SuicycoMania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 συγγνώμη εσύ από πάνω έκανες τόση απόσταση σήμερις και θα πας να βγάλεις 5χ5 και μάλιστα χωρίς σπότερ;;;;;σε ποιο γυμ πας; να έρθω με το φορείο να σε μαζέψω ειναι φλαταδουρα πανω κατω (188m - 152w) , δεν ειναι τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ειναι φλαταδουρα πανω κατω (188m - 152w) , δεν ειναι τιποτα πάω πάσο my man στον δικό μου ορίζοντα, αναβάτης με σωστό πακέτο δύναμης δεν πάει μαζί. λογικά δουλεύει υβριδική δύναμη, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. θα έπρεπε να βγαίνει από το γυμ και να τρέμει σαν ψάρι από το σοκ του ΚΝΣ. τι να πω...ίσως κάνω εγώ λάθος, αθώα κορασίδα, σχωράτε με Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημητρα επισης σκεψου οτι οι πδηλατες δουλευουν τα ποδια συχνα οποτε δεν εχουν τοοσ θεμα με την προπονηση ποδιων! Ειναι μαθημενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημητρα επισης σκεψου οτι οι πδηλατες δουλευουν τα ποδια συχνα οποτε δεν εχουν τοοσ θεμα με την προπονηση ποδιων! Ειναι μαθημενα ναι είναι πραγματικά ιδιαίτερο να βλέπεις ποδηλάτη να κάνει 5Χ5 για αυτό παραξενεύομαι τώρα ξεκίνησε, για να δούμε τη συνέχεια του όταν θα πρεσσαρει κιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μα γιατί να εχω ειρωνεία; Δεν καταλαβαίνω και δεν βρίσκω το λογο. Εγώ έτσι είχα ακούσει στο παρελθόν.Ίσως κάποιοι που συχναζουν περισσότερο στο νήμα αποτι εγώ έχουν διαβάσει διαφορά έτσι ώστε να παρεξηγείται πιθανώς οτιδήποτε λέω. Συγνώμη αν εννοηθηκε κάτι τέτοιο. Δεν ήθελα να περάσω τέτοιο μήνυμα. Παρεξήγηση ρε παιδιά ήμαρτον δηλαδή. κοίταξε, εδω πέρα δεν σε ξέρει κανένας ούτε ξέρεις κανένα. Η όποια ειρωνεία είναι ως προς αυτό που γράφεις όχι προς εσένα προσωπικά. Forum είναι μην το παίρνεις στραβά κανείς δεν παρεξηγήθηκε από κάτι που είπες φυσικά ούτε έχεις να απολογηθείς για κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Στα δικας μας εγω σημερα ειχα ποδια αφου ξεκινησα με squats (τελευταιο σετ ηταν 5χ105) μετα πηρα 2 12κιλους αλτηρες και εκανα περπατημα τον γυρω του γυμναστηριου (150μ περιπου) με lunges. Ακομη δεν νοιωθω τα ποδια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχα οχι ρε συ γιατι να τρεμει...δεν κανει πρωτη φορα ασκησεις που εχουν να κανουν με ποδια. (αν δεν εκανε ποδηλατο και επιανε πρωτη φορα 5χ5 τοτε ναι)νομιζω πως οι σπριντερ κανουν 5χ5 , αλλα οκ καλο ειναι γενικα για τους τετρακεφαλους!---σημερα μονο 150 επαναληψεις με 8κιλα βαρος σε μονοζυγο και 100 επισης σε διζυγο. Για καποιο λογο δεν κουραζομαι καθολου και θελω να δοκιμασω παραπανω βαρος....αλλα ποιος καθεται να φτιαξει τον ιμαντα ομως..το απογευμα bike 20κ - running 5κ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ναι είναι πραγματικά ιδιαίτερο να βλέπεις ποδηλάτη να κάνει 5Χ5 για αυτό παραξενεύομαι τώρα ξεκίνησε, για να δούμε τη συνέχεια του όταν θα πρεσσαρει κιλά. κάνω ποδήλατο για να συντηρώ ένα καλό average, δεν είναι πολύ intense και ούτε βγαίνω να ανταγωνιστώ τον εαυτό μου ούτε τους άλλους! δλδ ανηφόρες μεγάλα έμπειρα group rides εκει που παίρνεις τα BPM στα χέρια 180-190. νομίζω το μυστηκό θα κριθεί στο intensity της άσκησης του restday. οκ δίνω λίγο παραπάνω effort αλλά μέχρι εκεί (ξέρω πόσο αντεχουν τα πόδια μου και δεν θα τα πεθάνω.) βέβαια όλα θα κριθούν σε 1-2 μήνες που εκεί θα πρέπει να σηκώσω 80-100 κιλά. εκεί μάλλον θα χρειαστεί να κάνω 1 clean restday. αλλά τα χω ολα υπολογισμένα, σε 1-2 μήνες θα αρχισει καλός χειμώνας, βροχές και εγώ δεν ψηνομαι ιδιαίτερα να rideάρω σε τέτοιες συνθήκες, άρα θα κάνω περισσότερο focus στο 5x5. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 σπεκτ πεταξες βυζακι η ειναι η σκιά ρε φίλε ? τουμπανος , μπράβο -- η τζοαννα χοπ πάντως έχει πολύ ωραίο υφος σε αυτά που λεει, ευγενική πάντα, εγω τα βρίσκω κομπλέ τα μηνύματα της! Ο φωτης κάνει και καμιά πλάκα που κ που κοπελια μην παρεξηγείς δεν ειναι κακοπροαίρετος ! --- Αλεξ εσυ εισαι παγωτού φιλε και της καλοπέρασης γι αυτο σε δυσκολεύουν οι κοιλιακοί .. περα απο την πλακα πάντως, εκτος απο την διατροφή που οκ εδω ειναι το πρωτεύον, μεγάλο ρολο παίζει και η αερόβια ασκηση που εσυ δεν την συμπαθεις και τόσο ! αν την εβαζες καθημερινά στο πρόγραμμα λιγο πιο σοβαρά (εγω στο συνιστώ μιας και στα 35 που εισαι πρέπει να αρχίζεις να δουλευεις περισσότερο το καρδιαγγειακο) τοτε θα έβλεπες σίγουρα καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα .. Φίλε μου είμαι του παγωτού αλλά όταν κάνω διατροφή είμαι από τους πιο πειθαρχημένους. Τα 5-6 κιλά τα χάνω σε 2-3 μήνες για πλάκα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε τα παγωτά δεν τα είδα ούτε ζωγραφιστά. Όπως λέει η Δήμητρα αλλού κερδίζεις αλλού χάνεις.. Πιστεύω έχεις δίκιο για το cardio. Θα πάω να ξαναρχίσω kick boxing.. τέλος. Εγώ έχω πλάτη ώμους στήθος στην άνεση αλλά στην κοιλιά τα πράματα είναι δύσκολα. Για να κλείσουμε το καλοκαίρι ορίστε η καλύτερη κατάσταση που έφτασα φέτος παίχτες. Του χρόνου πάλι. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 κάνω ποδήλατο για να συντηρώ ένα καλό average, δεν είναι πολύ intense και ούτε βγαίνω να ανταγωνιστώ τον εαυτό μου ούτε τους άλλους! δλδ ανηφόρες μεγάλα έμπειρα group rides εκει που παίρνεις τα BPM στα χέρια 180-190. νομίζω το μυστηκό θα κριθεί στο intensity της άσκησης του restday. οκ δίνω λίγο παραπάνω effort αλλά μέχρι εκεί (ξέρω πόσο αντεχουν τα πόδια μου και δεν θα τα πεθάνω.) βέβαια όλα θα κριθούν σε 1-2 μήνες που εκεί θα πρέπει να σηκώσω 80-100 κιλά. εκεί μάλλον θα χρειαστεί να κάνω 1 clean restday. (εδώ σε θέλω) αλλά τα χω ολα υπολογισμένα, σε 1-2 μήνες θα αρχισει καλός χειμώνας, βροχές και εγώ δεν ψηνομαι ιδιαίτερα να rideάρω σε τέτοιες συνθήκες, άρα θα κάνω περισσότερο focus στο 5x5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα εισαι Αλεξ. Μηπως να καψεις λιγο τους κοιλιακους? Εγω παιζω καθε μερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχα οχι ρε συ γιατι να τρεμει...δεν κανει πρωτη φορα ασκησεις που εχουν να κανουν με ποδια. (αν δεν εκανε ποδηλατο και επιανε πρωτη φορα 5χ5 τοτε ναι) νομιζω πως οι σπριντερ κανουν 5χ5 , αλλα οκ καλο ειναι γενικα για τους τετρακεφαλους! δεν είμαι κατά του, ίσα ίσα ενδιαφέρομαι άπειρα για το progressing του γιατί σκοπεύω όταν όλα πάνε κατεπιλογή, να πράξω ανάλογα ποδηλατικές πορείες σε συνδυασμό με βάρη. απλά για μένα είναι διαφορετική η προσέγγιση από του συντοπίτη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα εισαι Αλεξ. Μηπως να καψεις λιγο τους κοιλιακους? Εγω παιζω καθε μερα! Τι ασκήσεις παίζεις ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 1)leg raises κρεμασμενος (20-25) 2)καπακι αυτη με ενα δεκακιλο στο στηθος (60) https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/24/SeatedLegRaise.JPG/400px-SeatedLegRaise.JPG 3)καπακι την ιδια χωρις κιλα (60) 4)Πλαγιους (30 Σε καθε πλευρα με 20κιλα δισκο) 5) Αυτη με 20κιλο δισκο (30) ορθιος ομως 6)ραχιαιους συνηθως κανω 3-4 σετ αναλογα την ορεξη και καμια φορα ισως κανω και καμια αλλη ενδιαμεσα.Διαλλειμα κανω μικρο αφου ολοκληρωσω ενα γυρω απο ολες τις ασκησεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 OK δικαιολογήμένος τότε παίζεις σκληρά κοιλιακούς. εγώ βαριέμαι φοβερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις