Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το ροζι μπιφτεκι τι ειναι ?

Ρόζι ρύζι, μπιφτέκι από κοτόπουλο αυγά ντομάτα αγγούρι πιπεριά κρεμμύδι ομελέτα τα πάντα όλα

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ

Κολησα μλκ λεω και εγω τι σκατα εφτιαξε παλι θα ειναι κανενα απο τα περιεργα του ...Ντοματα μην τρως .

• Like 1
Δημοσ.

.Ντοματα μην τρως .

Ειναι βιολογικές :-D

Δεν μπορώ ρε φίλε , μ αρέσουν πολύ ..

Δημοσ.

Ειναι βιολογικές :-D

Δεν μπορώ ρε φίλε , μ αρέσουν πολύ ..

Οι hardcore  δεν τρωνε ντοματες ρε .

Και μενα μου αρεσουν πολυ αλλα το καλοκαιρι μονο τρωω  και οχι ολο το καλοκαιρι κανα μηνα ξερω εγω στις διακοπες  να μην γκρινιαζουν οι γυναικες τι με εφερες εδω  αφου δεν τρως τιποτα κτλπ ξερεις...

• Like 1
Δημοσ.

Οι hardcore  δεν τρωνε ντοματες ρε .

Και μενα μου αρεσουν πολυ αλλα το καλοκαιρι μονο τρωω  και οχι ολο το καλοκαιρι κανα μηνα ξερω εγω στις διακοπες  να μην γκρινιαζουν οι γυναικες τι με εφερες εδω  αφου δεν τρως τιποτα κτλπ ξερεις...

Αφου σ αρέσουν πήγαινε ΑΒ και χτύπα κατι βιολογικές ντοματες που έχει φέρει

τις παίρνω τώρα τελευταία και έχω κολλήσει με την γεύση τους, ξαναθυμήθηκα τι γεύση έχει η ντομάτα ..

Δημοσ.

Αφου σ αρέσουν πήγαινε ΑΒ και χτύπα κατι βιολογικές ντοματες που έχει φέρει

τις παίρνω τώρα τελευταία και έχω κολλήσει με την γεύση τους, ξαναθυμήθηκα τι γεύση έχει η ντομάτα ..

ΑΒ ψωνιζω ετσι και αλλιως ,αλλα ντοματες τωρα οχι ,Αργοτερα  .

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το είπες έτσι αυτό με τις ντομάτες ~ότι δεν τις τρώνε οι χαρντκουραδες~ αλλά ισχύσει!

Οι ντομάτες έχουν ένα συστατικό που 'σκοτώνει' την πρωτεΐνη, αυτό βέβαια δεν αφορά εμάς εδώ, αλλά οι πολύ προχωρημένοι βόιδιμπιλντερς όντως τις αποφεύγουν δεν τις τρώνε καθόλου..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το είπες έτσι αλλά αυτό με τις ντομάτες ~ότι δεν τις τρώνε οι χαρντκουραδες~ ισχύσει!

Οι ντομάτες έχουν ένα συστατικό που 'σκοτώνει' την πρωτεΐνη, αυτό βέβαια δεν αφορά εμάς εδώ, αλλά οι πολύ προχωρημένοι βόιδιμπιλντερς όντως τις αποφεύγουν δεν τις τρώνε καθόλου..

Eτσι δεν λεω τιποτα εγω :P.

Eδω χαλαμε ενα σωρο λεφτα στην διατροφη μας και χρονο για οσους μαγειρευουν  δεν λεει να τρωμε ζημια απο αλλου .

• Like 1
Δημοσ.

Οι ντομάτες εχουν σχεδόν 40 θερμίδες ή μία. Ο στόχος του καθενός διαφέρει αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μην "χωράει" μία ντομάτα ή ένα μήλο την μέρα στην διατροφή.

• Like 2
Δημοσ.

Οι ντομάτες εχουν σχεδόν 40 θερμίδες ή μία. Ο στόχος του καθενός διαφέρει αλλά μου φαίνεται δύσκολο να μην "χωράει" μία ντομάτα ή ένα μήλο την μέρα στην διατροφή.

Ενταξει το ξεφτιλισαμε και εμεις τωρα ειναι η αληθεια .Ειναι τρελη λεπτομερεια αυτο Αλεξ  μην ασχολεισαι .

• Like 2
Δημοσ.

Άλεξ αν διαβάτες το μήνυμα μου είπα ότι εννοείται πως αυτό δεν αφορά εμάς εδώ αλλά τους καμένους!

Οι αγωνιστικοι bbs -πιο παλιά ήξερα πολλούς από αυτούς~ δίνουν βάση ακόμη και σε αυτήν την λεπτομέρεια μη σου φαίνεται καθόλου περίεργο αυτό.

Και δεν πρόκειται για τις θερμίδες που έχει η ντομάτα αλλά για ένα μικρόσυστατικό που περιέχει και το οποίο δεν είναι και ο καλύτερος 'φίλος' με την πρωτεΐνη για να το πω έτσι απλά..

Δεν είναι τυχαίο που δεν θα δεις ποτέ κανένα από τα αγωνιστικά γομαρια στο Ytoube να τρώει ντομάτα.

• Like 2
Δημοσ.

το διάβασα το μήνυμα σου, για τον Φώτη το έλεγα που μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχει φτάσει σε σημείο να σκέφτεται την μια ντομάτα. Δεν πάει για 5% λίπος όπως οι αγωνιστικοί. 

Χωρίς έστω ένα φρούτο η λαχανικό την ημέρα και με την υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης που τρώμε έχουμε και θέματα εντέρου. Δεν θα κάνουν τόσο διαφορά οι 40 θερμίδες πιστεύω κόβονται από αλλού.

Από την άλλη εγώ δεν έχω six pack όπως ο Φώτης οπότε δεν γνωρίζω επακριβώς την σημασία για τον συγκεκριμένο στόχο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το διάβασα το μήνυμα σου, για τον Φώτη το έλεγα που μου φαίνεται λίγο περίεργο να έχει φτάσει σε σημείο να σκέφτεται την μια ντομάτα. Δεν πάει για 5% λίπος όπως οι αγωνιστικοί. 

Χωρίς ένα φρούτο η λαχανικό την ημέρα στο κάτω κάτω και με την υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης που τρώμε έχουμε και θέματα εντέρου. 

Τρωω φρουτο πρασινο μηλο καθε μερα και πολυβιταμινη ,αλλα μου αρεσει  να τα κανω ολα ακριβως .Οπως ειπαμε αυτα ειναι τρελες λεπτομερειες  .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Πλέον θέλω να φτάσω σε ένα επίπεδο ένα σκαλί κάτω από το επαγγελματικό. Δεν θα πάρει 1 χρόνο.. 3-4 θα πάρει αλλά εκεί βλέπω το νόημα.. αλλιώς αγοράζω ένα σάκο σπίτι μου και κάνω μόνος. Αρχή είναι όμως μπορεί να μην αντέξω και να το παρατήσω .. ο χρόνος θα δείξει

Μεγάλους στόχους βάζεις Άλεξ για αυτήν την ηλικία, σε χαίρομαι.

Και σε αυτό βέβαια όπως και  σε ότι κάνουμε η διαδρομή μετράει και αυτήν απολαμβάνεις

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...