Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντε, απο σημερα τα καλα μπανια. Εχει ενα ωραιοτατο παγωμενο βαρδαρη, ουτε η αμμουδια δε θα χει μεινει. Λιγοι και καλοι. Φωτη ελπιζω να συνεχιζεις βουτιες, μεχρι νοεμβρη δηλωσες. Μη μεινω μονος!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αντε, απο σημερα τα καλα μπανια. Εχει ενα ωραιοτατο παγωμενο βαρδαρη, ουτε η αμμουδια δε θα χει μεινει. Λιγοι και καλοι. Φωτη ελπιζω να συνεχιζεις βουτιες, μεχρι νοεμβρη δηλωσες. Μη μεινω μονος!

και γω σιχτίριζα το πρωί τον ηλιακό που δεν κατέβαζε καυτό νερό και αναγκάστηκα να κάνω με ημιπαγωμένο ... τα νεύρα εκτός ορίων ήδη από το πρωί 

Ρυζι κ ασπραδια 10:30 το πρωι... να ξερασω τωρα ή σε λιγο;;;;

Φωτη δε μασας εσυ θα σε δει η κολαση και θα γινει παραδεισος....

Εγω παρηγγειλα καφε απ το Βενετη και θα φτιαξω το κλασσικο πιτακι βρωμης. Βεβαιως θα παω κ εγω προπονηση.

Χτες με ειδε μια γυμναστρια και μου λεει Μαργαριτα σε βλεπω τωρα ερχεσαι φουλ. Εεε ηταν να μη κανω το comeback, εγω κι η Λαιδη D.

Κόλαση είναι το ρυζι με τα ασπραδια πρωί πρωι

Χαιρω πολυ παιδια ,δεν ηξερα εγω να φαω κρεπα σοκολατα για πρωινο? Αφου ετσι ειναι το προγραμμα τι να κανουμε .Μαργαριτα μην σε πιασω στα χερια μου ρε ...Αυτο .

Ρε συ εγω βουταω ολο τον χρονο αλλα με στεγανη στολη ,καταδυσεις κανουμε δεν κολυμπαω χειμωνα ειμαι φλωρος κρυωνω.

Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τι πεινα εχω .Κριμα που θα φαω τα @@ μου και αυτα σκετα χωρις carbs  .Κοτοπουλο στηθος φιλετο και κοκα λαιτ και πολυ μου ειναι .

Η παρεα στο μεταξυ κανονιζει να παει Τηλεμαχο το βραδυ ...

post-237837-0-14345800-1475924183_thumb.jpg

• Like 6

Χαιρω πολυ παιδια ,δεν ηξερα εγω να φαω κρεπα σοκολατα για πρωινο? Αφου ετσι ειναι το προγραμμα τι να κανουμε .Μαργαριτα μην σε πιασω στα χερια μου ρε ...Αυτο .

Ρε συ εγω βουταω ολο τον χρονο αλλα με στεγανη στολη ,καταδυσεις κανουμε δεν κολυμπαω χειμωνα ειμαι φλωρος κρυωνω.

Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψω τι πεινα εχω .Κριμα που θα φαω τα @@ μου και αυτα σκετα χωρις carbs  .Κοτοπουλο στηθος φιλετο και κοκα λαιτ και πολυ μου ειναι .

Nαι αλλα μετα μας λεες οτι εχεις πρόβλημα με τους γευστικούς σου κάλυκες(η κατι τέτοιο τέλος πάντων) λες και το ρύζι(φαντάζομαι νερόβραστο ) με ασπράδια ειναι πιο γευστικό απο μια φακή ας πούμε .

Γιατί βασανίζεις τοσο πολύ ακομα το εαυτό σου,τωρα δεν ειναι η εποχή που πρέπει να αρχίσεις να τρως σαν άνθρωπος σιγά σιγα?

Nαι αλλα μετα μας λεες οτι εχεις πρόβλημα με τους γευστικούς σου κάλυκες(η κατι τέτοιο τέλος πάντων) λες και το ρύζι(φαντάζομαι νερόβραστο ) με ασπράδια ειναι πιο γευστικό απο μια φακή ας πούμε .

Γιατί βασανίζεις τοσο πολύ ακομα το εαυτό σου,τωρα δεν ειναι η εποχή που πρέπει να αρχίσεις να τρως σαν άνθρωπος σιγά σιγα?

Δεν υπάρχουν εποχές, εσύ τις ορίζεις. 

ο καθένας έχει τους στόχους του και διαγράφει την πορεία του 

ο Φώτης είναι των άκρων, έχει βάλει πρόγραμμα 20 μερών και θα λιώσει για να πετύχει τον στόχο του. 

• Like 1

Ρε συ Fotis13, βάλτο τουλάχιστο σε ένα πιατάκι. Σα να βλέπω μπολάκι σκύλου είναι, κατάθλιψη με έπιασε.

Like για την πειθαρχία πάντως, όχι για το περιεχόμενο της φωτο.

• Like 2

Παπί, απο σόγια ειναι αυτό; Όχι ο,τι καλύτερο.

Γροσερι, τα chin-ups δεν ειναι μόνο για δικέφαλο, κυρίως άσκηση πλάτης ειναι ενώ οι καμψεις δικεφαλων απομονωτικες για δικέφαλα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο λαός αυτός δεν κανει μπάνιο 9 μήνες το χρόνο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο υπέροχη ειναι η θαλασσα τώρα και ποσο ζωντανό σε κανει να νιώθεις.

• Like 3

attachicon.gif14625481_756707741137322_141660152_n.jpg

Το εχεις σε ταψι η μου φαινεται;; Ψευδαισθηση για να πεις "πω ρε πουστη 1 ταψι θα φαω κ θα σκασω" :-D :-D

• Like 1

Παπί, απο σόγια ειναι αυτό; Όχι ο,τι καλύτερο.

Γροσερι, τα chin-ups δεν ειναι μόνο για δικέφαλο, κυρίως άσκηση πλάτης ειναι ενώ οι καμψεις δικεφαλων απομονωτικες για δικέφαλα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο λαός αυτός δεν κανει μπάνιο 9 μήνες το χρόνο. Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο υπέροχη ειναι η θαλασσα τώρα και ποσο ζωντανό σε κανει να νιώθεις.

Απλά τα chin-ups πιάνουν περισσότερο δικέφαλο σε σχέση με pull-ups. :P Οπότε κι εγώ κάνω και chin-ups για δικέφαλο (η δεύτερη πιο απομονωτική άσκηση που μπορείς να βρεις στις ασκήσεις μου). :D

• Like 1

Απλά τα chin-ups πιάνουν περισσότερο δικέφαλο σε σχέση με pull-ups. :P Οπότε κι εγώ κάνω και chin-ups για δικέφαλο (η δεύτερη πιο απομονωτική άσκηση που μπορείς να βρεις στις ασκήσεις μου). :D

Ειχα διαβασει παντως πως τα chin ups για δικεφαλο δεν ειναι και ο,τι καλυτερο διοτι δεν οριζεις το βαρος (οπως με μπαρα/αλτηρες π.χ) και σηκωνεις ολο σου το σωματικο βαρος, με κινδυνο τραυματισμου του δικεφαλου.

Ειχα διαβασει παντως πως τα chin ups για δικεφαλο δεν ειναι και ο,τι καλυτερο διοτι δεν οριζεις το βαρος (οπως με μπαρα/αλτηρες π.χ) και σηκωνεις ολο σου το σωματικο βαρος, με κινδυνο τραυματισμου του δικεφαλου.

Δύσκολο, γιατί αν δεν έχεις τη δύναμη δεν ανεβαίνεις καν. Δεν έχω ακούσει κάποιον να έχει τραυματιστεί από chin ups και ούτε μου πέρασε ποτέ απ'το μυαλό ότι γίνεται αυτό.

Αυτό που μπορώ να φανταστώ πως εννοούσαν είναι όταν ξεκινάς με αρνητικές και δεν έχεις τη δύναμη. Πχ, όταν κάνω αρνητικές με το ένα χέρι, στις αρχές ένιωθα άσχημα (ειδικά στον αγκώνα). Οπότε έβαλα και υποστήριξη στο άλλο χέρι μέχρι να δυναμώσουν οι δικέφαλοι.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...