alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι θέμα ύψους, αλλά το πως κατανέμεται το λίπος στο σώμα και τι αναλογία λίπους μυικής μάζας κρατάει ο καθένας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από γενετικά. Αλλος έχει 6pack με χαλαρή διατροφή και πολλές θερμίδες ενώ άλλος στεγνώνει και δεν έχει, ή πρέπει να ρίξει το βάρος του σε επίπεδο πακιστανού. Έτσι είναι αυτά. Να ξαναπώ το άχτι μου ότι στην Έλλαδα κάθε γυμναστήριο / σιδεράδικο της κακιάς ώρας των 50 τετραγωνικών έχει καποιο τμήμα Kickboxing ενώ τα κυπριακά τετραώροφα γυμναστήρια με τις πισίνες, τα Jacuzzi και τις 4 αίθουσες έχουν μόνο Les mills , body combat και τρίχες. Είναι λόγος να παρατήσω τα πάντα και να γυρίσω Έλλαδα πραγματικά. ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΓΑΝΤΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΑΜΩ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω να ισχυει αυτο γιατι σκεψου οτι ειμαι 2 κιλα κατω απο τον αλεξ και ειμαι 1.70! Ο κοντος ειναι πιο ευκολο να βαλει μυς αλλα φαινεται πιο ευκολα σαν μπαλα αν βαλει λιγο λιπος Ειναι αυτο που λεει ο Αλεξ,κακη κατανομή του λίπους (το οποίο εγω παρατηρώ να συμβαίνει συχνότερα σε ψιλούς) Και για να καταλάβεις αυτο που λέω θα σου πω ενα παράδειγμα με δυο ξαδέρφια(αδέρφια αυτοί μεταξύ τους) μου που το συζητούσαμε μια φορά . Εχουν παρόμοια ηλικία-ύψος και μένουν στο ιδιο σπίτι,τρώνε την ιδια τροφή. Ο μεγάλος αδερφός εχει σχετικά χοντρά πόδια-χερια και αρκετά ογκώδη κορμό χωρις να κρέμεται κοιλιά . Ο μικρος αδερφός ,ο ποιος πρέπει να ηταν και χαμηλότερα σε βάρος εχει σχετικά λεπτά χεριά -πόδια και αρκετό λίπος σε κοιλιά -ψωμάκια -στιθος,και παρότι ηταν ποιο ελαφρύς το σώμα του φαινόταν αρκετά χειρότερο,και ηταν το παράπονο του σε σχέση με το αδερφό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Το οτι ειναι ψηλοι δεν λεει κατι! Εγω γνωστο στο υψος μου ο οποιος γυμναζεται μια στο τοσο και εχει στηθος ενω εγω και καθε μερα να κανω ποτε δεν θα χω! Δεν εχει να κανει με το αν εισαι ψηλος ή κοντος αλλα το πως ειναι δομημενο το σωμα σου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να πάψετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους υπόλοιπους και να ψάξετε να βρείτε τον δικό σας secret combination που θα σας οδηγήσει σε αυτό που θέλετε.αν όλα ήταν απλά για όλους, τότε όλοι θα ιδρώναμε και θα εμφανίζονταν 6πακς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Αν ειναι να παρεμποδισω την αναπτυξη καρκινικων κυταρων με την μαρμελαδα να φαω και ενα container δεν εχω προβλημα . Σε ευχαριστώ για την ειρωνεία σου την εκτιμώ δεόντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για την ειρωνεία σου την εκτιμώ δεόντως. αν του δείξεις φώτο σου στάνταρ θα σου ζητήσει συγγνώμη. όπως και να χει, επειδή είσαι φρέσκο αίμα στο νήμα, μην παρεξηγείσαι με το παραμικρό. φιλικά πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 αν του δείξεις φώτο σου στάνταρ θα σου ζητήσει συγγνώμη. όπως και να χει, επειδή είσαι φρέσκο αίμα στο νήμα, μην παρεξηγείσαι με το παραμικρό. φιλικά πάντα. Είμαι σίγουρη. Σε ευχαριστώ.(δε παρεξηγουμε με το παραμικρό ίσα-ίσα μάλλον άλλοι-ες έχουν τη μύγα οπότε με περνει η μπάλα.χαχα) φιλικά και από μένα. :-P ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πρέπει να παραδεχθείς ότι ένα σχόλιο που λέει ότι η Χ τροφή είναι αντικαρκινική όταν δεν περιέχει τίποτα εξαιρετικό μέσα (ωστε να το ψάξουμε δηλαδή) σηκώνει λίγο ειρωνεία. Η μαρμελάδα είναι φρούτα, ζάχαρη, λεμόνι, βούτυρο και αλάτι. Γιατί να έχει κάποια αντικαρκινική ιδιότητα (γενικά δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιαδήποτε αποδεδειγμένα αντικαρκινική ουσία) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μα γιατί να εχω ειρωνεία; Δεν καταλαβαίνω και δεν βρίσκω το λογο. Εγώ έτσι είχα ακούσει στο παρελθόν.Ίσως κάποιοι που συχναζουν περισσότερο στο νήμα αποτι εγώ έχουν διαβάσει διαφορά έτσι ώστε να παρεξηγείται πιθανώς οτιδήποτε λέω. Συγνώμη αν εννοηθηκε κάτι τέτοιο. Δεν ήθελα να περάσω τέτοιο μήνυμα. Παρεξήγηση ρε παιδιά ήμαρτον δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Votritis, εσύ που διαμαρτύρεσαι για το κοιλιακό σύστημα....και το προσδίδεις στο γενετικό gift δες λίγο στον καθρέπτη το στήθος σου που η γεωμετρικότητα του παραπέμπει σε αθλούμενο με πολύ καλό bench liftαυτό που θέλω να πω ... κάθε οργανισμός έχει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα. προφανώς και παραπέμπουν σε gentics, body composition αλλά δεν μένεις εκεί, πας ένα βήμα παρακάτω και με σωστό combination τα καταρρίπτεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 παρόλου που έχει παίξει λίγο απόσυρση ακόμα κρατάω το 30average σε σχετικό flat. (που είναι καλό.)διαδρομή, κέντρο θεσσ - Πεντάλοφο - Νέα Σάντα (πως διάολο λέγεται)είχε και αρκετό αέρα στο πήγαινε, αλλά στο έλα ήρθα με κάνα 41...χάχασήμερα 5x5squats 52.5 bench press 42.5 deadlifts 42.5 δεν θα είναι και ο συνάδελφος μαζί και πρώτη φορά στο γυμναστήριο μόνος, θα πάω νωρίς γιατί μετά τις 6 μαζεύει κάτι αχώνευτους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 συγγνώμη εσύ από πάνω έκανες τόση απόσταση σήμερις και θα πας να βγάλεις 5χ5 και μάλιστα χωρίς σπότερ;;;;;σε ποιο γυμ πας; να έρθω με το φορείο να σε μαζέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 συγγνώμη εσύ από πάνω έκανες τόση απόσταση σήμερις και θα πας να βγάλεις 5χ5 και μάλιστα χωρίς σπότερ;;;;;σε ποιο γυμ πας; να έρθω με το φορείο να σε μαζέψω τι είναι ο σποτερ; 2 βδομάδες αυτό κάνω. δεν έχω κουραστεί μια και οι ασκήσεις βγαίνουν καλώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 τι είναι ο σποτερ; 2 βδομάδες αυτό κάνω. δεν έχω κουραστεί μια και οι ασκήσεις βγαίνουν καλώς. gym buddy αυτός που σε βοηθάει στις εκτελέσεις των ασκήσεων εντός γυμναστηρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 σπεκτ πεταξες βυζακι η ειναι η σκιά ρε φίλε ? τουμπανος , μπράβο -- η τζοαννα χοπ πάντως έχει πολύ ωραίο υφος σε αυτά που λεει, ευγενική πάντα, εγω τα βρίσκω κομπλέ τα μηνύματα της! Ο φωτης κάνει και καμιά πλάκα που κ που κοπελια μην παρεξηγείς δεν ειναι κακοπροαίρετος ! --- Αλεξ εσυ εισαι παγωτού φιλε και της καλοπέρασης γι αυτο σε δυσκολεύουν οι κοιλιακοί .. περα απο την πλακα πάντως, εκτος απο την διατροφή που οκ εδω ειναι το πρωτεύον, μεγάλο ρολο παίζει και η αερόβια ασκηση που εσυ δεν την συμπαθεις και τόσο ! αν την εβαζες καθημερινά στο πρόγραμμα λιγο πιο σοβαρά (εγω στο συνιστώ μιας και στα 35 που εισαι πρέπει να αρχίζεις να δουλευεις περισσότερο το καρδιαγγειακο) τοτε θα έβλεπες σίγουρα καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις