Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Κάνω βάράκια τα τελευταία 2 χρόνια, ίδια reps και στα δύο χέρια και πόδια, αλλά για κάποιο λόγο το δεξί χέρι έχει λίγο περισσότερο όγκο σε σχέση με το αριστερό. Έχει παραπάνω λίπος και λίιιγο πιο μεγάλους μύες παρά το γεγονός ότι είμαι αριστερόχειρας και κατα συνέπεια χρησιμοποιώ πιο πολύ το αριστερό. Επίσης όταν κάνω ασκήσεις το δεξί μέρος του σώματός μου κουράζεται λίγο πιο δύσκολα σε σχέση με το αριστερό.

Είναι φυσιολογικό αυτό? Μπορώ να κάνω κάτι για να κάνω και το αριστερό πιο χοντρό? 

inb4 σχόλια περι φαπινγκ

Δημοσ.

Γιατί πήγες σε τόσους γιατρούς??? Ευτυχώς που είναι πόνος στο γόνατο και όχι κάτι πιο σοβαρό γιατί θα πετούσες Ασία, Γερμανία και Αμερική :D

Χαχαχχα!!! Πρώτα πήγα στον Θέο αλλα μ εκνεύρισε το ποςο λιγο χρόνο μου αφιέρωσε. Δε ζήτησε καν μαγνητική, ενώ είχα παει με πολύ έντονους πόνους -μούδιασματα - καψίματα, και μου φάνηκε οτι με ξεπέταξε γιατί ήμουν ραντεβού μετά απο ενα δυσκολο χειρουργείο... Έτσι κανα μήνα μετά , πήγα στον Νικόλαου κι έβγαλα και μαγνητική και γενικά μου ενέπνευσε τρομερή εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Μέσα στη σεζόν όταν με έπιασε ξανά η κρίση, ηταν Μεγάλη Βδομάδα κι ο Νικόλαου έλειπε. Τότε μου σύστησαν και πήγα στον Καλαβρυτινο.

Ο Σάπκας ηταν η αφορμή που ξεκίνησα γυμναστική!!! Πήγα γιατί η μαμά μου μ έκραζε οτι καμπούριαζα , κι αυτος ειναι ειδικος Στη σπονδυλική στήλη. Ο άνθρωπος είπε οτι απλά χρειάζομαι ενδυνάμωση κι έτσι γράφτηκα στο Holmes και τα υπόλοιπα τα ξέρετε :D

• Like 1
Δημοσ.

μαργαριτα αν είσαι πάνω απο 18 και έπρεπε να σου πει η μαμά σου κάτι τόσο προφανές 

είναι μεμπτό 

• Moderators
Δημοσ.

Τα ξέρουμε τα υπόλοιπα γράφτηκες στο Holmes και χτυπάς κάρτα στο μπαρ μπε κιου και το τζουισι γκριλ

• Like 5
Δημοσ.

μαργαριτα αν είσαι πάνω απο 18 και έπρεπε να σου πει η μαμά σου κάτι τόσο προφανές 

είναι μεμπτό 

...και το να ασκείς κριτική στον άλλον χωρίς να γνωρίζεις πρόσωπα, συνθήκες και καταστάσεις είναι μεμπτό.

Τουλάχιστον η Μαργαρίτα γράφτηκε σε γυμναστήριο. Εσύ, τι θα κάνεις;

• Like 7
Δημοσ.

...και το να ασκείς κριτική στον άλλον χωρίς να γνωρίζεις πρόσωπα, συνθήκες και καταστάσεις είναι μεμπτό.

Τουλάχιστον η Μαργαρίτα γράφτηκε σε γυμναστήριο. Εσύ, τι θα κάνεις;

τι εννοείς?

Δημοσ.

Για το ότι κριτικάρεις εννοεί. Μην το κάνεις.

Βαρέθηκα να μαγειρεύω σήμερα. Καλη η υγιεινή διατροφή αλλά πολύ κουραστική αδερφάκι μου.

Δημοσ.

Βαρέθηκα να μαγειρεύω σήμερα. Καλη η υγιεινή διατροφή αλλά πολύ κουραστική αδερφάκι μου.

άσε, όση οργάνωση και αν κάνεις, όσο storage και να κάνεις τρως αρκετό χρόνο, είτε αυτά είναι πέρα δώθε ψώνια είτε πρωσοπική ενασχόληση για την προετοιμασία.

(που να βάλω και το κόστος..)

• Like 1
Δημοσ.

Τα ξέρουμε τα υπόλοιπα γράφτηκες στο Holmes και χτυπάς κάρτα στο μπαρ μπε κιου και το τζουισι γκριλ

Με φαγατε που πήγα κι εγώ μια φορά μετά απο μήνες κι ειμαι απο χτες με πονόλαιμο και δε παει τίποτα κάτω

• Like 1
Δημοσ.

...κ Εσύ, τι θα κάνεις;

Θα δίνει συμβουλές όπως το να μην ξαναφαμε πότε μπανάνες παρά μόνο από αυτές με κουκούτσια, να κάνουμε πόδια 17 φόρες την βδομάδα γιατί στην εθνική στην άρση βαρών κάνουν 3 φόρες την ήμερα και ένα σωρό άλλα που βαριέμαι να γράφω, τα μηνύματα ειναι εδώ παιδιά, ψάξτε τα λίγο πιο πίσω και θα τα βρείτε..

Το ιδιο ακριβως εχω κανει και εγω εδω και 5 χρονια .

Εγώ καμιά 20 αρια ! Επικλινή μόνο, ο ίσιος παίρνει περισσότερα από όσα δίνει ..

---

Εξαιρετικά αφιερωμένο βιντεακι στους άσχετους που νομίζουν οτι τα κιλά ειναι παιχνιδάκι και παρακινούν άλλους άσχετους να μπουν σε ενα φόρουμ να   διαβάσουν τις οδηγίες χρήσης που τους δίνουν και να φορτώσουν  !

10 δευτερα ειναι /! δείτε πως σε 10 δεύτερα απο ενα κάθισμα μπορεί να μην ξανα περπατήσεις !

Διαβάσατε το Manual?  Πάμε γερααααα

• Like 7
Δημοσ.

είπα την γνώμη μου για μια συμπεριφορά,όχι για πρόσωπα

γι αυτό υπάρχουν τα φορουμ,να λέμε την γνώμη μας

• Like 1
Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό αυτό? 

ναι , η αριστερή απο την δεξιά πλευρά του σώματος μας πάντα διαφέρει 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...