Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Καλος πολιτης ρε.

Πρεπει να εισαι απο τις σπανιες περιπτωσεις που βγαινει καποιος απο τον στρατο πιο λιγα κιλα απο οσα μπηκε .Εγω απολυθηκα με +6 .Βεβαια τωρα  αντιμετωπιζεις ενα ευχαριστο προβλημα που ειναι να βαλεις κιλα  πραγμα το οποιο μακαρι να το ειχα και εγω αχχα.

Γιατι θα πρεπει να διακοψεις  την προπονηση παλι για 2 βδομαδες ?

Εγω ημουν απο τις σπανιες περιπτωσεις που πηγαινα καθε μερα γυμναστηριο οταν ημουν στο στρατο. Και αναφερομαι σε κανονικο γυμναστηριο οχι του στρατου :P

Δεν θα ξαναδιακοψει λεει οτι πλεον δεν θα εχει στο κεφαλι του οτι πρεπει να ξαναδιακοψει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Καλος πολιτης ρε.

Πρεπει να εισαι απο τις σπανιες περιπτωσεις που βγαινει καποιος απο τον στρατο πιο λιγα κιλα απο οσα μπηκε .Εγω απολυθηκα με +6 .Βεβαια τωρα  αντιμετωπιζεις ενα ευχαριστο προβλημα που ειναι να βαλεις κιλα  πραγμα το οποιο μακαρι να το ειχα και εγω αχχα.

Γιατι θα πρεπει να διακοψεις  την προπονηση παλι για 2 βδομαδες ?

Καλά το περίμενα να χάσω κιλά από την πρώτη μέρα. Εδώ διακοπές πάω για 2-3 βδομάδες και χάνω πάλι 4-5 κιλά αν δεν προσέξω να τρώω παραπάνω.

Όπως είπε ο spect δεν θα χρειαστεί πλέον να διακόψω προπονήσεις. 

Δεύτερο μάθημα Krav σήμερα πρωί. Έφτυσα τα πνευμόνια μου. Παρήγγειλα και γάντια γιατί ματώσαν τα χέρια μου. Ρεζίλι θα γίνω το βράδυ στην δουλειά :(

Βάλε καλύτερα μπανταζ, γιατί τα γάντια (ακόμα και τα κομμένα) θα σε δυσκολέψουν στις τεχνικές.

ΥΓ1 Όχι ότι τα γάντια δεν θα τα χρειαστείς. Θα σου χρειαστούν και παρα χρειαστούν μάλιστα. Όπως και οι επικαλαμιδες, κασκα, κλπ. Πάρε για αρχή ένα καλό μασελακι και ένα σπασουαρ για να μην μπεις σε πολλά έξοδα απ την αρχή.

ΥΓ2 Αν πάρεις μπανταζ κοίτα να είναι καλό και όχι καμιά μουφα no name και να είναι σχετικά μακρύ στο μήκος έτσι ώστε να το περάσεις ανάμεσα στα δάχτυλα, στους κόμπους της γροθιας ΑΛΛΆ και πολύ καλό δέσιμο στον καρπό. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ!

ΥΓ3 Υπάρχουν βέβαια και τα γάντια μπανταζ, μιξη των δύο με πλεονέκτημα ότι είναι ελαφριά, ευκολοφορετα και σου δίνουν την ευελιξία να κάνεις τις ασκήσεις σου σωστά.

Μειονέκτημα: είναι σχετικά ακριβά και θέλουν προσοχή στο καθάρισμα

Αυτά. Καλές προπονήσεις και καλώς όρισες στον κόσμο της IKMF. Αν αποφασίσεις να δώσεις "P" θα τα πούμε στις εξετάσεις του ΟΑΚΑ :P

• Like 5

• Moderators

Alex εγω ειχα αυτα εδω και ηταν πολυ καλα και υπερβολικα βολικα. Τα βαζεις/βγαζεις σε δευτερολεπτα

https://www.amazon.com/Venum-Kontact-Gel-Glove-Handwraps/dp/B00UIVWJGO

• Like 1

Τα γάντια μπαντάζ κάνουν τίποτα? Είναι για βαριά χρήση σε σάκο κτλ ή θα φύγεις με στραμπουληγμένο χέρι?

Προσωπικά δεν τα προτιμώ, γιατί δεν δένουν τον καρπό όσο καλά θέλω, πόσο μάλλον σε βαριά χρήση.

Αλλά βέβαια είναι θέμα συνήθειας όλα, προσωπικού γούστου και χρήσης.

• Like 1

Alex εγω ειχα αυτα εδω και ηταν πολυ καλα και υπερβολικα βολικα. Τα βαζεις/βγαζεις σε δευτερολεπτα

https://www.amazon.com/Venum-Kontact-Gel-Glove-Handwraps/dp/B00UIVWJGO

Δεν έχουν δέσιμο στον αντίχειρα. Ένα στραβό κροσέ και 1 εβδομάδα off. 

• Like 2

Τα μικρά γάντια που το βάρος τους βρίσκεται κοντά στον καρπό, αυξάνουν την ταχύτητα και την κινητική ενέργεια, ελαχιστοποιούν όμως την ασφάλεια, από την άλλη όσο πιο φουσκωτά ειναι τα γάντια, τόσο πιο μεγάλη ειναι και η προστασία!

Αυτά σε πολύ πολύ γενικές γραμμές κ εντελώς μπακαλίστικα, μιας και το θέμα των γαντιών ειναι πολύπλοκο , πολλά διαφορετικά γάντια για πολλές διαφορετικές χρήσεις, κατά την άποψη μου θα πρέπει πάντα να ρωτάμε τον δάσκαλο τι είδους γάντια κάνουν για εμάς και εκείνος να αποφασίζει  ανάλογα με τον τρόπο που ασκούμαστε!

Το δεδομένο που ισχύει ΠΑΝΤΑ ειναι αυτό που τόνισε παρακάτω ο ανήλικος

..... ΑΛΛΆ και πολύ καλό δέσιμο στον καρπό. ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΜΕΛΗΣΕΙΣ!

Υποχρεωτικά και πάντα, στηρίζουμε τον καρπό ώστε να κρατάμε το χέρι σταθερό και να μεγιστοποιούμε την ασφάλεια !

------

Πάρτε και μια καλή ιταλική συνταγή για μακαρονάδα ! -δείτε το ολο , αξιζει  :-D -

• Like 4

Υποχρεωτικά και πάντα, στηρίζουμε τον καρπό ώστε να κρατάμε το χέρι σταθερό και να μεγιστοποιούμε την ασφάλεια !

εξαρταται, τα δικα μου γαντια, του δρομεα δηλαδη (dry-fit) ειναι ανοικτα στον καρπο,

επειδη προφανως θελουμε να παιρνει αερα το χερι λογω της αυξησης θερμοκρασιας,

παντως αυτη την βδομαδα με την πτωση της θερμοκρασιας βαλαμε παντελονακι και

αθλητικη μακρυα καλτσαρα, αει σιχτιρ με τα σοσονακια τα δημιουργηματα του marketing,

αλλη αισθηση η καλτσαρα

• Like 1

• Moderators

κουκουρουκου! Ο Αλεξ ρωταει για bandage ο Maous μιλαει για γαντια προπονησης΄και ο πατρικ για τρεξιμο!

Εγω φοραω μαλλινα για το κρυο

• Like 5

χαχαχαχα ε μα, ο καθενας οτι ξερει λεει :P :D

σαν το ανεκδοτο με τον τοτο ρε που εγραφε οτι ηξερε στο διαγωνισμα (οταν καναν μαθηματα σεξ) επειδη ειχε χασει μαθηματα; :lol:

• Like 2

Καλά εγω μόνο για γάντια προπόνησης δεν μιλάω, το αντίθετο λέω οτι υπάρχουν άλλα γάντια για προπόνηση, άλλα γάντια για αγώνες, άλλα γάντια για μποξ, άλλα για κικ, κτλ κτλ, με δυο λόγια δηλαδή λεω πως τα γάντια ειναι διαφορετικά σχεδιασμένα για να δίνουν έμφαση σε διαφορετικους τροπους που ασκούμαστε και το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν τα λέω για τον ανήλικο η τον αλεξ, αυτοί τα ξέρουν καλά ..

πάντως όντως για γάντια τρεξίματος δεν μιλούσα :)

• Like 2

Αλλαγή προγράμματος σήμερα. Όπως είπε ο Μαους, είπε κι η κοπέλια το ίδιο, αφού θα πηγαίνω 2-3 φορές, καλύτερα κυκλικό. Βέβαια το συγκεκριμένο μου παίρνει πανω απο ωρα, Αλλα οκ χρόνος υπάρχει. Θα κάνω αυτο για 1-1.5 μήνα και μετά θ αλλάξουμε.

Και ... Έβαλα σκούωτ να δουλέψω ισορροπία bw στο bosu , και στατικές πίσω προβολές, μέχρι το σημείο που μου χει πει ο γιατρός. Καλή μου αρχή και yolo!!!!!

*πρωτη φορά έκανα το pulley ωραία άσκηση, με πολλή πρόσοχη για τη μέση!!!

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...