Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλα και γω τωρα δεν το καιω και πολυ! Γενικα το παω χαλαρα γιατι συνηθως ειμαι πτωμα απο την προπονηση ή απλα βαριεμαι και θελω να φυγω για να προλαβω το λεωφορειο

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οσοι εχετε ασχοληθει με IF εχετε παρατηρησει καλυτερο κοψιμο απο οτι μια φυσιολογικη διατροφη ?
η απλα το κοψιμο που  δημιουργει το θερμιδικο ελλειμα? καλα αυτο ειναι ερωτημα σε καποιον που εχει δοκιμασει ΚΑΙ τα 2

Σκεφτομαι να αρχισω if σε κανα διμηνο οταν θα χασω καποια κιλα και ειμαι στη φαση που αρχιζεις το κολημα 
σαν boostaki

Δημοσ.

Οσοι εχετε ασχοληθει με IF εχετε παρατηρησει καλυτερο κοψιμο απο οτι μια φυσιολογικη διατροφη ?

η απλα το κοψιμο που  δημιουργει το θερμιδικο ελλειμα? καλα αυτο ειναι ερωτημα σε καποιον που εχει δοκιμασει ΚΑΙ τα 2

Σκεφτομαι να αρχισω if σε κανα διμηνο οταν θα χασω καποια κιλα και ειμαι στη φαση που αρχιζεις το κολημα 

σαν boostaki

Οτι καλυτερο εχω δει πανω στο σωμα μου το ειδα με IF.Δεν ειχα χασει γραμμαριο και ειχα γινει κομματια.Κουραστηκα ομως το εκανα καιρο .Παιζει να το ξαναξεκινησω αν θελω να κοψω

Δημοσ.

Και μένα μου κάνε εντύπωση αυτό με τη μαρμελάδα αφού κατα 50-70% ειναι ζάχαρη που υποτίθεται οτι τρέφει τον καρκίνο.

φιλε εξαρτάται την μαρμελάδα γιατι αν είναι μαρμελάδα που θα φτιάξεις εσυ σπιτι σου ναι. Αν είναι με συντηρητικά όχι. Πχ καμια σχέση τα μπισκοτά βρωμης που φτιάχνω και παιρνω εγω από τα "υγιεινα" και 'φιτνεσ' των σουπερ μαρκετ. Οποτε την πιστευω σε αυτό που λεει την Τζοαν. B)

Σημερα έπαιξα μπάλα με ΄χάντρες όπως και χτες

http://www.barbastathis.com/el/apla_laxanika/fasolia_xantres.html

καλη πηγη πρωτεϊνων.

• Moderators
Δημοσ.

Σπιτικη ή όχι μισό κιλό ζάχαρη δεν την κάνει και πολύ υγιεινή !

Επίσης το οτι κατι σπιτικό ειναι πιο υγιεινο απο κατι ετοιμο δεν το κανει αυτοματα και  αντικαρκινικο,ευεργετικο ή οτι αλλο θες. 

• Like 4
Δημοσ.

Φίλε μου είμαι του παγωτού αλλά όταν κάνω διατροφή είμαι από τους πιο πειθαρχημένους. Τα 5-6 κιλά τα χάνω σε 2-3 μήνες για πλάκα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε τα παγωτά δεν τα είδα ούτε ζωγραφιστά. Όπως λέει η Δήμητρα αλλού κερδίζεις αλλού χάνεις.. Πιστεύω έχεις δίκιο για το cardio. Θα πάω να ξαναρχίσω kick boxing.. τέλος. 

Εγώ έχω πλάτη ώμους στήθος στην άνεση αλλά στην κοιλιά τα πράματα είναι δύσκολα. 

Για να κλείσουμε το καλοκαίρι ορίστε η καλύτερη κατάσταση που έφτασα φέτος παίχτες. Του χρόνου πάλι. 

LhAzHrm.jpg?1

Αλεξ  για τους κοιλιακους  ειναι καθαρα θεμα διατροφης .Θες περισσσοτερο  χρονο,ακομα πιο αυστηρης διατροφης ,και να ενταξεις εντονη αεροβια που θα επιτυχανει την διαδικασια δεν χρειαζεται να κανεις περισσοτερους κοιλιακους μικρη  σημασια εχει .

Ασε ton  spect ειναι ειδικη κατηγορια,μικρος ακομα σε ηλικια  λιτοδιαιτος και κανει αρκετη αεροβια επισης το πιο σημαντικο δεν εχει φαει ποτε αυτα που εχουμε φαει εμεις αν το ειχε κανει  θα ειχε πεθανει ο συγκεκριμενος :Pη' θα ηταν σαν μπαλα με ποδια .

Ειναι τελειως διαφορετικο το διατροφικο προφιλ  για δεκαετιες .

Τωρα ρεαλιστικα μιλωντας και επειδη σε εχω καταλαβει η  προσπαθεια και ο χρονος  που θα πρεπει να καταβαλεις σε αυτο και ο βαθμος δοκιμασιας που θα υποβαλεις τον εαυτο σου δεν αξιζει για πετυχεις το  αποτελεσμα .Επομενως μεινε ως εχεις .

Τα υπολοιπα  του σωματος δεν χρειαζεται να τα σχολιασω ,πολυ καλος και δραματικη αλλαγη απο παλαιοτερα .

Εχεις φτασει σε πολυ καλο επιπεδο κανε focus  στα σημαντικα  .

• Like 4
Δημοσ.

Thanks Φώτη.

Κοίτα δεν έχω κάνα τρελό κόλλημα με τους κοιλιακούς. Να πω την αλήθεια δεν έχω κάν κάνα τρελό κόλλημα με το σώμα γενικότερα δεν είμαι τεντυμπους όπως εσύ και ο μάους που αλλάζετε συνέχεια γκομενάκια :D

Έχω κολλημα όμως με το Lifting γενικά μου αρέσει να σηκώνω πράματα και αν δεν σηκώσω κάτι για 2 μέρες ξενερώνω. Επειδή όλο το θέμα το βλέπω σαν συνολικό hobby είμαι διατεθειμένος να κάνω οτιδήποτε έχει κάποια πρόοδο ώστε να μη βαριέμαι (συμπεριλαμβανομένης βελτίωσης σώματος), δεν το βλέπω σαν θυσία. 

Η μεγαλύτερη θυσία είναι να κάθομαι να τρέχω στο διάδρομο αυτό δεν θα το έκανα με καμία παναγία, οπότε έκανα τα κονε σήμερα να πάω μια φορά την εβδομάδα kick boxing για μια ώρα. Την διατροφή δεν έχω πρόβλημα να την προσαρμόσω όπως χρειαστεί (όπως είδες για 3 μήνες την έβγαλα με χαρτί και όντως από άποψη γράμμωσης αν εξαιρέσουμε ότι δεν έκανα και 6 πακ είχε αποτέλεσμα). Τώρα αν χρειάζεται να πάω και 78 κιλά ξέρω γω όχι δεν θέλω καλύτερα να κάνω υπομονή να βάλω και άλλη μυική μάζα πρώτα και βλέπουμε με τα χρόνια. 

TLDR έχεις δίκιο, θα συνεχίσω το χαρτί για περισσότερο καιρό, θα κάνω και 4 φορές το μήνα έντονη αερόβια 60 λεπτών και βλέπουμε του χρόνου. 

• Like 5
Δημοσ.

Σπιτικη ή όχι μισό κιλό ζάχαρη δεν την κάνει και πολύ υγιεινή !

Επίσης το οτι κατι σπιτικό ειναι πιο υγιεινο απο κατι ετοιμο δεν το κανει αυτοματα και  αντικαρκινικο,ευεργετικο ή οτι αλλο θες.

Να ξεκινήσουμε απο το ότι δεν ρώτησες ποτέ την συνταγή αυτου που προτεινα εγώ ή η Τζοάννα? που ξέρεις ότι εγω θα έβαζα ζάχαρη μέσα στη μαρμελάδα? 

ένα το κρατουμενο. Δευτερο κρατουμενο το ροδι δεν έχει αντικαρκινική δράση? 

Δημοσ.

Οτι καλυτερο εχω δει πανω στο σωμα μου το ειδα με IF.Δεν ειχα χασει γραμμαριο και ειχα γινει κομματια.Κουραστηκα ομως το εκανα καιρο .Παιζει να το ξαναξεκινησω αν θελω να κοψω

Μη μιλάτε με κωδικούς, τι είναι το IF;

Δημοσ.

Να ξεκινήσουμε απο το ότι δεν ρώτησες ποτέ την συνταγή αυτου που προτεινα εγώ ή η Τζοάννα? που ξέρεις ότι εγω θα έβαζα ζάχαρη μέσα στη μαρμελάδα? 

απο τι θα την φτιάξεις τη μαρμελάδα δηλαδή κ δεν θα έχει ζάχαρη? η πρώτη ύλη της (φρούτα) είναι ζάχαρη 

Δημοσ.

Αλεξ  για τους κοιλιακους  ειναι καθαρα θεμα διατροφης .Θες περισσσοτερο  χρονο,ακομα πιο αυστηρης διατροφης ,και να ενταξεις εντονη αεροβια που θα επιτυχανει την διαδικασια δεν χρειαζεται να κανεις περισσοτερους κοιλιακους μικρη  σημασια εχει .

εισαι λαθος, ειναι θεμα του τι γυμναστικη κανεις.....δηλαδη δεν μπορει να ειμαι ο μοναδικος στον πλανητη που σαβουριαζα χρονια και εχω 6πακ. Και παω στοιχημα οτι τρωγαμε τα ιδια σε σαβουρα  :-D απλα ειχα φτασει τα 75 οχι 90 φευγα...

που ξέρεις ότι εγω θα έβαζα ζάχαρη μέσα στη μαρμελάδα? 

και πως κατεβαινει η ξυνιλα? :P

Δημοσ.

6πακ με σαβούρα, ούτε ο 30κιλος Πακιστανός στα φανάρια!
Το 6πακ προϋποθέτει να έχεις και κοιλιακούς μύες, αν σου πετάνε τα κόκαλα στην κοιλιά δεν είναι 6πακ, πεινάω πακ είναι..

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...