Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σήμερα πρωτη φορά νιώθω έτσι, πολύ κούραση αλλά το καραγουσταρα

το πρόγραμμα είχε 

κλασσικο ζέσταμα με situps 3x15 / ραχαία 3x15

barbels 47.5 (κατέληξα πως είναι η αγαπημένη μου άσκηση, μετά γουστάρω τα squats)

overhead 35 (αρχίζει ζορίζει αυτό γαμώτο.)

sqiats 65 (μια χαρά χωρίς κανένα ζόρι.)

συμπλήρωμα με leg curls και weighted sit ups με ένα 20κιλο πάνω και γάμπες στο smith 40 κιλά αρκετά set μέχρι να τα φτύσω.

το μόνο κακό της υπόθεσης έχω μεροκάματο νύχτα και είμαι είδη τάπα..και δεν το κόβω αύριο για ποδήλατο εκτός και αν κάνει καμια σουπερ ντουπερ μέρα.

καλα να παθαιτε με τις σκονες που τρωτε.. μετα λετε οχι στα junk food αλλα στα σκατα επειδη γραφει απ'εξω 100% φουλ πρωτεινη τα τρωτε... ε λουστειτε τα τωρα!

σου λειπει πρωτεινη? φαε διπλασια ποσοτητα απο το φαγητο που θα παρεις...δεν σου εφτασε? φαε τριπλασια..

λες και αν παρεις σκονες θα γινεις ο ποπαυ και θα σηκωσεις περισσοτερα κιλα...γελαν και οι πετρες  :cry:

πόση πρωτινή τρως man αν τα μετράς σε γραμμάρια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Έβαλε στην παλιά μου σχολή wadο και πρωινό τμήμα Krav Maga της Ikmf. 2 φορές την εβδομάδα 9-10:30

Πάω αύριο το πρωί για προπόνηση να δω αν έχει αρκετό τρέξιμο χωρίς πολύ μπλα μπλα.

Aν γουστάρω θα το καθιερώσω για αεροβική.

• Like 4

σήμερα πρωτη φορά νιώθω έτσι, πολύ κούραση αλλά το καραγουσταρα

το πρόγραμμα είχε 

κλασσικο ζέσταμα με situps 3x15 / ραχαία 3x15

barbels 47.5 (κατέληξα πως είναι η αγαπημένη μου άσκηση, μετά γουστάρω τα squats)

overhead 35 (αρχίζει ζορίζει αυτό γαμώτο.)

sqiats 65 (μια χαρά χωρίς κανένα ζόρι.)

συμπλήρωμα με leg curls και weighted sit ups με ένα 20κιλο πάνω και γάμπες στο smith 40 κιλά αρκετά set μέχρι να τα φτύσω.

το μόνο κακό της υπόθεσης έχω μεροκάματο νύχτα και είμαι είδη τάπα..και δεν το κόβω αύριο για ποδήλατο εκτός και αν κάνει καμια σουπερ ντουπερ μέρα.

πόση πρωτινή τρως man αν τα μετράς σε γραμμάρια;

Δεν μετραω...εφοσον εχω αντοχες για αυτα που κανω και βγαζω αυτα που πρεπει.. τελος. αν ημουνα ψοφημι ναι θα επερνα τα σκευασματα που τρωτε οι περισσοτεροι

Έχει 6-πακ σουτ εσύ.

γεμισαμε με τυφλους εδω μεσα...συντομα και 8

• Like 1

Πόσες φορές τη μέρα μπορεί κάποιος να κάνει χρήση foam roller ? 

έχω έναν έντονο πόνο στη μέση στο σημείο που λέμε ουρίτσα. 
πρέπει να προέρχεται από την έντονη καθιστική ζωή των τελευταίων καιρών σε συνδυασμούς με το αερόβιο του ποδηλάτου. 
πονάω πολύ, ακόμα και σε βηματισμό μου νιώθω δυνατά τσιμπήματα  :cry:

Το ποδήλατο εννοείται πως επιβαρύνει την κατάσταση ειδικά αν έχεις κάποια ευαισθησία  στην μέση με το καθισιό !

Αστο λίγο καιρό να δεις πως θα περάσουν τα τσιμπήματα ..

• Like 1

O πόνος είναι μυικός και νευρικός (??) - εννοώ πιάσιμο κτλ.  Στην μέση δεν τρως ξύλο αλλά σκληρή προπόνηση μιας ώρας + επηρεάζει περισσότερο απο όλα την μέση που συμμετέχει σε όλα (punches, kicks, clinching). Πρέπει να κάνω διατάσεις μετά την προπόνηση και βλέπουμε. 

Βασικά το θέμα είναι που θα κάνω shift το focus. Είτε θα ασχοληθώ με το ΜΤ και θα κάνω βάρη συμπληρωματικά είτε το αντίθετο. Και τα 2 στο full δεν μας παίρνει. Ίσως κάποιος που είναι 18-24 να μην έχει πρόβλημα δεν ξέρω.

Σε καμία άσκηση δεν μπορώ να σηκώσω τα ίδια κιλά πλέον το σώμα είναι κουρασμένο όταν πάω για βάρη. 

Αυτος ακριβως ηταν και ο ενδοιασμος μου Αλεξ το ειδος της προπονησης και της καταπονησης που θα εχεις απο αυτο που κανεις συνολικα θα δρασει κατα της προπονησης με τα βαρη και ειναι και πολυ λογικο να συμβει αυτο .Αρα  καποια στιγμη θα πρεπει να αποφασισεις .

Πολυχρωμος Γιαννη δεν θα πω να τα χιλιασεις ειμαι οπαδος του λιγα και καλα :)

• Like 2

Έβαλε στην παλιά μου σχολή wadο και πρωινό τμήμα Krav Maga της Ikmf. 2 φορές την εβδομάδα 9-10:30

Πάω αύριο το πρωί για προπόνηση να δω αν έχει αρκετό τρέξιμο χωρίς πολύ μπλα μπλα.

Aν γουστάρω θα το καθιερώσω για αεροβική.

Το τμήμα των αρχαρίων είναι πιο light οπότε μην απογοητευτείς αμέσως. Δώσ του λίγο χρόνο.

Βέβαια ο κάθε εκπαιδευτής είναι διαφορετικός, μπορεί αυτός να σας κάνει φουλ αερόβια και ενδυνάμωση απο την αρχή.

(Δυο μέρες μόνο την εβδομάδα, μου φαίνονται πολύ λίγες για κραβ)

• Like 1

Μετά τη μαργαρίτα και τον Λιβε, τρίτωσε το κακό με τη Δήμητρα. Περαστικά σας ψοφίμια!

Πανε και τα 43. Να με χαίρεστε βρε! :)

Χρόνια πολλά και καλά φίλε, υγιής και μακριά από τραυματισμούς!

Πρωινή προπόνηση σήμερα: Εγερτήριο 05:00, καβάλα στο ποδήλατο 05:12, ζέσταμα 10 λεπτά, Standing start efforts (10 προσπάθειες), χαλάρωμα άλλα 10 λεπτά, σπίτι, μπάνιο, πρωινό κι ετοιμασία για τη δουλειά. 

Το απόγευμα έχω squash, χα! Μια χαρά!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...