Demetra_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πολυχρονος και γερος Γιαννη, να χαιρεσαι τις κορουλες σου. Αντε κανε και εναν υιο τωρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 και εγώ τελευταίες 2 εβδομάδες τρώω αυγά ολόκληρα (2-3 την μέρα). Είναι πανεύκολο για σνακ γιατί βράζεις μια δεκάρια τα έχεις στο ψυγείο και τσιμπάς και τρως όποτε θες. ------------- Συνεχίζω τις προπονήσεις και κάθε προπόνηση πρακτικά αλλάζω ένα πόνο με ένα άλλο. Last week ήταν τα καλάμια, τα άλλαξα με πόνο στην μέση όταν πήγα χτες και έφυγα με πόνο στο δεξί αγκώνα που ούτε καν ανοίγει από ένα περίεργο λάκτισμα που έφαγα. Φώτη θενκς έχεις δίκιο και προς το παρόν θα έχω το focus στο thai, δεν ξέρω αν θα έχω progress στα βάρη καθώς το challenge είναι να παραμείνει το βάρος μου ως έχει (μεταξύ 83 και 84). Αυτές οι προπονήσεις σε λιώνουν σαν το κερί τις ξέρω από παλιά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Φώτη θενκς έχεις δίκιο και προς το παρόν θα έχω το focus στο thai, δεν ξέρω αν θα έχω progress στα βάρη καθώς το challenge είναι να παραμείνει το βάρος μου ως έχει (μεταξύ 83 και 84). Αυτές οι προπονήσεις σε λιώνουν σαν το κερί τις ξέρω από παλιά. Παιζε συντηριτικα παντως μην κανεις ταρζανιες ενδεχομενως τραυματισμος κοστιζει πολυ απο εδω και περα να ξερεις. Εγω εχω κολησει στα 83 δεν πεφτω για κανενα λογο ,βεβαια κανω και διατροφικες παρασπονδιες ειναι η αληθεια αλλα αισθανομαι σαν να εχω βρει τοιχο . Τι αλλο να κανω δεν ξερω εχω αυξησει την αεροβια παντου ,χρονο για να αραζω δεν εχω σχεδον καθολου αυτη την περιοδο ,πρεπει να κοψω τα κοινωνικα γιατι εκει χαλαει η διατροφη 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Παιζε συντηριτικα παντως μην κανεις ταρζανιες ενδεχομενως τραυματισμος κοστιζει πολυ απο εδω και περα να ξερεις. Εγω εχω κολησει στα 83 δεν πεφτω για κανενα λογο ,βεβαια κανω και διατροφικες παρασπονδιες ειναι η αληθεια αλλα αισθανομαι σαν να εχω βρει τοιχο . Τι αλλο να κανω δεν ξερω εχω αυξησει την αεροβια παντου ,χρονο για να αραζω δεν εχω σχεδον καθολου αυτη την περιοδο ,πρεπει να κοψω τα κοινωνικα γιατι εκει χαλαει η διατροφη Ξέρω ξέρω θα γκρινιάξεις και θα είσαι τίγκα στην ιδιοτροπία. Αλλά εγώ θα το πω γιατί είμαι γυναίκα και δεν κρατιέμαι. στη θέση σου θα έκανα κετογενική δίαιτα. με υψηλά λιπαρά (από ξηρ.καρπούς, αβοκάντο και φυστικοβούτηρο και σχεδόν ανύπαρκτο υδατάνθρακα και πρωτεΐνη μέτρια) αυτά από μένα με αγάπη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ξέρω ξέρω θα γκρινιάξεις και θα είσαι τίγκα στην ιδιοτροπία. Αλλά εγώ θα το πω γιατί είμαι γυναίκα και δεν κρατιέμαι. στη θέση σου θα έκανα κετογενική δίαιτα. με υψηλά λιπαρά (από ξηρ.καρπούς, αβοκάντο και φυστικοβούτηρο και σχεδόν ανύπαρκτο υδατάνθρακα και πρωτεΐνη μέτρια) αυτά από μένα με αγάπη Δεν τρωω τετοιες βλακειες εγω ,τρωω κανονικα φαγητα . 83 κιλα ανθρωπος ειμαι με αρκετη μυικη μαζα και 300 διαφορετικες δραστηριοτητες πρεπει να μπει καυσιμο μεσα οχι αχυρα ,τα αχυρα ειναι για αλλους. Για αυτους που νομιζουν πως εχουν σωμα και οσους κανουν χρονια γυμναστικη και ειναι ιδιοι . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 και εγώ τελευταίες 2 εβδομάδες τρώω αυγά ολόκληρα (2-3 την μέρα). Είναι πανεύκολο για σνακ γιατί βράζεις μια δεκάρια τα έχεις στο ψυγείο και τσιμπάς και τρως όποτε θες. για καποιο λογο μου την σπαει το αυγο που εχει μεινει μερες (>= 2), φρεσκο ρε, τι ειναι να τα βρασεις 2-3 αυγα επιτοπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι τον ανήλικο μιας και είναι εδώ, είχα ξεκινήσει Judo για λίγο καιρό και το σταμάτησα. Ο λόγος ήταν ότι φοβήθηκα μην έχω κανένα τραυματισμό και δε μπορώ να πηγαίνω ορειβασία αναρρίχηση κτλ, ενώ γούσταρα πολύ τη φάση και το θεωρώ άψογο από πλευράς δύναμης, συγχρονισμού και ισορροπίας και μη σου πω απαραίτητο σε όσους ασχολούνται με το βουνό. Το θέμα είναι, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ότι πρέπει ο δάσκαλος να ήταν λίγο γτπ, διότι δεν ασχολιόταν πολύ με τους νιούφηδες όπως εγώ, αν και γενικά έβγαζα την προπόνηση μια χαρά, έχω τη φυσική κατάσταση και τη θέληση, οπότε ο τραυματισμός ήταν θέμα χρόνου και μόλις ακούω για χιαστούς κτλ μου σηκώνεται η τρίχα. Το ερώτημα είναι: Οι προπονήσεις έτσι είναι γενικά παντού; μαθαίνεις ουσιαστικά από το "ζευγάρι" σου; πρέπει ο δάσκαλος να ασχολείται με τους νέους περισσότερο; να ψαχτώ για κάτι άλλο; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Θα σου απαντήσω εγώ. Από αυτά που λες το Judo δεν είναι αυτό που ψάχνεις. Το judo είναι όπως οι μοτοσυκλετιστές που λένε "υπάρχουν αυτοί που πέσαν και αυτοί που θα πέσουν " Κάπως έτσι και στο Judo αν το κάνεις πρέπει να αποδεχθείς ότι θα υπάρξει κάποιος τραυματισμός επιπέδου 3+ μήνες off κάποτε στα χρόνια που θα ασχοληθείς. (από χιαστούς μέχρι εξάρθρωση). Είναι η φύση του αθλήματος έτσι. Φυσικά θα υπάρχουν δάσκαλοι που η προπόνηση είναι πιο σκληρή (άρα και πιο επικίνδυνη), αλλά δεν γίνεται να κάνεις judo χωρίς sparring. Μπορείς να πας σε striking πολεμικές τέχνες που μεν οι μελανιές και τα ελαφριά στραμπουλήγματα είναι συχνά αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί πολύ σπάνιοι. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι τον ανήλικο μιας και είναι εδώ, είχα ξεκινήσει Judo για λίγο καιρό και το σταμάτησα. Ο λόγος ήταν ότι φοβήθηκα μην έχω κανένα τραυματισμό και δε μπορώ να πηγαίνω ορειβασία αναρρίχηση κτλ, ενώ γούσταρα πολύ τη φάση και το θεωρώ άψογο από πλευράς δύναμης, συγχρονισμού και ισορροπίας και μη σου πω απαραίτητο σε όσους ασχολούνται με το βουνό. Το θέμα είναι, τώρα που το ξανασκέφτομαι, ότι πρέπει ο δάσκαλος να ήταν λίγο γτπ, διότι δεν ασχολιόταν πολύ με τους νιούφηδες όπως εγώ, αν και γενικά έβγαζα την προπόνηση μια χαρά, έχω τη φυσική κατάσταση και τη θέληση, οπότε ο τραυματισμός ήταν θέμα χρόνου και μόλις ακούω για χιαστούς κτλ μου σηκώνεται η τρίχα. Το ερώτημα είναι: Οι προπονήσεις έτσι είναι γενικά παντού; μαθαίνεις ουσιαστικά από το "ζευγάρι" σου; πρέπει ο δάσκαλος να ασχολείται με τους νέους περισσότερο; να ψαχτώ για κάτι άλλο; Ευχαριστώ. Κοίτα είναι λίγο στον εκπαιδευτή. Κανονικά θα έπρεπε: Α) Να έχει τμήμα λευκοζωναδων ή αρχαρίων γενικά. Β) Αν δεν είχε το παραπάνω, θα έπρεπε να ασχολείται με όλους το ίδιο. Πάντως στα αθλήματα όπως πάλη, τζουντο, BJJ κλπ είναι σύνηθες οι μαθητές να μπαίνουν κατευθείαν στα βαθειά. Δηλαδή να αρχίσουν προπόνηση με κάποιο ζευγάρι και όχι μόνοι τους. Και αυτό διότι μόνο έτσι θα καταλάβεις πως πρέπει να κινείται το σώμα σου, ποιες θέσεις θα υπερασπιστείς, πότε θα μπλοφαρεις και πότε θα επιτεθείς. Από την άλλη, στα αθλήματα που είναι πιο αερόβια και έχουν χτυπήματα δεν βλέπεις ζευγάρι μέχρι να το αποφασίσει ο εκπαιδευτής. Έως τότε σου βγαίνει η Παναγία στα βήματα, στη στάση σώματος και στα χτυπήματα (σάκο, παντ, σκιαμαχια). Σε γενικές γραμμές ο κανόνας είναι ΔΕΝ μαθαίνεις απ το ζευγάρι σου, το πολύ πολύ να σε βοηθήσει λίγο. Ο εκπαιδευτής είναι αυτός που θα σε διορθώνει/παρατηρεί. Ως εκπαιδευτής έχω απαγορέψει στους μαθητές να διορθώνουν και να δείχνουν τεχνικές. Για τον απλό λόγο, μια στο εκατομμύριο να μάθεις κάτι λάθος στην αρχή, θα σου μείνει το λάθος και θα μου βγάλεις τη πίστη μέχρι να σου το διορθώσω. Άσε που είναι και επικίνδυνο, σωματικά πάντα μιλώντας. Αυτός που δείχνει και διορθώνει είναι πάντα ο εκπαιδευτής, σε όλα τα αθλήματα/ πολεμικες τέχνες/ μεθόδους αυτοάμυνας. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crisis_Overcomer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πόσες φορές τη μέρα μπορεί κάποιος να κάνει χρήση foam roller ? έχω έναν έντονο πόνο στη μέση στο σημείο που λέμε ουρίτσα. πρέπει να προέρχεται από την έντονη καθιστική ζωή των τελευταίων καιρών σε συνδυασμούς με το αερόβιο του ποδηλάτου. πονάω πολύ, ακόμα και σε βηματισμό μου νιώθω δυνατά τσιμπήματα roll θα ελεγα να μην κανεις foam roller. Θα προτεινα να περνας λιγη ωρα καθε μερα σε cobra pose της yoga. Βρες παραλλαγές της και κάνε μία που σου είναι πιο άνετη. Δεν θες πονο. Ενα μινι τραβηγμα αν αισθανθεις ειναι ενταξει. Κανε και διατάσεις ισχίων (hip flexor stretch) αφου ειναι οι πρώτες αρθρώσεις που "σφίγγουν" με το καθησιό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 θα ελεγα να μην κανεις foam roller. Θα προτεινα να περνας λιγη ωρα καθε μερα σε cobra pose της yoga. Βρες παραλλαγές της και κάνε μία που σου είναι πιο άνετη. Δεν θες πονο. Ενα μινι τραβηγμα αν αισθανθεις ειναι ενταξει. Κανε και διατάσεις ισχίων (hip flexor stretch) αφου ειναι οι πρώτες αρθρώσεις που "σφίγγουν" με το καθησιό. Φωτη, plank εκανα κ λιγες διατασεις. Κρατησα ζεστη την περιοχη. Ειμαι καλυτερα σημερα. Δν εκανα φοαμ, απλα θα το ενταξω που κ που στο προγραμμα μου.Θελει να παρω μαξιλαρακι για το ποδηλατο ωστε να αποφευγω τετοια πονακια. ευχαριστω για τα τιπς παραυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 θα ελεγα να μην κανεις foam roller. Θα προτεινα να περνας λιγη ωρα καθε μερα σε cobra pose της yoga. Βρες παραλλαγές της και κάνε μία που σου είναι πιο άνετη. Δεν θες πονο. Ενα μινι τραβηγμα αν αισθανθεις ειναι ενταξει. Κανε και διατάσεις ισχίων (hip flexor stretch) αφου ειναι οι πρώτες αρθρώσεις που "σφίγγουν" με το καθησιό. πιστεύω πως η cobra στη yoga δεν πρέπει να γίνεται ξεκάρφωτα μόνη της. Ιδανικά, να γίνεται συνδυαστικά στην αλληλουχία downward dog / plank / cobra και ξανά από την αρχή. Μερικές επαναλήψεις αυτού του κύκλου ωφελούν από τις συνέπειες του καθησιού και ενίοτε και σε ελαφρούς τραυματισμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ...Γιάννη χρόνια και πολλά και καλά ...Με το judo σακατεύθηκα. Κροτούν ισχύο,ριζίτιδες,κήλη. Μακριά από γυμναστήρια 5 σε ένα. Μόνο αθλητικός σύλλογος με ψαγμένο και αναγνωρισμένο δάσκαλο. ...Δεν είναι μόνο η κούραση που συσσωρεύεται όταν κάνεις συγχρόνως προπονήσεις με βάρη για μυική ανάπτυξη και μαχητικά αθλήματα . Η μία σε πάει πίσω στο άλλο. Θέλει διαφορετική προσέγγιση με τα βάρη για να οφελήσουν όταν μπαίνεις στα τατάμι και στα ριγκ. ... Πήγα σήμερα στην πρώτη μου προπόνηση Krav Maga.9 η ώρα το πρωί και ήταν 12 άτομα. Ήταν διαφορετικού επιπέδου και 2-3 δίνανε εξετάςεις τον Δεκέμβριο για G2 ,G3. Τώρα τι είναι αυτά θα σας γελάσω. Μια ώρα τρέξιμο,παιχνίδι και κλοτσοπατινάδα σε κάτι τεράστιους στόχους. Γαμάουα ήταν. Και μισή ώρα βαρεμάρα με παπαριές για μαχαίρια ,πιστόλια και τέτοια. Ψιλοπανάω και εγώ μυϊκά στην μέση και στον κώλο γιατί απέχω μπόλικα χρόνια από το striking. Θα το καθιερώσω. 2 μέρες την εβδομάδα Krav και 2-3 γυμναστήριο. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις