" ως μπούσουλα.

Δημοσ.

Καλός πολίτης!

Σου βρίσκεται εύκαιρη κάποια μελέτη σχετικά με το πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να μεσολαβεί από το τέλος της προπόνησης μέχρι τη λήψη της πρωτεΐνης; Διαβάζω "από 'δω κι από 'κει" για 15 λεπτά, για 30 λεπτά μέχρι και για 45 λεπτά και δεν ξέρω τι να "κρατήσω" ως μπούσουλα.

Ευχαριστώ Wizzy

Χμμμμ, δεν έχω στο μυαλό μου κάτι και το lucky guess μου είναι ότι δεν υπάρχει κιόλας. Μην σκας όμως. Τελείωσε την προπόνηση και όποτε θες πιές την πρωτεΐνη. 

Δημοσ.

Καλός πολίτης!

Wizzy εγω χρησιμοποιω τον κανονα της μισης ωρας  ,δλδ οτι και να γινει και γκομενα να μου κατσει εντος  30 λεπτων μετα την προπονηση πρεπει να πιω πρωτεινη  οπου και να ειμαι  η΄να φαω κατι με μεγαλη ποσοτητα πρωτεινης .

Αυτη την περιοδο που δεν πινω πρωτεινη σκονη  θα φαω κατι σιγουρα μετα  αμεσως μετα το  gym.

• Like 1
Δημοσ.

Wizzy εγω χρησιμοποιω τον κανονα της μισης ωρας  ,δλδ οτι και να γινει και γκομενα  να μου κατσει εντος  30 λεπτων μετα την προπονηση πρεπει να πιω πρωτεινη  οπου και να ειμαι  η΄να φαω κατι με μεγαλη ποσοτητα πρωτεινης .

Αυτη την περιοδο που δεν πινω πρωτεινη σκονη  θα φαω κατι σιγουρα μετα  αμεσως μετα το  gym.

Αν κατάλαβα καλά ο wizzy δεν ρωτάει μέχρι πότε να την καταναλώσει αλλά αν υπάρχει ένας χρόνος που πρέπει να περιμένει και μετά να την πιεί. Either way η απάντησή είναι όποτε τον βολεύει. 

• Like 1
Δημοσ.

Γιώργο 10 με 15 λεπτά μετά την προπόνηση είναι το ιδανικό για την σκόνη σε νεράκι.

Να ηρεμήσεις, να πέσουν λίγο οι παλμοί και χτύπα την.

~~

Μαργαρίτα είδες'? Ταιριάζουμε με την γυμνάστρια σου πρέπει να μας φέρεις σε επαφή :P

• Like 1
Δημοσ.

Τα νεύρα εμένα μου δίνουν boost, η μούχλα όμως όχι. Μούχλα λοιπόν σήμερα, just do it όμως, κούτσα-κούτσα βγήκε η προπόνηση, με record low σε στρατιωτικές πιέσεις. Μου την έδωσε αυτό και στην επόμενη και τελευταία άσκηση, farmers walk, πήγα με τσατίλα.

Αύξησα το βάρος και τριπλασίασα τη διαδρομή. Σα γύρισα δεν μπορούσα ούτε πιρούνι να κρατήσω αλλά διάολε, το φχαριστήθηκα. :)

Τελικά είναι πολύ γαμάτη άσκηση. Θα την εμπλουτίσω με ντροπ σετ. Με εμπνέει να δώσω το παραπάνω.

Δημοσ.

Εγω κανω ανω και κατω κορμο τέσσερις μέρες.

Απλα τωρα αλλαξα προγραμμα.

Παω δευτερα ανω,τριτη κατω κορμο, Τετάρτη ανω σωμα παρασκευη κατω.

Πηγαινα δευτερα τριτη πεμπτη παρασκευη εναλλαξ μερες ανω κατω σωμα αλλα την πεμπτη που ειχα ανω κορμο, στην δουλεια απο το πρωι εχω παραλαβες, κουβαλημα, ειπα να εχω ρεπο απο την γυμναστικη.

Απλα σκεφτομαι οτι αυτο το μοτιβο της προππνησης μηπως δεν ειναι το σωστοτερο. Με βαση τις μερες.

Αυτο ειναι το προγραμμα που ακολουθω.

post-223961-0-75504800-1476980336_thumb.jpeg

Οποις θελει να προτεινει κατι ας το ριξει σαν ιδεα. Δεν σκεφτομαι μια μυικη ομαδα την φορα γιατι παιρναει μεγαλο χρονικο διαστημα εκγυμνασης μιας μυικης ομαδας μεσα στην εβδομαδα

Εχω κοψει τις πρωτεινες. Δοκιμαστηκα μονο με φαγητο θα πορευτω, η πηγες μου θα ναι αυγα, γαλα, κρεας, κοτοπουλο κλπ

Δημοσ.

Το πρωί αερόβια 40 λεπτά spin και καπάκια 2-3 ώρες μετά προπόνηση ώμων 80kg πιέσεις με μπάρα ... με εκπλήσει πόσο διαφορετικό είναι ένα cut όταν είσαι on point , με τα συμπληρώματα σου κ τα πάντα όλα

Εντομεταξύ το καστανό ρύζι γαμάει , ναι , όπως είπα πάμε όλα για όλα ^^
ο τόνος ξαφνικά έγινε πολύ νόστιμος (χωρίς τυριά κ μαλακίες) , καλό σημάδι χαχαχα

αν θυμάμαι καλά το καστανό θέλει να μένει στο νερό το βράδυ πριν το βράσεις? 

Δημοσ.

Το πρωί αερόβια 40 λεπτά spin και καπάκια 2-3 ώρες μετά προπόνηση ώμων 80kg πιέσεις με μπάρα ... με εκπλήσει πόσο διαφορετικό είναι ένα cut όταν είσαι on point , με τα συμπληρώματα σου κ τα πάντα όλα

τι παιρνεις ? σε βοηθαν καθολου πιστευεις σε θεμα ενεργειας γενικα ??

πολυβιταμινη , πρωτεινη  τι αλλο??

Δημοσ.

τι παιρνεις ? σε βοηθαν καθολου πιστευεις σε θεμα ενεργειας γενικα ??

πολυβιταμινη , πρωτεινη  τι αλλο??

με βοηθάνε στο να διατηρήσω τα φυσιολογικά για εμένα επίπεδα δύναμης/ενέργειας , δεν μου δίνουν κάτι έξτρα 

αν και πιέσεις ώμων και 90kg έχω ρεκορ αλλα σε όγκο . τα συμπληρώματα δεν θα κάνουν κανέναν να βαράει 80 και 90 kg πιέσεις ώμων , αν δεν φτιάξεις μυς με τα χρόνια απλά δεν 

το γράφω για όποιον διαβάζει , μη πάει κανείς κ πετάξει τα λεφτά του , αν δεν υπάρχει κάτι να διατηρηθεί απλά κάνεις μια τρύπα στο νερό και ας είναι και pre-workout που προσωπικά τα θεωρώ πεταμένα λεφτά , θα έχεις λίγη παραπάνω ενέργεια , so what? και ένας espresso την ίδια δουλειά κάνει 

Δημοσ.

Βάλε καλύτερα μπανταζ, γιατί τα γάντια (ακόμα και τα κομμένα) θα σε δυσκολέψουν στις τεχνικές.

ΥΓ1 Όχι ότι τα γάντια δεν θα τα χρειαστείς. Θα σου χρειαστούν και παρα χρειαστούν μάλιστα. Όπως και οι επικαλαμιδες, κασκα, κλπ. Πάρε για αρχή ένα καλό μασελακι και ένα σπασουαρ για να μην μπεις σε πολλά έξοδα απ την αρχή.

ΥΓ2 Αν πάρεις μπανταζ κοίτα να είναι καλό και όχι καμιά μουφα no name και να είναι σχετικά μακρύ στο μήκος έτσι ώστε να το περάσεις ανάμεσα στα δάχτυλα, στους κόμπους της γροθιας ΑΛΛΆ και πολύ καλό δέσιμο στον καρπό. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ!

ΥΓ3 Υπάρχουν βέβαια και τα γάντια μπανταζ, μιξη των δύο με πλεονέκτημα ότι είναι ελαφριά, ευκολοφορετα και σου δίνουν την ευελιξία να κάνεις τις ασκήσεις σου σωστά.

Μειονέκτημα: είναι σχετικά ακριβά και θέλουν προσοχή στο καθάρισμα

Αυτά. Καλές προπονήσεις και καλώς όρισες στον κόσμο της IKMF. Αν αποφασίσεις να δώσεις "P" θα τα πούμε στις εξετάσεις του ΟΑΚΑ :P

Ευχαριστώ για τις συμβουλές . Έχω από παλιά εξοπλισμό. Μόνο τα γάντια τα δικά τους παρήγγειλα , μπλουζάκι και σπασουάρ γιατί το δικό μου τα λάστιχα είχαν τανίσει.

Δεν σκοπεύω για εξετάσεις και τέτοια. Θα δω πως θα πάει. Λίγο αερόβια με το Krav,λίγο μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και άμα νοιώσω έτοιμος ίσως γυρίσω στο wado (που δεν με παίρνει μάλλον λόγω ηλικίας)

Εναλλακτικά θα ήθελα να συνεχίσω bjj που είναι μεγάλη αγάπη που είχα ξεκινήσει παλιά και μόνο για ένα εξάμηνο

(Κάνει κρα! Ο χαζοενθουσιασμός μου ε; :) )

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...