yannis27gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Νεύρα το πρωί (δώρο απο το προηγούμενο βραδυ). Ξέσπασμα στην προπόνηση. Αυξηση σε καμψεις και ελξεις ενώ πρόσθεσα και τρεις βόλτες με ενα εικοσακιλο σε καθε χέρι μέχρι να μην μπορώ αλλο. Νιώθω σαν κάποιος να προσπάθησε να μου ξεριζώσει τα χέρια στο ύψος των ωμών. Αλλα φύγανε τα νεύρα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μεταξύ άλλων, μ' αρέσει η σταδιακή μείωση της θερμοκρασίας τα πρωινά. Σπίτι-δουλειά, την προηγούμενη Τετάρτη, με το ποδήλατο, έφυγα γύρω στις 07:20 κι είχε 20 βαθμούς. Το ίδιο σήμερα, έφυγα 07:15, 17 βαθμοί. Καλά είναι, "εξανθρωπίζονται" σιγά σιγά οι καιρικές συνθήκες για εμάς του πτωχούς πλην τίμιους ποδηλάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πήγα το Σάββατο να κάνω squat, ενώ πονούσε όλο το σώμα από το thai. Η μέση μου πονούσε περισσότερο από όλα. Με το που έκανα ένα ρεπ στα 80 κιλά τα άφησα και έφυγα. Νομίζω ότι θέλω δεν θέλω θα πρέπει είτε να τα κόψω, είτε να πάω για 10+ ρεπς με πολύ λίγο βάρος, είτε θα είμαι τυχερός και το σώμα θα προσαρμοστεί και θα μπορώ να κάνω και τα 2. Προς το παρών δεν με παίρνει.. κρίμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πήγα το Σάββατο να κάνω squat, ενώ πονούσε όλο το σώμα από το thai. Η μέση μου πονούσε περισσότερο από όλα. Με το που έκανα ένα ρεπ στα 80 κιλά τα άφησα και έφυγα. Νομίζω ότι θέλω δεν θέλω θα πρέπει είτε να τα κόψω, είτε να πάω για 10+ ρεπς με πολύ λίγο βάρος, είτε θα είμαι τυχερός και το σώμα θα προσαρμοστεί και θα μπορώ να κάνω και τα 2. Προς το παρών δεν με παίρνει.. κρίμα. Παρόμοιο "θέμα" είχα κι εγώ όταν πρόσθεσα σε ένα cycle, πέρα από το squat και τις άρσεις μου και pause squat και μία παραλλαγή άρσεων που δεν θυμάμαι τώρα. Το αποτέλεσμα ήταν για τις πρώτες 2-3 βδομάδες να κάνω τελέιως submaximal προπόνηση μέχρι να κάνουν adapt οι μυς τής μέσης στο αυξημένο volume. Αν νιώθεις κι εσύ ότι ο πόνος είναι μυικός και ότι φαίνεται ότι είναι από το πολύ ξύλο που έφαγε σου προτείνω να κάνεις ένα back off στα squat. Προτείνω εφόσον δεν επηρεάζεται η τεχνική σου να κάνεις τις reps που θέλεις αλλά σε χαμηλό RPE για αρχή (6 με 7). RPE 6-7 σημαίνει εκτελείς και σταματάς 4-3 επαναλήψεις πριν το failure 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 O πόνος είναι μυικός και νευρικός (??) - εννοώ πιάσιμο κτλ. Στην μέση δεν τρως ξύλο αλλά σκληρή προπόνηση μιας ώρας + επηρεάζει περισσότερο απο όλα την μέση που συμμετέχει σε όλα (punches, kicks, clinching). Πρέπει να κάνω διατάσεις μετά την προπόνηση και βλέπουμε. Βασικά το θέμα είναι που θα κάνω shift το focus. Είτε θα ασχοληθώ με το ΜΤ και θα κάνω βάρη συμπληρωματικά είτε το αντίθετο. Και τα 2 στο full δεν μας παίρνει. Ίσως κάποιος που είναι 18-24 να μην έχει πρόβλημα δεν ξέρω. Σε καμία άσκηση δεν μπορώ να σηκώσω τα ίδια κιλά πλέον το σώμα είναι κουρασμένο όταν πάω για βάρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Αλεξ είσαι 35 συν δεν εχει να σου προσφέρει τίποτα το φόρτωμα στα καθίσματα, εκτός απο το να σου καταστρέψει την μέση! μπάρα συν απο ενα 20ρικο και εισαι κομπλέ ! 60 κιλά και τραβάς οσες επαναλήψεις μπορεις με safe τεχνική ! φίλε ποδηλάτη δυο κουταλιές τις σούπας βάζε ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 O πόνος είναι μυικός και νευρικός (??) - εννοώ πιάσιμο κτλ. Στην μέση δεν τρως ξύλο αλλά σκληρή προπόνηση μιας ώρας + επηρεάζει περισσότερο απο όλα την μέση που συμμετέχει σε όλα (punches, kicks, clinching). Πρέπει να κάνω διατάσεις μετά την προπόνηση και βλέπουμε. Βασικά το θέμα είναι που θα κάνω shift το focus. Είτε θα ασχοληθώ με το ΜΤ και θα κάνω βάρη συμπληρωματικά είτε το αντίθετο. Και τα 2 στο full δεν μας παίρνει. Ίσως κάποιος που είναι 18-24 να μην έχει πρόβλημα δεν ξέρω. Σε καμία άσκηση δεν μπορώ να σηκώσω τα ίδια κιλά πλέον το σώμα είναι κουρασμένο όταν πάω για βάρη. Το ίδιο λέμε για ξύλο, δεν εννοούσα να σε βάλουν κάτω να αρχίσουν να σε βαράνε στην μέση (αν και θα είχε πολύ πλάκα τώρα που το σκέφτομαι). Σίγουρα όπως λες κάπου θα πρέπει να στρέψεις την προσοχή σου...εσύ το ξέρεις προφανώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το βλέπω να αρχίζω προπόνηση 8 το βράδυ...πήγα σήμερα πρωί και με χάλασε, ηρθα ιεκ πρώτη μέρα και εν την παλεύω, νύστα over 9000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έχει αλλά είναι στον πάτο, ψάξε καλύτερα πρέπει να κάνεις ανασκαφή. Το βρήκα! OK, δεν χρειάστηκε να "σκάψω" πολύ, αλλά Jesus ρε φίλε, δεν μπορούν να το βάλουν πάνω πάνω, πρέπει να το "θάβουν" μέσα στη σκόνη; Κατά τα άλλα, η διαλυτότητά της είναι άριστη. Τις δύο φορές που δοκίμασα, έβαλα τη μέγιστη ποσότητα νερού που προδιαγράφει ο κατασκευαστής (240ml) και ήταν σαν να πίνω νερό με γεύση σοκολάτα φιστικοβούτηρο. Κανένα υπόλλειμα στον πάτο του shaker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εγω μαλλον το παραχεσα. Ποδηλατο, δουλεια, γυμναστήριο, υπνος. Με επιασε γαστρεντερίτιδα, βαρια, λιποθυμος εφυγα απο την δουλεια, εχω τρεις μερες παιρνω αντιβιωση, παξυμαδια και τρωω νεροβραστα. Η γιατρός μου πε παιρνεις ουσιες, λεω πρωτεινη, κοψτες μου τονισε οσο ειναι νωρις. Ηταν μπροστα και η κοπελα μου και μου τα πεταξε ολα, τέσσερα κιλα πρωτεΐνη. Τα νεφρα τονισε οτι ειναι το ιδιο σημαντικο με την καρδια, εγω θα ξαναεπινα αλλα για χατιρι της κοπελας μου θα προσπαθησω μονο με φαγητο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Τι τα πεταξες ρε, φερτα εδω, ενα τσιγαρο -για οσους καπνιζουν- δρομος εισαι. Περαστικα Κρις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Εγω μαλλον το παραχεσα. Ποδηλατο, δουλεια, γυμναστήριο, υπνος. Με επιασε γαστρεντερίτιδα, βαρια, λιποθυμος εφυγα απο την δουλεια, εχω τρεις μερες παιρνω αντιβιωση, παξυμαδια και τρωω νεροβραστα. Η γιατρός μου πε παιρνεις ουσιες, λεω πρωτεινη, κοψτες μου τονισε οσο ειναι νωρις. Ηταν μπροστα και η κοπελα μου και μου τα πεταξε ολα, τέσσερα κιλα πρωτεΐνη. Τα νεφρα τονισε οτι ειναι το ιδιο σημαντικο με την καρδια, εγω θα ξαναεπινα αλλα για χατιρι της κοπελας μου θα προσπαθησω μονο με φαγητο μην ξαναπάς σε αυτή τη γιατρό λολ περαστικά στη θέση σου αμα μου πέταγε τέτοια μαλακία γιατρός θα τον τρόλαρα , θα του έλεγα ναι παίρνω deca , testo , primo , clen (lol ο άκυρος συνδυασμός just for the lolz) και τέλος σνιφάρω κρεατίνη πριν απο κάθε μεγάλο set 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 καλα να παθαιτε με τις σκονες που τρωτε.. μετα λετε οχι στα junk food αλλα στα σκατα επειδη γραφει απ'εξω 100% φουλ πρωτεινη τα τρωτε... ε λουστειτε τα τωρα!σου λειπει πρωτεινη? φαε διπλασια ποσοτητα απο το φαγητο που θα παρεις...δεν σου εφτασε? φαε τριπλασια..λες και αν παρεις σκονες θα γινεις ο ποπαυ και θα σηκωσεις περισσοτερα κιλα...γελαν και οι πετρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Πήγα το Σάββατο να κάνω squat, ενώ πονούσε όλο το σώμα από το thai. Η μέση μου πονούσε περισσότερο από όλα. Με το που έκανα ένα ρεπ στα 80 κιλά τα άφησα και έφυγα. Νομίζω ότι θέλω δεν θέλω θα πρέπει είτε να τα κόψω, είτε να πάω για 10+ ρεπς με πολύ λίγο βάρος, είτε θα είμαι τυχερός και το σώμα θα προσαρμοστεί και θα μπορώ να κάνω και τα 2. Προς το παρών δεν με παίρνει.. κρίμα. Άλλη η προπόνηση με βάρη για body building και άλλη η προπόνηση με βάρη για μαχητικά αθλήματα βρε Άλεξ.Δεν βοηθάει το ένα το άλλο. Θα πρέπει να διαλέξεις. Σε βλέπω να αφήνεις την μπάρα και να πιάνεις τα δράμια Χαχα ... Εγω μαλλον το παραχεσα. Ποδηλατο, δουλεια, γυμναστήριο, υπνος. Με επιασε γαστρεντερίτιδα, βαρια, λιποθυμος εφυγα απο την δουλεια, εχω τρεις μερες παιρνω αντιβιωση, παξυμαδια και τρωω νεροβραστα. Η γιατρός μου πε παιρνεις ουσιες, λεω πρωτεινη, κοψτες μου τονισε οσο ειναι νωρις. Ηταν μπροστα και η κοπελα μου και μου τα πεταξε ολα, τέσσερα κιλα πρωτεΐνη. Τα νεφρα τονισε οτι ειναι το ιδιο σημαντικο με την καρδια, εγω θα ξαναεπινα αλλα για χατιρι της κοπελας μου θα προσπαθησω μονο με φαγητο Περαστικά φίλε.Καλά τι σχέση έχει η γαστρεντερίτιδα με τα νεφρά;; Ο δικός μου γιατρός έχει τον κουβά της On στο δωματιάκι του Ιατρίου που φτιάχνει καφέ. Lol.. Κάθε πρωί 5:30 πάει θάλασσα χειμώνα -καλοκαίρι και το βράδυ γυμναστήριο Ότι νάναι είναι η δικιά σου νομίζω... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Περαστικά φίλε. Καλά τι σχέση έχει η γαστρεντερίτιδα με τα νεφρά;; Ο δικός μου γιατρός έχει τον κουβά της On στο δωματιάκι του Ιατρίου που φτιάχνει καφέ. Lol.. Κάθε πρωί 5:30 πάει θάλασσα χειμώνα -καλοκαίρι και το βράδυ γυμναστήριο Ότι νάναι είναι η δικιά σου νομίζω... ε το οτι είναι γιατρός δεν λέει κάτι , δεν είναι παντογνώστης , πόσο μάλλον αν δεν έχει σχέση με το αντικείμενο , εδώ πολλοί που ασχολούνται και γυμνάζονται χρόνια και τους ακούς να πετάνε τις ίδιες κοτσάνες σχετικά με τα συμπληρώματα που θα σου πει ο ζελές του καναπέ ,αυτός τουλάχιστον δικαιολογείται Βέβαια τους γιατρούς τους ακούω σε θέματα σχετικά με την αρμοδιότητα τους , αλλα ψάχνω καλά σε ποιο γιατρό θα πάω , δεν επιλέγω στην τύχη , πχ για αιματολογικές πάω σε γιατρό που έχει πελατολόγιο full αθλητές κάθε είδους , bodybuilders , τα πάντα όλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις