Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λεει να βαλεις μια φωτογραφια σου να δουμε τι μέλλει γενέσθαι !

Οι 2 τελευταια που μιλουσαν πολλοι ο ενας ειχε ζωγραφισμενους κοιλιακους και γραμμες απο τις διπλες και ο αλλος ακομη τρεχει για να κανει το χιλιαρι κατω απο 4.30

το κανεις προσωπικο spect...αγορινα μου εδειξα σεπτεμβρη πως ημουν τωρα αν εχεις και 100 βαθμους μυωπια δεν σου φταιω εγω.

θα ανεβασω new παλι οταν θα εχω αποτελεσματα με την σαβουροδιατροφη που κανω. θελω μετα να δω σχολια του στυλ αν φοραω ψευτικη ζελατινα 6πακ για τις αποκριες η επαιξε τρελο photoshop skill.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Επειδή γράφω κι εγώ εδώ θα βάλω μια φωτογραφία μου.

Mr_Potato_Head.png

Είμαι χοντροπατάτας το παραδέχομαι. Διαβάζω γιατι με ενδιαφέρει το νήμα. Μερικά πράγματα που τα γνωρίζω από πρώτο χέρι τα γράφω. Αυτά!

Και εγώ σκατά είμαι και μισό παράλυτος . Το παλεύω όμως και συμμετέχω και παίρνω ιδέες από ανθρώπους που ξέρουν πράγματα εδώ μέσα.

Πιστεύω ότι είμαι σεμνός όμως και δεν δίνω συμβουλές σε πράγματα που δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά.

• Like 4

Και εγώ σκατά είμαι και μισό παράλυτος . Το παλεύω όμως και συμμετέχω και παίρνω ιδέες από ανθρώπους που ξέρουν πράγματα εδώ μέσα.

Πιστεύω ότι είμαι σεμνός όμως και δεν δίνω συμβουλές σε πράγματα που δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά.

γιατί τόσος πεσιμισμός?

κι εγώ γι αυτά που κάνω μιλάω μόνο αλλα μόνο που δε με σταυρώσαν ακόμα

Θα ψαρώνουν κιόλας και θα διαβάζουν καλύτερα Χαχα !

Εχω ενα τέτοιο μαραφετι αλλα ποτε δεν κατάλαβα αν πράγματι κανει δουλειά.

Μάγκες, μην αρχίσετε πάλι προσωπικές επιθέσεις. Οποίος δε γουστάρει το ύφος του άλλου να μη διαβάζει και να μην απαντά στα μηνύματα του. Δε θα αρέσουμε όλοι σε όλους.

• Like 3

Ακριβώς αυτό. θα περιμένουμε τον επόμενο παράλυτο από τις άρσεις και τα καθίσματα να μας πει τις εμπειρίες του.

Εκεί στο thread της δισκοκήλης , πρέπει να βρίθει από μαρτυρίες.

Βασικά εσύ έχεις βαλθεί να τους στείλεις όλους στο διπλανό νήμα της δισκοκήλης!

Κοίτα, όταν μιλάω με άτομο που νομίζει ότι κάνει βάρη και τρέφεται καθημερινά με γαριδάκια και δράκουλινια είναι καθαρά δικό μου το λάθος για τον χρόνο που σπαταλάω μαζί του, εσύ δεν φταις πουθενά.

~~~~~

Προπονησαρα σήμερα!

Βγήκαν 8φορές τα 100 στον επικλινη σχετικά πολύ εύκολα και ας μην είχα φάει καλά!

Ψυχολογία παίδες! Ψυχολογία.. Ανώτερη από καλή διατροφή, καλόν ύπνο, ανώτερη από τα πάντα!

• Like 6

Να πω και γω με τη σειρά μου πως θεωρώ αρκετά λάθος την άποψη πως "αν δεν περάσεις οπτικό καστινγκ, δεν μετράει η άποψή σου"'.

Αφενός είναι τέρμα ελιτίστικη.

Αφετέρου έχει πολλές τρύπες. Λόγου χάριν μπορεί να κάποιος να ασχολούνταν με το φιτνες, αλλά για τους χ-ψ λόγους να το παράτησε. Μπορεί να μην έχει το κορμί στη προκειμένη περίπτωση, αλλά σίγουρα έχει τις γνώσεις.

Μπορεί να είναι κάποιος τύπος που κάνει άλλη προετοιμασία όταν θα παίξει MMA ή Κικ μποξινγκ, άλλη όταν θα παίξει Bjj και άλλη όταν δεν θα παίζει τίποτα. Στις τρεις αυτές φάσεις το σώμα θα είναι διαφορετικό, την κάθε φορά.

Συνελόντι ειπείν καλό είναι να μην μένουμε στο φαίνεσθαι, αλλά στο τι λέγεται. Αν ο άλλος είναι μαλακας, είναι μαλακας με ή χωρίς φωτογραφία.

Αυτά εντελώς φιλικά, γιατί μπαίνω και γω πολύ συχνά άσχετα το ότι δεν γράφω. Δεν γράφω γιατί είναι λίγο εκτός του "τομέα μου", υπάρχουν παιδιά που ασχολούνται με αυτό μια ολόκληρη ζωή και ξέρουν τι γράφουν οπότε προτιμώ να διαβάζω.

Οι "τομείς" μου έχουν να κάνουν με ρινγκ, ταταμι και λίγο κλουβί στα γεράματα.

• Like 5

Αυτά εντελώς φιλικά, γιατί μπαίνω και γω πολύ συχνά άσχετα το ότι δεν γράφω. Δεν γράφω γιατί είναι λίγο εκτός του "τομέα μου", υπάρχουν παιδιά που ασχολούνται με αυτό μια ολόκληρη ζωή και ξέρουν τι γράφουν οπότε προτιμώ να διαβάζω.

Οι "τομείς" μου έχουν να κάνουν με ρινγκ, ταταμι και λίγο κλουβί στα γεράματα.

Ούτε εγώ συμφωνώ με το 'βάλε φώτο να δούμε αν μετράς' έχεις απόλυτο δίκιο, εδώ νομίζω το λένε περισσότερο επειδή είναι κάπως παρέιστικη η φάση, αν δηλαδή συμμετέχεις ενεργά βάλε να δούμε πρόοδο κτλ!

Όσο για το τελευταίο που είπες, να γράφεις πολύ πιο συχνά εδώ, μιας και από όσο έχω δει τα μηνύματα σου είναι πάντα στον στόχο!

Επίσης συγχαρητήρια για το κλουβί φίλος..

• Like 2

Να πω και γω με τη σειρά μου πως θεωρώ αρκετά λάθος την άποψη πως "αν δεν περάσεις οπτικό καστινγκ, δεν μετράει η άποψή σου"'.

Αφενός είναι τέρμα ελιτίστικη.

Αφετέρου έχει πολλές τρύπες. 

συμφωνώ με αυτό

και το είχα πει πριν πολύ καιρό όταν μου ζήτησαν φωτογραφία μου

και απάντησα τι συμπέρασμα μπορείς να βγάλεις από μια φωτογραφία?

στο στάδιο που σηκώνω είναι και ένα παλικαράκι στα 63 κιλά που σηκώνει πιο πολλά από μένα που είμαι 82

Είχα δει που το πόσταρες πριν μερικές σελίδες. Γενικότερα όταν ακούω "σόγια", δε μου έρχονται καλά πράγματα στο μυαλό. Είναι ΟΚ διατροφικά; Δε μιλάω για τη διατροφική αξία, όσο για την ύλη.

Επίσης τί γεύση έχει;

^Το 'χα πάρει πριν 3 χρόνια.Πρώτη φορά στη ζωή μου πέταξα φαί πράγμα που με στεναχωρεί και το αποφεύγω κάργα.

Μάους στα τρικέφαλα να ακουμπάει ο πήχης δικέφαλο ή πάμε για βρούβες;

Άρχισα να νιώθω μια ενόχληση (στον τένοντα του τρικεφάλου αν καταλαβαίνω σωστά) μόνο τροχαλία pressdown με οποιαδήποτε λαβή, αλλά overhead extensions/kickbacks βγαίνουν άνετα ή το υπόλοιπο πρόγραμμα στήθους/ώμων.Κάνω deload τώρα με έμφαση λίγο στην αρνητική ελπίζοντας να φύγει να μην τρέχω φυσικοθεραπευτές.Απλα μου κανει περιέργεια που ούτε οίδημα έχει μαζέψει ούτε πιο ζεστό.

• Like 2

Έτσι νόμιζα και εγώ στην αρχή.

Ότι είναι τέρμα ελιτίστικο και μεγάλη ψωνάρα όποιος βάζει φώτο.

Η ουσία είναι όμως ότι εκτίθεσαι και άρα με τα δικά μου μυαλά το έχεις πάρει σοβαρά το πράμα.

Τότε να σε διαβάσω, να ανταλλάξουμε κουβέντες και συμβουλές.

Τους virtual τούμπανους τους βαριέμαι αφόρητα.

Κανένας δεν κορόιδεψε κανέναν άμα είναι χοντρός ,αδύνατος πολύ η οτιδήποτε άλλο.

Ισα ισα καμιά φορά έχουμε άλλη ιδέα για τον εαυτό μας από την πραγματικότητα και καλό είναι να ακούμε καμιά φορά τους άλλους.

Επειδή αναφέρθηκε, ποτέ δεν είπαν βάλε φώτο σε έναν ποδηλάτη που μιλάει για αυτό συνέχεια.

Σε αυτόν όμως που μιλάει για macros,διατροφές,dead lifts,επικλινείς πάγκους και τροχαλίες εε καμιά φορά ζητιέται και η φώτο τους

αυτά.... 

• Like 4

Εμενα παντως ο επικλινης παγκος με χτυπαει στους ωμους αν φορτωσω κιλα ενω ο ισιος οχι. Πλεον αν κανω θα ειναι ελαφρυα, αλλιώς αλτηρες.Και απο αλτηρες εχουμε μονο μεχρι 32 κιλα :(

Γαμωτο εχασα τα quote :D

Εχω δοκιμασει διαφορετικα ανοιγματα στη λαβη, αλλη σταση του σωματος, πανω-κατω το καθισμα, να κατεβαζω τη μπαρα σε διαφορετικα σημεια κλπ αλλα τιποτα. Οταν ανεβασω πανω απο 80 κιλα αρχιζει να με πιανει ωμους.

Δεν ειναι η φωτο το θέμα. Όπως είπα και πριν, εύκολα βρίσκεις ´η φτιάχνεις μια fake. Όπως σωστά έγραψε ο ΤΕΟΚΟΣ, ειναι η έκθεση. Πολλοί απο μας έχουμε βρεθεί, κάποιοι έχουμε κανει και προπόνηση μαζί, ξέρουμε ο ένας τη δυνατότητες του άλλου, χαιρόμαστε με την πρόοδο του.

Να βγω τώρα γω και να πω έκανα σκουοτ 200 κιλά, δοξάστε με, θα πέσουν virtual φάπες απο τον Αλεξ πρώτα πρώτα που με εχει προπονήσει κι είδε οτι στα 40 φυσούσε βοριάς...

Δεν ειναι θέμα λοιπόν να ανεβάσει μια φωτο. Αν θελει να τον πάρουμε στα σοβαρά και να πειστούμε οτι ειναι κάποιος ο οποίος ασχολείται με το αντικείμενο καιρό κι άρα η γνώμη του βασίζεται σε εμπειρικά δεδομένα και δεν ειναι κοπυ-παστε που λέει κι η υπουργαρα μας, ανεβάζει φωτο πως ειναι τώρα, θέτει ενα στόχο π.χ. να βάλω 2 μυϊκά κιλά σε 6 μήνες ´η να αυξήσω σε όγκο το στήθος ´η να οτιδήποτε, ξανανεβάζει τότε δείχνοντας αν το πέτυχε, κτλ

Ειδάλλως ειναι κρυμμένος πίσω απο ενα ψευδώνυμο και μπορεί να ειναι θηρίο ´η μπορεί να ειναι τρολ, στο μυαλό του βασιλιάς μα στην πραγματική ζωη ζητιάνος. Να μην απορεί ομως αν υπάρχει καχυποψία.

Συνοψίζοντας, άρχισε να γίνεται σεντόνι, οποίος δεν γουστάρει τη γνώμη του άλλου, να μη την σχολιάζει. Να ασχολείται μόνο με τα ποστ αυτών που θελει να ασχολείται. Κι αν δεν αντέχει να μη σχολιάσει, ας βάλει τους χρήστες που αντιπαθεί στην ignore list ωστε να μη βλέπει καν τα μηνύματα τους και μπει σε πειρασμό.

Το πρωινό κήρυγμα τελείωσε, μπορείτε να μπείτε για μαθημα. Ευλόγησον :)

Y.Γ. Και λίγο πρωινό motivation

slap-ass-for-motivation-lift-heavy-objec

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...