Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ εσυ καθεσαι και μετρας μικρογραμμαρια του φαγητου που θα φας, παλμους και δε ξερω γω τι αλλο? Καθε μερα? Με ολες αυτες τις λεπτομερειες και οσες αλλες δε διαβασα καν? Αν το κανεις θελω να μου πεις αν αξιζει ολη αυτη τη ταλαιπωρια και το αγχος με την εννοια εχεις δει τα αποτελεσματα που θελεις? κ ποια ειναι αυτα? οι επιδοσεις? το αισθητικο κομματι? μηπως δε ξερεις ουτε εσυ?

• Like 3
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το θεμα ειναι να περάσετε ολοι εσείς απο την θεωρία και τις έρευνες στην πράξη !

Τότε θα διαπιστώσετε ότι η διάφορα στην απόδοση δεν ειναι στάνταρ 1.2% όπως έγραψε ο άλλος στο 'υπέροχο σχόλιο' αλλα πως η διάφορα στην απόδοση εξαρτάτε από την ένταση της αερόβιας άσκησης, από την διάρκεια της, το πόσο γλυκογόνο από τα αποθέματα του οργανισμού μας θα έχουμε εξαντλήσει και ενα σωρό αλλες λεπτομέρειες..

Θα το πω μια φορά ακομη, τον χρόνο που ξοδεύετε για αυτά τα πράγματα θα μπορούσατε να τον αφιερώσετε στην προπόνηση, οι μύες και η καρδιά γυμνάζονται με άσκηση και όχι με ιντερνετ κ θεωρία ..

Ασε τις ερευνες και δες εδω σαλατα-επος! Κι αυτο ειναι το μικρο της μεγεθος...

20161009_150148.jpg

Εχω επιστρεψει αυτη τη βδομαδα στο τζιμ και it feels so good! Αυριο θα κανω οργανα και μετα λιγο πισινα για αεροβιο, χαλαρα

• Like 6
Δημοσ.

...πολύ πιο χρονοβόρο είναι

- να περάσεις χρόνο στο φόρουμ με ψιλή κουβέντα, ανταλλάσσοντας "γνώμες" χωρίς καν προσπάθεια σοβαρής τεκμηρίωσης,

- παρά να αφιερώσει 30 λεπτά να διαβάσει μια μελέτη, που μετά θα τον γλιτώσει χρόνο και κόπο, δίνοντάς του τα "εφόδια" και να συζητήσει, και να βελτιώσει αυτό που κάνει στο γυμναστήριο.

θα προσπαθήσω για τελευταία φορά ..

Αν αντί να κάτσεις να διαβάσεις αυτο

'Η σειρά των ασκήσεων μετά την αερόβια έπαιζε ρόλο στην όποια μείωση στην απόδοση...'

η αυτό

'- διαφορετική σειρά μπορεί να είχε   εχει  διαφορετικά αποτελέσματα,'

πήγαινες και γυμναζόσουν και το έκανες στην πράξη, τότε θα ήξερες οτι αυτό που διάβασες ειναι απλά έρευνα νηπιαγωγείου  και πως αν αθλούσουν  έστω και λίγο, το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η σειρά των ασκήσεων, θα ήταν κατι που θα το ηξερες από την πρώτη μέρα της προπόνησης!

Γι αυτό σας λέω .. γυμναστείτε !

Καλή η θεωρία αλλα απέχει αιώνες απο την πράξη ..

και κάτι ακομη .. σε βλέπω συνέχεια να λες βάλτε μου επιστημονική έρευνα , πείτε μου εμπεριστατωμένες απόψεις κτλ κτλ φιλε μου όλα αυτά πληρώνονται ! θέλεις εμπεριστατωμένη άποψη για την προπόνηση >? πλήρωσε έναν γυμναστή να σε προπονήσει και ρωτά τον ότι θέλεις !

θέλεις εμπεριστατωμένη άποψη για την διατροφή ? πλήρωσε εναν επαγγελματία διατροφολόγο να σε καθοδηγήσει σωστά !

αν ήταν να  γινόμασταν όλοι επιστήμονες με γκουκλαρισμα τότε θα είχαν ψοφήσει από την πείνα ολοι αυτοί !

====

Μαργαριτα τι μας έκανες βραδιάτικα ρε κοπελιά , δεν υπάρχει η σαλάτα λέμε !!

• Like 6
Δημοσ.

Το άρθρο είχε στόχο να καταδείξει πώς μπορεί να πάει στράφι μια διατροφή αν δε λαμβάνουμε υπόψη τις κρυφές θερμίδες. Χρησιμοποίησε ως παράδειγμα το ελαιόλαδο αλλά το έκανε με τέτοιο τρόπο που φάνηκε να καταφέρεται εναντίον του ελαιολάδου συλλήβδην, κάτι που δε νομίζω οτι ισχύει.

Ο ίδιος σαν καρδιολόγος λογικά ξέρει καλύτερα από μένα τα οφέλη του ελαιόλαδου.

ΟΚ, το βλέπουμε από εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες. Συμβαίνει! :-)

Τα οφέλη του ελαιόλαδου είναι αδιαμφισβήτητα. Τη ζημιά που προκαλεί το πολύ ελαιόλαδο - όπως και κάθε τι πολύ, την αμφισβητεί κάποιος; :-)

Επειδή όμως όλα αυτά είναι "ψιλά γράμματα", ας μην το συνεχίσουμε, μακάρι να δουλέψουν τα υπόλοιπα στη διατροφή μου και ας είναι το ελαιόλαδο το πρόβλημα!

Δημοσ.

Καλές είναι οι έρευνες και τα επιστημονικά άρθρα κ.λ.π. Και ότι μαθαίνεις καλό είναι.

Απλά κάθε σώμα είναι διαφορετικό.

Για παράδειγμα αν εγώ κάνω έντονη αεροβική ,π.χ thai bo και πάω κατευθείαν στο μονόζυγο βγάζω 5 σωστές έλξεις

Στην περίπτωση που τα κάνω ανάποδα με ένα απλό ζέσταμα βγάζω 10 και όλο το πρόγραμμα για βάρη σωστά. Μετά τα βάρη μπορώ να πάω κατευθείαν για thai bo άνετα.

Άσε που μετά τα βάρη κάνοντας αεροβική νοιώθω το σώμα μου χαλαρό και λυμένο.

• Like 4
Δημοσ.

καλημέρεζ  

έχω αρχίσει εδώ κ λίγες μέρες cut (Δεν είχα αρχίσει πριν 1,5 μήνα , τότε απλά άρχισα αερόβια για να ξαναβρώ την αντοχή που είχα χάσει μέσα στο καλοκαίρι που δεν έκανα όπως έχω πει γιατι είδα οτι δεν με έπαιρνε να αρχίσω να χτίζω αντοχή υποθερμιδικά)
είπα για πρώτη φορά να το πάω βάση των συμβουλών που δίνω σε άλλους αλλα που ποτέ δεν ακολουθούσα γιατι βαριόμουνα
και νιώθω μια έκρηξη ενέργειας, τρελό well being , ξεκουράζομαι σε 5-6 ώρες και νιώθω γαμάτα 
ήδη σε 2-3 μέρες είδα αποτέλεσμα αφού το στομάχι εξαφανίστηκε , όχι οτι είχα κοιλιά απλά flatαρε αφού μάζεψα τα λαχανικά σε ανθρώπινες ποσότητες και παράλληλα σταμάτησα να τρώω 3 φορές τη μέρα και τις έκανα 5, τρελή διαφορά 

καλό ήταν το "διάλυμα" του maintain του καλοκαιριού 
επίσης είμαι καλυμμένος απο βιταμίνες/συμπληρώματα (που δεν ξαναείχα σε cut) που θα μου χρειαστούν γιατι πάμε για σοβαρά πράγματα  :-D 

να κάνω αυτό το παλιό μου conditioning να μοιάζει τίποτα
 post-353959-0-29862800-1476937631_thumb.jpg

πάρτε και κάτι για ξύπνημα

το είχα ξαναδεί αλλα μου το έστειλε μια γκόμενα χθες βράδυ και μου έσκασε rush που κόντεψα να βγω να τρέξω αντί να πάω για ύπνο 

• Like 8
Δημοσ.

ΟΚ, το βλέπουμε από εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες. Συμβαίνει! :-)

Τα οφέλη του ελαιόλαδου είναι αδιαμφισβήτητα. Τη ζημιά που προκαλεί το πολύ ελαιόλαδο - όπως και κάθε τι πολύ, την αμφισβητεί κάποιος; :-)

Επειδή όμως όλα αυτά είναι "ψιλά γράμματα", ας μην το συνεχίσουμε, μακάρι να δουλέψουν τα υπόλοιπα στη διατροφή μου και ας είναι το ελαιόλαδο το πρόβλημα!

Δε συζητάμε για το ελαιόλαδο αλλα για το ύφος του συγγραφέα. Άμα διαβάσεις τα σχόλια κάτω απο το άρθρο θα δεις οτι πολλοί του όρμησαν επειδή θεώρησαν οτι έγραφε μύδρους ενάντια στο ελαιόλαδο όχι οτι το χρησιμοποίησε ως παράδειγμα.

Δημοσ.

Xτες απο τις 14-15 gym ,μετα στα καπακια Παρνηθα με 2 φιλες μεχρι τις 18¨00  λιωσαμε στα σκαλακια  και ειδαμε και παρα πολλα ελαφια τα οποια εγω τα ονειρευομουνα πανω  σε σουβλες :P

Margarita απο που η σαλατα  και τι ειναι αυτο το κιτρινο στο πλαι φαβα ?

Νικο πολυ  καλος δυναμη και με σωστο outfit επιτελους :)

• Like 4
Δημοσ.

Θόδωρος και Ελενη στα Λεγραινά Φώτη , ναι ειναι φάβα.

Τωρα που είπες Ελάφια, ξερεις κανένα καλο μαγαζί στην Αθήνα να φάμε; Έχω να φάω ελαφάκια απο την Αρκαδία τα Δριστουγεννα περυσι

• Like 1
Δημοσ.

Θόδωρος και Ελενη στα Λεγραινά Φώτη , ναι ειναι φάβα.

Τωρα που είπες Ελάφια, ξερεις κανένα καλο μαγαζί στην Αθήνα να φάμε; Έχω να φάω ελαφάκια απο την Αρκαδία τα Δριστουγεννα περυσι

Για ελαφι Αθηνα δυσκολο ,Τηλεμαχος αλλα δεν δεν εχει παντα .

Αλλιως ελα Παρνηθα και εσυ την επομενη φορα μετα την προπονηση να  πιασουμε κανενα  να το φαμε στο καταφυγιο :P

Δημοσ.

Δε συζητάμε για το ελαιόλαδο αλλα για το ύφος του συγγραφέα. Άμα διαβάσεις τα σχόλια κάτω απο το άρθρο θα δεις οτι πολλοί του όρμησαν επειδή θεώρησαν οτι έγραφε μύδρους ενάντια στο ελαιόλαδο όχι οτι το χρησιμοποίησε ως παράδειγμα.

Α, ΟΚ, με το ύφος του συγγραφέα δεν ασχολήθηκα, διάβασα το άρθρο "ψυχρά". Επίσης, ούτε τα σχόλια διάβασα - έχω extension στον browser που τα "κόβει".

Δημοσ.

Δεύτερο μάθημα Krav σήμερα πρωί. Έφτυσα τα πνευμόνια μου. Παρήγγειλα και γάντια γιατί ματώσαν τα χέρια μου. Ρεζίλι θα γίνω το βράδυ στην δουλειά :(

• Like 4
Δημοσ.

Ω θεοί ! Είπα να δοκιμάσω την άγευστη πρωτείνη από myprotein με γάλα (200 ml) + hemo (7 grams). Τι γαμάτο που ήταν...θα καθιερωθεί. Εντωμεταξύ το είχα δοκιμάσει πριν κανά μήνα με nesquik αντί για hemo και δεν πινόταν.

In other news, τέλος το φανταριλίκι από χτες και σήμερα άρχισα προπόνηση χωρίς να έχω στο μυαλό μου ότι μετά από 2 βδομάδες θα διακόψω πάλι. Είμαι 75 κιλά τώρα, 6 κιλά ελαφρύτερος απ' όταν μπήκα (αν και το all time low ηταν 72) οπότε στόχος τώρα είναι να βάλω κιλάκια, πράγμα έυκολο τώρα μίας και θα έχω μετά από καιρό πάλι noob gains (σε μικρότερο βαθμό εννοείται). Επίσης όσο κάνω squat με λιγότερο από 2 πλάκες πεθαίνω κάθε μέρα  :-)

• Like 4
Δημοσ.

Ω θεοί ! Είπα να δοκιμάσω την άγευστη πρωτείνη από myprotein με γάλα (200 ml) + hemo (7 grams). Τι γαμάτο που ήταν...θα καθιερωθεί. Εντωμεταξύ το είχα δοκιμάσει πριν κανά μήνα με nesquik αντί για hemo και δεν πινόταν.

In other news, τέλος το φανταριλίκι από χτες και σήμερα άρχισα προπόνηση χωρίς να έχω στο μυαλό μου ότι μετά από 2 βδομάδες θα διακόψω πάλι. Είμαι 75 κιλά τώρα, 6 κιλά ελαφρύτερος απ' όταν μπήκα (αν και το all time low ηταν 72) οπότε στόχος τώρα είναι να βάλω κιλάκια, πράγμα έυκολο τώρα μίας και θα έχω μετά από καιρό πάλι noob gains (σε μικρότερο βαθμό εννοείται). Επίσης όσο κάνω squat με λιγότερο από 2 πλάκες πεθαίνω κάθε μέρα  :-)

Καλος πολιτης ρε.

Πρεπει να εισαι απο τις σπανιες περιπτωσεις που βγαινει καποιος απο τον στρατο πιο λιγα κιλα απο οσα μπηκε .Εγω απολυθηκα με +6 .Βεβαια τωρα  αντιμετωπιζεις ενα ευχαριστο προβλημα που ειναι να βαλεις κιλα  πραγμα το οποιο μακαρι να το ειχα και εγω αχχα.

Γιατι θα πρεπει να διακοψεις  την προπονηση παλι για 2 βδομαδες ?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...