margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Χαχαχα κι εγώ γουστάρω καναπέ αλλα πάω με τα πόδια μικρές αποστάσεις Εγώ πλέον έχω τελειωσει εξεταστική, πάω τρεις φορές τη βδομάδα σχολή για παρακολούθηση, και στο καπάκι τζιμ. Να και σήμερα έχω μάθημα, θα παρω μαζί μου μια μπανάνα. Τελειώνω, τρώω τη μπανάνα και φεύγω για τζιμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Εφόσον είναι τόσο μεγάλη η θυσία για πόσους μήνες τον χρόνο μιλάμε? 2? 3? Πόσα κιλά στην φώτο τούμπανο? Έχεις δίκιο δεν πρόκειται να κάνω σε αυτή την φάση την full θυσία και να πάω κάτω από 80 κιλά. Προτιμώ μέση χωρίς six pack, μέτριο σχετικά λίπος year round (πες 13-14%) με υψηλότερο βάρος. Αν ανέβει το βάρος / μυική μάζα αρκετά ώστε να μπορώ να κάνω 6 pack στα 83 - 84 θα το κάνω να δω πως είναι thanks για το help. 6 μηνες + και να ξεκινησεις απο καλο επιπεδο με χαμηλο ποσοστο .πρεπει να ειμαι εκει σκαρτα 80 προς το 79 περισσοτερο .Δλδ σκιστηκα να παρω μαζα την οποια εχασα πολυ γρηγορα αναγκαστικα προκειμενου να στεγνωσω .Ειχα ριξει και τονους αεροβιας αλλα δυναμικης δλδ βαρος στην πλατη 10 κιλα + ,σε κλιση μεγαλη και υψομετρικη διαφορα 500μ+.Αυτη ειναι κλασικη προπονηση αλπινιστη .Σου επιτρεπει την μυικη ενδυναμωση χωρις να σε λιωνει τελειως οπως το τρεξιμο π.χ Φετος θελω να εχω παρομοιο αποτελεσμα αλλα στα 83 κιλα ,μεχρι στιγμης δεν τα παω καλα σε αυτο δεν κανω την διατροφη οπως πρεπει λογω και συγκυριων . Ειναι οπως το βλεπω μεχρι τωρα εφικτο ομως . Χαχαχα κι εγώ γουστάρω καναπέ αλλα πάω με τα πόδια μικρές αποστάσεις Εγώ πλέον έχω τελειωσει εξεταστική, πάω τρεις φορές τη βδομάδα σχολή για παρακολούθηση, και στο καπάκι τζιμ. Να και σήμερα έχω μάθημα, θα παρω μαζί μου μια μπανάνα. Τελειώνω, τρώω τη μπανάνα και φεύγω για τζιμ. Καλα εσυ και αν μας εχεις τρελανει ,με τοσα και αυτα που τρως αν δεν σε εχει δει καποιος θα νομιζει πως εισαι καμμια chubby το λιγοτερο . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Φωτη ακόμα κι όταν έτρωγα κάθε μέρα βρώμικα και μαλακιες, σπανίως ξέφευγα σε κιλά. Άντε να παίρνα 2-3 αλλα χοντρή δεν υπήρξα ποτέ μου. Γιατί; Γιατί μπορεί να βλέπεις μεριδάρες αλλα εγώ απ αυτο μπορω να φάω το μισό (και αν). Τρωω αργά και χορταίνω σχετικά εύκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 εμένα πάλι δεν μου λένε τίποτα όλα αυτά, ούτε οι κατηγορίες ούτε οι όροι , ας το πουν όπως θέλουν , μπορείς να είσαι fit σε υγεία και σώμα και να αράζεις κ με τις ώρες σου ιδικά τώρα το χειμώνα να λιώνεις σε mmo , ή σε ένα καναπέ να βλέπεις σειρές κλπ αρκεί οι 2 ώρες που θα σπαταλήσεις σε βάρη/αερόβια να μετράνε 110% και όχι να είναι της πλάκας για να μη λέμε πολλά υπάρχουν παραδείγματα όπως αυτός ο pro gamer , ο ορισμός του λιωσίματος σε μια καρέκλα για active couch potato κάτι κάνει αχχαχα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Τα χέρια του τα βλέπεις? Τούμπανος και κομμένος, λογικό είναι να έχει τέτοια κοιλιά αυτός,δεν πα να παίζει όλη μέρα παιχνίδια αυτό που κάνει δυο ώρες στο γυμναστήριο το κάνει καλά! Εγώ από πάντα πάντως δεν παίρνω ποτέ αμάξι για μικρές αποστάσεις, προχωράω γρήγορα δεν μπορώ να καθίσω στατικός είμαι υπερκινητικός, όποτε βρεθώ σε κυλιόμενες σκάλες με κόσμο τσακώνομαι συνέχεια με τα γίδια που κάθονται αριστερά και επειδή βαριούνται να κουνήσουν τον κωλο τους κλείνουν τον δρόμο στους υπόλοιπους! Άλεξ μια χαρά είναι η κοιλιά σου, Φώτη ωραίος. ~~ Εντωμεταξύ, ακούω 'gamer' και κλαίω! Τι φάση ρε φίλε.. ~Τι δουλειά κάνεις? ~Είμαι gamer!!! Χαχααχαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Μη κολλάς όλος ο κόσμος δεν είναι Eλλάδα. Στην Κορέα ο pro gamer μπορεί να είναι ο Θεός πάνω στην Γη, να βγαίνει ο χοντρός σπυριάρης έξω και να του πετάνε στα μούτρα κιλότες ανάλογα με το να βγαίνει βόλτα ο Ρουβάς στην Eλλάδα Δεν χρειάζεται καν να είσαι pro gamer, έχει streamers στο twitch που κάθε stream βγάζουν ένα 500ρικο και streamάρουν κάθε μέρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 εμένα πάλι δεν μου λένε τίποτα όλα αυτά, ούτε οι κατηγορίες ούτε οι όροι , ας το πουν όπως θέλουν , μπορείς να είσαι fit σε υγεία και σώμα και να αράζεις κ με τις ώρες σου ιδικά τώρα το χειμώνα να λιώνεις σε mmo , ή σε ένα καναπέ να βλέπεις σειρές κλπ αρκεί οι 2 ώρες που θα σπαταλήσεις σε βάρη/αερόβια να μετράνε 110% και όχι να είναι της πλάκας για να μη λέμε πολλά υπάρχουν παραδείγματα όπως αυτός ο pro gamer , ο ορισμός του λιωσίματος σε μια καρέκλα για active couch potato κάτι κάνει αχχαχα Μα και εγω επαιζα mmo L2 παλαιοτερα και σε κορυφαιο επιπεδο(Hero adventurer αρκετες φορες) για μια τετραετια γεματη ,αλλα γυμναζομουν και παλι με λιγοτερους κυκλους αεροβιας σιγουρα αλλα gym πηγαινα σταθερα ας ηταν να παρουμε και την Aden Ο τυπος πανω ειναι ντουκι ρε χαιρω πολυ φαινεται απο τα χερια και μονο .Ομως ο κανονας δεν ειναι αυτος στους gamers και το ξερεις ,αυτη ειναι η εξαιρεση . Ακομα παιζω games αλλα πολυ πιο χαλαρα και στο ps4 πλεον οχι σε pc . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Mau Θα σε χάλαγε να κανείς αυτό που αγαπάς και να πληρώνεσαι? Oh wait Χαχαχαχαχαχα Καλά βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, απλά αν έχεις τις μπάλες καταφέρνεις να κάνεις πράγματα ακόμα και σε μη ευνοϊκές συνθήκες . το ποιο εύκολο βέβαια είναι να μην κάνεις τίποτα κ να τρως ότι μπανιζεις καλύτερο, γι'αυτό το επιλέγουν οι πολλοί, είναι στην ανθρώπινη φύση να επιλέγουμε το εύκολο, άσχετα αν είναι το καλύτερο η όχι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Άλεξ εννοείται δεν κολλάω και νικ όχι δεν θα με χάλαγε καθόλου,το αντίθετο μάλιστα!! Δεν καταλάβατε, εννοούσα πόσο πίσω έχω μείνει που μου φαίνεται γελοίος ο όρος 'παίχτης' Γεράσαμε.. Πάντως υπάρχουν αυτοί που λιώνουν στο παιχνίδι και τα κονομανε (ποσοστό 0.001 να φανταστώ) υπάρχουν και αυτοί που από τις πολλές ώρες παιχνίδι χαζεύουν και χάνουν την ζωή τους! Ότι ευχαριστεί τον καθένα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ναι φυσικά είναι πολύ ανταγωνιστικά εκεί, ανάλογα του πρωταθλητισμού σε physical αθλήματα. Μιλάμε για πολύ μικρά ποσοστά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Mau Θα σε χάλαγε να κανείς αυτό που αγαπάς και να πληρώνεσαι? Oh wait Χαχαχαχαχαχα Καλά βέβαια δεν είναι όλοι έτσι, απλά αν έχεις τις μπάλες καταφέρνεις να κάνεις πράγματα ακόμα και σε μη ευνοϊκές συνθήκες . το ποιο εύκολο βέβαια είναι να μην κάνεις τίποτα κ να τρως ότι μπανιζεις καλύτερο, γι'αυτό το επιλέγουν οι πολλοί, είναι στην ανθρώπινη φύση να επιλέγουμε το εύκολο, άσχετα αν είναι το καλύτερο η όχι Μην ξεχνάμε όμως ότι μερικοί το κάνουν αυτό όχι επειδή είναι το πιο εύκολο όπως λες, αλλά επειδή είναι αυτό που τους αρέσει δεν την βρίσκουν όλοι με την γυμναστική και το φίτνες, τί να κάνουμε. Δεν έχει να κάνει δλδ απαραίτητα με την ευκολία του πράγματος, αλλά με το τί ορίζει ως απόλαυση ο καθένας μας [και δικαίωμα του καθένα βέβαια να επιλέγει όπως αγαπά]. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Γω δεν πρόκειται να πάρω ασανσέρ ακόμη κι αν είναι στον 8ο όροφο εκεί που θέλω να πάω. Το Σ/Μ είναι 1 χλμ από δω που μένω, ε, θα πάω με τα πόδια. Αν έχουν όρεξη τα κορίτσια μου θα τα πάρω μαζί και θα τα φορτώνω εναλλάξ στους ώμους, να κάνουμε χαβαλέ. Τέτοια πράγματα. -------------------------- Τεοκο, γουιζι, μιας και πιάσατε το θέμα των pull ups, να σας πω πώς πήγα από τις μαξ 5 στις 13 έλξεις σε 7 εβδομάδες που το εφαρμόζω. Κατ αρχάς να σημειώσω ότι σε σχέση με το βίντεο που ανεβάσατε, εγώ στο κατέβασμα δεν τεντώνω εντελώς τα χέρια. Φτάνω κάπου στο 80-90% του κατεβάσματος κι έπειτα ξανάπάνω. Αν τεντώσω εντελώς καμια φορά μπαλαντζάρω δεξιά-αριστερά ή μου βγαίνει αυθόρμητα να σπρώξω με τα πόδια. Οπότε δεν κατεβαίνω εντελώς, τέλος. Λοιπόν, κάνω 2 φορές τη βδομάδα, 3 σετ * αποτυχία. Όσες επαναλήψεις δηλαδή σε καθε σετ μέχρι να μην έχετε κουράγιο για άλλη. Ας πούμε ότι κάνω 8-6-5. Σύνολο 19 έλξεις. Στην επόμενη προπόνηση της ίδιας βδομάδας, στόχος είναι να κάνω τουλάχιστον τις ίδιες συνολικά επαναλήψεις. Δηλαδή 8-6-5=9-5-5, κτλ. Στην 1η προπόνηση της επόμενης βδομάδας θα αυξηθεί ο αριθμός αυτός πάση θυσία! Αφού έκανα 19 έλξεις την 1η βδομάδα, τώρα θα κάνω 20, ο κόσμος να χαλάσει. Θες πείσμα, νευρομυική προσαρμογή, το ότι είμαι σε θερμιδικό πλεόνασμα, συνδυασμός αυτών, dont care, δουλεύει. Κι όπως έγραψα, σε λίγες εβδομάδες έχω υπερδιπλασιάσει τις προσπαθειες σε μια δύσκολη άσκηση που ποτέ στο παρελθόν, ποτέ, δεν είχα κάνει πάνω από 8 επαναλήψεις. Στις 5 ένιωθα να μου κόβονται τα χέρια... Στόχος πλέον οι 20 επαναλήψεις -φαντάζομαι θα έρθει κάπου τα Χριστούγεννα- κι έπειτα το 3*20 -αυτό θα αργήσει, μετα το 1ο σετ είμαι εξουθενωμένος- οπότε και θα ξεκινήσω τον ίδιο κύκλο από την αρχή σε πιο δύσκολη έκδοση για να φτάσω κάποια στιγμή στις έλξεις με το ένα χέρι. Αγαπάμε -κάποιοι- καλισθενική προπόνηση 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Δεν είπα κάτι πρόσφατα για pull ups (εκτός κι αν αναφέρεσαι σε -πολύ - παλαιότερο post μου), αλλά ΟΚ, ευχαριστώ για τη συμβουλή και το "πρόγραμμα". Με την πρώτη ευκαιρία θα το βάλω σε εφαμοργή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 εμένα πάλι δεν μου λένε τίποτα όλα αυτά, ούτε οι κατηγορίες ούτε οι όροι , ας το πουν όπως θέλουν , μπορείς να είσαι fit σε υγεία και σώμα και να αράζεις κ με τις ώρες σου ιδικά τώρα το χειμώνα να λιώνεις σε mmo , ή σε ένα καναπέ να βλέπεις σειρές κλπ αρκεί οι 2 ώρες που θα σπαταλήσεις σε βάρη/αερόβια να μετράνε 110% και όχι να είναι της πλάκας για να μη λέμε πολλά υπάρχουν παραδείγματα όπως αυτός ο pro gamer , ο ορισμός του λιωσίματος σε μια καρέκλα Εκτός του ότι είναι η εξαίρεση της εξαίρεσης (στον κύκλο των pro gamers), "I'm one of those people [who] can eat the exact same thing every day," Jackson adds, and he ain't kidding. He even mentioned that he could simply eat grilled chicken over buttered lettuce and ranch dressing for the rest of his life. (απ' το παραπάνω link και το λέει και στο βίντεο). εδώ κολλάει αυτό που έγραψε ο fotis13 νωρίτερα: Ο τύπος είναι έτσι (πέρα από την αφοσίωση στο gym, την προσεγμένη διατροφή κτλ) ΚΑΙ γιατί τρώει σα μηχανή κι αυτό είναι κάτι που προσωπικά δε θα μπορούσα να κάνω ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Age Is Just A Number Την τσιμπάει την τεστοστερόνη του και στα 70 ο θείος σίγουρα!Κορυφαίος πάντως.. Πως πηδάει έτσι ο χρόνος ρε φίλε!! Όλους κ όλα...----Ένα πενηντάρικακι από τα intersport, trx τα βάζεις στο τσαντάκι και πάει παντού, σε δέντρα σε πλατείες, σε πόρτες τα πάντα όλα, για τέλεια προπόνηση στην εξοχή! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις