Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάω να στοκάρω lidl σπανάκι κατεψυγμένο (το βράζω και το τρώω στα γεύματα μου) και είχε εξαφανιστεί .... 

άσε Γιάννη, όλοι νομίζουν ότι το δυσκολότερο είναι η προπόνηση στο γυμ αλλά πραγματικά δεν είναι ... είναι η προετοιμασία γευμάτων (ειδικά αν τα ζυγίζεις κιόλας) 

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

@vapir χωρις παρεξηγηση ε..
εχω παρατηρησει οτι ολοι οι πρωην χοντροι..οι οοποιοι βεβαια εχουν δυνατα ποδια και δεν εχουν τον αθλιο σωματοτυπο (λεπτα ποδια-μπυροκοιλι ) οταν χανουν κιλα τς μενουν τα ποδια...εννοω η μυηκοτητα... χωρις ιδιαιτερη προπονηση εχουν τουμπανα ποδια...
Βεβαια με τοσο βαρος που κουβαλουσαν τοσα χρονια λογικο...εκει νμζω οφειλεται..ειδικα αν ετρεχες,επαιζες μπασκετ κτλ 

Δημοσ.

εχω παρατηρησει οτι ολοι οι πρωην χοντροι..οι οοποιοι βεβαια εχουν δυνατα ποδια και δεν εχουν τον αθλιο σωματοτυπο (λεπτα ποδια-μπυροκοιλι ) οταν χανουν κιλα τς μενουν τα ποδια...εννοω η μυηκοτητα... χωρις ιδιαιτερη προπονηση εχουν τουμπανα ποδια...

Βεβαια με τοσο βαρος που κουβαλουσαν τοσα χρονια λογικο...εκει νμζω οφειλεται..ειδικα αν ετρεχες,επαιζες μπασκετ κτλ 

Λίγο οξύμωρο και δυσνόητο όπως το αναφέρεις. 

η μυικότητα που αναφέρεις υπάρχει σε όλους. όλοι έχουμε μύες. Για να φανούν και να αναπτυχθούν χρειάζεται η ενδυνάμωσή τους. Δεν γίνεται χωρίς αυτή. Δες και τους οικοδόμους, τους χειρονάκτες που σηκώνουν τσουβάλια, κασόνια κτλ βάρη...

Δεν είναι απλά άθλος να κάψεις το λίπος αλλά και να το διατηρήσεις. 

Η Ksenia στο video του Captn αυτοκτονεί τα γόνατά της. 

η εσωτερική κλίση του γονάτου κατά την άρση ... ω θεοι, μόλις την είδα πόνεσαν τα δικά μου  

• Like 1
Δημοσ.

10 δευτερα ειναι /! δείτε πως σε 10 δεύτερα απο ενα κάθισμα μπορεί να μην ξανα περπατήσεις !

Διαβάσατε το Manual?  Πάμε γερααααα

note: Ο αθλητής έμεινε παράλυτος γιατί η μπάρα του έφυγε και έπεσε από ύψος πάνω στην σπονδυλική του στήλη, και έκανε snatch όχι backsquat. Δεν είναι ότι του έμεινε η μέση στα δύο λόγω της κίνησης του καθίσματος

Το snatch και τα ολυμπιακά lifts είναι σίγουρα πιο επικίνδυνα από squat. 

Γενικά κατά τα άλλα δεν διαφωνούμε το squat είναι από τις πιο επικίνδυνες ασκήσεις και χρειάζεται προσοχή, τεχνική και αποφυγή φορτώματος. 

Δημοσ.

Μετά από τα όσα διάβασα περί ίσιου πάγκου ασυζητητί θα κάνω στροφή σε επικλινή τελικά, εννοείται πως τηρούσα και θα συνεχίσω να τηρώ ζέσταμα rotator cuff, πίσω τους ώμους, πλήρες rom άνευ chest tramboline και αργή και προσεγμένη εκτέλεση, ωστόσο μετά από όσα διάβασα βλέπω πως ο ίσιος πάγκος με μπάρα μόνο ζημιά μπορεί να κάνει μετά από χρόνια. Θα ήθελα να ρωτήσω, πέραν για παράδειγμα του επικλινή πάγκου, των flyes σε επικλινή και ίσιο, αξίζει ο ίσιος πάγκος με αλτήρες στο τέλος ή αυτές οι τρεις ασκήσεις αρκούν με 5x5 στον επικλινή πάγκο και 3x15 ή 4x8-10 ανάλογα με το βάρος των αλτήρων στα flyes ; Μέχρι τώρα έκανα ίσιο πάγκο με μπάρα, επικλινή 30 μοιρών με αλτήρες και flyes σε ίσιο και επικλινή 30 μοιρών, τώρα που θα βγάλω εκτός προγράμματος τον ίσιο πάγκο ποια άλλη άσκηση λέτε να προσθέσω πέραν του ίσιου πάγκου με αλτήρες που δεν ξέρω αν αξίζει ; 

• Like 1
Δημοσ.

εννοω οτι και να χασουν κιλα θα φυγει πολυ περισσοτερη μυικη μαζα απο τν ανω κορμο παρα απο τα ποδια....

δοκιμασε να τρεχεις και να περπατας με κανα 60 κιλο στην πλατη για χρονια η μηνες να δεις τι τετρακεφαλους θα πεταξεις..

Βεβαια παιζει ρολο καο ο σωματοτυπος του καθενος...αμα εισαι με λεπτα ποδια κ κοιλιες και χασεις κανα 50 κιλο φαντασου με τι αναλογια το σωμα σου μετα...

Δημοσ.

62, 1.65 υψος

νταξει μωρε, κι ο ιωαννιδης ειπε για τον γκαλη οτι σηκωνε 330 κιλα στο squat, οποτε εχεις δρομο ακομα, μην τρελενεσαι :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι σε μια μπασκετική εκπομπή που έλεγαν ότι ο Γιαννάκης έπαιζε μπάσκετ παλιά χωρίς χιαστούς. Οι Αμερικάνοι γιατροί έσκιζαν τα πτυχία τους.

Δημοσ.

Η σωστη εκτελεση παει περιπατο  για την συντριπτικη πλειοψηφια οταν αυξανουν τα κιλα.

πολυ γελιο εχουν στο gym κατι τυποι που βαζουν 1200 κιλα και κουνιουνται ολοκληροι οχι για να τα σηκωσουν, σιγα μην σηκωνονται αυτα που βαζουν, αλλα για να τα μετακινησουν μωρε λιγο απ την θεση τους, ετσι για να πουν οτι κατι εκαναν κι αυτοι σημερα στο gym, αα, και που στε ε;

εννοειται οτι ειναι απο πανω κι ενας τυπος που βοηθαει :lol:

• Like 2
Δημοσ.

note: Ο αθλητής έμεινε παράλυτος γιατί η μπάρα του έφυγε και έπεσε από ύψος πάνω στην σπονδυλική του στήλη, και έκανε snatch όχι backsquat. Δεν είναι ότι του έμεινε η μέση στα δύο λόγω της κίνησης του καθίσματος

ΡΕ συ αλεξ καταλαβαίνεις τι έγραψες ??

note ?

Εφόσον έφυγε η μπάρα από αυτόν, τότε φαντάζεσαι τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον που δεν έχει ιδέα/!!?!

Εκτός από το να του φύγει η μπάρα και αυτουνού  και να του τσακισει την μεση..

Εν ολίγοις αυτα που γράφονται εδω , να λεει ο αλλος  πχ πρώτη μερα στην ζωη μουυ σήκωσα 30κ,  δεύτερη μερα 45, ααα βλέπω την αλλη βδομάδα να εχω πάει στα 80κ κτλ δεν υπάρχουν πουθενά !

και αντί να του λένε μεγάλε χαλάρωσε, όταν εχεις 80 κιλά στην πλάτη σου μια στραβή κίνηση φτάνει για σου αφήσει κουσούρι για όλη σου την ζωή, του του λενε μπράβο παίχτη χώσε πράμα, έξω στήθος και παμεεεεε !

ΕΛΕΟΣ !!> 

---

Μετα ειδα τα edit  που έκανες

δεν είπα οτι έμεινε λόγο καθισματος , ειπα ποσο επικίνδυνη άσκηση ειναι το κάθισμα οταν γίνεται με ελεύθερα κιλα !

το οτι έκανε snatch όχι backsquat καμια σημασια δεν εχει σε αυτο που προσπαθώ να πω εδω και και χρονια σε αυτο εδω το φορουμ

• Like 2
Δημοσ.

στο snatch δεν κατάλαβα τι παίχτηκε...πάντως φαίνεται να μην έιναι τα κιλά του γιατί με το που πάει να σηκωθεί μπαινουν και τα 2 γόνατα μέσα...

για την τύπισσα με το squat στα 170kg το δεξί γόνατο αφου δεν το πηρε στο χέρι πάλι καλά.

πολλα kg ρε παιδί μου πάντως...

Δημοσ.

στο snatch δεν κατάλαβα τι παίχτηκε...

Του έφυγε η μπάρα πίσω , έπεσαν τα κιλα πάνω στην μέση του κ έμεινε ανάπηρος!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ξέρουμε τα υπόλοιπα γράφτηκες στο Holmes και χτυπάς κάρτα στο μπαρ μπε κιου και το τζουισι γκριλ

axxaxaxaxa  τα μισα να μου ελεγε (που ειναι  και αληθεια )

Μολις γυρισα απο gym που ειχα  ποδια  δεν εκανα squats σταυρωστε με .

Μεγαλα παιδια ειστε ολοι εδω μεσα  νομιζω πως εγιναν κατανοητες οι θεσεις του καθενος γυρω απο το θεμα .

Ας κανει ο καθενας  οτι γουσταρει .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 5
Δημοσ.

ΡΕ συ αλεξ καταλαβαίνεις τι έγραψες ??

note ?

Εφόσον έφυγε η μπάρα από αυτόν, τότε φαντάζεσαι τι μπορεί να συμβεί σε κάποιον που δεν έχει ιδέα/!!?!

Εκτός από το να του φύγει η μπάρα και αυτουνού  και να του τσακισει την μεση..

Εν ολίγοις αυτα που γράφονται εδω , να λεει ο αλλος  πχ πρώτη μερα στην ζωη μουυ σήκωσα 30κ,  δεύτερη μερα 45, ααα βλέπω την αλλη βδομάδα να εχω πάει στα 80κ κτλ δεν υπάρχουν πουθενά !

και αντί να του λένε μεγάλε χαλάρωσε, όταν εχεις 80 κιλά στην πλάτη σου μια στραβή κίνηση φτάνει για σου αφήσει κουσούρι για όλη σου την ζωή, του του λενε μπράβο παίχτη χώσε πράμα, έξω στήθος και παμεεεεε !

ΕΛΕΟΣ !!> 

---

Μετα ειδα τα edit  που έκανες

δεν είπα οτι έμεινε λόγο καθισματος , ειπα ποσο επικίνδυνη άσκηση ειναι το κάθισμα οταν γίνεται με ελεύθερα κιλα !

το οτι έκανε snatch όχι backsquat καμια σημασια δεν εχει σε αυτο που προσπαθώ να πω εδω και και χρονια σε αυτο εδω το φορουμ

To είπα γιατί είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι έγινε από το video. Ούτε εγώ είχα καταλάβει ακριβώς τι παίχτηκε. 

• Like 1
Δημοσ.

δεν είχα γυμναστεί ποτέ στη ζωή μου σοβαρά ή με κάποιο άθλημα, μου το απαγόρευαν οι γιατροί για λόγους υγείας και όταν αδυνάτισα ήμουν δέρμα και κόκαλα και τα πόδια μου έμοιαζαν λίγο καλάμια στα 60kg όπως κ τα χέρια μου που είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος πάνω μου σαν σημείο πέρα απ τα πόδια 

εννοω οτι και να χασουν κιλα θα φυγει πολυ περισσοτερη μυικη μαζα απο τν ανω κορμο παρα απο τα ποδια....

εμένα έφυγε όλη , έτρωγα 800-1000 θερμίδες τη μέρα με 1 ώρα αερόβια κ 1 ώρα βάρη τη μέρα τους πρώτους μήνες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...