Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To είπα γιατί είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι έγινε από το video. Ούτε εγώ είχα καταλάβει ακριβώς τι παίχτηκε.

Σωστός

Παρεξήγησα, εγώ φταίω διαβάζω πολύ βιαστικά τα μηνύματα, νόμιζα πως με το note εννοούσες δεν παίζει θέμα τραυματισμού, και πως αυτός ήταν απλά άτυχος που του σκασαν στην μέση!

Αυτός ήταν απλά ένα παράδειγμα για το ότι τα κιλά δεν είναι παιχνίδι τα κιλά σκοτώνουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

https://www.youtube.com/watch?v=Is-42X9fx_k

Ελπίζω να μην οδηγεί κανείς μηχανή, βλέπετε τι γίνεται. 

Αυτό που πρέπει να αναρωτηθεί κανείς είναι το ποσοστό τραυματισμού στη συγκεκριμένη άσκηση. 

Τα έχουμε πει ξανά και να τα ξαναπούμε . Η προοδευτική αύξηση κιλών δεν εγγυμονεί κινδύνους. Η χρόνια λάθος τεχνική και οι υπερβολές ναι. 

Για όσους λένε για πόνους στα γόνατα και μέσες , τις συντριπτικά περισσότερες φορές , δεν είναι η φυσική κίνηση του καθίσματος το θέμα, αλλά διάφορες μυικές ανισσοροπίες.

Σε κάθε περίπτωση όπως κάθε άσκηση , θέλει επίβλεψη , ειδικά στην αρχή και σωστό εξοπλισμό καθώς και ψυχραιμία.

• Like 2

Ωραίο το παράδειγμα σου, ακριβώς ότι πρέπει για να πιαστώ να το πω το εξής

Οδήγηση χωρίς κράνος στο αντίθετο ρεύμα στην εθνική είναι το να είσαι άσχετος και να φορτώνεις κιλά στις άρσεις και στα καθίσματα με οδηγίες χρήσης από το ίντερνετ!

Τίποτε άλλο!

Συνεχίστε να περνάτε τα κιλά για παιχνίδι, τι με νοιάζει,εξάλλου όπως πολύ σωστά είπε ο Φώτης ο καθένας ότι γουστάρει κάνει, ότι νιώθει..

Ακριβώς αυτό. θα περιμένουμε τον επόμενο παράλυτο από τις άρσεις και τα καθίσματα να μας πει τις εμπειρίες του.

Εκεί στο thread της δισκοκήλης , πρέπει να βρίθει από μαρτυρίες.

Παντως  αν δεν φας καθολου υδατανθρακα δεν χορταινεις με την καμμια .Δλδ δεν εχεις ποτε αισθημα κορεσμου με  σκετη πρωτεινικη τροφη .

Εγω μετα απο μια ωρα το πολυ ξαναπειναω.

• Like 4

Πωπωπωπω ξυλο που εφαγε ο σακος. Οκ θελω πολυ δουλεια ακομα για τελειο συγχρονισμο αλλα ρε πουστη οταν συγχρονιζω, φευγει το κρος με καμια 150ρια κιλα, ο σακος λυγιζει κατα 40μοιρες.

Βεβαια τωρα φοβαμαι μη σπασω κανα χερι.

• Like 1

Παντως  αν δεν φας καθολου υδατανθρακα δεν χορταινεις με την καμμια .Δλδ δεν εχεις ποτε αισθημα κορεσμου με  σκετη πρωτεινικη τροφη .

Εγω μετα απο μια ωρα το πολυ ξαναπειναω.

Πέφτει και η σεροτονίνη στον εγκέφαλο γιατί είναι κύρια πηγή σύνθεσής της ο υδατάνθρακας και έχει επιπτώσεις στην διάθεση. Περισσότερο γι' αυτό δεν χορταίνουμε χωρίς carbs γιατί δεν ικανοποιείται το μυαλουδάκι μας.

• Like 3

στο snatch δεν κατάλαβα τι παίχτηκε...πάντως φαίνεται να μην έιναι τα κιλά του γιατί με το που πάει να σηκωθεί μπαινουν και τα 2 γόνατα μέσα...

για την τύπισσα με το squat στα 170kg το δεξί γόνατο αφου δεν το πηρε στο χέρι πάλι καλά.

πολλα kg ρε παιδί μου πάντως...

η μπάρα του έφυγε επειδή μόλις ζορίστηκε αντί να την ρίξει  κατέβασε το κεφάλι και χάλασε το κέντρο βάρους και τον πήρε κάτω

τα γόνατα της κοπέλας είναι μια χαρά γιατί όλη της την ζωή γυμνάζει τα πόδια της,όχι τους τετρακέφαλους της,επίσης ξέρει να φροντίζει το σώμα της με σωστή αποθεραπεία

To είπα γιατί είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι έγινε από το video. Ούτε εγώ είχα καταλάβει ακριβώς τι παίχτηκε. 

που ακριβώς είναι το δύσκολο σημείο που σε μπέρδεψε ?

πραγματικά περιμένω απάντηση

Πραγματικά με το άνθος ορύζης (ακά ρυζάλευρο) νιώθεις "γεμάτος/η". Το έχω στο διατροφολόγιο σε γεύμα (το προτελευταίο) πριν ακριβώς την βραδινή αερόβια. 

Χαχα και γω μπερδεύομαι με το http. Έχει κι άλλα, prozac, ladose κτλ.

Δεν είναι λύση αυτή όμως γιατί θα είσαι σαν μαστούρης όλη μέρα με το 5-htp

έπαιρνα ένα χάπι των 100mg αποκλειστικά και μόνο για την διατήρηση της σεροτονίνης (depression mode on)

έπαιρνα ένα χάπι των 100mg αποκλειστικά και μόνο για την διατήρηση της σεροτονίνης (depression mode on)

Οκ :)

Να είσαι προσεκτική σε περιόδους χαμηλής σερο με τον υδατάνθρακα.

• Moderators

Απορω γιατι συνεχιζω να λεω στον εαυτο μου οτι θα κανω χαλαρη προπονηση. Σημερα λεω ας κανω χερια που ειναι μικρη μυικη ομαδα για να μην πιεστω λογο του οτι μεχρι και χτες ημουν αρρωστος.

Βυθισεις 2χ10+20κιλα 1χ10+25

Chin ups 2x10+15κιλα 1χ8+20κιλα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...