Captn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 πάντως από τα λίγα που ξέρω είναι λάθος να ανεβαζεις τα κιλα και τα γονατα να κλείνουν προς τα μεσα...αν συνεχίσει να το κανει ετσι εχει αυξημένες πιθανότητες (οχι σιγουρα) να καταλήξει με χρόνιες παθήσεις στα γόνατα.. το βάρος της πήρε προς τα μέσα το γόνατο αλλά είδες πως το επανέφερε?
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πόσα κιλά κάθισμα βαθύ και deadlift κάνεις? Με γαριδάκια ή χωρίς?? Άστο ρε φίλε, με άνθρωπο που ισχυρίζεται πως τα βάρη δεν σχετίζονται με την δισκοκήλη τι δουλειά έχω εγώ να σκορπάω τον χρόνο μου? Τελευταίο, για τον καθρέφτη που είπες Λάθος λέξη χρησιμοποίησες, υγεία λέγεται ο λόγος που γυμνάζομαι και όχι καθρέφτης και αυτό είναι κάτι που το αποδεικνύει η φυσική μου κατάσταση σε όλα μου την ζωή! Με την δικιά σου υγεία δεν ξέρω τι παίζει που είσαι καμία 40ρια κιλά πάνω από το ύψος σου, τρως δράκουλινια, σηκώνεις ένα σίδερο πάνω κάτω και νομίζεις ότι γυμνάζεσαι! ~~~~~ Life το πιο πιθανό είναι να θέλουν λίγη ξεκούραση οι τρικέφαλοι σου, πόσες φορές την βδομάδα τους γυμνάζεις, σε τι πρόγραμμα τους έχεις?? 7
Demetra_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 πάντως από τα λίγα που ξέρω είναι λάθος να ανεβαζεις τα κιλα και τα γονατα να κλείνουν προς τα μεσα...αν συνεχίσει να το κανει ετσι εχει αυξημένες πιθανότητες (οχι σιγουρα) να καταλήξει με χρόνιες παθήσεις στα γόνατα.. αν κάνεις και την ειδική διατροφή Μπακαλιάρο αγγούρι ούτε στα 200kg καθαρούς δίσκους δεν έχεις θέμα
Captn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Όσο για το thread της δισκοκήλης έχει καμία περίπτωση από βάρη? Δεν έχω δει ακόμα. Μπορεί να κάνω και λάθος. ο ένας γράφει ότι στο νήμα με θέμα την δισκοκήλη δεν έχει δει περιστατικό που να προκλήθηκε απ τα βάρη Άστο ρε φίλε, με άνθρωπο που ισχυρίζεται πως τα βάρη δεν σχετίζονται με την δισκοκήλη τι δουλειά έχω εγώ να σκορπάω τον χρόνο μου? ο άλλος το παρερμηνεύει ότι εννοούσε πως τα βάρη δε σχετίζονται με την δισκοκήλη μόνο εμένα ενοχλούν τέτοιες συμπεριφορές?
γροσερισοπ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 When it rain it pours; σήμερα έχουμεεε ζεσταματάκι Squat 60kg Overhead Press 32.5 (εδώ μπορεί και να πλατάρουμε σήμερα.)Barbel Row 40kgOverhand Lat PulldownsSmith Calf Raises περάτημα κάνα 40λεπτο ελπίζω να μην τα χαλάσει ο καιρός πολύ 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τεοτοκος το καθαρό ται δεν καλύπτει ποτέ πρόσωπο με στυλ όπως στο μποξ η κικ. Έχουν ένα χέρι ίσιο μπροστά για να μετράνε απόσταση και το άλλο στη μούρη για άμυνα. Το ένα πόδι μπροστά και πάντα στα δάχτυλα έτοιμο για χτυπημα.
pananton Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 το βάρος της πήρε προς τα μέσα το γόνατο αλλά είδες πως το επανέφερε? δεν το θυμάμαι τώρα αλλά για να το λες οκ. @demetra : με μπακαλιάρο μόνο δεν βγαίνει η προπόνηση, το αγγούρι κάνει την διαφορά 1
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ο ένας γράφει ότι στο νήμα με θέμα την δισκοκήλη δεν έχει δει περιστατικό που να προκλήθηκε απ τα βάρη ~ και γιατί μπόμπο αγόρι μου λέει ότι στο νήμα της δισκοκήλης δεν έχουμε δει ούτε ένα περιστατικό από βάρη? ~ μα φυσικά γιατί τα βάρη δεν σχετίζονται με την δισκοκήλη κύριε! ~ μπράβο μπόμπο παιδί μου, μόνο ένας μωρός δεν θα τα καταλάβαινε αυτό. Ας πούμε και κάνα ανεκδοτάκι να ευθυμήσουμε λίγο.. ~~~~~~ Παίδες όποιος θέλει να κανονίσουμε προπόνηση Δεκέμβρη να κάνουμε την δικιά μας συνάντηση ας το πει εδώ να κανονίσω γυμναστήριο! Εγώ, ο μπος, ο Άλεξ, ο Φώτης, ο σπεκτ και η μαργαρίτα μάλλον είμαστε μέσα! 2
Demetra_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Παίδες όποιος θέλει να κανονίσουμε προπόνηση Δεκέμβρη να κάνουμε την δικιά μας συνάντηση ας το πει εδώ να κανονίσω γυμναστήρια! Εγώ ο μπος ο Άλεξ ο Φώτης ο σπεκτ και η μαργαρίτα μάλλον είμαστε μέσα! και γω μέσα 1
Captn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ~ και γιατί μπόμπο αγόρι μου λέει ότι στο νήμα της δισκοκήλης δεν έχουμε δει ούτε ένα περιστατικό από βάρη? ~ μα φυσικά γιατί τα βάρη δεν σχετίζονται με την δισκοκήλη κύριε! ~ μπράβο μπόμπο αγόρι μου, μόνο ένας μωρός δεν θα τα καταλάβαινε αυτό. μόνο ένας μπόμπος θα καταλάβαινε αυτό η ουσία είναι πως άλλο έγραψε ο ένας και άλλο κατάλαβες εσύ
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ο φωτης θα λείπει. Η Μαργαρίτα θα είναι άρρωστη
margaritagr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ο φωτης θα λείπει. Η Μαργαρίτα θα είναι άρρωστη Είπε ο άνθρωπος που κάθε φορά που ρχεται Αθήνα, αρρωσταίνει 3
alex_000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Dakon νομίζεις ότι ο καθένας που μπαίνει στο γυμναστήριο θα πρέπει να πιάνει μπαρα και να αρχίζει να φορτώνει σε squat και deadlift? Δεν λες ότι πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένο αυστηρό πρόγραμμα αύξησης βάρους (όπως το 5x5 η αντίστοιχο)? Δεν λες ότι πρέπει να ασχοληθεί με τεχνική με σχεδόν άδεια μπάρα μέχρι να την τελειοποιήσει και μετά να αρχίσει το πρόγραμμα? Maus όταν κάποιος σου λέει εγώ καταλαβαίνω το παραπάνω ρίσκο αλλά είμαι προχωρημένος και θέλω να ασχοληθώ με powerlifting η Olympic weightlifting, τι πρέπει να γίνει? Να του το απαγορεύσουμε? Λέμε καλή τύχη και τέλος τα έχουμε πει χίλιες φορές. Ποια είναι η ουσία της διαφωνίας αν εξαιρέσουμε το προσωπικό επίπεδο και τα quotes? (Ρητορική ερώτηση). Αράξτε λοιπόν, άλλος προσπαθεί να κρατήσει το thread ανοιχτό βοηθήστε λίγο. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το μόνο πρόβλημα είναι το προσωπικό bias ενός ατόμου για ασκήσεις τις οποίες δε γουστάρει και τα επιχειρήματα σε προσωπικό επίπεδο. Ας μην ακολουθεί τη γνώμη τη δική μου αν τρώω δρακουλινια αλλά στο ίδιο πνεύμα ούτε πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά συμβουλές για ασκήσεις από άτομο ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Αλεξ νομίζω είμαι πολύ προσεκτικός στο πως διατυπωνω ότι πρέπει να γίνονται οι ασκήσεις
Mau-Maus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δεν τις κάνει.. Μάλιστα..100 κιλά βαθιά καθίσματα τώρα όπως είμαι μετά από 20 χρόνια επιβάρυνση σε γόνατα, μέση τένοντες, αρθρώσεις, κόκαλα, τα έχω για πλάκα! Άρσεις το ίδιο απλά δεν έχει νόημα να γράφω νούμερα!Τα κάνω λοιπόν και τα παρακάνω από όταν εσύ δεν ήξερες τι είναι, απλά εμένα δεν θα με ακούσεις ποτέ να δίνω διαδικτυακές συμβουλές για ασκήσεις που μπορούν να σε σακάτεψουν!Τώρα ασχολούμαι κυρίως με το περσοναλ, είμαι πάνω από τον άλλον δηλαδή, αλλά ακόμη και όταν δούλευα σε γυμναστήρια όταν ερχόταν καινούργιο μέλος και του έδειχνα τις ασκήσεις, αυτό που του έλεγα από την πρώτη μέρα ήταν πως 'κανε ότι θες όμως αν μπεις μόνος χωρίς να σε επιβλέπω σε καθίσματα ή άρσεις τότε δεν θα ξανά ασχοληθώ μαζί σου'Τους έβαζα πάντα μετά από πολύ καιρό,ίσως και μετά από έναν χρόνο και πάντα υπό επιτήρηση!Τέλος δεν με ενοχλούν τα γαριδάκια καλά κάνεις και τρως ότι σου αρέσει,ποσώς με ενδιαφέρει, απλά στο οξύμωρο της υπόθεσης αναφέρομαι..Ειδήμονας και συμβουλάτορας με γαριδάκια γίνεται? Δεν γίνεται.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις