Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο βίντεο φαίνονταν πιο δύσκολη γουιζι. Ίσως επειδή εχω στατικό ποδήλατο κι όχι κανονικό; Πάντως ήταν πολύ απλό εν στάσει να πάω κατευθείαν σε ταχύτατη ορθοπεταλια. Το ζορισμα ήρθε αργότερα αλλα ήταν κυρίως αεροβικο, δηλαδή τέθηκε ζήτημα αντοχής, όχι δύναμης στον τετρακέφαλο.

Επαναλαμβάνω την έκανα σε στατικό ποδήλατο.

Ειναι ωραία για ζέσταμα πάντως, κατεχωρηθει.

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Είναι λίγος ο χρόνος, πολλές οι θερμίδες!

Όχι ότι θα πάθεις τίποτα βέβαια αλλά καλύτερα ρίξε μια δυο μικρές κουταλιές μελι μέσα σε ένα μπουκάλι νερό, καλό ανακάτεμα και πίνε το στην προπόνηση!

• Like 2
Δημοσ.

Να εχεις φαει καλο κυριως γευμα πριν το γυμναστηριο (3 ωρες πριν ξερω γω) και μια ωρα πριν το γυμναστηριο φαε κατι σε υδατανθρακα (μικρη ποσοτητα, τυπου σνακ) αλλα με σχετικα χαμηλο (ή οχι υψηλο τουλαχιστον) γλυκαιμικο δεικτη, καμια μπανανα, βρωμη με λιγο γαλα κλπ και να πινεις πολυ νερο μεσα στη μια ωρα πριν το γυμναστηριο.

Δημοσ.

κανα 15 λεπτο πριν την προπονηση τι να τρωω?

πρασινο μηλο ή μπανανα? 

Μπανανα καλυτερα ,το μηλο τι να κλασει ειναι πολυ light .

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λίγος ο χρόνος, πολλές οι θερμίδες!

Όχι ότι θα πάθεις τίποτα βέβαια αλλά καλύτερα ρίξε μια δυο μικρές κουταλιές μελι μέσα σε ένα μπουκάλι νερό, καλό ανακάτεμα και πίνε το στην προπόνηση!

Κανα 100 θερμιδες δεν έχει μια μικρομεσαία μπανανα?

Εντωμεταξύ νερό με μελι (ζαχαρη) =ωραίο pump

• Like 1
Δημοσ.

Έλεγα θα κάνω περσοναλ τη Πέμπτη.... Πάρτη κάτω με πυρετό. Έν τω μεταξύ δεν έχω πυρετό σήμερα, αλλα άπειρο συνάχι και τρομερή κούραση αναπνευστικά όποτε αυτή τη βδομάδα δεν έχει καθόλου προπονηςη. Απο Δευτέρα πάλι...

Η μπανάνα ειναι για μένα ο,τι πιο εύκολο πριν απο προπονηςη. Μπανάνα ή μπάρα, τα χωνεύω εύκολα, και με κρατάνε

• Like 1
Δημοσ.

βασικά 15 λεπτά πριν την προπόνηση δεν τρως τίποτα. Ποιο είναι το νόημα προπονείσαι και χωνεύεις?

Το μήλο / μπανάνα κτλ 45 λεπτά πριν.  

ο καφές είναι πονεμένη ιστορία όποιος μπορεί και βρει το σωστό timing είναι καλή φάση, εγώ που είμαι πιο ευαίσθητος υπάρχει περίπτωση να με πιάσει τρεμούλα στην προπόνηση και κρύος ιδρώτας και να με χαλάσει.

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ πάλι με τον καφέ δεν έχω δει προκοπή....εδώ δε βλέπω με energy drinks , με τον καφέ θα δω; Και να πω οτι πίνω κάθε μέρα... Μπα και μια φορά τη βδομάδα να πιω μόνο, πριν τη προπονηςη , δεν έχω καμία ιδιαίτερη θετική επίδραση

• Like 1
Δημοσ.

εμένα τα energy drinks είναι σαν αναψυκτικά.. καμία επίδραση. 

Φραπεδιά με 1.5 κουταλάκι νεσκαφέ σε άδειο στομάχι όμως και είναι κορόνα γράμματα αν θα είμαι pumped η με τρέμουλο. 

----

Oι pro έχουν αγώνες την Κυριακή οπότε δεν κάναν σήμερα sparring να μην σακατευτούν, οπότε δεν με βάλανε με τον πρωταθλητή κόσμου λολ. 

Όλο το σώμα είναι γεμάτο μώλωπες και πονάει, ειδικά τα καλάμια και οι πήχεις αλλά νοκ άουτ δεν βγήκα. Η προπόνηση συνεχίζει να είναι τρομερά σκληρή με την κύρια προπόνηση σήμερα να είναι εναλάξ 2 γύρους sparring, 1 σάκο, 1 στόχους πίσω σε 2 ακόμα γύρους sparring total 6 γύρους χωρίς διάλειμμα (όλα αυτά φυσικά μετά τους 5 γύρους σχοινάκι σκιαμαχία κτλ). Όποιος έχει κάνει καταλαβαίνει γιατί πόνο μιλάμε, και ότι τέτοιου είδους προπόνηση είναι αδύνατο να γίνει χωρίς προπονητή. Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει τα όρια του σε τέτοιο βαθμό μόνος (εκτός από κάτι ανώμαλους που τρέχουν στα βουνά ίσως, ονόματα δεν λέμε).  

Μάους θα έρθω για προπόνηση αγνώριστος σαν Πακιστανός. Τρώω ότι βρώ να διατηρήσω βάρος :D

• Like 7
Δημοσ.

ο καφές είναι πονεμένη ιστορία όποιος μπορεί και βρει το σωστό timing είναι καλή φάση, εγώ που είμαι πιο ευαίσθητος υπάρχει περίπτωση να με πιάσει τρεμούλα στην προπόνηση και κρύος ιδρώτας και να με χαλάσει.

Τα συμπτώματα που λες δείχνουν overdose. Αυτά πάθαινα κι εγώ με χαπάκι καφείνης 200mg + monster (~120 mg). Δοκίμασε μικρότερη ποσότητα.

• Like 3
Δημοσ.

βασικά 15 λεπτά πριν την προπόνηση δεν τρως τίποτα. Ποιο είναι το νόημα προπονείσαι και χωνεύεις?

Το μήλο / μπανάνα κτλ 45 λεπτά πριν.  

Αλεξ εισαι μεγαλη φλωρουμπα .Ρε εδω σε βαζουμε στο ρινγκ να τους φας τα καρυδια και εσενα σε πειραζει ο καφες?

Αν ειναι δυνατον !

Πλακα κανω !!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...