Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ισοθερμικα κρατανε τη θερμοκρασια σου στεθερη τα τεχνικα αποβαλουν ιδρωτα και στεγνωνουν πολυ γρηγορα

Οπότε ιδανικά φοράς ένα τεχνικό από μέσα και από πάνω του ένα ισοθερμικό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Αναλογα για τι θερμοκρασιες μιλαμε. εγω ακομη και με - που εβγαινα εβαζα μακριμανικο τεχνικο και αντιανεμικο λεπτο τιποτα αλλο

Αν έχετε θέμα και κουτουλάτε στην προπόνηση (ή ακόμα και στο ζέσταμα) μπορείτε να κάνετε κάτι να "ξυπνήσετε" το κεντρικό νευρικό σας σύστημα.

Έχω δει ότι εκρηκτικές ασκήσεις ή ασκήσεις που σε κάνουν να ισορροπείς σε ξυπνάνε.

Εκρηκτικές ασκήσεις φανταστείτε από jumping jacks και split jumps μέχρι και άλματα και push ups παλαμάκια. Τα πρώτα δύο, για 15-20 επαναλήψεις και 2-3 σετ ειναι μια χαρα.

Απο ισορροπία μπορείτε να δοκιμάσετε να στηριχθείτε στο ένα πόδι και να δειτε αν σταθεροποιηστε. Μετα κλειστα τα ματια, που ειναι ενα κλικ πιο δυσκολο.

Δεν ειναι πανάκεια. Δεν περιμενω να δουλεψει 100%. Αλλά όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, μία στο τόσο βοηθά μια εκρηκτικη΄άσκηση ή μία ισορροπίας.

Τώρα αν δεν εχεις κοιμηθει καλα, δεν εχεις φαει καλα, εχεις στρεσσαριστει στη δουλεια, εχεις τσακωθει με κοσμο, εχεις ανεβασει κιλα ολη την εβδομαδα και πας για προπονηση παρασκευη βραδυ, ε.

Για μένα αυτό που δουλεύει είναι να καβαλήσω το στατικό ποδήλατο η και σε διάδρομο και να ανεβάσω παλμούς στο κόκκινο για λίγα λεπτά

Eπεσε τρελή προπονηση σημερα ,σφιξαν ολα ενα τριωρακι .

Αλλα μετα με το που  κατεβηκα πηραν τηλ να παμε για φαγητο .Οποτε overall η μερα ειναι πολυ δυνατη απο γυμναστικη αλλα απο διατροφη ηταν  μετρια προς χαλια :P

Eχετε πολυ πλακα που γραφετε σε οτι τοπικ ανογει με θεμα την γυμναστικη καλα ο ts δεν βλεπει εχει αγνοια/μερικη τυφλωση, εσεις τι εχετε ?

• Like 3

Καλησπέρα παιδιά. Όσοι κάνετε αερόβιο, και ειδικά τρέξιμο,έχετε αντιμετωπίσει πόνους σε μέση/ισχίο ανα διάστηματα;

Τρέχω 2 χρόνια περίπου,σε διαδρόμους και έξω και από το καλοκαίρι και μετα που έκανα τρέξιμο σε ανωμαλο έδαφος χωριού, ξεκίνησε ένας πόνος στο ισχιο. Με έπιασε κανα 2ωρο μετά το τρέξιμο, την επόμενη μέρα καλά και από τότε ορισμένες φορές με πιάνει, άλλες όχι. Αυτόν τον μήνα ομως με πιάνει κάθε φορά και πλέον ειναι και στην μέση. Τρέχω έξω ακόμα. Να σημειώσω πως το καλοκαίρι οταν περπατουσα, φορούσα παπούτσια με πολύ χαμηλό πάτο, τα οποια έμαθα πως δεν ειναι και τα σωστότερα και περπατούσα αρκετά. Να πάω ορθοπεδικό ε;

Καλησπέρα παιδιά. Όσοι κάνετε αερόβιο, και ειδικά τρέξιμο,έχετε αντιμετωπίσει πόνους σε μέση/ισχίο ανα διάστηματα;

Τρέχω 2 χρόνια περίπου,σε διαδρόμους και έξω και από το καλοκαίρι και μετα που έκανα τρέξιμο σε ανωμαλο έδαφος χωριού, ξεκίνησε ένας πόνος στο ισχιο. Με έπιασε κανα 2ωρο μετά το τρέξιμο, την επόμενη μέρα καλά και από τότε ορισμένες φορές με πιάνει, άλλες όχι. Αυτόν τον μήνα ομως με πιάνει κάθε φορά και πλέον ειναι και στην μέση. Τρέχω έξω ακόμα. Να σημειώσω πως το καλοκαίρι οταν περπατουσα, φορούσα παπούτσια με πολύ χαμηλό πάτο, τα οποια έμαθα πως δεν ειναι και τα σωστότερα και περπατούσα αρκετά. Να πάω ορθοπεδικό ε;

Kοιτα με εχει πιασει και μενα αυτο μια φορα σε ανωμαλο οχι σε διαδρομο .Αλλα ηταν σαν πιασιμο και δεν με ξαναενοχλησε .Επειδη το δικο σου ομως ειναι επαναλαμβανομενο θα ελεγα καλυτερα να το δει ενας γιατρος που θα σε κατευθυνει αναλογα.

Seriously τώρα; :-) Ανασκαφή στον πάτο του κυλίνδρου με την πρωτεΐνη; Ω, Θεοί, τι τραβάω ο αθλούμενος...! :-D

Thanks man, θα το ψάξω και θα ενημερώσω.

έλα μη γκρινιάζεις, απλά κράτα τον πρώτο δοσομετρητή για τις επόμενες. 

συμβαίνουν αυτά  :-D

• Like 2

Το κουτί της πρωτεΐνης που πήρα, δεν έχει μέσα δοσομετρητή (scoop), what the fuck; Πώς υπολογίζω το ένα (1) scoop;

Κοιτα μου εχει τυχεις 2-3 φορες να μην εχεις καν μεσα scoop ,βεβαια αυτο ειναι πολυ σπανιο .Για αυτο ο καλυτερος τροπος ειναι μολις αδειασει ενα κουτι  κραταμε το scoop για τετοιες περιπτωσεις δλδ να εχουμε κανα  spare  παντα .

• Like 1

καλά στην πρωτεΐνη , δεν τρέχει και τίποτα, το κακό είναι να το πάθεις σε pre-workout , να κάνεις ανασκαφή και να φεύγει ένα σύννεφο πάχνης που αναρωτιέσαι τι είναι και τι χάνεις αυτή τη στιγμή που φεύγει 
και να διαβάσεις στο κουτί οτι δεν πρέπει να μένει πολύ ώρα ανοιχτό , να μην τραντάζεται όταν είναι ανοιχτό κλπ 
λολ 

τι θυμήθηκα , ήταν ένας πιτσιρικάς παλιά στο gym μου που νόμιζε οτι το νιτρικό αν το κουνήσεις θα ανατιναχτεί , srsly ...νόμιζε οτι είχε σχέση με την νιτρογλυκερίνη... αχχαχαχαχαχαχαχαχα
έπαιρνε μαζί ένα κουταλάκι , το έβαζε στο shaker και το ανακάτευε αργά αργά να διαλυθεί για κανα 10λεπτο 

• Like 3

Κοιτα μου εχει τυχεις 2-3 φορες να μην εχεις καν μεσα scoop ,βεβαια αυτο ειναι πολυ σπανιο .Για αυτο ο καλυτερος τροπος ειναι μολις αδειασει ενα κουτι  κραταμε το scoop για τετοιες περιπτωσεις δλδ να εχουμε κανα  spare  παντα .

διάβαζε τα προηγούμενα post.... το ίδιο είπα και γω  :-) 

εγώ δεν ξέρω σε τι μοτίβο να κρατήσω το ελεύθερο 

ανά ένα σάββατο ή δύο ... 

έλεγα να κάνω 3 τον Οκτώβη, 2 τον Νοέμβρη, 3-4 Δεκέμβρη (πέφτουν και οι γιορτές) και μετά να σφίξουν οι κώλοι 

Από Φλεβάρη 17 λέω να κινηθώ με δύο cheat meal/month με ένα ελεύθερο από έξω και ένα σπιτικό από το χεράκια μου (πχ μηλόπιτα χωρίς ζάχαρη, cheesecake χωρίς ζάχαρη κτλ) 

τώρα με τη διπλωματική ζορίζουν τα πράγματα, μπαίνω σε τελική ευθεία να δω πως θα την παλέψω με τη γυμναστική 

διάβασμα/γυμναστική στον ίδιο χώρο ΔΕΝ μπορώ (αντικούκου φάση  :X  )

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...