vgiozo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παπί, απο σόγια ειναι αυτό; Όχι ο,τι καλύτερο. Γροσερι, τα chin-ups δεν ειναι μόνο για δικέφαλο, κυρίως άσκηση πλάτης ειναι ενώ οι καμψεις δικεφαλων απομονωτικες για δικέφαλα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο λαός αυτός δεν κανει μπάνιο 9 μήνες το χρόνο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο υπέροχη ειναι η θαλασσα τώρα και ποσο ζωντανό σε κανει να νιώθεις. Αχ, όσο ήμουν Μυτιλήνη (που γενικά έχει κρύα νερά) έκανα και μες το χειμώνα μπάνια...κάπου μέχρι τέλη Νοέμβρη-αρχές Δεκέμβρη είχα αντέξει βέβαια, αν θυμάμαι καλά, κι αυτό με την ενθάρρυνση της παρέας που ήταν σταθεροί χειμερινοί κολυμβητές... ...αν δεν κινείσαι συνέχεια και δεν χρησιμοποιείς όλο το σώμα, μούδιασες στο δίλεπτο...βέβαια με το ζόρι να μου είχε τρέξει η μύτη εκείνο το χειμώνα, η θάλασσα σε σκληραγωγεί... Στα πολλά κρύα έκοψα τελείως το κολύμπι και πήγαινα πιο συχνά τρέξιμο, και παρακολουθούσα ένα παληκάρι στρατιωτικό των ΟΥΚ που όργωνε τη θάλασσα με τις απλωτές παράλληλα με μένα που έτρεχα....
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εγω οσο ημουν κερκυρα εκανα ολο το χρονο. Ειδικα καποιες φορες ετρεχα στην παραλια εκει που σκαει το νερο επαιρνα θερμοκρασια και μετα βουτουσα! Εδω ντουζακι και αρκετο που ειναι με το κωλοκρυο που εχει 1
Demetra_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Παπί, απο σόγια ειναι αυτό; Όχι ο,τι καλύτερο. Γροσερι, τα chin-ups δεν ειναι μόνο για δικέφαλο, κυρίως άσκηση πλάτης ειναι ενώ οι καμψεις δικεφαλων απομονωτικες για δικέφαλα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο λαός αυτός δεν κανει μπάνιο 9 μήνες το χρόνο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο υπέροχη ειναι η θαλασσα τώρα και ποσο ζωντανό σε κανει να νιώθεις. τι έχει η σόγια; κάτι μακαρόνια που τρώω γράφουν σογιάλευρο ...
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 τι έχει η σόγια; κάτι μακαρόνια που τρώω γράφουν σογιάλευρο ... αυξανουν τα οιστρογονα
Demetra_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αυξανουν τα οιστρογονα ακόμα και το γάλα; ακόμα και η μη γενετικά τροποποιημένες μορφές;
Moderators Spect~ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Λογικα ναι δεν ξερω λεπτομρειες. Περιμενε να απαντησει καποιος που εχει διαβασει 2
margaritagr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ακόμα και το γάλα;ακόμα και η μη γενετικά τροποποιημένες μορφές; Η αύξηση των οιστρογόνων ειναι ανεξάρτητη απο τη γενετική τροποποίηση! Η γενετικά τροποποιημένη σόγια κατηγορείται για καρκίνους.... 1
Demetra_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Η αύξηση των οιστρογόνων ειναι ανεξάρτητη απο τη γενετική τροποποίηση! Η γενετικά τροποποιημένη σόγια κατηγορείται για καρκίνους.... ξέρεις τίποτα άλλο αρνητικό;
margaritagr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 ξέρεις τίποτα άλλο αρνητικό; Ακόμα και για τη δράση των ισοφλαβονών (φυτοοιστρογόνα) , οι γνώμες διίστανται. Θα διαβάσεις απόψεις που λένε πως εμποδίζουν την Κυτταρική διαίρεση, συνεπώς "μπλοκάρουν" τον καρκίνο, κι άλλες οτι δρουν σαν ανθρώπινα οιστρογόνα με αρνητικά αποτελέσματα σε εγκύους και έμβρυα. Επισης έχει κατηγορηθεί για πέτρες στα νεφρά... Κοιτά επειδή ειναι το νο1 μεταλλαγμένο τρόφιμο, και ακόμα η κατάσταση ειναι θολή γύρω απο την επίδραση της στον οργανισμό, εγώ δεν την έχω καθόλου στο διαιτολόγιο μου, και προσπαθώ να την αποφεύγω. 5
Mikeasdf Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δύσκολο, γιατί αν δεν έχεις τη δύναμη δεν ανεβαίνεις καν. Δεν έχω ακούσει κάποιον να έχει τραυματιστεί από chin ups και ούτε μου πέρασε ποτέ απ'το μυαλό ότι γίνεται αυτό. Αυτό που μπορώ να φανταστώ πως εννοούσαν είναι όταν ξεκινάς με αρνητικές και δεν έχεις τη δύναμη. Πχ, όταν κάνω αρνητικές με το ένα χέρι, στις αρχές ένιωθα άσχημα (ειδικά στον αγκώνα). Οπότε έβαλα και υποστήριξη στο άλλο χέρι μέχρι να δυναμώσουν οι δικέφαλοι. Ναι, αυτο εννοουσα, να ανεβαινεις (καπως, εστω και με βοηθεια πανω) και μετα στην αρνητικη να παθαινεις τη ζημια.
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 τέντα και η σημερινή προπόνηση barbel. πάντα λέω θα πάω και δεν θα βγει καμιά άσκηση αλλα όλα καλά. φάγαμε και κοτοπουλάρα τώρα με ρεβύθι σούπα (πάπρικα/καρυ/λεμονακι ξύσμα) και μπόλικα καρότα βγήκε γαμάτο.ξεκούραση, αύριο δεν έχει ποδήλατο γιατί με πονάει το ένα το γόνατο από τα "φρένα" που κάνω. 1
παπι Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 αυξανουν τα οιστρογονα Δηλαδη θα πεταξω βυζια. Good, καθε μερα θα τρωω 1
bosei Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερες Βγάλε την παιτσαιτούλα ρε συ. Πέρα από την φλωριά του πράγματος, και δεν θα συνηθίσεις ποτέ την μπάρα στην πλάτη και υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια. 6
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Βγάλε την παιτσαιτούλα ρε συ. Πέρα από την φλωριά του πράγματος, και δεν θα συνηθίσεις ποτέ την μπάρα στην πλάτη και υπάρχει μεγαλύτερη αστάθεια. σήμερα την έβαλα να δω πως είναι (γιατί μπανησα 2-3ς εκεί μεσα να την βάζουν) ΟΚ βοηθάει αλλα νομίζω παρατήρησα και εγώ αστάθεια (δλδ μου μπαλάτζαρε στο squat ελάχιστα..) ωραίος ευχαριστώ για τη παρατήρηση, και έλεγα τι διάολο πάει στραβά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις