Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ :)

Να είσαι προσεκτική σε περιόδους χαμηλής σερο με τον υδατάνθρακα.

για ποιον ακριβώς λόγω να είμαι προσεκτική; 

ο υδατάνθρακάς μου ποτέ δεν θα είναι μεγαλύτερος της συντήρησης 

εγώ και η πείνα θα πάμε πακέτο. 

θα παίξω με carbs on (δλδ παραπάνω από το επιτρεπτό) μόνο ανά 15μέρες για καθαρά ορμονικούς λόγους (ημέρα χαράς και ευτυχίας θα ονομάζεται από το cheat meal)

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

για ποιον ακριβώς λόγω να είμαι προσεκτική; 

ο υδατάνθρακάς μου ποτέ δεν θα είναι μεγαλύτερος της συντήρησης 

εγώ και η πείνα θα πάμε πακέτο. 

θα παίξω με carbs on (δλδ παραπάνω από το επιτρεπτό) μόνο ανά 15μέρες για καθαρά ορμονικούς λόγους (ημέρα χαράς και ευτυχίας θα ονομάζεται από το cheat meal)

Εννοώ να μην κόβεις carbs όταν έχεις λίγη σερο για να μην πέσει κι άλλο. Όχι να τρως παραπάνω. Ότι θέλεις κάνε, συμβουλευτικά στο λέω.

Επίσης η γαλοπούλα είναι καλή πηγή τρυπτοφάνης και δεν είναι carb.

Δημοσ.

να επανέλθω στο θέμα

squat-rules.jpg

ειδικά για το 7 έχω να προσθέσω

https://www.youtube.com/watch?v=sfNKXHh6_-Q

Φαίνεται ότι είσαι γνώστης και ξέρεις τι λες. Θα είναι και υψηλό το επίπεδο της σωματοδομής σου βέβαια. Για βάλε και καμιά φώτο να δούμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου και εμείς !

• Like 1
Δημοσ.

Εννοώ να μην κόβεις carbs όταν έχεις λίγη σερο για να μην πέσει κι άλλο. Όχι να τρως παραπάνω. Ότι θέλεις κάνε, συμβουλευτικά στο λέω.

Επίσης η γαλοπούλα είναι καλή πηγή τρυπτοφάνης και δεν είναι carb.

ναι γαλοπούλα θέλω να πάρω, να την κάνω κιμά για μπιφτέκια. 

μεταξύ μας, μούφα πρέπει να ήταν τα 5-ΗΤΡ, θα τα ξαναδοκιμάσω τον Νοέμβρη στην ίδια δοσολογία με διαφορετικό όμως πλάνο (διατροφής+γυμναστικής για να τα τεστάρω για δεύτερη φορά). Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τα ξανά αγοράσω :D

• Like 2
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=Is-42X9fx_k

Ελπίζω να μην οδηγεί κανείς μηχανή, βλέπετε τι γίνεται. 

Αυτό που πρέπει να αναρωτηθεί κανείς είναι το ποσοστό τραυματισμού στη συγκεκριμένη άσκηση. 

Τα έχουμε πει ξανά και να τα ξαναπούμε . Η προοδευτική αύξηση κιλών δεν εγγυμονεί κινδύνους. Η χρόνια λάθος τεχνική και οι υπερβολές ναι. 

Για όσους λένε για πόνους στα γόνατα και μέσες , τις συντριπτικά περισσότερες φορές , δεν είναι η φυσική κίνηση του καθίσματος το θέμα, αλλά διάφορες μυικές ανισσοροπίες.

Σε κάθε περίπτωση όπως κάθε άσκηση , θέλει επίβλεψη , ειδικά στην αρχή και σωστό εξοπλισμό καθώς και ψυχραιμία.

μ αρέσεις,μιλάς λογικά,με επιχειρήματα και φαίνεται ότι ξέρεις από γυμναστική 

συνήθως στο ιντερνετ βλέπω κάτι άμπαλους κομπλεξικούς γέρους που σκυλιάζουν όταν δεν τους δίνεις σημασία :D

σ αυτά που είπες θ προσθέσω μόνο το θέμα του προπονητή και της σπουδαιότητας του 

πραγματικά είναι δύσκολο να πετύχεις σωστό προπονητή

Φαίνεται ότι είσαι γνώστης και ξέρεις τι λες. Θα είναι και υψηλό το επίπεδο της σωματοδομής σου βέβαια. Για βάλε και καμιά φώτο να δούμε το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου και εμείς !

την ποιά μου?

• Moderators
Δημοσ.

Λεει να βαλεις μια φωτογραφια σου να δουμε τι μέλλει γενέσθαι !

Οι 2 τελευταια που μιλουσαν πολλοι ο ενας ειχε ζωγραφισμενους κοιλιακους και γραμμες απο τις διπλες και ο αλλος ακομη τρεχει για να κανει το χιλιαρι κατω απο 4.30

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Απλα εχουμε ενα κουσουρι εδω να αγνοούμε περαστικους που ειναι ολο λογια και google χωρις να δειχνουν κατι το οποιο να επιβεβαιώνει οτι αυτα που λενε τα εχουν δοκιμασει και κανουν δουλεια.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ειναι εκβιασμος. Οταν μιλας και δινεις συμβουλες για ενα θεμα οπως το γυμναστηριο και η διατροφη σε ενα φορουμ ε το  να ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε απεναντι μας ειναι καλο. Γιατι πολυ απλα μπορει και συ να εισαι αλλος ενας καναπεπατατας που απλα γραφει το μακρυ του και το κοντο του γιατι ετσι.

Μεχρι και οι γυναικες του θρεντ εχουν ανεβασει. Δεν θυμαμαι καποιο απο τα ατομα που συμμετέχει εδω μεσα να μην εχει ανεβασει. Μεχρι και ο DD που το παιζε κομμαντο της φακης ανεβασε. Αλλο που τωρα πρεπει να πηρε πουλο

• Like 1
Δημοσ.

Καλά όχι οτι η φωτο λέει τίποτα. Δύσκολο να βρεις μια απο το δίκτυο ´η αν έχεις κάποιο φίλο κομμάτια να σου δώσει μια δικη του;

Αλλα πράγματα μετράνε, για μένα τουλάχιστον. Οποιος δεν πληρει τα κριτήρια που θέτω, ignore list με τη μια.

Στα περι γυμναστικής, εχω πολύ νεκρό χρόνο όσο οι μαθητές διορθώνουν. Τριγυρνάω σαν την άδικη κατάρα πάνω απο τα κεφάλια τους. Μπορώ να κάνω τίποτα κρυφές ασκησεις; Καμια ισομετρικη; Να δυναμώσω εγω, να ησυχάσουν λίγο κι αυτοί!

Δήμητρα, άμα πέσει στην αντίληψη σου καμια προσφορά σε κρεατικό, ενημέρωσε.

• Like 1
Δημοσ.

ενας καναπεπατατας που απλα γραφει το μακρυ του και το κοντο του γιατι ετσι. 

φίλε μου γράφτηκε ότι το αρασέ και τα πόδια πίσω είναι το ίδιο πράγμα

και μόνο ένας σχολίασε το πόσο άκυρο είναι

το ποιοι δεν ξερουν απο γυμναστικη φαινεται

Δημοσ.

Επειδή γράφω κι εγώ εδώ θα βάλω μια φωτογραφία μου.

Mr_Potato_Head.png

Είμαι χοντροπατάτας το παραδέχομαι. Διαβάζω γιατι με ενδιαφέρει το νήμα. Μερικά πράγματα που τα γνωρίζω από πρώτο χέρι τα γράφω. Αυτά!

• Like 1
Δημοσ.

Καλά όχι οτι η φωτο λέει τίποτα. Δύσκολο να βρεις μια απο το δίκτυο ´η αν έχεις κάποιο φίλο κομμάτια να σου δώσει μια δικη του;

Αλλα πράγματα μετράνε, για μένα τουλάχιστον. Οποιος δεν πληρει τα κριτήρια που θέτω, ignore list με τη μια.

Στα περι γυμναστικής, εχω πολύ νεκρό χρόνο όσο οι μαθητές διορθώνουν. Τριγυρνάω σαν την άδικη κατάρα πάνω απο τα κεφάλια τους. Μπορώ να κάνω τίποτα κρυφές ασκησεις; Καμια ισομετρικη; Να δυναμώσω εγω, να ησυχάσουν λίγο κι αυτοί!

αυτό, αν γνωρίζεις δυο πράγματα ξέρεις πως είναι ο άλλος χωρίς να σου δείξει καν φωτογραφία μόνο κ μόνο απο αυτά που λέει 

κοίτα να σε δούμε σε κανα βίντεο στο youtube "teacher push up in class" , στην εποχή μας παντού παραμονεύει μια κάμερα 

:-D

• Like 2
Δημοσ.

Θα ψαρώνουν κιόλας και θα διαβάζουν καλύτερα Χαχα !

post-68421-0-14668200-1476212982_thumb.jpeg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...