Mau-Maus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 IMG_20161008_173146.jpg Πωπωπω τουμπανο ειναι αυτα. Απο σκλαβενιτη Τρομερό σε γεύση όντως το παίρνω συνέχεια αλλά το ανακατεύω με σκέτη βρώμη, ψίχα από καρύδια, λιναροσπορο, σταφίδες και γίνεται πιο τούμπανο! Ρε κόψτε το με τις θάλασσες γιατί με βλέπω όταν τελειώσω από δουλειά μπω στο αμάξι και να χτυπήσω μια Λουτρακιά! Τέλεια θα είναι, ψήνομαι με χίλια βλέπω να βάζω trx,λάστιχο, κετλερ στο αμάξι για προπόνηση αύριο στην θάλασσα και να την κάνω! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μονο εμενα εκνευριζει που ειναι μπουρδελο ο χωρος τριγύρω ? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μονο εμενα εκνευριζει που ειναι μπουρδελο ο χωρος τριγύρω ? όχι , έχω κ εγώ τέτοιο θέμα , ακόμα κ η φωτογραφία που βλέπω με ταράζει , όχι να το ζούσα real life αχχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ε τι να πεις μερικοί τα παρατάνε οπου νάνε. τελειώνουν και καμια φορά δεν τα κατεβάζουν καν κάτω από τη μπάρα. δεν μιλάω ακόμα γιατί είμαι ψαρωμένος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγω σε τεοιες περιπτωσεις συμμαζεύω λιγο και μετα κανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τι πεινα εχω .Κριμα που θα φαω τα @@ μου και αυτα σκετα χωρις carbs .Κοτοπουλο στηθος φιλετο και κοκα λαιτ και πολυ μου ειναι . Η παρεα στο μεταξυ κανονιζει να παει Τηλεμαχο το βραδυ ... ούτε απο λαχανικά ? τίποτα? ή πχ 1 φρούτο πριν την προπόνηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Αποφάσισα να αλλάξω στυλ προπόνησης υπο τις νέες συνθήκες σε κάτι που συμπληρώνει το mt. Είναι πιο κοντά σε αυτό που έκανα με τον maus. Σκοπός να αυξήσει λίγο την μυική αντοχή στην συνεχή πίεση (όπως χρειάζεται στα μαχητικά αθλήματα) και να γίνει λίγο πιο αναερόβια, χωρίς όμως να χάνω τα gains. Πάλι για progressive overload μιλάμε. 3 φορές την εβδομάδα βάρη. Δύο full body και μία πόδια. Η μέρα ποδιών θα είναι όπως την έκανα μέχρι τώρα κυρίως squat και κοντά στα 5 reps καμιά αλλαγή εκεί. Στις δύο full body κάνω το εξής πράμα. Κάθε σετ 20 επαναλήψεις. Ξεκινάω με Χ βάρος που βγάζω ακριβώς 20 με failure στην 20η. Μετά το πρώτο σετ πολύ μικρό διάλειμμα (30 sec). Ξανά το ίδιο βάρος για όσες βγαίνουν (κάπου 8-12 θα βγουν) και κάνω drop set μέχρι να βγούνε οι 20. Στο επόμενο σετ πάλι ξεκινάω με Χ βάρος και πάλι drop set μέχρι τις 20. 3 σετ κάθε μυική ομάδα. Το έκανα σήμερα, πολύ παραπάνω ιδρώτας, πολύ περισσότερο λαχάνιασμα. Ελπίζω να βοηθήσει για αυτό το οποίο θέλω να κάνω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μπράβο Άλεξ, όσοι κάνουν δυναμικά αθλήματα αυτό το στιλ προπόνησης πρέπει να μάθουν να κάνουν, οι βαριές προπονήσεις με έμφαση στα κιλά είναι για άλλους.. Πρέπει να έρθεις να κάνουμε κάνα δυο προπονήσεις, να έχουμε λίγο χρόνο για να σου δείξω αυτό το στυλ της δυναμικής προπόνησης! Την προηγούμενη φορά κάναμε λίγο από όλα και σχετικά βιαστικά, μια ιδέα την πήρες άλλα δεν έφτανε. Υγ Τι να κλάσει η δύναμη μπροστά στην αντοχή, εγώ πιτσιρικάς 17χρ στους έφηβους έχω χάσει αγώνα δυο γύρων (και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ) στον πρώτο γύρο κυριολεκτικά τον τσάκισα, άντεξε όμως και στο δεύτερο με έβγαλε για πλάκα νοκ άουτ σε ένα λεπτό, αυτός είχε αντοχή σαν να ξεκίνησε τότε ο αγώνας και εγώ είχα κουραστεί τόσο που ούτε τα χέρια μου δεν μπορούσα να σηκώσω, έρμαιο με είχε κάνει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Θα περάσω από Αθήνα αρχές Νοέμβρη εν μεσώ ταξιδιού για αλλού. Θα κανονίσω να μείνω μια νύχτα να κάνουμε μια προπό και να φύγω μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Να ξέρεις πως έχει ακριβύνει το μάθημα ε? Χαχαχαχα πλάκα κάνω ρε, εννοείται να έρθεις.. Μετά θα πας πάνω και θα τα δείξεις στον Γιάννη και στην Δήμητρα Και κάπως έτσι εξαπλώνεται η Maus προπόνηση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τι πεινα εχω .Κριμα που θα φαω τα @@ μου και αυτα σκετα χωρις carbs .Κοτοπουλο στηθος φιλετο και κοκα λαιτ και πολυ μου ειναι . Η παρεα στο μεταξυ κανονιζει να παει Τηλεμαχο το βραδυ ... Φαινεται οτι προσεχεις πολυ τη διατροφη σου αλλα εχω δει και σε αλλο ποστ να αναφερεις κοκα light, οποτε υποθετω οτι θα καταναλωνεις σε τακτικη βαση. Τι παιζει γενικως με τα light αναψυκτικα οσον αφορα την υγιεινη διατροφη? Πειτε σχολια οσοι εχετε αποψη γιατι ακουω διαφορα και δεν ξερω τι να πιστεψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 55 κιλα 6αρι σημερα στο δικεφαλο 4ο σετ (μαξιλαρι). Σε λιγο θα ειμαι eligible για να κανω curl στο squat rack χαχαχαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Nαι αλλα μετα μας λεες οτι εχεις πρόβλημα με τους γευστικούς σου κάλυκες(η κατι τέτοιο τέλος πάντων) λες και το ρύζι(φαντάζομαι νερόβραστο ) με ασπράδια ειναι πιο γευστικό απο μια φακή ας πούμε . Γιατί βασανίζεις τοσο πολύ ακομα το εαυτό σου,τωρα δεν ειναι η εποχή που πρέπει να αρχίσεις να τρως σαν άνθρωπος σιγά σιγα? Οχι και τα ρυζια και οι φακες ειναι αηδια. Στο πλαισιο μιας διατροφης με ελαχιστα λιπαρα ειναι αυτονοητο πως τα φαγητα στην συντριπτικη πλειοψηφια τους ειναι ανοστα Πρεπει να καταλαβεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ αυτων που εχουν καταστραμενους γευστικους καλυκες και των υπολοιπων νορμαλ. Οι ανωμαλοι θα φανε πιτουρα και φυκια και θα χαρουν νομιζοντας πως εφαγαν κατι νοστιμο .Εγω τρωω αυτα που τα εχω αποκαλεσει "χαρτια εφημεριδας" δλδ εχω συναισθηση του τι τρωω και ποσο ανοστο ειναι . Ρε συ Fotis13, βάλτο τουλάχιστο σε ένα πιατάκι. Σα να βλέπω μπολάκι σκύλου είναι, κατάθλιψη με έπιασε. Like για την πειθαρχία πάντως, όχι για το περιεχόμενο της φωτο. Ταψι ειναι ρε ,μολις τα εχω βγαλει απο την ψησταρια μετα σε πιατο τα εβαλα να τα φαω λολ. ούτε απο λαχανικά ? τίποτα? ή πχ 1 φρούτο πριν την προπόνηση ? Εφαγα πρασινο μηλο το πρωι με το που ξυπνησα και 10¨30 οπως καθε μερα το λεγομενο δεκατιανο μετα gym.Τι λαχανικα να φαω ξερω εγω? Δεν τρωω ουτε ντοματα οταν κανω την πρωτεινικη . Φαινεται οτι προσεχεις πολυ τη διατροφη σου αλλα εχω δει και σε αλλο ποστ να αναφερεις κοκα light, οποτε υποθετω οτι θα καταναλωνεις σε τακτικη βαση. Τι παιζει γενικως με τα light αναψυκτικα οσον αφορα την υγιεινη διατροφη? Πειτε σχολια οσοι εχετε αποψη γιατι ακουω διαφορα και δεν ξερω τι να πιστεψω Κοιτα καταρχην δεν ειμαι υποχονδριος . Επισης προσεχω την διατροφη μου τον μισο χρονο και ισως λιγο παραπανω και τον υπολοιπο τρωω συνεχεια "σαβουρες " γιατι δεν μπορω μια ζωη χωρις γευση . Σε εμενα αυτο δουλευει(κανω πολυ και εντονη αεροβια κατα διαστηματα και διαφορες επισης πολυ απαιτητικες δραστηριοτητες σε επιπεδο καταναλωσης θερμιδων) ωστε και να μην μου στριψει που τρωω ολο αχυρα και να εχω το αποτελεσμα που θελω. Και αυτο που κανω για τα δεδομενα μου ειναι υπερβολη ειναι σαν να κοψει ο dakon αυτα που τρωει και να τρωει αυτα που τρωω εγω οταν θελω να κοψω . Σχεδον αδυνατον . Εχω μια καταχρηση ομως, πινω σχεδον καθημερινα ανεξαρτητα αν ειμαι σε προγραμμα η' οχι κοκα λαιτ.Λαιτ οχι για τις θερμιδες απλα μου αρεσει πιο πολυ η γευση και αφου δεν εχει και θερμιδες ακομα καλυτερα. Την πινω σαν ποτο με πολλα παγακια γιατι αλκοολ πινω πολυ σπανια και δεν μου αρεσει κιολας .Οποτε δεν με ενδιαφερει αν κανει καλο ,κακο η' δημιουργει εγκεφαλικο γιατι δεν ειμαι υποχονδριος. (εκλεισα οπως ξεκινησα εκει ειναι η ουσια αυτων που θελω να πω ). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Συνονόματε, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Προπόνηση στην παραλια και στο τέλος βουτιά στη θαλασσα. Απόλαυση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις