margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εχω κι εγω να κανω δε ξερω απο ποτε... Και δε ξερω αν θα τα βαλουμε στο νεο.προγραμμα ή οχι. Τεινω στο οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εχω κι εγω να κανω δε ξερω απο ποτε... Και δε ξερω αν θα τα βαλουμε στο νεο.προγραμμα ή οχι. Τεινω στο οχι Καλα εσυ εννοειεται πως δεν πρεπει να τα βαλεις ρε λολ .Ουτε για αστειο μην κανεις . Εχει αλλες ασκησεις που επιβαρυνουν λιγοτερα τα γονατα και κανουν καλη δουλεια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 εγώ δεν θα το έκανα. όσο πολύτιμη είναι η εκγύμναση άλλο τόσο είναι η αποκατάσταση αναρχία στον Μαου Μαου https://www.facebook.com/peopleareawesome/videos/1071478109568033/ What the fuck? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 εγώ δεν θα το έκανα. όσο πολύτιμη είναι η εκγύμναση άλλο τόσο είναι η αποκατάσταση Μα ουσιαστικά με αυτόν το τρόπο καθε μυική ομάδα δεν εχει 1 εβδομάδα για αποκατάσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλα εσυ εννοειεται πως δεν πρεπει να τα βαλεις ρε λολ .Ουτε για αστειο μην κανεις . Εχει αλλες ασκησεις που επιβαρυνουν λιγοτερα τα γονατα και κανουν καλη δουλεια . Μη φανταστεις, bw και με βαρακι εκανα, αλλα νομιζω δε θα ξανακανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μα ουσιαστικά με αυτόν το τρόπο καθε μυική ομάδα δεν εχει 1 εβδομάδα για αποκατάσταση? αγαπητέ, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. εσύ και αποκλειστικά εσύ δομείς το σώμα σου ανά μυική ομάδα. το σώμα όταν πάει να γυμναστεί δεν λέει εμπρός καλή μου εμπρόσθια μοίρα δελτοειδή δούλεψε απομονωμένα στην άσκηση για θωρακικό. συμμετέχει και ο τρικέφαλος. και πάει λέγοντας. Για μένα καταπονείσαι παρά γυμνάζεσαι όντας αρχάριος. Γνώμη μου. η ποσότητα δεν είναι ταυτόσημη με τη ποιότητα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παίδες, πέρα απο τα κλασικά σκουοτ που φορτώνεις κι ο θεός βοηθός, υπάρχουν τα σπλιτ σκουοτ και Hindu σκουοτ που κάνουν καλη δουλειά σε μεγάλους αριθμούς, 20+ επαναλήψεις, με λίγο ´η καθόλου βάρος. Εντάξει, για το Φώτη που εχει ανεβοκατέβει το Έβερεστ δε θα του πουν και πολλά αλλα για άλλους ειναι πολύ αποδοτικά. Και πειν βιαστεί κάποιος να τα κρίνει ως άχρηστα, ας κανει 2*50 Hindu squat να πάρει μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εχω κι εγω να κανω δε ξερω απο ποτε... Και δε ξερω αν θα τα βαλουμε στο νεο.προγραμμα ή οχι. Τεινω στο οχι εσύ χάνεις Και πειν βιαστεί κάποιος να τα κρίνει ως άχρηστα, ας κανει 2*50 Hindu squat να πάρει μια ιδέα. δεν την ήξερα αυτή την παραλλαγή Γιάννη έριξα μια ματιά,μου φάνηκε σαν κάθισμα χωρίς βάρη με σηκωμένες φτέρνες και τα πλεονεκτήματα που διάβασα ότι τις προσδίδουν είναι αυτά που προσφέρουν τα παραδοσιακά καθίσματα. για κάποιον που δε θέλει να κάνει πολλές επαναλήψεις πιστεύεις ότι έχει να του προσφέρει αυτήν η άσκηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 μαζί με τα 20+ των hindu squat παίρνεις και τα γόνατα παράσημο μετά; λέω εγώ τώρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ισα ισα που θεωρειται πιο ασφαλης για τα γονατα απο τα κλασικα καθισματα. Καπτεν δεν εχεις παρα να δοκιμασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Για απλά πόδια υπάρχουν και καλύτερες ασκήσεις. Για overall strength όχι. Για τα καθίσματα με μπάρα μιλάω. Τα hindu squat είναι απλά για να χαίρονται αυτοί που δεν θέλουν να πάρουν παπούτσια με τακούνι ή έχουν χάλια flexibility στους αστραγάλους. Στην ουσία καλύτερα να κάνανε προβολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Γιάννη δεν έχω αντίρρηση να δοκιμάσω κάτι καινούργιο απλά θέλω να ξέρω τι θα αποκομίσω θέλω να πω αυτήν η άσκηση μοίαζει με καθίσματα με το βάρος του σώματος,πολλά παιδιά κάνουν για ζέσταμα,εγώ πάντα ξεκινάω με άδεια μπάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δε θα λεγα οτι χανω, αλλα οτι κερδιζω τα γονατα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτός ο τύπος με έχει αρρωστήσει τελείως...μπαίνω να πάρω καμιά ιδέα για πιο "δημιουργική μαγειρική" και καταλήγω να ξερογλείφομαι βλέποντας καμιά δεκαριά βίντεο στη σειρά https://www.youtube.com/watch?v=Y8HbgUqDBfg http://www.youtube.com/watch?v=kcaAkNjTTyM Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι όλα για όλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις