wizzy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πωωωωω ρε φούστη μου, τι είναι αυτές οι "σπόντες" που πετάγονται δεξιά κι αριστερά;!;!;! Δεν ήξερα να φοράω και το κράνος μου καθώς διαβάζω το thread! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Τελικά ο Captn ήταν ο Dakon? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα είχε πολύ κόσμο και οι επαγγελματίες fighters κάνανε sparring μεταξύ τους οπότε ναι ζω. Είχε clinching το μάθημα (δηλαδή μάχη ενώ ο ένας κρατάει τον άλλον από το κεφάλι, κυρίως γόνατα) κάτι το οποίο αγνοώ τελείως καθώς δεν υπήρχε στο kick boxing, και δούλευα περισσότερο τεχνική. Για 3 λεπτά ανέβηκα στο ring μαζί τους όπου ένα παιδί 60 κιλά με πέταξε κάτω 2 φορές. Πονάνε ακόμα και τα φρύδια φυσικά αλλά δεν βγήκα κάνα νοκ αουτ οκ είμαι. Θα χρειαστεί πολύ motivation να συνεχίζω γιατί η προπόνηση είναι πολύ σκληρή και η ηλικία μου πολύ μεγάλη. Προς το παρών 2 φορές την εβδομάδα και βλέπουμε. Ευελπιστώ σε κανένα χρόνο να είμαι σε καλή φόρμα και ελπίζω αρτιμελής. Ευτυχώς ο κορυφαίος pro fighter στη σχολή είναι υπάλληλός μου και τον έχω χώσει να με προσέχει γιατί ξέρει ότι δεν μπορώ να πηγαίνω στην δουλειά με μαύρα μάτια, έχω meetings press releases, interviews ktl. Ο αυχένας είναι λίγο off γιατί αναγκαστικά αντικαθιστώ την έλλειψη τεχνικής μου με δύναμη και πρακτικά ο άλλος κρεμιόταν επάνω μου. Σιγά μην θές και 2 χρόνια ρε συ. Την δύναμη την έχεις.Την αντοχή επίσης.Την ελαστικότητα την δούλευες όλο αυτόν το καιρό από ότι έχεις γράψει. Kime(spirit)-περιφερειακή όραση -ταχύτητα αν και δουλεύονται είναι η τόχεις η δεν τόχεις. Αν όχι δεν κάνει κανείς για αυτά τα αθλήματα. Φυσικά η αστάθεια και το σφίξιμο(το πιο σημαντικό όλων) που θα έχει το σώμα σου μετά από τόσο μεγάλη αποχή δεν λέει τίποτα. Σε λίγους μήνες θα επανέλθεις. Και,οι πιτσιρικάδες μπορεί να έχουν τρελές παραγωγές τεστοστερόνης αλλά συνήθως υστερούν στην στρατηγική Εννοείται να έρθεις, όλοι οι καλοί χωράνε ! ---- Φώτη αφού θα λείπεις μεσα στις γιορτές, να κανονίσουμε πιο πριν μαζί με αλεξ, μαργαρίτα (πριν αρρωστήσει χαχαχαα) τεοκος και συ φίλε αν θες έλα να γνωριστούμε! Τζον κ Νικο κρίμα που δεν είστε Αθηνα .. Ευχαρίστως να μάθω και κάτι παραπάνω και να σας δω. Μακάρι να μην δουλεύω εκείνη την μέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Παιζει να κοιμηθηκα απο τις 22:30 χτες κατερρευσα .Σημερα στις 6 ημουν στιβο 20 λεπτα τζοκινγκ χαλαρο ,το κρυο της αρκουδας το πρωι αλλα ημουν φουλ ενεργεια . Επεσε και το αναλογο πρωινο και μεσημερι κλασικα gym Σήμερα είχε πολύ κόσμο και οι επαγγελματίες fighters κάνανε sparring μεταξύ τους οπότε ναι ζω. Είχε clinching το μάθημα (δηλαδή μάχη ενώ ο ένας κρατάει τον άλλον από το κεφάλι, κυρίως γόνατα) κάτι το οποίο αγνοώ τελείως καθώς δεν υπήρχε στο kick boxing, και δούλευα περισσότερο τεχνική. Για 3 λεπτά ανέβηκα στο ring μαζί τους όπου ένα παιδί 60 κιλά με πέταξε κάτω 2 φορές. Πονάνε ακόμα και τα φρύδια φυσικά αλλά δεν βγήκα κάνα νοκ αουτ οκ είμαι. Θα χρειαστεί πολύ motivation να συνεχίζω γιατί η προπόνηση είναι πολύ σκληρή και η ηλικία μου πολύ μεγάλη. Προς το παρών 2 φορές την εβδομάδα και βλέπουμε. Ευελπιστώ σε κανένα χρόνο να είμαι σε καλή φόρμα και ελπίζω αρτιμελής. Ευτυχώς ο κορυφαίος pro fighter στη σχολή είναι υπάλληλός μου και τον έχω χώσει να με προσέχει γιατί ξέρει ότι δεν μπορώ να πηγαίνω στην δουλειά με μαύρα μάτια, έχω meetings press releases, interviews ktl. Ο αυχένας είναι λίγο off γιατί αναγκαστικά αντικαθιστώ την έλλειψη τεχνικής μου με δύναμη και πρακτικά ο άλλος κρεμιόταν επάνω μου. Δλδ η φαση να πας και να μην μπεις στo ρινγκ να τις φας δεν παιζει ,μονο για προπονηση .Η' ειναι υποχρεωτικο απο την στιγμη που θα πας να παιξεις και μεσα ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ,το κρυο της αρκουδας το πρωι αλλα ημουν φουλ ενεργεια . άσε ξύπνησα και εγώ για 100άρι χλμτρο bike αλλά δείχνει κάτι 5 βαθμούς που να πάρει. τι απότομη πτώση είναι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 άσε ξύπνησα και εγώ για 100άρι χλμτρο bike αλλά δείχνει κάτι 5 βαθμούς που να πάρει. τι απότομη πτώση είναι αυτή. Ωρα για indoor bike Το μονο θετικο του, καλημερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ωρα για indoor bike Το μονο θετικο του, καλημερες όχι ρε τι indoor. θα βαρεθείς στο 30λεπτο. άσε που ποτέ δεν φτάνει τις συνθήκες του έξω (αέρας,τερέν, στροφιλίκια,καταβασεις.) έχω τα ρούχα αλλου τα χειμωνιάτικα αλλα δεν περίμενα θα πέσει και στους 5 σήμερα! θα περιμένω λίγο... καλημερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δλδ η φαση να πας και να μην μπεις στo ρινγκ να τις φας δεν παιζει ,μονο για προπονηση .Η' ειναι υποχρεωτικο απο την στιγμη που θα πας να παιξεις και μεσα ? Δύσκολο να μην μπω καθόλου ring καθώς (1) είμαι πολύ πάνω από average σωματικής διάπλασης οπότε θα αντέξω χτυπήματα δεν με κάνεις φου να πέσω (2) αν δεν ανέβεις στο ring να φας και να ρίξεις είναι το ίδιο σαν να κάνεις tai chi με τις γριές η "combat" του less mils. Εκεί είναι η διαφορά στο αν θα μάθεις κάτι η όχι. Πάντως δεν είναι ότι αν πήγαινε κάποιος που δεν ξέρει τίποτα θα ανέβαινε στο ring.. σίγουρα για κάνα χρόνο minimum δεν θα πατούσε μέσα. Εγώ 5 πράματα τα γνωρίζω.. είναι διαφορετικά. Έχει πολύ πλάκα πάντως όταν η διαφορά επιπέδου είναι πολύ μεγάλη (όπως εγώ με ενα επαγγελματία πχ) ανεβαίνεις ring με άτομο που το περνάς 1 κεφάλι και 25 κιλά (την υποψία ανθρώπου που λες και εσύ) και ο άλλος γελάει ούτε καν σε παίρνει στα σοβαρά, ίσα ίσα σε προσέχει να μην φας κάνα knock out. Αυτό θα το καταλάβεις μόνο στο ring όσο τα πράματα είναι στα drills στις σκιαμαχίες κτλ είναι το ίδιο σαν να είμαστε σε ένα forum και ο καθένας να λεει την παπάτζα του και να νομίζει ότι επειδή έμαθε 10 χτυπήματα θα βγαίνει και θα μοιράζει ξύλο. Πλέον θέλω να φτάσω σε ένα επίπεδο ένα σκαλί κάτω από το επαγγελματικό. Δεν θα πάρει 1 χρόνο.. 3-4 θα πάρει αλλά εκεί βλέπω το νόημα.. αλλιώς αγοράζω ένα σάκο σπίτι μου και κάνω μόνος. Αρχή είναι όμως μπορεί να μην αντέξω και να το παρατήσω .. ο χρόνος θα δείξει ---------- Για την προπόνηση που λέτε είπα στον maus θα έιμαι Αθήνα για μια μέρα αρχές Νοέμβριου περαστικός για αλλού. Αν σας βολέψει ευχαρίστως. Θα δώσω μια εβδομάδα notice. Μην περιμένετε πολλά πιο πιθανό να έχω χάσει κιλά από το MT 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σιγά μην θές και 2 χρόνια ρε συ. Την δύναμη την έχεις.Την αντοχή επίσης.Την ελαστικότητα την δούλευες όλο αυτόν το καιρό από ότι έχεις γράψει. Δεν ξέρω πόσα χρόνια ή μήνες χρειάζονται, αυτό είναι ανάλογα με τον άνθρωπο και το πόσο θα ασχοληθεί μ αυτό. Αλλά υπάρχει κάτι που ψιλοδιαφωνω, για την ακρίβεια να ξεκαθαρίσω ένα συχνό λάθος που γίνεται σε όσα έχουν σχέση με την αντοχή. Σε κάθε άθλημα η λεγόμενη αντοχή είναι διαφορετική. Ναι όντως χρειάζεσαι ανάσες και πνευμονία, γι αυτό το λόγο όλα τα αθλήματα που περιλαμβάνουν κίνηση εντάσσουν στο πρόγραμμα εκγύμνασης και το τρέξιμο. Αλλά από κει και πέρα το κάθε τι είναι διαφορετικό. Π.χ στο BJJ μπορώ να ρολαρω συνεχόμενα έξι γύρους των τεσσάρων λεπτων. Με μοναδικό διάλειμμα τα δευτερόλεπτα που μεσολαβούν στην αλλαγή του αντιπάλου σου σε κάθε γύρο. Οπότε έχουμε 4*6=24 λεπτά Ε, αν με βάλεις να παίξω πόλο επί 24 λεπτά σε φουλ ρυθμό παίζει και να με βγάλεις με ασθενοφόρο ή στη καλύτερη θα παίξω φουλ κάποια λεπτά και μετά θα κολυμπάω χαλαρός, σαν την Βουγιουκλάκη στη Κόρη μου τη Σοσιαλίστρια. Το αντίστροφο και για έναν μαραθωνιοδρομο αν μπει σε ρινγκ. Ειναι ικανός να τρέχει επί μια ώρα γύρω γύρω από το ρινγκ για να μην τον πετύχεις, αλλά αν χρειαστεί να παίξει χωρίς κατάλληλη προετοιμασία θα του κοπούν τα χέρια από την κούραση. Ανάσες θα έχει, αλλά δεν θα μπορέσει να τις εκμεταλλευτεί. Προφανώς δεν αναφέρομαι στον Άλεξ, γενικά μιλάω. Αν θέλεις, δεν μπαίνεις για σπαρινγκ. Πολλοί το κάνουν, αλλά μια ώρα σπαρινγκ είναι σαν μια εβδομάδα εντατικής προπόνησης. Υπομονή και θέληση θέλει και όλα γίνονται, αρκεί να βάζεις πραγματοποίησιμους στόχους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Προφανώς ΔΕΝ έχω την αντοχή σε αυτή την φάση αλλά από την εμπειρία μου ξέρω ότι, για ένα normal άτομο που δεν καπνίζει, δεν είναι υπέρβαρο κτλ, το να αποκτήσει την αντοχή που χρειάζεται για να προσαρμοστεί στο είδος προπόνησης που κάνει θέλει περίπου 1-2 μήνες από 3 προπονήσεις την εβδομάδα. Με τον ίδιο εύκολο σχετικά τρόπο που έρχεται χάνεται επίσης, 1 μήνας off και στην πρώτη προπόνηση είσαι με μπουκάλα οξυγόνου Εμένα η παραπάνω από το κανονικό μυική μάζα δεν βοηθάει, οι μυς θέλουν παραπάνω οξυγόνο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Αν θέλεις, δεν μπαίνεις για σπαρινγκ. Πολλοί το κάνουν, αλλά μια ώρα σπαρινγκ είναι σαν μια εβδομάδα εντατικής προπόνησης. Υπομονή και θέληση θέλει και όλα γίνονται, αρκεί να βάζεις πραγματοποίησιμους στόχους. Και το σπαρινγκ εχει αρκετη διαφοροποιηση και αναλογα απαιτησεις σε αντοχη. Μπορουν καποιοι να κανουν πολυ χαμηλη ενταση ισα να παιρνουν σημεια και αλλοι που παιζουν κανονικα (οχι επιπεδο αγωνα βεβαια αλλα δυνατα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα προχώρησα για πρώτη φορά σε αγορά πρωτεΐνης σε σκόνη. Πήρα αυτή. Προτάσεις για την κατανάλωσή της; Με νερό; Με γάλα; Σε smoothie φρούτων; Για πείτε ιδέες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Σήμερα προχώρησα για πρώτη φορά σε αγορά πρωτεΐνης σε σκόνη. Πήρα αυτή. Προτάσεις για την κατανάλωσή της; Με νερό; Με γάλα; Σε smoothie φρούτων; Για πείτε ιδέες! εγώ σε γάλα τη πίνω (μου αρέσει πολύ γενικώς το γάλα) αν έχει και γεύση γίνεται σαν ντεμί μιλκσέικ χα. στο νερό είναι σαν νεροζούμι κάπως και αν μπορώ το αποφεύγω. εγώ το χώνω και σε γιαούρτι φρουτια καρυδοψυχες φιστκοβουτυρα και είναι power bomb σαν cheat γεύμα. επίσης μπορείς να κάνεις δικές σου protein bars με βρώμη φυστικοβουτυρο και πρωτεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) εγώ σε γάλα τη πίνω (μου αρέσει πολύ γενικώς το γάλα) αν έχει και γεύση γίνεται σαν ντεμί μιλκσέικ χα. στο νερό είναι σαν νεροζούμι κάπως και αν μπορώ το αποφεύγω. εγώ το χώνω και σε γιαούρτι φρουτια καρυδοψυχες φιστκοβουτυρα και είναι power bomb σαν cheat γεύμα. επίσης μπορείς να κάνεις δικές σου protein bars με βρώμη φυστικοβουτυρο και πρωτεινα. Ωραίες ιδέες! Thanks man! Edit: Να μην ξεχνάμε και τη συνταγή του Γιάννη! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2016 από wizzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ναι αν έχεις καλή επαφή με τη κουζίνα και τα μαγειρέματα μπορείς να την εντάξεις στην στέρεη τροφή σου με πολλούς τρόπους με γάλα αμυγδάλου ή καρύδας δοκίμασε, θα σου κόψει πολλές "λιγούρες" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις