Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Google "abs contouring".

Αλλά, ναι.

Πείνα.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

H πείνα δεν είναι το πρόβλημα. Η πείνα είναι το εύκολο.

Νομίζω ότι πρέπει να παιχτεί κάνα kick boxing η κάνας σάκος γιατί διαδρόμους κτλ δεν αντέχω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ενδιαφερον ,δεν ηξερα πως λιγη μαρμελαδα εμποδιζει τον καρκινο .

Δεν ειναι βεβαια οτι διαβαζω και ολες τις δημοσιευσεις επιστημονικων εργασιων στα ιατρικα περιοδικα αλλα και παλι κατι θα ειχε πεσει στην αντιληψη μου .

Ναι το ιδιο και μένα. Και τα ποπ κορν κάτι με καρκινικά έχουν να κάνουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα τι ακριβώς. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, γιατρός -διατροφολογο δεν είμαι αλλά καλό θα ήταν να έχει ισχύ.

(το λίγη το είπα για λόγους σιλουετας εσύ άμα θες κατεβάζεις και όλο το βαζακι. :-))

Ναι το ιδιο και μένα. Και τα ποπ κορν κάτι με καρκινικά έχουν να κάνουν, αλλά δε θυμάμαι τώρα τι ακριβώς. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, γιατρός -διατροφολογο δεν είμαι αλλά καλό θα ήταν να έχει ισχύ.

(το λίγη το είπα για λόγους σιλουετας εσύ άμα θες κατεβάζεις και όλο το βαζακι. :-))

Αν ειναι να παρεμποδισω την αναπτυξη καρκινικων κυταρων με την μαρμελαδα να φαω και ενα container   δεν εχω προβλημα .

H πείνα δεν είναι το πρόβλημα. Η πείνα είναι το εύκολο.

Νομίζω ότι πρέπει να παιχτεί κάνα kick boxing η κάνας σάκος γιατί διαδρόμους κτλ δεν αντέχω.

Ρε συ οσο και να πεινασεις αν δε κανεις αεροβιο θα χανεις κιλα αλλα κοιλιακους δε θα βλεπεις

• Like 1

Κατακράτηση υγρών, αυτός ο άγνωστος εχθρός.

Για πείτε οι πιο έμπειροι, πώς τον αντιμετωπίζετε;

Περιμένω να περάσουν αυτές οι πέντε-έξι δύσκολες μέρες του μήνα και μετά ξαναρχίζω να της μιλάω

:P

Συγνώμη, δεν κρατήθηκα, συνεχίστε.

Το 'πιασα το αστείο, αλλά δεν ήταν η απάντηση που περίμενα! :-)

Εξαρτάται...η κατακράτηση υγρών είναι μια πολύ γενική εικόνα. 

πρέπει να παρακολουθήσεις πότε σου συνέβη και μετά από ποιες περιστάσεις (τροφές, τι άσκηση εκτελείς κτλ) 

Δήμητρα, δεν έχω τις γνώσεις (για αυτό και ρώτησα, άλλωστε), αλλά κάνω κάποιες σκέψεις. Σκέφτομαι ότι μάλλον οι ασκήσεις ή η γυμναστική, γενικότερα, που κάνω δεν έχει σχέση ή τουλάχιστον δεν ευνοεί την κατακράτηση υγρών - ειδικά δε, όταν μιλάμε για ποδηλασίες μέσων και μακρών αποστάσεων, κατά τις οποίες ιδρώνω αρκετά, αλλά φροντίζω να αναπληρώνω τα υγρά που χάνω.

Αν εννοεις την φυσιολογικη κατακρατηση υγρων που κανει ο οργανισμος δεν χρεαζεται να κανει κατι .Δεν σε επηρεαζει   καπου .Προβλημα εχουν στο αισθητικο κομματι οσοι ειναι σε αγωνιστικο επιπεδο στο BB η΄ στα μαχητικα αθληματα που ζυγιζονται πριν τον αγωνα και θελουν να βγουν πιο στεγνοι η' ελαφρυτεροι  ωστε να πεσουν κατηγορια.

Τωρα δεν ξερω αν ζυγιζεστε και στην ποδηλασια πριν τους αγωνες ,αν συμβαινει αυτο   δεν μπορω να δωσω μια συμβουλη του τυπου μην πινεις υγρα μια μερα πριν καθολου ,γιατι μιλαμε για εντονη αεροβια  ασκηση και αυτο εγκυμονει κινδυνους .

Αν δεν συμβαινει τιποτα απο ολα αυτα ,γιατι θα επρεπε να σε προβληματιζει η κατακρατηση υγρων?

Φώτη, δεν εννοώ την φυσιολογική κατακράτηση υγρών του οργανισμού. Στην αγωνιστική ποδηλασία δεν ζυγίζονται πριν τους αγώνες, καθώς οι κατηγορίες καθορίζονται από της ηλικίες των αθλητών κι όχι από το βάρος τους.

Έχω πρόβλημα με το αισθητικό κομμάτι, διότι είναι ο "βραχνάς" του σώματός μου. ΟΚ, έχω πει και στο παρελθόν ότι είμαι λαπάς στον άνω κορμό (κάτι που προσπαθώ να διορθώσω/βελτιώσω), αλλά το "σωσίβιο" περιμετρικά του ομφαλού δεν φεύγει με τίποτα. Εξ όσων έχω διαβάσει/συζητήσει, δεν είναι λίπος γιατί είναι "μαλακό" στην υφή (εάν ήταν λίπος θα ήταν "σκληρό"). Σε μια μέτρηση που έκανα σε διατροφολόγο βρήκε ότι, εντός του καλοκαιριού πήρα 5 κιλά, εκ των οποίων τα 2 ήταν λίπος, το 1 μυϊκή μάζα (σκέψου ότι ήμουν τραυματίας το μισό καλοκαίρι!) και τα άλλα 2 ήταν υγρά που κατακράτησε ο οργανισμός μου.

Δεν είμαι απελπισμένος, ξέρω ότι χρειάζεται πολλή δουλειά (γυμναστική και διατροφή) και πολλή υπομονή για την ανάπλαση του άνω κορμού, απλά σκεφτόμουν μήπως υπάρχουν κάποιες τροφές οι οποίες ενοχοποιούνται με κατακράτηση νερού (π.χ. τροφές που περιέχουν άμυλο, όπως το ψωμί) και τις οποίες θα μπορούσα να αποφύγω για ένα διάστημα, δοκιμαστικά, ώστε να παρατηρήσω τυχόν διαφορές.

@alex_000: ευχαριστούμε για την εικόνα με τα protein shakes

@Spect~: Ωραίος, man! Πολύ καλή δουλειά!

• Like 1

''αλλά το "σωσίβιο" περιμετρικά του ομφαλού δεν φεύγει με τίποτα. Εξ όσων έχω διαβάσει/συζητήσει, δεν είναι λίπος γιατί είναι "μαλακό" στην υφή (εάν ήταν λίπος θα ήταν "σκληρό"). ''

το αντίθετο, το λίπος είναι μαλακό και ο μυς σκληρός. νομίζω πως πρέπει να στρέψεις το βλέμμα σου στην διατροφή αυτή καθαυτή. 
το αερόβιο το έχεις, την ενδυνάμωση να φροντίσεις να μην παραβλέπεις ... το κερασάκι είναι η διατροφή 

• Like 1

• Moderators

Ρε συ οσο και να πεινασεις αν δε κανεις αεροβιο θα χανεις κιλα αλλα κοιλιακους δε θα βλεπεις

αυτο δεν ισχυει! ΑΥτο που ισχυει ειναι οτι χωρις cardio θα παρει περισσότερο καιρο.

@Wizzy για σενα ειδικα με το αεροβιο που κανεις αν προσεξεις τη διατροφη θα καθαρισεις αρκετα γρηγορα

• Like 2

Όποιος θέλει να δει αν κρατάει νερά μπορεί απλά να κόψει για 2 μέρες υδατάνθρακα και αλάτι και να πίνει 2-4 λίτρα νερό παραπάνω τη μέρα και τσάι ή συμπλήρωμα τσαγιού κτλ , κάποιο ελαφρύ διουρητικό 

----------------------------------------------
2 καθαρά μυικά κιλά σε 3-4 εβδομάδες 

post-353959-0-06026800-1475739149_thumb.jpg

αν το είχε γράψει σε οποιαδήποτε σελίδα του εξωτερικού θα είχε φάει κράξιμο/τρολλάρισμα κλπ,έχει κ ανοιχτές φωτογραφίες , αλλα στη δική μας τίποτα , αυτό δείχνει πολλά ..

Google "abs contouring".

Αλλά, ναι.

Πείνα.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

το αποτέλεσμα τραγικό , δες αυτή την τύπισσα , στην αρχή ήταν απλά σαν ζελές , μετά το δέρμα της έμοιαζε γερασμένο 
αν και έχει κάτι περίεργο , δεν μπορώ να βρω τι , κάτι δεν μου κάνει σωστό στην φωτογραφία , ίσως έχει πέσει Photoshop 

• Like 1

@Wizzy για σενα ειδικα με το αεροβιο που κανεις αν προσεξεις τη διατροφη θα καθαρισεις αρκετα γρηγορα

Κι εγώ προς τα εκεί προσανατολίζομαι. Έχεις υπόψη σου κάποιες τροφές που μπορώ να αποφύγω ή είναι θέμα συνολικής αναδιαμόρφωσης της διατροφής μου;

• Moderators

Δεν εχω ιδεα τι τρως. Γενικα ο υδατανθρακας για 1γρ κραταει 4γρ νερου αν θυμαμαι καλα για αυτο οσοι θελουν να στεγνωσουν κοβουν υδατανθρακε. Εγω απο την αλλη δεν εχω κοψει τιποτα :P

Δεν αμφιβάλω αλλά η πείνα έρχεται και με πολύ χάσιμο βάρους ρε.. Και εγώ έριξα τρελές πείνες αλλά στεγνώνω σαν την σταφίδα και σταματάω .. πόσο να πάω 75 κιλά? Ο άλλος λέει 10 κιλά πάνω από ύψος. 

Εγώ με το που ξεπερνάω το βάρος ύψους (84) τα όλα πάνε κοιλιά. 

Σε νοιώθω γιατί και εγώ ετσι είμαι ,αλλα δεν νομίζω οτι ειναι θέμα διατροφής αλλά καθαρά γενετικό και νομιζω οτι ειναι πιο σύνηθες σε ψιλούς ανθρώπους. 

• Like 1

• Moderators

Δεν νομιζω να ισχυει αυτο γιατι σκεψου οτι ειμαι 2 κιλα κατω απο τον αλεξ και ειμαι 1.70!  Ο κοντος ειναι πιο ευκολο να βαλει μυς αλλα φαινεται πιο ευκολα σαν μπαλα αν βαλει λιγο λιπος

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...