Votritis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Mιας και μιλάμε για κοιλιακούς και μονόζυγο αυτο το εργαλείο αξιζει για το σπιτι? Επειδή βλέπω και παίζει πολύ στα γυμναστήρια ,σε αυτο πιστευω θα εκανα ευχάριστα κοιλιακούς(που βαριέμαι αφάνταστα να κυλιέμαι στα πατώματα) βυθισεις και μονοζυγο ισως και καθε μερα ,αν το βρω καποια στιγμή κατω απο 150Ε μπορεί να το πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Votriti, ναι αν έχεις τα λεφτά και τον χώρο αξίζει. δεν μένεις μόνο σε κοιλιακούς αλλά επεκτείνεσαι αφού μπορείς να κάνεις ασκήσεις για την πλάτη, το στήθος και τον τρικέφαλο. και μένα μου άρεσαν πολύ στη ρωμαική καρέκλα οι εκτελέσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μονόζυγο με 15€ που δε χρειάζεται βίδωμα στην πόρτα Δήμητρα. Δ @Δήμητρα: Έχω ένα παρόμοιο από τα Lidl ( ) το οποίο έχει δύο υποδοχές/στηρίγματα σε σχήμα |_| (ανάποδου κεφαλαίου Π). Στην μία πλευρά του |_| υπάρχουν τρύπες στις οποίες περνάς βίδες (μαζί με ούπα) οι οποίες συγκρατούν τα |_| στον τοίχο πάνω από την κάσα της πόρτας (άρα δεν στηρίζονται σε αυτήν). Το μονόζυγο "κάθεται" στο "κενό" μέσα στα |_| και συγκρατεί τον ασκούμενο χωρίς πρόβλημα. Χώρια του ότι οι πλαϊνές λαβές ακουμπάνε στις άκρες των κάθετων πλευρών της κάσας της πόρτας και προσφέρουν επιπλέον υποστήριξη αφού η πίεση/δύναμη που ασκεί κάποιος μοιράζεται στα δύο |_| και στις λαβές. Τέλος, οι λαβές είναι αρκετά μεγάλες έτσι ώστε να επιτρέπουν να κάνεις pull ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 οχι ειναι ψεμματα οπως και οι κοιλιακοι απο πανω...σορρυ το μπαλονι ηθελα να πω ομπωωωω οκ Ρε φίλε μην παρεξηγιέσαι δεν αμφισβητώ την προσπάθειά σου. Απλά το προσπαθώ και εγώ με μεγάλους κόπους και πείσμα είχα καταφέρει να βγάζω 10-8-7,και μόλις τα παρατούσα για καιρό έπεφτα στις 6. Για αυτό μου φαίνονται τρελές οι επαναλήψεις σου (150-200)που κατα την γνώμη μου(ίσως λανθασμένα) δεν δικαιολογούνται απο τον σωματότυπό σου. Πάντα βέβαια μιλάμε για σωστή τεχνική όπως του βίντεου παρακάτω και όχι τις χαζομάρες του crossfitt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 δεν παραξηγηθηκα με σενα συγκεκριμενα , καμια σχεση.καθολου τρελες δεν ειναι...και ναι ειναι οπως στο βιντεο chin-ups, χειρολαβες απο εξω ανοιχτα τα χερια. Και οχι μονο...ειναι διαφορα τα σετ και οι ασκησεις, με επιπλεον βαρος κλπεδω ηταν οι πιο προσφατες μου...βεβαια αμα προσεξεις λιγο καλυτερα οι κοιλιακοι ειναι ζωγραφισμενοι και εχει παιξει πολυ photoshop, αλλα που θα παει θα φτιαξω σωμα καποια στιγμη!http://www.insomnia.gr/topic/251324-das-fitness-thread/?p=55128700τωρα για το πως θα αυξησεις τις επαναληψεις σου , πραγματικα δεν ξερω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ρε φίλε μην παρεξηγιέσαι δεν αμφισβητώ την προσπάθειά σου. Απλά το προσπαθώ και εγώ με μεγάλους κόπους και πείσμα είχα καταφέρει να βγάζω 10-8-7,και μόλις τα παρατούσα για καιρό έπεφτα στις 6. Για αυτό μου φαίνονται τρελές οι επαναλήψεις σου (150-200)που κατα την γνώμη μου(ίσως λανθασμένα) δεν δικαιολογούνται απο τον σωματότυπό σου. Πάντα βέβαια μιλάμε για σωστή τεχνική όπως του βίντεου παρακάτω και όχι τις χαζομάρες του crossfitt και εγώ σωστές έλξεις που το χέρι ευθυγραμμίζει τελείως 10-11 βγάζω και κάνω συχνά, μην τρελένεσαι αν κάποιος βγάζει 150 έλξεις (σε ένα σετ) θα πάει στην τροχαλία στο gym και θα βάλει 95-100 κιλά και θα κάνει 20, κάτι που δεν κάνει κανένας. Εγώ σε αυτά τα κιλά βγάζω 7-8 εμπροσθλαίμιες και ακόμα και αυτά δεν τα κάνει ο καθένας... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 της NOW foods από Iherb.com οτιδήποτε έχω πάρει από την εταιρία είμαι απίστευτα ικανοποιημένη. Για ω3 http://eu.iherb.com/Now-Foods-Ultra-Omega-3-500-EPA-250-DHA-180-Softgels/8341 και για C-500 http://eu.iherb.com/Now-Foods-C-500-With-Rose-Hips-250-Tablets/478 εγώ τα κάνω νερομπλούμ απλά ζυμώνω τον κιμά με μπαχαρικά. ευτυχώς τα βάζω φούρνο και όχι σχάρα αλλιώς θα τα τρωγα από τα κάρβουνα δεν έχω μονόζυγο σπίτι και αν βάλω θα μου κόψουν το κεφάλι (εδώ και δύο χρόνια βάλαμε εσωτερικές πόρτες και δεν τις αλλοιώνει κανείς, ναι ναι το να βάλω το μονόζυγο και να με σηκώσω τις αλλοιώνω) Οι συγκεκριμένες Ω3 (180ταμπλέτες) στα 25€ έχουν περιεκτικότητα 500 EPA / 250 DHA... ...από την ίδια εταιρεία, υπάρχουν κι αυτές εδώ (200 ταμπλέτες) στα 9€ με περιεκτικότητα 360 EPA / 240 DHA...εδώ βέβαια παίρνεις 2 ταμπλέτες για τη συμπλήρωση της αναφερόμενης περιεκτικότητας, οπότε ουσιαστικά πρόκειται για 100 λήψεις. Όμως, μπορείς να πάρεις δύο κουτάκια για 18€ και πάλι θα σου περισσεύουν χρήματα (και επιπλέον 20 ταμπλέτες > 10 λήψεις) σε σχέση με τις πρώτες...με άλλα 9€ παίρνεις και τρίτο κουτάκι για μόλις 2€ διαφορά στη τιμή (25 < 27€) ...πιστεύεις πως αξίζει η χρηματική διαφορά για τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε EPA; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Ντάκον θα ήθελα πολύ να κάνω προπόνηση powerlifting αυτό μου ταιριάζει αλλά δεν θέλω να πληρώσω το τίμημα (μέση / αρθρώσεις), είναι ήδη χάλια. Τουλάχιστον τα δίνω όλα στο squat. θα ξεκινήσω μια φορά την εβδομάδα και βλέπουμε, κάποιες ελπίζω να πάω 2. ξέθαψα κάσκα, μπαντάζ, γάντια, μασελάκι από την ντουλάπα θα πάω έτοιμος Αλεξ αυτο ειναι εινα παραδειγμα κοιλιακων στα 37 (click στην photo ) που ηρθε με πολυ πεινα σε σημειο "βασανισμου" για καποιον που του αρεσει το φαγητο . Και δεν ειναι απο τους τυχερους σαν τον Spect η' τον Μαου (επιτηδες αναφερω εσας γιατι δεν παρεξηγιεστε) που αυτα που χρειαζονται να φανε για να στεγνωσουν τυχαινει και να τους αρεσουν . Αρα η προσπαθεια που πρεπει να καταβαλουμε εγω και εσυ ειναι απειρως μεγαλυτερη για να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα .Αυτο οσο αφορα τους κοιλιακους ειναι μονοδρομος δλδ η προσεγμενη και αυστηρη διατροφη . Σε αυτο το σημειο και με δεδομενο πως γυμναζομαστε χρονια και εχουν προηγηθει δεκαδες χιλιαδες κοιλιακοι ροκανισματα κ.ο.κ. Αρα απο μεσα ειναι πετρα ,για να φανουν προς τα εξω πρεπει να πεσει το ποσοστο λιπους δραματικα .Επομενως δεν εχει καμμια απολυτως σημασια σε αυτη την φαση αν κανεις 100 η' 300 κοιλιακους .Αλλου πρεπει να ριξεις το βαρος στην καταλληλη διατροφη. Ηλικιες ειμαι 17 και τρωω σουβλακια και πιτσες ολη μερα αλλα ειμαι αδυνατος και εχω ιχνος ενος (1) κοιλιακου δεν νομιζω πως πρεπει να τα συζητησουμε σοβαρα για αυτονοητους λογους . Ξερετε ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του φυσικα ,ομως επειδη η γυμναστικη δεν ειναι πολιτικες αποψεις να συζηταμε αεναως για το ποιος εχει δικιο, καποια στιγμη θα πρεπει να δειξουμε τα αποτελεσματα της δουλειας μας και τι εχουμε επιτυχει συμφωνα με την μεθοδο που εφαρμοζουμε και εκει τα λογια ειναι περιττα πλεον γιατι μιλαμε οι εικονες απο μονες τους . 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ομορφάντρα εσύ! ----------- Λοιπόν, έβλεπα σε ένα βίντεο ότι έχει δημιουργηθεί ένας καινούργιος όρος, ο active couchpotato. Είναι αυτός που θα πάει μισή με μία ώρα στο γυμναστήριο 3-4 φορές τη βδομάδα και όλη την υπόλοιπη μέρα θα την περάσει καθισμένος κάπου. Γραφείο, αυτοκίνητο, καναπές, κρεβάτι. Εκεί που θέλει να καταλήξει το βίντεο είναι ότι το fitness δεν έχει να κάνει μόνο με τη συστηματική εκγυμναση αλλά είναι τρόπος ζωής που θα σε οδηγήσει να περπατήσεις αντί να πάρεις το λεωφορείο για σχετικά μικρές αποστάσεις (1-2 χιλιόμετρα), θα ανεβείς με τις σκάλες αντί να πάρεις το ασανσέρ, θα πας για περπάτημα με φίλους αντί να ξεραίνεσε με τις ώρες στην τηλεόραση. Ενδιαφέρον το βρήκα. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από yannis27gr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Πρόταση προπόνησης για ενδυνάμωση ποδιών προς όλους όσους χρησιμοποιούν το ποδήλατο είτε περιστασιακά είτε συστηματικά. Ονομάζεται "Standing start efforts". Δείτε το πιο κάτω video από το 02:56 έως το 03:58. https://youtu.be/Dl3_zQ5HDjQ?t=2m56s Ουσιαστικά, αυτό που λέει είναι να προσπαθήσετε να μείνετε ακίνητοι πάνω στο ποδήλατο για λίγο και να εκκινήσετε sprint έχοντας "βαριά" ταχύτητα στα πετάλια μέχρι να πιάσετε τη μέγιστη ταχύτητα που επιτρέπει ο συνδυασμός που επιλέξατε (μεγάλος δίσκος μπροστά και από 4η ταχύτητα και κάτω στην πίσω κασέτα). Μόλις πιάσετε την ζητούμενη ταχύτητα, ελαττώνετε σιγά σιγά, ηρεμείτε λίγο την αναπνοή σας κι επαναλαμβάνετε μέχρι 10 φορές. Μπορείτε να το συνδυάσετε με την ημέρα ποδιών (εάν αντέχετε!) ή να το κάνετε εκείνη την κάποια φορά που για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να πάτε γυμναστήριο (π.χ. είναι κλειστό). Το δοκίμασα σήμερα το πρωί κι επιβεβαιώνω το "κλείσιμο" του ποδηλάτη στο video: Είναι "βαριά" κι απαιτητική άσκηση για τα πόδια (taxing, που θα έλεγε κι ο Bosei ), οπότε έχετε το νου σας, μπορεί να νιώσετε "διαλυμένοι" ύστερα. Καλές προσπάθειες σε όλους! Υ.Γ.: Αυτή η προπόνηση γίνεται και σε στατικό ποδήλατο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, έβλεπα σε ένα βίντεο ότι έχει δημιουργηθεί ένας καινούργιος όρος, ο active couchpotato. Είναι αυτός που θα πάει μισή με μία ώρα στο γυμναστήριο 3-4 φορές τη βδομάδα και όλη την υπόλοιπη μέρα θα την περάσει καθισμένος κάπου. Γραφείο, αυτοκίνητο, καναπές, κρεβάτι. Εκεί που θέλει να καταλήξει το βίντεο είναι ότι το fitness δεν έχει να κάνει μόνο με τη συστηματική εκγυμναση αλλά είναι τρόπος ζωής που θα σε οδηγήσει να περπατήσεις αντί να πάρεις το λεωφορείο για σχετικά μικρές αποστάσεις (1-2 χιλιόμετρα), θα ανεβείς με τις σκάλες αντί να πάρεις το ασανσέρ, θα πας για περπάτημα με φίλους αντί να ξεραίνεσε με τις ώρες στην τηλεόραση. Ενδιαφέρον το βρήκα. τέλεια ορολογία ... ε σε ορισμένους ανθρώπους το active=gym=fit life δεν προχωράει παράλληλα. έβλεπα και τύπισσες που θέλαν να σφίξουν κώλο, να χάσουν λίπος από το χ,ψ σημείο και αυτές αύριο μεθαύριο δεν θα μπορούν να πάρουν αγκαλιά ή να χαρούν το 9μηνο παιδί τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και μετα ειμαστε και εμεις που θελουμε να κανουμε πραγματα και αναγκαζομαστε να καθομαστε ολη μερα σε μια καρεκλα για την κωλοσχολη! Και επισης εξω εχει -10/-20/-30 οποτε δεν βγαινεις εξω περα απο τα απαραιτητα. Στα δικα μας δεν νοιωθω τα ποδια μου απο χτες. Ειδικα το δεξι κωλομερι ποναει απειρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 13177955_683698268438270_3110549929604942120_n.jpg Αλεξ αυτο ειναι εινα παραδειγμα κοιλιακων στα 37 (click στην photo ) που ηρθε με πολυ πεινα σε σημειο "βασανισμου" για καποιον που του αρεσει το φαγητο . Και δεν ειναι απο τους τυχερους σαν τον Spect η' τον Μαου (επιτηδες αναφερω εσας γιατι δεν παρεξηγιεστε) που αυτα που χρειαζονται να φανε για να στεγνωσουν τυχαινει και να τους αρεσουν . Αρα η προσπαθεια που πρεπει να καταβαλουμε εγω και εσυ ειναι απειρως μεγαλυτερη για να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα .Αυτο οσο αφορα τους κοιλιακους ειναι μονοδρομος δλδ η προσεγμενη και αυστηρη διατροφη . Σε αυτο το σημειο και με δεδομενο πως γυμναζομαστε χρονια και εχουν προηγηθει δεκαδες χιλιαδες κοιλιακοι ροκανισματα κ.ο.κ. Αρα απο μεσα ειναι πετρα ,για να φανουν προς τα εξω πρεπει να πεσει το ποσοστο λιπους δραματικα .Επομενως δεν εχει καμμια απολυτως σημασια σε αυτη την φαση αν κανεις 100 η' 300 κοιλιακους .Αλλου πρεπει να ριξεις το βαρος στην καταλληλη διατροφη. Ηλικιες ειμαι 17 και τρωω σουβλακια και πιτσες ολη μερα αλλα ειμαι αδυνατος και εχω ιχνος ενος (1) κοιλιακου δεν νομιζω πως πρεπει να τα συζητησουμε σοβαρα για αυτονοητους λογους . Ξερετε ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του φυσικα ,ομως επειδη η γυμναστικη δεν ειναι πολιτικες αποψεις να συζηταμε αεναως για το ποιος εχει δικιο, καποια στιγμη θα πρεπει να δειξουμε τα αποτελεσματα της δουλειας μας και τι εχουμε επιτυχει συμφωνα με την μεθοδο που εφαρμοζουμε και εκει τα λογια ειναι περιττα πλεον γιατι μιλαμε οι εικονες απο μονες τους . Εφόσον είναι τόσο μεγάλη η θυσία για πόσους μήνες τον χρόνο μιλάμε? 2? 3? Πόσα κιλά στην φώτο τούμπανο? Έχεις δίκιο δεν πρόκειται να κάνω σε αυτή την φάση την full θυσία και να πάω κάτω από 80 κιλά. Προτιμώ μέση χωρίς six pack, μέτριο σχετικά λίπος year round (πες 13-14%) με υψηλότερο βάρος. Αν ανέβει το βάρος / μυική μάζα αρκετά ώστε να μπορώ να κάνω 6 pack στα 83 - 84 θα το κάνω να δω πως είναι thanks για το help. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Και μετα ειμαστε και εμεις που θελουμε να κανουμε πραγματα και αναγκαζομαστε να καθομαστε ολη μερα σε μια καρεκλα για την κωλοσχολη! Και επισης εξω εχει -10/-20/-30 οποτε δεν βγαινεις εξω περα απο τα απαραιτητα. Στα δικα μας δεν νοιωθω τα ποδια μου απο χτες. Ειδικα το δεξι κωλομερι ποναει απειρα είσαι active couchpotato καλεεεεε @vgiozo, όταν ψαχνόμουν προ διετίας είχα καταλήξει σε αυτή τη ποσότητα EPA/DHA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, έβλεπα σε ένα βίντεο ότι έχει δημιουργηθεί ένας καινούργιος όρος, ο active couchpotato. Είναι αυτός που θα πάει μισή με μία ώρα στο γυμναστήριο 3-4 φορές τη βδομάδα και όλη την υπόλοιπη μέρα θα την περάσει καθισμένος κάπου. Γραφείο, αυτοκίνητο, καναπές, κρεβάτι. είναι η τέλεια περιγραφή για μένα αν εξαιρέσουμε ότι όταν γυμνάζομαι τα δίνω όλα, είμαι ένα με τον καναπέ σωματικά και ψυχικά. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις