saxos55 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αλεξ τον θυμασαι? Μαμαει ο σπαρτιατης, ανιψάκι πολυ φίλης, πολύ καλό παιδί και θηρίο, ο μοναδικός Ελληνας στο Ultimate Fighting Championship ! http://www.makeleio.gr/mma-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9/ Ε, όχι κι ο μοναδικός! (Ο Σωτηρόπουλος είναι Αυστραλός με ελληνική καταγωγή αλλά απ'ότι διαβάζω και ο Θεοδώρου Καναδός είναι με Έλληνες γονείς) 1
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αλεξ τον θυμασαι? Μαμαει ο σπαρτιατης, ανιψάκι πολυ φίλης, πολύ καλό παιδί και θηρίο, ο μοναδικός Ελληνας στο Ultimate Fighting Championship ! http://www.makeleio.gr/mma-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9/ ναι τον θυμάμαι, o πιο accomplished Έλληνας (ρίζες) στο UFC είναι ο Σωτηρόπουλος. Έκλεισα επιτελους πρώτη προπόνηση muai thai αύριο.. το ταλαιπωρώ το θέμα τόσα χρόνια.. 1
Getta Robo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εχω δοκιμάσει πάρα πολλά, πάνω κάτω τα ιδια ειναι όλα ! δουλεύουν μια χαρα , απλα θέλουν προσοχή και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν ταρζανιες κρεμάσματα ανάποδος κτλ γιατί όντως υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει, αν κανεις κανονικά θα πέσεις με τα πόδια δεν θα πάθεις τίποτα, αν κάνεις κρεμασμένος μπορεί να σκοτωθείς ! Ειχα δει λιγα χρονια πριν καποια των 15-20 και δεν θα τα εμπιστευομουν για τιποτα, γιαυτο και δεν ξανασχοληθηκα μαζι τους. Ειχα δει κατι βιντεακια που κρεμοντε αναποδα και κανουν διαφορες ασκησεις, παντα ηθελα να κανω τις αντιστοιχες και να παιζει αυτο στο υποβαθρο 1
SuicycoMania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κομπλε η προπονηση σημερα....παλι ομως τιγκα στην κινηση! @spect εσυ χρησιμοποιεις ηλεκτρολυτες? για πανω απο 10χλμ λεω... 6πακ με σαβούρα, ούτε ο 30κιλος Πακιστανός στα φανάρια!Το 6πακ προϋποθέτει να έχεις και κοιλιακούς μύες, αν σου πετάνε τα κόκαλα στην κοιλιά δεν είναι 6πακ, πεινάω πακ είναι.. δεν βρηκα παλιοτερη σορρυ... 20 χρονων ειμαι εκει (λογικα)6πακ με σαβουραρα λοιπον - φουλ burgerares σουβλακαρες και οτι βρωμια μπορειτε να φανταστειτε - μηδεν διατροφη ..... αλλα πονος σε ασκησεις.
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 τι σκύβεις μπροστά καλέ; διπλώνει το δέρμα και φαίνονται οι γραμμές από τις διπλώσεις του...άσε που μου έφυγε το μάτι μέχρι να δω με την τρίχα...
Mau-Maus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ε, όχι κι ο μοναδικός! (Ο Σωτηρόπουλος είναι Αυστραλός με ελληνική καταγωγή αλλά απ'ότι διαβάζω και ο Θεοδώρου Καναδός είναι με Έλληνες γονείς) Και με σπέσιαλ Ελληνοαμερικανα θεία ..
SuicycoMania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχαχααχ ε καλα δεν ηξερα να παρω και ποζες που διπλωνει βρε?.... και εχουμε πει οτι το αντρικο στηθος θελει τριχα! αυτο επειδη χωρις διατροφη δεν γυμναζεις κοιλιακους.......
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Thanks Φώτη. Κοίτα δεν έχω κάνα τρελό κόλλημα με τους κοιλιακούς. Να πω την αλήθεια δεν έχω κάν κάνα τρελό κόλλημα με το σώμα γενικότερα δεν είμαι τεντυμπους όπως εσύ και ο μάους που αλλάζετε συνέχεια γκομενάκια Έχω κολλημα όμως με το Lifting γενικά μου αρέσει να σηκώνω πράματα και αν δεν σηκώσω κάτι για 2 μέρες ξενερώνω. Επειδή όλο το θέμα το βλέπω σαν συνολικό hobby είμαι διατεθειμένος να κάνω οτιδήποτε έχει κάποια πρόοδο ώστε να μη βαριέμαι (συμπεριλαμβανομένης βελτίωσης σώματος), δεν το βλέπω σαν θυσία. Η μεγαλύτερη θυσία είναι να κάθομαι να τρέχω στο διάδρομο αυτό δεν θα το έκανα με καμία παναγία, οπότε έκανα τα κονε σήμερα να πάω μια φορά την εβδομάδα kick boxing για μια ώρα. Την διατροφή δεν έχω πρόβλημα να την προσαρμόσω όπως χρειαστεί (όπως είδες για 3 μήνες την έβγαλα με χαρτί και όντως από άποψη γράμμωσης αν εξαιρέσουμε ότι δεν έκανα και 6 πακ είχε αποτέλεσμα). Τώρα αν χρειάζεται να πάω και 78 κιλά ξέρω γω όχι δεν θέλω καλύτερα να κάνω υπομονή να βάλω και άλλη μυική μάζα πρώτα και βλέπουμε με τα χρόνια. TLDR έχεις δίκιο, θα συνεχίσω το χαρτί για περισσότερο καιρό, θα κάνω και 4 φορές το μήνα έντονη αερόβια 60 λεπτών και βλέπουμε του χρόνου. Ήρθε η ώρα της σκοτεινής πλευράς του γυμναστηρίου. Άσε τον καθρέφτη, πιάσε το τετράδιο. Δήμητρα , πάρε κανένα kettlebell κοπελιά. 1
TEOKOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ρε σεις διαβάζω εδώ για 150-200 pull ups. Παίζουν σοβαρά αυτές οι επαναλήψεις ;;;; Alex ξαναρχίζεις το striking. Σε χάσαμε μάλλον από δω μέσα. Θα σου πάρει τα μυαλά . Σε ζηλεύω ρε φίλε 1
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ήρθε η ώρα της σκοτεινής πλευράς του γυμναστηρίου. Άσε τον καθρέφτη, πιάσε το τετράδιο. Δήμητρα , πάρε κανένα kettlebell κοπελιά. Mέχρι πρότινος μου λέγατε ότι με λάστιχα αντίστασης θα είμαι κομπλέ. τώρα με βάζετε να πάρω μονόζυγο και kettlebell...το ταμείο είναι μείον. βολεύομαι με ό,τι έχω, ξεμπερδεύω με τα του οίκου μου και μπλέκω με τα γυμναστήρια. χαχαχαχαχααχ ε καλα δεν ηξερα να παρω και ποζες που διπλωνει βρε?.... και εχουμε πει οτι το αντρικο στηθος θελει τριχα! αυτο επειδη χωρις διατροφη δεν γυμναζεις κοιλιακους....... Κοίτα και γω αν διπλώσω προς τα μπροστά θα διπλώσουν οι πτυχώσεις του δέρματος και θα δημιουργήσουν την οφθαλμαπάτη των κοιλιακών. όπως και να χει θα σε αφήσω να ζήσεις τον μύθο με την σαβούρα κτίζεις κοιλιακούς δεν θα σε ρίξω από το ροζ συννεφάκι σου 2
SuicycoMania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ρε σεις διαβάζω εδώ για 150-200 pull ups. Παίζουν σοβαρά αυτές οι επαναλήψεις ;;;; οχι ειναι ψεμματα οπως και οι κοιλιακοι απο πανω...σορρυ το μπαλονι ηθελα να πω Κοίτα και γω αν διπλώσω προς τα μπροστά θα διπλώσουν οι πτυχώσεις του δέρματος και θα δημιουργήσουν την οφθαλμαπάτη των κοιλιακών. όπως και να χει θα σε αφήσω να ζήσεις τον μύθο με την σαβούρα κτίζεις κοιλιακούς δεν θα σε ρίξω από το ροζ συννεφάκι σου ομπωωωω οκ
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) είναι σαν να μου λες ότι αυτή η τύπισσα έχει κοιλιακούς. Κοίτα κατά μια έννοια όλοι έχουμε κοιλιακούς, το θέμα είναι κατά πόσο διακριτοί και ορατοί είναι. εντάξει μην στεναχωριέσαι έχεις κοιλιακούς με σαβούρα, ικανοποιημένος; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2016 από Demetra_ 2
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ντάκον θα ήθελα πολύ να κάνω προπόνηση powerlifting αυτό μου ταιριάζει αλλά δεν θέλω να πληρώσω το τίμημα (μέση / αρθρώσεις), είναι ήδη χάλια. Τουλάχιστον τα δίνω όλα στο squat. Ρε σεις διαβάζω εδώ για 150-200 pull ups. Παίζουν σοβαρά αυτές οι επαναλήψεις ;;;;Alex ξαναρχίζεις το striking. Σε χάσαμε μάλλον από δω μέσα. Θα σου πάρει τα μυαλά . Σε ζηλεύω ρε φίλε θα ξεκινήσω μια φορά την εβδομάδα και βλέπουμε, κάποιες ελπίζω να πάω 2. ξέθαψα κάσκα, μπαντάζ, γάντια, μασελάκι από την ντουλάπα θα πάω έτοιμος 3
SuicycoMania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 είναι σαν να μου λες ότι αυτή η τύπισσα έχει κοιλιακούς. Κοίτα κατά μια έννοια όλοι έχουμε κοιλιακούς, το θέμα είναι κατά πόσο διακριτοί και ορατοί είναι. εντάξει μην στεναχωριέσαι έχεις κοιλιακούς με σαβούρα, ικανοποιημένος; χαχαχαχα οκ....τους ζωγραφισα....ειχα ποσταρει και σεπτεμβρη πως ειναι σε τωρινη φαση... εκει εδωσα ρεστα στην ζωγραφικη και στις σκιες! η τυπισσα μια χαρα εχει κοιλιακους απλα εχει και πιασιματα στα πλαγια..το οτι το ματι σου εχει συνηθισει σε ψευτικα-φαρμακο σωματα δεν σημαινει κατι. τεσπα...
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχα οκ....τους ζωγραφισα....ειχα ποσταρει και σεπτεμβρη πως ειναι σε τωρινη φαση... εκει εδωσα ρεστα στην ζωγραφικη και στις σκιες! η τυπισσα μια χαρα εχει κοιλιακους απλα εχει και πιασιματα στα πλαγια..το οτι το ματι σου εχει συνηθισει σε ψευτικα-φαρμακο σωματα δεν σημαινει κατι. τεσπα... και η τύπισσα ζωγραφισμένους τους έχει για να δένουν λιτά και καλαίσθητα με τις πλαϊνές λιπαποθήκες της. καλή καρδιά σουικυ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις