ThanosMTX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Για όγκο πόσες ασκήσεις προτείνετε για χέρια την ίδια μέρα (τρικέφαλο-δικέφαλο); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μην ξεχνάμε όμως ότι μερικοί το κάνουν αυτό όχι επειδή είναι το πιο εύκολο όπως λες, αλλά επειδή είναι αυτό που τους αρέσει δεν την βρίσκουν όλοι με την γυμναστική και το φίτνες, τί να κάνουμε. Δεν έχει να κάνει δλδ απαραίτητα με την ευκολία του πράγματος, αλλά με το τί ορίζει ως απόλαυση ο καθένας μας [και δικαίωμα του καθένα βέβαια να επιλέγει όπως αγαπά].Ναι δεν διαφωνώ, θεωρώ δικαίωμα του καθενός να είναι κ παχύσαρκος αν θέλει Κ γουσταρει αρκεί να μη παρουσιάζει δικαιολογίες γι'αυτή του την κατάσταση τύπου δεν έχω χρόνο κλπ, αυτό δεν το σέβομαι γιατί υποβιβάζει την νοημοσύνη μας Εκτός του ότι είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης (στον κύκλο των pro gamers), (απ' το παραπάνω link και το λέει και στο βίντεο). εδώ κολλάει αυτό που έγραψε ο fotis13 νωρίτερα: Ο τύπος είναι έτσι (πέρα από την αφοσίωση στο gym, την προσεγμένη διατροφή κτλ) ΚΑΙ γιατί τρώει σα μηχανή κι αυτό είναι κάτι που προσωπικά δε θα μπορούσα να κάνω ποτέ. το point είναι πως αν θες κάνεις τα πάντα γιαυτό έδωσα αυτό το παράδειγμα απο μια ομάδα ανθρώπων που σπάνια έχουν σχέση (ή μέχρι σήμερα τουλάχιστον) με γυμναστική και προσέχουν την υγεία τους γενικότερα με τον όλο τρόπο ζωής τους, εννοείται πως δεν είναι έτσι όλοι αλλα όχι επειδη δεν μπορούν αλλα επειδή δεν θέλουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεν είπα κάτι πρόσφατα για pull ups (εκτός κι αν αναφέρεσαι σε -πολύ - παλαιότερο post μου), αλλά ΟΚ, ευχαριστώ για τη συμβουλή και το "πρόγραμμα". Με την πρώτη ευκαιρία θα το βάλω σε εφαμοργή. Εγραψες πριν λιγα ποστ οτι θεωρεις τον εαυτο σου "λαπα" στο ανω σωμα. Επισης ειχαμε συζητησει παλιοτερα για τις ελξεις. Εκανα το συνδυασμο, voila Κι εγω θα δοκιμασω αυτο με το ποδηλατο. Φαινεται δυνατη ασκηση. -------- Εντιτ: Με βαση αυτο που ανεφερε ο Σαξο: Εσας σας δυσκολευει να τρωτε τα ιδια καθε μερα; Γω τρωω 6 γευματα, με εξαιρεση το μεσημεριανο, τα αλλα 5 ειναι ιδια. Βρηκα αυτα που γουσταρω γευστικα και που ταιριαζουν στο προφιλ πρωτεινης/υγειας που εχω στο μυαλο μου, την εχω καταβρει. Φανταζομαι για αλλους ειναι δυσκολο να τρωνε τα ιδια, ε; Πω, για μενα ειναι δυσκολο το αναποδο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Για όγκο πόσες ασκήσεις προτείνετε για χέρια την ίδια μέρα (τρικέφαλο-δικέφαλο); Καπου 4 και 3 (πρωτη ομαδα και δευτερη αντιστοιχα) αλλα με πολυ μικρα διαλειμματα και μεγαλη ενταση. Γω δεν πρόκειται να πάρω ασανσέρ ακόμη κι αν είναι στον 8ο όροφο εκεί που θέλω να πάω. Το Σ/Μ είναι 1 χλμ από δω που μένω, ε, θα πάω με τα πόδια. Αν έχουν όρεξη τα κορίτσια μου θα τα πάρω μαζί και θα τα φορτώνω εναλλάξ στους ώμους, να κάνουμε χαβαλέ. Τέτοια πράγματα. -------------------------- Κλειστοφοβία ή γυμναστικη;; Εχω μια φιλη που μενει στον 7ο και δεν εχει παρει ποτε της το ασανσερ γιατι ειναι κλειστοφοβικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εντιτ: Με βαση αυτο που ανεφερε ο Σαξο: Εσας σας δυσκολευει να τρωτε τα ιδια καθε μερα; Γω τρωω 6 γευματα, με εξαιρεση το μεσημεριανο, τα αλλα 5 ειναι ιδια. Βρηκα αυτα που γουσταρω γευστικα και που ταιριαζουν στο προφιλ πρωτεινης/υγειας που εχω στο μυαλο μου, την εχω καταβρει. Φανταζομαι για αλλους ειναι δυσκολο να τρωνε τα ιδια, ε; Πω, για μενα ειναι δυσκολο το αναποδο. μπορώ να τρώω το ίδιο φαγητό κάθε μέρα για μήνες , επειδή απλά τα φαγητά μου γαμάνε , αν ήταν άνοστα ή δεν τρωγόντουσαν ευχάριστα τότε όχι μου τη δίνει να σκέφτομαι τι θα φάω και να σπαταλάω χρόνο σε αυτό, βρίσκω 2-3 φαγητά που μου αρέσουν κ τα εναλλάσσω αν βαρεθώ για μεσημέρι κτλ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ είμαι στην κατηγορία του Γιαννη όσον αφορά διατροφή. Βρίσκω το φαγητό που έχει καλή αναλογία απόδοσης (nutrition) / γρήγορης προετοιμασίας / γευστικής ανοχής και τρώω συνέχεια τα ίδια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Καλα τα λετε που πατε με τα ποδια παντου.. αλλα αν ιδρωνεις σαν βοδι ολο το χρονο τι γινεται? :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ είμαι στην κατηγορία του Γιαννη όσον αφορά διατροφή. Βρίσκω το φαγητό που έχει καλή αναλογία απόδοσης (nutrition) / γρήγορης προετοιμασίας / γευστικής ανοχής και τρώω συνέχεια τα ίδια. Ε νομιζω ολοι το ιδιο κανουμε γενικα αν δεν θες η' δεν εχεις χρονο να ασχοληθεις πολυ και με δεδομενο πως τρως 5 γευματα τοτε δεν υπαρχει ποικιλια ειναι λιγο πολυ δεδομενα τα πραγματα που θα φας . Σχετικα με το περπατημα το αποφευγω στην καθημερινοτητα μου δεν μου αρεσει να περπαταω στους δρομους κινουμαι με αμαξι-vespa και για πολυ μικρες διαδρομες . Βεβαια περπαταω στον διαδρομο αρκετα και φυσικα στην προπονηση βουνου και συνολικα εχω κανει τεραστιες διαδρομες για τα δεδομενα του μεσου ανθρωπου αλλα οχι στην καθημερινοτητα μου .Εκει ειμαι του μηχανοκινητου Καλα τα λετε που πατε με τα ποδια παντου.. αλλα αν ιδρωνεις σαν βοδι ολο το χρονο τι γινεται? :P Mπανιο? Τι αλλο να κανεις ? αχαχ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εγραψες πριν λιγα ποστ οτι θεωρεις τον εαυτο σου "λαπα" στο ανω σωμα. Επισης ειχαμε συζητησει παλιοτερα για τις ελξεις. Εκανα το συνδυασμο, voila Κι εγω θα δοκιμασω αυτο με το ποδηλατο. Φαινεται δυνατη άσκηση. Στον άνω κορμό δεν θεωρώ απλά τον εαυτό μου λαπά, είμαι και φαίνομαι! Ελπίζω από την επόμενη εβδομάδα να "στρώσω" το πρόγραμμα της εβδομάδας καλύτερα και να ξεκινήσω τακτική εκγύμναση του άνω κορμού. Περιμένω εντυπώσεις σχόλια από την άσκηση με το ποδήλατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κάποιος με έχει μουτζωσει τελευταία. 38 σήμερα. Σκ έχει ρεπό αν και δεν θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Κάποιος με έχει μουτζωσει τελευταία. 38 σήμερα. Σκ έχει ρεπό αν και δεν θελω τι έπαθες πάλι πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 38 πυρετο ρε το λεει Σημερα επαιξα lat μετα απο καιρο, εχω ενα πιασιμο στη πλατη ωραιοτατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Αρα απο μεσα ειναι πετρα ,για να φανουν προς τα εξω πρεπει να πεσει το ποσοστο λιπους δραματικα Τωρα το ειδα αυτο ! ο αδελφός μου που τωρα κανει σαβουρο διατροφή, τρώει δηλαδή τα παντα ολα κ σε ποσότητες, ναι μεν είναι γομάρι 1,80 - 98κ έχει πλάτες στήθια χερούκλες κτλ αλλά εχει και λίγο κοιλίτσα ! επειδή όμως η σκυλίσια γυμναστική δεν εχει σταματήσει ποτέ αν βαλεις το χερι και τους πιάσεις μένεις κάγκελο ! κυριολεκτικά πέτρα οι κοιλιακοί κάτω απο το λιπος, δεν φαίνονται φυσικά, είναι πέτρα ομως ! Ισχύει στο 1000% αυτό που λεει ο φωτης .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γυμναστική Μαικ, δεν έχω κλειστοφοβία. Γενικά δεν έχω καμία φοβία, τι διάολο, ψυχολόγος πράμα θα ήταν αντιφατικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 38 πυρετο ρε το λεει Σημερα επαιξα lat μετα απο καιρο, εχω ενα πιασιμο στη πλατη ωραιοτατο και γω κατάλαβα ότι του την βίδωσε και μετράει αντίστροφα για το φευγιό του στη Σιβηρία (ντάξει όχι άλλο κάρβουνο, το έκαψα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις