Mau-Maus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχαχχαα δεν παίρνει χαμπάρι ο Aλεξ Φωτη έχει σοβαρή προϋπηρεσία, βέβαια τώρα ειναι γεράκος οπότε καλά του λες θέλει προσοχή Άκυρο πάντως που σε έχωσε πρώτη μερα με tον πρωταθλητή Ευρώπης την δεύτερη με ποιον θα σε χώσει ρε φιλε, με τον πρωταθλητή κόσμου? 5
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πήγα προπόνηση muai thai επιτέλους που κλαιγόμουν δυο χρόνια. Το καλάμι μου είναι διπλάσιο από το αιμάτωμα που έκανε από τα χτυπήματα πάνω σε άμυνες. Έπαιξα με ένα παιδί που ήταν πρωταθλητής Ευρώπης από ότι μου είπανε. Έφαγα 2 γονατιές στο solar plexus, το πρώτο το άντεξα αν και λύγισα το 2ο που ήταν ακριβώς στο ίδιο σημείο έπεσα knock out. Γενικά πέρασα τόσο καλά που άλλαξα γνώμη, θα πάω 2 φορές την εβδομάδα αντί για 1. Ελπιζώ να μπορώ να περπατήσω μέχρι την τετάρτη που θα ξαναπάω γιατί τώρα δεν ... Ναι αλλά μπορεί στο Deadlift να κουραστεί η μεσούλα σου. Ρε άι πάενε 2
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεν φταίει ο προπονητής ρε ήξερε ότι έκανα παλιά (πολύ παλιά) για χρόνια (αν και έκανα kick box όχι MT δεν ξέρω από γόνατα). Το τμήμα είχε 7 άτομα. 3 επαγγελματίες με ζώνες, πρωταθλήματα κτλ και 4 παιδιά που δεν ήξεραν την διαφορά του direct με το κροσέ.. Που να με βάλει πήγα στο ring και έπαιζα με τους fighters. Η μέρα ήταν μέρα sparring αυτό είχε το πρόγραμμα. Φώτη τα φαινόμενα απατούν. Η πυγμαχία και το kick boxing είναι πολύ ασφαλή αθλήματα εκτός ring. Στην χειρότερη περίπτωση να ανοίξει καμιά μύτη η να στραμπουλήξεις κάνα πόδι. Τέλος τι τολμάς και μιλάς εσύ για κινδύνους ρε που έχεις βαλθεί να κατακτήσεις το χαμηλότερο και το ψηλότερο σημείο της Γης εν μέσω σκοποβολής να πούμε παλιο τεντυμπόη Τα grappling αθλήματα είναι πολύ πιο επικίνδυνα (judo px) . Το 5x5 είναι ο βασιλιάς των τραυματισμών.. εκεί βγαίνουν γόνατα για πλάκα. Στο ring μέσα δεν τρέχεις σαν πιθήκι Ναι αλλά μπορεί στο Deadlift να κουραστεί η μεσούλα σου. Ρε άι πάενε στο deadlift αν την πάθεις θα είσαι στους γιατρούς μια ζωή, καμία σχέση 3
TEOKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Alex αυτό που λέει ο spect. Σαν ότι νάναι η σχολή. Πρώτη μέρα με ενεργό αθλητή ,σοβαρό σπάρινγκ σε τέτοιο άθλημα δεν... Φώτη δεν είναι τόσο χάλια τα πράγματα στο striking. Να έλεγες για παλαιστικά ο.κ Και μην ξεχνάς ότι άμα σου αρέσουν, την ευχαρίστηση που παίρνεις από τα μαχητικά αθλήματα δεν την παίρνεις από πουθενά και είναι σαφώς ΠΟΛΥ λιγότερα επικίνδυνα από το power lifting ξέρω γω.... .... Edit τα είπες όλα ενώ έγραφα 2
vgiozo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ είμαι στην κατηγορία του Γιαννη όσον αφορά διατροφή. Βρίσκω το φαγητό που έχει καλή αναλογία απόδοσης (nutrition) / γρήγορης προετοιμασίας / γευστικής ανοχής και τρώω συνέχεια τα ίδια. Όταν δεν έχω καθόλου χρόνο να μαγειρέψω (και να πλύνω πάτα), αλλά θέλω να φάω κάτι θρεπτικό/πρωτεΐνούχο και ελαφρύ - κόβω τη πρασινάδα μου (μαρούλι/σγουρή + κρεμμύδι φρέσκο + αγγούρι + λάχανο) - βράζω 2-3 Μελάτα αυγά και τα σπάω-απλώνω από πάνω - πλαισιώνω με γιαούρτι ή ανθότυρο/μηζύθρα - και λίγο ελαιόλαδο + μαύρο πιπέρι 1
Demetra_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 @vgiozo, o γαλαξίας δίπλα από τον Ζελιαλίδη έχει Ζεμύθα, δοκίμασε την αν θες για αλλαγή στα τυροκομικά
Fotis13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εχω σηκωθει απο τις 7 εφαγα ενα πρασινο μηλο ,πηγα για μιση ωρα τζοκινγκ σε στιβο .Τωρα θα φαω ρυζι και 7 ασπραδια και εφυγα αεροπορια για gym να λιωσω . Ξεκιναω 20ημερο προγραμμα κολαση ! 6
Demetra_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εχω σηκωθει απο τις 7 εφαγα ενα πρασινο μηλο ,πηγα για μιση ωρα τζοκινγκ σε στιβο .Τωρα θα φαω ρυζι και 7 ασπραδια και εφυγα αεροπορια για gym να λιωσω . Ξεκιναω 20ημερο προγραμμα κολαση ! Αντε να δουμε ...
margaritagr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ρυζι κ ασπραδια 10:30 το πρωι... να ξερασω τωρα ή σε λιγο;;;; Φωτη δε μασας εσυ θα σε δει η κολαση και θα γινει παραδεισος.... Εγω παρηγγειλα καφε απ το Βενετη και θα φτιαξω το κλασσικο πιτακι βρωμης. Βεβαιως θα παω κ εγω προπονηση. Χτες με ειδε μια γυμναστρια και μου λεει Μαργαριτα σε βλεπω τωρα ερχεσαι φουλ. Εεε ηταν να μη κανω το comeback, εγω κι η Λαιδη D. 3
Demetra_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι να δεις δλδ ?Το κολαστηριο προγραμμα. Δωσε εμπνευση 1
γροσερισοπ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 εγώ προσπαθώ να κάνω recover από κάτι κρασιά χθες το βράδυ ;ρ κατά τις 2 έφυγα γυμναστήριο με σquats 55 overhead press 30 (έχω κατάληξη αυτή είναι μανίκι άσκηση όσο ανεβαίνουν τα κιλά.) barbel row 35 1
alex_000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κόλαση είναι το ρυζι με τα ασπραδια πρωί πρωι 6
Vapir Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κόλαση είναι το ρυζι με τα ασπραδια πρωί πρωι ιδικά με κανέλα και στέβια απο πάνω χαχααχα ανωμαλίες δικές μου nvm 1
Demetra_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Κόλαση είναι το ρυζι με τα ασπραδια πρωί πρωι και πιο κόλαση ήταν ότι υπήρχε δίπλα ρυζόγαλο και δεν το έφαγα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις