SuicycoMania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 6πακ με σαβούρα, ούτε ο 30κιλος Πακιστανός στα φανάρια! Το 6πακ προϋποθέτει να έχεις και κοιλιακούς μύες, τα γυμνασμένα κόκαλα δεν είναι 6πακ, πεινάω πακ είναι.. δεν μιλησα για το skinny look... δεν ειναι ντεφακτο η συγκεκριμενη διατροφη για κοιλιακους μυες
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δήμητρα γύρισα για να μην ανησυχείς χωρίς φορείο.. χάχα 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Suicyco υπάρχουν κάποιοι τυχεροί οι οποίοι είναι έτσι όπως λες αλλα είναι περιπτώσεις εμείς μιλάμε για το μέσο άνθρωπο 1
DDevil Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 απο τι θα την φτιάξεις τη μαρμελάδα δηλαδή κ δεν θα έχει ζάχαρη? η πρώτη ύλη της (φρούτα) είναι ζάχαρη Ναι δεν διαφωνώ. Αλλα συγκρινεις τη ζάχαρη που έχει ένα φρουτο με τη ζάχαρη του εμποριου? Αν σηκωθείς το πρωϊ και κατεβάσεις ένα χυμο ροδι που έχεις ΄φτιάξει εσυ δεν έχει καμια σχέση με ένα χυμο ροδι του εμποριου. Και προφανως ότι φτιάχνεις σπιτι σου με δικά σου υλικά είναι υγιεινότερο από αυτά που κυκλοφορουν έξω για τον απλο λογο ότι το κάνεις για τον εαυτο σου ενώ ο μαγαζάτορας το κάνει για να βγάλει κερδος. Δεν θα πάρει το βιολογικο ταχινι ουτε το βιολογικο αλεύρι απλα θα ριξει 2-3 καρυκεύματα παραπανω για να σε ξεγελάσει.Θα χρησιμοποιησει ταυτόχρονα το φθηνοτερο άλευρο .... και εσυ θα πεις πωπω τι νοστιμα είναι. Από μαγειρια έχω ψωνισει ουκ ολιγες φορές κάποιες πηρε το μάτι μου αποδειξη από το λιντλ. Από εκει αγοράζουν βεβαια ότι φθηνοτερο για να σου πασάρει μετα εσενα τη μεριδα στα 6 και 7 ευρω δεν ζουμε σε αγγελικο κοσμο στα @@ τους μας γράφουν. Για αυτό θέλει μια στο τοσο απεξω. Οποτε συμφωνα με τα παραπανω καταλαβαίνεις ότι το επιχειρημα ότι γινεται σπιτι σου είναι υγιεινοτερο μονο αστειο και νηπιαγωγείου δεν είναι.... ακομα και μαργαρινη να βάλεις εσυ θα είναι πχ ελαϊς ενώ του εξω θα είναι .... τρεχα γυρευε ακομα και εκει. Εχω δουλεψει και σε εστιατοριο μεσα σε κουζινα σερβιτόρος σε γαμους τα εχω δει με τα ματια μου. Δεν μπορει να με κοροϊδεψει ευκολα κάποιος.
SuicycoMania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Suicyco υπάρχουν κάποιοι τυχεροί οι οποίοι είναι έτσι όπως λες αλλα είναι περιπτώσεις εμείς μιλάμε για το μέσο άνθρωπο ναι ακριβως , οταν γυρισω απο προπονηση θα ψαξω μηπως βρω καμια παλια φωτο οταν σαβουριαζα απειρα...μιλαμε για burger-αρες μερα παρα μερα και σουβλακοθεραπεια το σ/κ... χαχαχα 1
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δήμητρα γύρισα για να μην ανησυχείς χωρίς φορείο.. χάχα θέλω στα δύσκολα να σε δω τι θα κάνεις... μην ανεβάσεις το 50% του βάρους πάντως εντός διμήνου, τράβα το όσο μπορείς και αυτό στο λέω με όλο το θάρρος δεδομένων των τραυματισμών που ελλοχεύουν σε κάποιον λιγότερο πεπειραμένο.
yannis27gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Από περιέργεια, πώς κάνεις μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη Ντέβιλ; Δώσε συνταγή. ------------ Το τιπ για μπιφτέκια με τρίμμα κοτόπουλου στήθος αποδείχτηκε 100% επιτυχία. Δήμητρα, προσκυνώ σας! Μιλάμε 300γρ κοτόπουλο στήθος κρύο δε θα μπορούσα να φάω ποτέ. Σε μπιφτέκι όμως ήταν μαγεία! Άμα θέλει κανείς, γράφω συνταγή. Μπράβο ρε φιλενάδα, μου άνοιξες τα μάτια Άμα θες να σου δώσω συγκεκριμένο πρόγραμμα με bw ασκήσεις να δεις εγγυημένα διαφορά στο άνω σώμα. Δε λέω παραπάνω γιατί έχεις πει ότι δε γουστάρεις. Αν αλλάξεις γνώμη όμως, εδώ είμαστε. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Από περιέργεια, πώς κάνεις μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη Ντέβιλ; Δώσε συνταγή. ------------ Το τιπ για μπιφτέκια με τρίμμα κοτόπουλου στήθος αποδείχτηκε 100% επιτυχία. Δήμητρα, προσκυνώ σας! Μιλάμε 300γρ κοτόπουλο στήθος κρύο δε θα μπορούσα να φάω ποτέ. Σε μπιφτέκι όμως ήταν μαγεία! Άμα θέλει κανείς, γράφω συνταγή. Μπράβο ρε φιλενάδα, μου άνοιξες τα μάτια Άμα θες να σου δώσω συγκεκριμένο πρόγραμμα με bw ασκήσεις να δεις εγγυημένα διαφορά στο άνω σώμα. Δε λέω παραπάνω γιατί έχεις πει ότι δε γουστάρεις. Αν αλλάξεις γνώμη όμως, εδώ είμαστε. Γιάννη μερικά κρεωοπολεία κάνουν και κιμά από φιλέτο κοτόπουλο ή και μπούτι αν το θες ποιο ζουμερό. Αν βάλεις ωραια μυρωδικά γίνονται ωραια και ξεφεύγεις από τη μουντιλα του φιλέτου κοτόπουλου μπαμ. Από περιέργεια, πώς κάνεις μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη Ντέβιλ; Δώσε συνταγή. ------------ χρησιμοποιείται αγάρ αγάρ (σταθεροποιητής αν δεν απατώμαι έτσι είναι η λέξη) για να δέσει το δείγμα και να είναι σφιχτό φυσικά μπαίνει και στέβια.. μετά μιλάμε για πολτό φρούτου που πάλι δεν είναι άσχημος σαν ιδέα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Επίσης μπιφτεκι γαλοπούλας είναι πολύ καλό. Εγώ το έκανα με βρώμη αντί για ψωμί. Λίγο στεγνάα Αλλά είναι μπομπα για διατροφή
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Από περιέργεια, πώς κάνεις μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη Ντέβιλ; Δώσε συνταγή. ------------ Το τιπ για μπιφτέκια με τρίμμα κοτόπουλου στήθος αποδείχτηκε 100% επιτυχία. Δήμητρα, προσκυνώ σας! Μιλάμε 300γρ κοτόπουλο στήθος κρύο δε θα μπορούσα να φάω ποτέ. Σε μπιφτέκι όμως ήταν μαγεία! Άμα θέλει κανείς, γράφω συνταγή. Μπράβο ρε φιλενάδα, μου άνοιξες τα μάτια Άμα θες να σου δώσω συγκεκριμένο πρόγραμμα με bw ασκήσεις να δεις εγγυημένα διαφορά στο άνω σώμα. Δε λέω παραπάνω γιατί έχεις πει ότι δε γουστάρεις. Αν αλλάξεις γνώμη όμως, εδώ είμαστε. θα ξεκινήσω με λάστιχα ενδυνάμωσης που μου χάρισαν (να 'ναι καλά ο άνθρωπος) για άνω κορμό και κάτω κορμό μαζί με bw s.squat η αλήθεια είναι ότι την μισώ αλλά βλέπω το σώμα μου να χαλαρώνει, το δέρμα μου να σαπίζει λόγω ηλικίας οπότε δεν γίνεται να κάθομαι με σταυρωμένα χέρια και να περιμένω τη γυμναστηριακή αίθουσα και την ευλογημένη θεία ώρα που θα μπω με στο κλουβί και θα χορέψω up/down με τα μέταλλα. εσένα σε φοβάμαι θα μου πεις για tabata και θα πάθω έμφραγμα για γράψε τη συνταγή να πάρουμε ιδέες και μεις
stathis97 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εχω 2 βδομαδες που χρησιμοποιώ ω3 λιπαρα,συγκεκριμενα "Power Health Omegalen 3 1000mg 30 κάψουλες" που κανουν ~8€,και ειδα πραγματικα διαφορα,τρωω σπανια ψαρια και για αυτο ειπα να δοκιμασω το συγκεκριμενο συμπληρωμα,αφου μου το προτεινε και συγγενής. Η τιμη στο συγκεκριμενο ειναι τσιμπιμενη σε σχεση με αλλα που βλεπω στο skroutz,χρησιμοποιει καποιος/οια απο αλλο κατασκευαστη και εχει μεινει ευχαριστημενος/η. Η ιδια ερωτηση και για πολυβιταμινη. (Οταν εδινα πανελληνιες χρησιμοποιουσα ανα διαστηματα Vital Plus Q10)
yannis27gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Οχι ρε συ, τι ΤΑΒΑΤΑ, το ζουμί είναι στο μονόζυγο, στις σωστές τεχνικά καμψεις και στην πιστη εφαμοργή του Progressive overload. Έχω δει τεράστια διαφορά τις τελευταίες 6-7 βδομάδες. Απλή συνταγή: Το κοτόπουλο στο μούλτι, το ίδιο κι ένα κρεμμύδι. 1 αβγό, αλάτι/πιπέρι και σκόνη βρώμη αντί για αλεύρι ψωμί. Βάζουμε τόσο ώστε να σφίξει. 2
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εχω 2 βδομαδες που χρησιμοποιώ ω3 λιπαρα,συγκεκριμενα "Power Health Omegalen 3 1000mg 30 κάψουλες" που κανουν ~8€,και ειδα πραγματικα διαφορα,τρωω σπανια ψαρια και για αυτο ειπα να δοκιμασω το συγκεκριμενο συμπληρωμα,αφου μου το προτεινε και συγγενής. Η τιμη στο συγκεκριμενο ειναι τσιμπιμενη σε σχεση με αλλα που βλεπω στο skroutz,χρησιμοποιει καποιος/οια απο αλλο κατασκευαστη και εχει μεινει ευχαριστημενος/η. Η ιδια ερωτηση και για πολυβιταμινη. (Οταν εδινα πανελληνιες χρησιμοποιουσα ανα διαστηματα Vital Plus Q10) της NOW foods από Iherb.com οτιδήποτε έχω πάρει από την εταιρία είμαι απίστευτα ικανοποιημένη. Για ω3 http://eu.iherb.com/Now-Foods-Ultra-Omega-3-500-EPA-250-DHA-180-Softgels/8341 και για C-500 http://eu.iherb.com/Now-Foods-C-500-With-Rose-Hips-250-Tablets/478 Οχι ρε συ, τι ΤΑΒΑΤΑ, το ζουμί είναι στο μονόζυγο, στις σωστές τεχνικά καμψεις και στην πιστη εφαμοργή του Progressive overload. Έχω δει τεράστια διαφορά τις τελευταίες 6-7 βδομάδες. Απλή συνταγή: Το κοτόπουλο στο μούλτι, το ίδιο κι ένα κρεμμύδι. 1 αβγό, αλάτι/πιπέρι και σκόνη βρώμη αντί για αλεύρι ψωμί. Βάζουμε τόσο ώστε να σφίξει. εγώ τα κάνω νερομπλούμ απλά ζυμώνω τον κιμά με μπαχαρικά. ευτυχώς τα βάζω φούρνο και όχι σχάρα αλλιώς θα τα τρωγα από τα κάρβουνα Οχι ρε συ, τι ΤΑΒΑΤΑ, το ζουμί είναι στο μονόζυγο, στις σωστές τεχνικά καμψεις και στην πιστη εφαμοργή του Progressive overload. Έχω δει τεράστια διαφορά τις τελευταίες 6-7 βδομάδες. Απλή συνταγή: Το κοτόπουλο στο μούλτι, το ίδιο κι ένα κρεμμύδι. 1 αβγό, αλάτι/πιπέρι και σκόνη βρώμη αντί για αλεύρι ψωμί. Βάζουμε τόσο ώστε να σφίξει. δεν έχω μονόζυγο σπίτι και αν βάλω θα μου κόψουν το κεφάλι (εδώ και δύο χρόνια βάλαμε εσωτερικές πόρτες και δεν τις αλλοιώνει κανείς, ναι ναι το να βάλω το μονόζυγο και να με σηκώσω τις αλλοιώνω) 1
eliasjuve Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Ε όχι και ακριβό με 8 ευρώ. Κάτι ιχθυέλαια Minami να δεις να κλάψεις. Εγώ άρχισα πάλι IF (intermittent fasting) από την Δευτέρα μπας και χάσω κάνα κιλό.
stathis97 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 της NOW foods από Iherb.com οτιδήποτε έχω πάρει από την εταιρία είμαι απίστευτα ικανοποιημένη. Για ω3 http://eu.iherb.com/Now-Foods-Ultra-Omega-3-500-EPA-250-DHA-180-Softgels/8341 και για C-500 http://eu.iherb.com/Now-Foods-C-500-With-Rose-Hips-250-Tablets/478 εγώ τα κάνω νερομπλούμ απλά ζυμώνω τον κιμά με μπαχαρικά. ευτυχώς τα βάζω φούρνο και όχι σχάρα αλλιώς θα τα τρωγα από τα κάρβουνα δεν έχω μονόζυγο σπίτι και αν βάλω θα μου κόψουν το κεφάλι (εδώ και δύο χρόνια βάλαμε εσωτερικές πόρτες και δεν τις αλλοιώνει κανείς, ναι ναι το να βάλω το μονόζυγο και να με σηκώσω τις αλλοιώνω) Ευχαριστω για τα ω3,θα τα εχω υποψιν,μολις τελειωσουν αυτα που χρησιμοποιω. Στο 2ο λινκ εδωσες βιταμινη C,εβλεπα για κατι all around Ε όχι και ακριβό με 8 ευρώ. Κάτι ιχθυέλαια Minami να δεις να κλάψεις. Εγώ άρχισα πάλι IF (intermittent fasting) από την Δευτέρα μπας και χάσω κάνα κιλό. Διπλασια τιμη σε σχεση με αυτο που προτεινε η Δημητρα δεν το λες και μικρη διαφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις