yannis27gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Αράξτε λοιπόν, άλλος προσπαθεί να κρατήσει το thread ανοιχτό βοηθήστε λίγο. Αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν τις κάνει.. Μάλιστα.. 100 κιλά βαθιά καθίσματα τώρα όπως είμαι μετά από 20 χρόνια επιβάρυνση σε γόνατα, μέση τένοντες, αρθρώσεις, κόκαλα, τα έχω για πλάκα! Άρσεις το ίδιο απλά δεν έχει νόημα να τα γράφω! Τα κάνω λοιπόν και τα παρακάνω από όταν εσύ δεν ήξερες τι είναι, απλά εμένα δεν θα με ακούσεις ποτέ να δίνω διαδικτυακές συμβουλές για ασκήσεις που μπορούν να σε σακάτεψουν! Τώρα ασχολούμαι κυρίως με το περσοναλ, είμαι πάνω από τον άλλο δηλαδή, αλλά ακόμη και όταν δούλευα σε γυμναστήρια όταν ερχόταν καινούργιο μέλος και του έδειχνα τις ασκήσεις, αυτό που του έλεγα από την πρώτη μέρα ήταν πως 'κανε ότι θες όμως αν μπεις μόνος χωρίς να σε επιβλέπω σε καθίσματα ή άρσεις τότε δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου' Τους έβαζα πάντα μετά από πολύ καιρό,ίσως και μετά από έναν χρόνο και πάντα υπό επιτήρηση! Τέλος δεν με ενοχλούν τα γαριδάκια καλά κάνεις και τρως ότι σου αρέσει,ποσώς με ενδιαφέρει, απλά στο οξύμωρο της υπόθεσης αναφέρομαι.. Ειδήμονας και συμβουλάτορας με γαριδάκια γίνεται? Δεν γίνεται.. Προφανώς δε θα έπρεπε να δίνεις συμβουλές για πάγκο τρέξιμο μπάσκετ σκι ποδόσφαιρο και γενικότερα ότι μπορεί να σε σακατέψει. Τέλος, η διαφορά απόψεων δεν είναι πρόβλημα για εμένα γιατί δε γύρισα να πω σε κανένα αν τρώει γαριδάκια έχει επιπλέον κιλά ή δεν το κάνει για 20 χρόνια. Άλλος έχει θέμα με τις διαφορετικές απόψεις και καλύτερα να το λύσει για το καλό του νήματος Και επειδή πολλοί προπονητές είναι κουτσοι στραβοί και τρώνε πιτογυρα το μόνο που έχει σημασία είναι αν αυτά που λέμε έχουν έρευνες από πίσω ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Λύξτε το, επιτέλους καθείς εφ ω ετάχθη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καθείς εφ ω ετάχθη Όταν αρχίζεις τα φιλολογικά τρελαίνομαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Όταν αρχίζεις τα φιλολογικά τρελαίνομαι έλα σε έφτιαξα πάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το ότι συγκεκριμένα άτομα δημιουργούν εντάσεις πρέπει κάποια στιγμή να τακτοποιηθεί και δεν είναι λύση αφότου έχουν τρολάρει/προσβάλει/παρερμηνεύσει/υποτιμήσει άλλα μέλη να ζητάτε από τους θιγμένους να δείξουν ανωτερότητα αυτός ο στρουθοκαμηλισμός δε λύνει το πρόβλημα αν κάποιος διαφωνεί ας προτείνει κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το ότι συγκεκριμένα άτομα δημιουργούν εντάσεις πρέπει κάποια στιγμή να τακτοποιηθεί και δεν είναι λύση αφότου έχουν τρολάρει/προσβάλει/παρερμηνεύσει/υποτιμήσει άλλα μέλη να ζητάτε από τους θιγμένους να δείξουν ανωτερότητα αυτός ο στρουθοκαμηλισμός δε λύνει το πρόβλημα αν κάποιος διαφωνεί ας προτείνει κάτι Και να σκεφθείς ότι είναι οι πρώτοι που όταν έρχονται σε αντιπαράθεση (και ιδιαίτερα αν δεν έχουν τεκμηριωμένο επιχείρημα) - θα καταφεύγουν στα "ad hominem" αντί να απαντούν στο περιεχόμενο της απάντησης του άλλου - ή/και στη "βοήθεια του κοινού" (δεν θα αναφέρονται στο περιεχόμενο και θα απευθύνονται στους άλλους για υποστήριξη) - ή - κρισίμως - θα επιλέξουν τη κουρτίνα 2 = ΖΟΝΓΚ = Αναφορά στον Μοντεράτορα. Δυστυχώς το κλίμα συντηρείται όχι μόνο από τους επιρρεπείς στις προσωπικές επιθέσεις, αλλά και από τη "παρέα" γύρω-γύρω... ...και μπορεί κάποιοι από τους τελευταίους να θεωρούν και τους εαυτούς τους "αμέτοχους" στις διαρκείς εντάσεις, γιατί μπορεί να μην εμπλέκονται άμεσα προσωπικά με επιθέσεις, αλλά παρόλαυτά επιβραβεύουν συστηματικά τη συμπεριφορά εκείνων που το κάνουν... Κατανοητό ότι αναπτύσσεται οικειότητα μεταξύ παλιότερων μελών ή/και εκείνων που μπορεί να έχουν κι επαφές εκτός φόρουμ, αλλά προφανώς αυτή η δυναμική πρακτικά υπονομεύει τη λειτουργία του νήματος... ...πρέπει να φτάσει η κατάσταση στο αμήν για να καταλάβουν κάποιοι ότι έτσι όπως προχωρά το νήμα - μπορεί να είναι διασκεδαστικό chat για κάποιους που καταλήγουν να το θεωρούν ιδιοκτησία τους - αλλά δεν προάγει ούτε το δηλωμένο θέμα του νήματος. - αποθαρρύνουν άλλους να συμμετάσχουν ή τους διώχνουν με τη συμπεριφορά τους ακόμη κι αν έχουν πράγματα να πουν πχ Leftis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Mολις γυρισα απο gym .Ηταν απο αυτες τις μερες που πας αλλα δεν τραβας . Ημουν με μονο 4 ωρες υπνο απο το βραδυ και σκεφτομουν αν επρεπε να παω για προπονηση η' οχι .Τελικα πηγα αλλα κακως καθως δουλεια δεν εγινε οπως επρεπε και η ολη φαση ηταν αγγαρεια . Συμπερασμα σε αναλογη περιπτωση καλυτερα να μην πηγαινεις καν gym ,δεν θα χασεις κατι για μια μερα . Eγω την περιοδο των Χριστουγεννων θα λειπω ,Η Μαργαριτα θα ειναι κλασικα αρρωστη και ο spectτ τον κοβω να μην ερχεται καν για προπονηση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καλα και μενα σκατα ηταν σημερα. Γινοταν χαμος οποτε εκανα 2 ασκησεις ποδια λιγο τρεξιμο με σπριντακια και διατασεις. Εγω δεν χανω προπονησεις παρα μονο για σοβαρο λογο. Αρκει να την κανουμε πριν παω για τατουαζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Eγω την περιοδο των Χριστουγεννων θα λειπω ,Η Μαργαριτα θα ειναι κλασικα αρρωστη και ο spectτ τον κοβω να μην ερχεται καν για προπονηση.Αυτός θα έρθει με ζελατίνες και θα πονάει ο κωλος του από κάνα καινούργιο τατουάζ Χαχαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Η ψυχολογια ειναι πολυ σημαντικη για μια καλη προπονηση. Η κουραση συχνα φερνει κακη διαθεση. Εστω κι ετσι δε χανω προπονηση. Στην χειροτερη, θα βγει. Με αγγαρεια μεν αλλα θα βγει. Και μου τυχει η προπονηση να μου φτιαχνει τη κακη διαθεση! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 καλα και μενα σκατα ηταν σημερα. Γινοταν χαμος οποτε εκανα 2 ασκησεις ποδια λιγο τρεξιμο με σπριντακια και διατασεις. Εγω δεν χανω προπονησεις παρα μονο για σοβαρο λογο. Αρκει να την κανουμε πριν παω για τατουαζ Αυτο με τα τατου ειναι ενα θεμα αναλογα το σημειο φτανεις και 3 βδομαδες off απο την προπονηση .Για καποιον που συμμετεχει ενεργα και σε αλλες δραστηριοτητες οπως ο ANHLIKOS π.χ 3 βδομαδες ειναι πολυ . Και για μενα ειναι υπερβολικο χρονικο διαστημα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δε ξερω... Υπάρχουν φορές που πήγα για προπονηςη ενώ ένιωθα οτι δε το χω. Κουτσά στραβά , βγήκε, αλλα δεν ένιωθα όμορφα. Θέλω όταν πηγαίνω να έχω ενέργεια και να μπορω να τα δίνω ολα. Να πάω και να σέρνομαι δε μου αρέσει. Φυσικά υπάρχουν αυτοί που θα πουν οτι μια κακή προπονηςη ειναι καλύτερη απο καθόλου προπονηςη, αλλα σε ο,τι με αφορά, δεν ειμαι σίγουρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LifeScarcity Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ~~~~~ Life το πιο πιθανό είναι να θέλουν λίγη ξεκούραση οι τρικέφαλοι σου, πόσες φορές την βδομάδα τους γυμνάζεις, σε τι πρόγραμμα τους έχεις?? PPL 6φορές/βδομάδα.Ναι μην το ψάχνεις άσχημος μήνας ο προηγούμενος ... Ήταν να τρώω περισσότερο,να κοιμάμαι καλύτερα.Για "όγκο" πήγαινα και βγήκε mini-cut.Hail psychology! Ντάξει θα γυρίσω σε κανονικό πρόγραμμα τώρα τέρμα οι πειραματισμοί,θα γίνω κυριλέ. Αν δεν πέσει η συνάντηση την περίοδο Χριστουγέννων τον Δεκέμβρη,μέσα αν χωράω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν τις κάνει.. Μάλιστα.. 100 κιλά βαθιά καθίσματα τώρα όπως είμαι μετά από 20 χρόνια επιβάρυνση σε γόνατα, μέση τένοντες, αρθρώσεις, κόκαλα, τα έχω για πλάκα! Άρσεις το ίδιο απλά δεν έχει νόημα να γράφω νούμερα! Τα κάνω λοιπόν και τα παρακάνω από όταν εσύ δεν ήξερες τι είναι, απλά εμένα δεν θα με ακούσεις ποτέ να δίνω διαδικτυακές συμβουλές για ασκήσεις που μπορούν να σε σακάτεψουν! Τώρα ασχολούμαι κυρίως με το περσοναλ, είμαι πάνω από τον άλλον δηλαδή, αλλά ακόμη και όταν δούλευα σε γυμναστήρια όταν ερχόταν καινούργιο μέλος και του έδειχνα τις ασκήσεις, αυτό που του έλεγα από την πρώτη μέρα ήταν πως 'κανε ότι θες όμως αν μπεις μόνος χωρίς να σε επιβλέπω σε καθίσματα ή άρσεις τότε δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου' Τους έβαζα πάντα μετά από πολύ καιρό,ίσως και μετά από έναν χρόνο και πάντα υπό επιτήρηση! Τέλος δεν με ενοχλούν τα γαριδάκια καλά κάνεις και τρως ότι σου αρέσει,ποσώς με ενδιαφέρει, απλά στο οξύμωρο της υπόθεσης αναφέρομαι.. Ειδήμονας και συμβουλάτορας με γαριδάκια γίνεται? Δεν γίνεται.. Τι παραπάνω να πούμε για το πέρσοναλ που δε μπορεί να δείξει ένα Deadlift ή Squat (πλέον αναρωτιέμαι και αν ξέρεις να δείξεις με τόσο κόμπλεξ που βγάζεις) με ασφάλεια και συνεχίζει την προσωπική επίθεση βασιζόμενος στην αναφορά σε γαριδάκια? Όσο για τις επιβαρύνσεις, με συγχωρείς, αλλά 6 χρόνια προπονήσεις βαριές για το σώμα από τα 30άντα μου με δουλειά 6-6 παιδί και γυναίκα , με τις ''επικίνδυνες ασκήσεις'' και το σώμα μου δεν έχει καμιά ενόχληση. Μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Ίσως να μάθεις να δουλεύεις αποκατάσταση , μασάζ από μόνο σου αλλά και εξισορροπητικές ασκήσεις. Να διαβάσεις κανένα βιβλίο ή κανένα βιντεάκι από youtube που είναι μετά το 2004. Έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα. Και όποιος θέλει να μάθει μερικά πράγματα να μας ρωτάει εδώ μέσα. Καλύτερα να σας πούμε ή δείξουμε πως να το κάνετε παρά να σας απορρίψουμε και να κάνετε ότι σας πει ο κάθε κρεατοκέφαλος στο γυμναστήριο. Αρνητικούς τύπους που αποτρέπουν άλλα μέλη από το να ρωτήσουν με αφορισμούς όπως ο Maus δε χρειάζεται το fitness. Ελάτε και ρωτήστε μας πως κάνουν Squat Deadlift, ποδήλατο ski , δικέφαλους πάγκους πάγκο με ανάποδη λαβή κλπ. κλπ. Το λέω σε όλους που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο . Τύποι σαν τον παραπάνω κύριο αγνοήστε τους. Τα θέσφατα πεθάναν εδώ και καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις