yannis27gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Καλά που έβαλες σπόιλερ Φώτη γιατί είχε έτοιμη παρεξήγηση ο Αλεξ... Όχι μεταξύ μας αυτά ρε. 3
Arct1c Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 βασικά 15 λεπτά πριν την προπόνηση δεν τρως τίποτα. Ποιο είναι το νόημα προπονείσαι και χωνεύεις? σε μενα προσωπικα το εχω δοκιμασει και εκει γυρω στο 15λεπτο-20λεπτο μου δινει λιγο δυναμη... ετσι κ περασει το μισαωρο- 40 λεπτο ειναι σαν να μην εχω φαει τπτ και απλα να παω στο αδειο στομαχι... 1
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 σε μενα προσωπικα το εχω δοκιμασει και εκει γυρω στο 15λεπτο-20λεπτο μου δινει λιγο δυναμη... ετσι κ περασει το μισαωρο- 40 λεπτο ειναι σαν να μην εχω φαει τπτ και απλα να παω στο αδειο στομαχι... Ισχυει αυτο ,αλλοι θελουν να φανε κατι ελαφρυ ,σνακ οτιδηποτε και αλλοι τιποτα ειναι θεμα τελειως υποκειμενικο.Εγω ας πουμε δεν τρωω πριν ,μετα ομως την προπονηση θελω να φαω το συμπαν ολο . Στα μεγαλα υψομετρα ομως τρωω εν κινηση σοκαλατα ,energy gel ktlp . 2
Vapir Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Ισχυει αυτο ,αλλοι θελουν να φανε κατι ελαφρυ ,σνακ οτιδηποτε και αλλοι τιποτα ειναι θεμα τελειως υποκειμενικο.Εγω ας πουμε δεν τρωω πριν ,μετα ομως την προπονηση θελω να φαω το συμπαν ολο . Στα μεγαλα υψομετρα ομως τρωω εν κινηση σοκαλατα ,energy gel ktlp . και εγώ το ίδιο , χίλιες φορές να μη φάω τίποτα πριν την προπόνηση , αλλα μετά μου έρχεται να φάω ότι βρω
Demetra_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 και εγώ το ίδιο , χίλιες φορές να μη φάω τίποτα πριν την προπόνηση , αλλα μετά μου έρχεται να φάω ότι βρω εγώ και πριν και μετά όταν έχω πέσει σε υδατάνθρακα το ίδιο και το αυτό .... εδώ σέρνομαι αυτές τις μέρες που είμαι με σκέτο αερόβιο ... 1
Vapir Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 εγώ και πριν και μετά όταν έχω πέσει σε υδατάνθρακα το ίδιο και το αυτό .... εδώ σέρνομαι αυτές τις μέρες που είμαι με σκέτο αερόβιο ... εγώ δεν έχει σημασία αν τρώω 2500 ή 4000 θερμίδες και αν κάνω λίγο , καθόλου ή 1 ώρα αερόβιο τη μέρα , μετά την προπόνηση πρέπει να φάω, αν δεν φάω είμαι hangry , μετά απο αερόβια δεν έχω θέμα , μετά τα βάρη όμως έχω πχ πάω μια φορά μετά την προπόνηση να κάνω μπάνιο πριν βάλω να φάω και εκεί που στέγνωνα το μαλλί με το πιστολάκι μπλέκεται το καλώδιο σε μια συρταριέρα, δεν ξέρω πως έγινε αλλα ξήλωσα όλη την πρίζα απ τον τοίχο , 2 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν 1
Demetra_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 και όταν έκανα βάρη πεινούσα και νύσταζα (και πριν τα βάρη πάλι πεινούσα αλλά δεν νύσταζα)το ιδανικότερο για μένα όταν επανέλθω στα βάρη να κάνω βραδινή προπόνηση τουλ μεσοβδόμαδα. Μετά γυρνάω καπάκι whey+potato, στέρεο γεύμα με υδατάνθρακα και νάνιιιιιι 1
Vapir Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 και όταν έκανα βάρη πεινούσα και νύσταζα (και πριν τα βάρη πάλι πεινούσα αλλά δεν νύσταζα) το ιδανικότερο για μένα όταν επανέλθω στα βάρη να κάνω βραδινή προπόνηση τουλ μεσοβδόμαδα. Μετά γυρνάω καπάκι whey+potato , στέρεο γεύμα με υδατάνθρακα και νάνιιιιιι τι εννοείς whey + potato ? φάε κανα κομμάτι κρέας με την πατάτα ρε
wizzy Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Στο βίντεο φαίνονταν πιο δύσκολη γουιζι. Ίσως επειδή εχω στατικό ποδήλατο κι όχι κανονικό; Πάντως ήταν πολύ απλό εν στάσει να πάω κατευθείαν σε ταχύτατη ορθοπεταλια. Το ζορισμα ήρθε αργότερα αλλα ήταν κυρίως αεροβικο, δηλαδή τέθηκε ζήτημα αντοχής, όχι δύναμης στον τετρακέφαλο. Επαναλαμβάνω την έκανα σε στατικό ποδήλατο. Ειναι ωραία για ζέσταμα πάντως, κατεχωρηθει. Γιάννη, εάν σου φάνηκε εύκολη, τότε την επόμενη φορά αύξησε το επίπεδο αντίστασης του ποδήλατου. 1
Demetra_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 τι εννοείς whey + potato ? φάε κανα κομμάτι κρέας με την πατάτα ρεε μετά από αυτό ρε έγραψα το στέρεο με τον υδατάνθρακα (πάντα είχα κότα - ρύζι, λογικά το ίδιο θα κρατήσω και στη βραδινή για το τελευταίο προ υπνου γεύμα) 1
Mau-Maus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Είδα αυτο το βιντεο, και θύμωσα πολυ! Αναρωτιέμαι πόσο πουστοψυχα παιδάκια κυκλοφορούν δίπλα μας και πόσο γ#$@%ι πραγματικά τους χρειάζεται ... Συγχύστηκα βραδιάτικα .. 3
Mikeasdf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Είδα αυτο το βιντεο, και θύμωσα πολυ! Αναρωτιέμαι πόσο πουστοψυχα παιδάκια κυκλοφορούν δίπλα μας και πόσο γ#$@%ι πραγματικά τους χρειάζεται ... Συγχύστηκα βραδιάτικα .. Και μετα σε λενε ειναι παρανομο να ακουμπησεις ανηλικα εμένα τα energy drinks είναι σαν αναψυκτικά.. καμία επίδραση. Φραπεδιά με 1.5 κουταλάκι νεσκαφέ σε άδειο στομάχι όμως και είναι κορόνα γράμματα αν θα είμαι pumped η με τρέμουλο. Ετσι ακριβως ειμαι κ γω 1
TEOKOS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Κατα των συμπληρωμάτων είμαι αλλά έτυχε και μια και μιλάμε για καφέδες κ.λ.π Είχα πάρει την on gold για τις συνταγές μου και εκείνη την εποχή έδινε δώρο και το παρακάτω http://www.xtr.gr/el/essential-amino-energy-270g-optimum.html Τρελό boost που δεν το πίστευα. Καμιά φορά που νοιώθω εξαντλημένος και θέλω να πάω γυμναστήριο το παίρνω. Τώρα είναι η καφείνη,η ταυρίνη τα αμινοξέα δεν ξέρω αλλά δουλεύει. Και είναι και τρελά νόστιμο. (Δεν με πιστεύω που γράφω για τέτοια ) 1
yannis27gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ^^Αμα τα διαβάσει η κυρά θα πέσει παντόφλα τέο Ναι ρε Γουιζι, τόσο απλό κι ούτε μου κοψε. 8 επίπεδα έχει το ποδήλατο, στο 1 το είχα. Φαντάζομαι τι παλούκι θα γίνει στα επόμενα. Θενξ μαν! 2
TEOKOS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 ^^Αμα τα διαβάσει η κυρά θα πέσει παντόφλα τέο Ναι ρε Γουιζι, τόσο απλό κι ούτε μου κοψε. 8 επίπεδα έχει το ποδήλατο, στο 1 το είχα. Φαντάζομαι τι παλούκι θα γίνει στα επόμενα. Θενξ μαν! Το κρύβω στο κουτί του τροφοδοτικού. Χαχα! Έγινε και το φαΐ . Πάω για φωτό για να ανεβάσω. Σαλάτα φάβα Σαντορίνης . Θα συμπληρωθεί με κρεμμύδι ,κάπαρι,λαδολέμονο . Κυρίως,μακαρονάδα φούρνου με λουκάνικα γαλοπούλας. Γλυκό,κάστανα με μέλι Χύμα πριν σερβίρω.. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις