Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για οποίον έχει όρεξη εγώ βαριέμαι

rzDjkoU.png

μια ζωή πίνω άγευστη με νερό και αυτό προτείνω σε όσους γνωρίζω

την whey δε την παίρνουμε για απόλαυση κατ εμέ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Υπάρχουν δημητριακά με βρώμη. Σε περίπτωση που δεν τα ήξερες ;-) δοκίμασε φρούτα η καρύδια κάνουν πολύ καλό. Καθώς επίσης εναλλακτικές για πρωινό λίγη μαρμελάδα( η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικων όγκων(τι είπες τώρα) ή μια φέτα του τοστ με λίγο μέλι κ βρώμη, ή γιαούρτι με βρώμη. Εγώ προσωπικά δεν την τρώω σκέτη έτσι σε νιφαδες που είναι δε μαρεσει, παρά μόνο στα δημητριακά. Ελπίζω να βοήθησα κ να μην έγινα κουραστικη-ξερολας.

Wtf, η βρωμη δημητριακο ειναι...

5μηνες εναλλακτικα ετρωγα. Εδω κ δυο χρονια κανω διατροφη με συγκεκριμενα γρμ, συγκεκριμενες θερμιδες.

Το θεμα μου ηταν γτ να με χαλασει τοσο μετα απο αποχη. Ελπιζω να μην μου δημιουργησει θεμα με δυσανεξιες και τετοια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν δημητριακά με βρώμη. Σε περίπτωση που δεν τα ήξερες ;-) δοκίμασε φρούτα η καρύδια κάνουν πολύ καλό. Καθώς επίσης εναλλακτικές για πρωινό λίγη μαρμελάδα( η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικων όγκων(τι είπες τώρα) ή μια φέτα του τοστ με λίγο μέλι κ βρώμη, ή γιαούρτι με βρώμη. Εγώ προσωπικά δεν την τρώω σκέτη έτσι σε νιφαδες που είναι δε μαρεσει, παρά μόνο στα δημητριακά. Ελπίζω να βοήθησα κ να μην έγινα κουραστικη-ξερολας.

Πολυ ενδιαφερον ,δεν ηξερα  πως λιγη μαρμελαδα εμποδιζει τον καρκινο .

Δεν ειναι βεβαια οτι διαβαζω και ολες τις δημοσιευσεις  επιστημονικων εργασιων στα ιατρικα περιοδικα αλλα και  παλι κατι θα ειχε πεσει στην αντιληψη μου .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 2

82 κιλά 1.70. Καλά κρατιέμαι

Ωραιος τουμπανο ,εχεις ανεβει πολυ απο τοτε που εκοψες τα φυκια και τρως σαν ανθρωπος .Εισαι σιγουρα 82 κιλα?

Διπλοτσεκαρισου  για 80 σε κοβω!

Cardio κάνεις spect η όχι? Αυτό με τους κοιλιακούς δεν ξέρω πως το κάνετε :D

Πεινα ρε πολυ δεν υπαρχει αλλος τροπος,  εκτος αν  εισαι  τυχερος και εισαι αλεργικος με το φαγητο που ειναι ο spect .

Τυχερεεεε σε ζηλευω .

• Like 2

Δεν αμφιβάλω αλλά η πείνα έρχεται και με πολύ χάσιμο βάρους ρε.. Και εγώ έριξα τρελές πείνες αλλά στεγνώνω σαν την σταφίδα και σταματάω .. πόσο να πάω 75 κιλά? Ο άλλος λέει 10 κιλά πάνω από ύψος. 

Εγώ με το που ξεπερνάω το βάρος ύψους (84) τα όλα πάνε κοιλιά. 

• Moderators

Μπα Φώτη ακόμη δεν έχω πεινασει. Ποσότητες τρώω ρε απλά δεν με νοιάζει η γεύση τόσο.

Αλεξ γενικα τρέχω. Πχ προχτές πήγα 13χλμ. Αυτό που κάνω τώρα είναι Σκ τρέξιμο Δευτέρα γιόγκα και τις άλλες είτε 4 φορές γυμναστήριο είτε 1 τρέξιμο και 3γυμναστηριο. Εξαρτάται την όρεξη και τον καιρό.

Επίσης όταν λέω τρέχω πέρα από τα λονκ ραν όπως της Τρίτης συνήθως πάω 4 με 7 χλμ δηλαδή 35 στην χειρότερη και αυτή είναι η γυμναστική της ημέρας και κανω καθιστικη ζωή λόγο σχολής και καιρόυ. Ειδικά σκ μπορεί να τρέξω μισή ώρα και να λιώσω όλη μέρα σε μια καρέκλα

• Like 4

Cardio κάνεις spect η όχι? Αυτό με τους κοιλιακούς δεν ξέρω πως το κάνετε :D

Google "abs contouring".

Αλλά, ναι.

Πείνα.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

• Like 2

ρε συ Σπεκτ, είναι η ιδέα μου ή δεν βλέπω καλά; έβαλες στήθος;!? 

Δεν αμφιβάλω αλλά η πείνα έρχεται και με πολύ χάσιμο βάρους ρε.. Και εγώ έριξα τρελές πείνες αλλά στεγνώνω σαν την σταφίδα και σταματάω .. πόσο να πάω 75 κιλά? Ο άλλος λέει 10 κιλά πάνω από ύψος. 

Εγώ με το που ξεπερνάω το βάρος ύψους (84) τα όλα πάνε κοιλιά. 

εσύ κάνεις cardio? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...