splashboogie Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ναι παίζει. ένα ισχυρό θερμιδικό έλλειμμα μπορεί να προκάλεσε αλλοιώσεις στον μεταβολικό σου αδένα. θαρρώ πως υποσιτίζεσαι για τη σωματοδομή σου. ντάξει απλά μπορεί να κόλλησες, συμβαίνουν αυτά. δώσε χρόνο στον οργανισμό σου και κάνε κάποιες μεταβολές για να ξεκολλήσεις το χάσιμο βάρους δεν ισοδυναμεί με κόψιμο διατροφής. για την προσπάθειά σου που στηρίχθηκες; σε ιατρό παθολόγο-διαβητολόγο ή διατροφολόγο; Διατροφολόγο. Α πρέπει να το ψάξω τότε με το μεταβολικό αδένα. Μεταβολές όπως? Σπλας, τρώω πολύ περισσότερο απο σένα, είμαι 70 κιλά και με το ζόρι καταφέρνω να βάλω μισό κιλό το μήνα (γω θέλω να βάλω, όχι να βγάλω). Κατ εμε το πρόβλημα βρίσκεται στο πως περνάς την καθημερινότητα σου. Προσπάθησε να εισαι πιο δραστήριος, να περπατάς περισσότερο, να κινείσαι περισσότερο ωςτε να αυξήσεις τις καύσεις. Δώσε έναυσμα στο σώμα σου να ξαναμπεί σε κάψιμο mode. Περπατάω 1 ωρα και βάλε καθημερινά κάνω 3 προπονήσεις kick boxing την εβδομαδα και 2 ή 3 με βάρη. Γιαα περισσοτερο δεν αντέχω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 το ότι χαμηλώνεις τις θερμίδες δεν συνάδει με το χάσιμο βάρους. δεν ξέρω τι κάνεις και πως το κάνεις, δεν μπορώ να σε συμβουλεύσω περαιτέρω. τρως πάντως πολύ λίγο για τη σωματοδομή σου. προφανώς δεν θα αντέχεις για περισσότερα. Ήδη τρέφεσαι πολύ λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ρε συ πλάκα μας κανεις; Αθλησε σούπερ, τρως ελάχιστα, εισαι 100 κιλά θηρίο και δε χάνεις κιλά;! Είτε σηκώνεσαι κρυφά μέσα στη νύχτα κι αδειάζεις το ψυγείο είτε έχεις σοβαρό θέμα με το μεταβολισμό, δεν εξηγείται αλλιώς. Ξεκινα με παθολόγο, χτες κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πηγα χτες το μεσημερι παρνηθα για κανα 3 ωρο . Ειχε προηγηθει πρωινη προπονηση στο gym ,το βραδυ ημουν σε φαση ειχα βιδωθει στον καναπε και δεν σηκωνομουν ουτε για να πιω νερο αχχαχα Με πηρε ο υπνος εκει απο τις 11. Πρεπει να αυξησω το φαγητο που τρωω μενω απο ενεργεια ... ΤΕΟΚΕ για πες για Legion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Πηγα χτες το μεσημερι παρνηθα για κανα 3 ωρο . Ειχε προηγηθει πρωινη προπονηση στο gym ,το βραδυ ημουν σε φαση ειχα βιδωθει στον καναπε και δεν σηκωνομουν ουτε για να πιω νερο αχχαχα Με πηρε ο υπνος εκει απο τις 11. Πρεπει να αυξησω το φαγητο που τρωω μενω απο ενεργεια ... ΤΕΟΚΕ για πες για Legion? Παπάρια . Με την υποτιθέμενη απεργία στα αεροδρόμια έπαθε κοκομπλόκο όλος ο τουρισμός και βαρέσαμε 12ωρα. Που να τρέχεις άυπνος στην Κόρινθο.Δεν βαριέσαι .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Παπάρια . Με την υποτιθέμενη απεργία στα αεροδρόμια έπαθε κοκομπλόκο όλος ο τουρισμός και βαρέσαμε 12ωρα. Που να τρέχεις άυπνος στην Κόρινθο. Δεν βαριέσαι .... Και πηγε μια φιλη μου με το crosfit team που κανει και μου τα εχει κανει τσουρεκια να παω για παρεα ,αλλα βαριομουν και δεν πηγα . Το εχασες και συ δεν πειραζει το κανουν καθε χρονο κλαιν το κανεις του χρονου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 τέλος τρίτης βδομάδας σήμερα τρώω 4 αυγά ένα τοστ τριπλογαλοπουλο και κασέρι και γάλα και έφυγα για:Squats 57.5kg Bench Press 45kg Deadlift 45 kg το θετικό όλης της υπόθεσης; περάσανε και δεν το κατάλαβα καν. την άλλη βδομάδα squats θα σηκώνω το βάρος μου χαχαχα απίστευτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 αν τα σηκώνεις με τη σωστή τεχνική τότε congrats 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 τέλος τρίτης βδομάδας σήμερα τρώω 4 αυγά ένα τοστ τριπλογαλοπουλο και κασέρι και γάλα και έφυγα για: Squats 57.5kg Bench Press 45kg Deadlift 45 kg το θετικό όλης της υπόθεσης; περάσανε και δεν το κατάλαβα καν. την άλλη βδομάδα squats θα σηκώνω το βάρος μου χαχαχα απίστευτο πόσα kg είσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 πόσα kg είσαι ? 62, 1.65 υψος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 62, 1.65 υψος και σκοπεύεις σε 1-2 μήνες να αυξήσεις στο 50% των squats ?? στα δικά μου μάτια ανεβαίνεις/φορτώνεις "γρήγορα" σε δίσκους δεν είμαι όμως η πλέον αρμόδια/ειδική, απλά σου εφιστώ την προσοχή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Φορτώνουμε όσο θέλουμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σιγά μην τραυμάτιστουμε σιγά μην σπάσουμε την μέση μας και μείνουμε σακάτηδες από σκόυωτ ή από άρσεις! Εξάλλου τα πράγματα είναι πανεύκολα σε αυτήν την γελοία άσκηση ούτε μυστικά υπάρχουν, ούτε χρειάζεται να μας δείξει κάποιος γυμναστής πως να βάλουμε τα χέρια μας, τα πόδια μας, την μέση μας, πότε να αναπνέουμε κτλ, απλά φορτώνουμε σε μια δυο βδομάδες το βάρος μας, φτάνει βέβαια πρώτα να κάνουμε το πολύ απλό που είπε ένας πιο πριν 1. Σπάμε την μέση 2. Έξω το στήθος 3. Πόδια στο άνοιγμα των ώμων Και είμαστε κομπλέ! Το μόνο που χρειαζόμαστε δηλαδή είναι ίντερνετ και πρόσβαση σε ένα φόρουμ, όλα τα αλλά είναι μαλακιες! Να προσθέσω εγώ εδώ ότι το ίδιο ισχύσει σε όλα τα αθλήματα! Τι εννοώ? Μπάσκετ!! Θες να μην χάσεις τρίποντο ποτέ ξανά? 1. Προσποίηση στον αντίπαλο 2. Χέρια πάνω από το κεφάλι 3. Σπάσιμο καρπου Και μέσα! Αγλυφτο, τόσο απλό.. Αθάνατο Ίντερνετ λοιπόν μόνο θέλουμε, άιντε και καλές προπονήσεις!! Ποδηλάτη δεν μιλάω για σένα, γενικά αναφέρομαι.. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Να ρωτήσω κατι αλλο. Επειδή μαλλον έχω χρόνο για να πηγαινω 5 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο πως ειναι το καλύτερο να το χωρίσω?Εμενα με βολεύει καθε φορά να καάνω και μια μυική ομάδα γιατί ειμαι ξεκούραστος και βγαίνει δυνατή προπόνηση σε σχέση με τον αν κάνω 2 μυικές ομάδες που παντα η δευτερη δεν βγαινει τόσο δυνατα όσο θα εβγαινε αν εκανα μονο μια. Και από θεμα χρόνου ειναι πιο γρήγορη σχετικά η προπόνηση αλλά εντάξει. Το θέμα μου είναι ότι δεν ξέρω κατα πόσο ειναι και το πιο αποδοτικό να το κάνω έτσι.Εσείς τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 εγώ δεν θα το έκανα. όσο πολύτιμη είναι η εκγύμναση άλλο τόσο είναι η αποκατάσταση αναρχία στον Μαου Μαουhttps://www.facebook.com/peopleareawesome/videos/1071478109568033/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εγω τα εχω κοψει τα squats δεν εχουν να μου προσφερουν κατι στην φαση που ειμαι ,περισσοτερη ζημια ειναι πιθανοτερο να κανουν απο το να με ωφελησουν . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις