Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απλά το δικό σου έχει μέσα 30κάψουλες και το δικό μου έχει 180κάψουλες. υπόλογισέ τα καλύτερα να δεις τι σε συμφέρει οικονομικά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

απλά το δικό σου έχει μέσα 30κάψουλες και το δικό μου έχει 180κάψουλες. υπόλογισέ τα καλύτερα να δεις τι σε συμφέρει οικονομικά 

Αυτο εγραψα παραπανω. ;)

(αυτο που πηρα εχει διπλασια τιμη)

• Like 1

Μονόζυγο με 15€ που δε χρειάζεται βίδωμα στην πόρτα Δήμητρα.

Εχεις βρει καποιας τριτης εταιριας με τοσα χρηματα; Το αυθεντικο κοστιζει 40€+ και δεν εχω δει καποιο αξιολογο με τοσα λιγα.

Οντως στο σκρουτζ φαινεται να ξεκιναει με τοσα χρηματα, απο amazon ειναι σχεδον τα διπλα! Υπαρχει καποιος που να το αγορασε και να εκανε καποια ερευνα για το τι παιζει με τα διαφορετικα μοντελα;

• Like 1

Εχεις βρει καποιας τριτης εταιριας με τοσα χρηματα; Το αυθεντικο κοστιζει 40€+ και δεν εχω δει καποιο αξιολογο με τοσα λιγα.

εγώ πάλι τα φοβάμαι αυτά τα κρεμαστά. τα καλύτερα είναι αυτά που κουμπώνουν πρεσσαριστά στα κάθετα κουφώματα τις πόρτας 

• Like 1

Άμα το σπίτι είναι παλιό και η κάσα περίεργη, ετοιμάσου να φύγεις κάτω μαζί με τον τοίχο :D

Εγώ είχα πάρει ένα πολύ καλό μονόζυγο γύρω στα 50€ που βιδώνει με 6 τεράστιες βίδες, αλλά ακόμα το έχω και κάθεται γιατί φοβάμαι μην γκρεμιστεί ο τοίχος, 95 κιλά μοσχάρι.

• Like 1

Οντως στο σκρουτζ φαινεται να ξεκιναει με τοσα χρηματα, απο amazon ειναι σχεδον τα διπλα! Υπαρχει καποιος που να το αγορασε και να εκανε καποια ερευνα για το τι παιζει με τα διαφορετικα μοντελα;

Εχω δοκιμάσει πάρα πολλά,  πάνω κάτω τα ιδια ειναι όλα !

δουλεύουν μια χαρα , απλα θέλουν προσοχή και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν ταρζανιες κρεμάσματα ανάποδος κτλ γιατί όντως υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγει, αν κανεις κανονικά θα πέσεις με τα πόδια δεν θα πάθεις τίποτα, αν κάνεις κρεμασμένος μπορεί να σκοτωθείς !

Αυτό πυυ έχω τώρα πρόχειρο μπροστά μου ειναι των 25-30 ευρω και κανει  μια χαρά δουλειά

• Like 3

Ειχα βαλει ενα τετοιο η θεια μου για να κρεμιεται για τη μεση της... μια μερα παρτην κατω. Ευτυχως ημουν μπροστα και γελαω ακομα χαχαχχαχαχα

• Like 2

Απο το τζαμπο το πηρα. 70 κιλα μαντραχαλος ειμαι. Δε μασαει τιποτα.

Δεν εχω γνωμη για τα αλλα ουτε για το πως μπορει να το εβαλε, μαλλον απροσεχτα, καποιος. Αν μπει σωστα η πιεση μοιραζεται ισομερως στην πορτα και δεν υπαρχει κανενα θεμα.

• Like 2

Τα παλια τα σπιτια εχουν λεπτά κουφαρια στις πορτες οπότε υπάρχει θεματακι μπορει να φυγει, θελουν προσοχή ..

Αλεξ τον θυμασαι? Μαμαει ο σπαρτιατης, ανιψάκι πολυ φίλης, πολύ καλό παιδί και θηρίο, ο μοναδικός Ελληνας στο Ultimate Fighting Championship !

http://www.makeleio.gr/mma-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%cf%80%ce%b9/

ilias-theodoroy.jpg

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...