Captn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Για οποίον έχει όρεξη εγώ βαριέμαι μια ζωή πίνω άγευστη με νερό και αυτό προτείνω σε όσους γνωρίζω την whey δε την παίρνουμε για απόλαυση κατ εμέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Για οποίον έχει όρεξη εγώ βαριέμαι Θα βάζω όλα τα υπόλοιπα εκτός από πρωτεϊνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν δημητριακά με βρώμη. Σε περίπτωση που δεν τα ήξερες ;-) δοκίμασε φρούτα η καρύδια κάνουν πολύ καλό. Καθώς επίσης εναλλακτικές για πρωινό λίγη μαρμελάδα( η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικων όγκων(τι είπες τώρα) ή μια φέτα του τοστ με λίγο μέλι κ βρώμη, ή γιαούρτι με βρώμη. Εγώ προσωπικά δεν την τρώω σκέτη έτσι σε νιφαδες που είναι δε μαρεσει, παρά μόνο στα δημητριακά. Ελπίζω να βοήθησα κ να μην έγινα κουραστικη-ξερολας.Wtf, η βρωμη δημητριακο ειναι...5μηνες εναλλακτικα ετρωγα. Εδω κ δυο χρονια κανω διατροφη με συγκεκριμενα γρμ, συγκεκριμενες θερμιδες. Το θεμα μου ηταν γτ να με χαλασει τοσο μετα απο αποχη. Ελπιζω να μην μου δημιουργησει θεμα με δυσανεξιες και τετοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν δημητριακά με βρώμη. Σε περίπτωση που δεν τα ήξερες ;-) δοκίμασε φρούτα η καρύδια κάνουν πολύ καλό. Καθώς επίσης εναλλακτικές για πρωινό λίγη μαρμελάδα( η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικων όγκων(τι είπες τώρα) ή μια φέτα του τοστ με λίγο μέλι κ βρώμη, ή γιαούρτι με βρώμη. Εγώ προσωπικά δεν την τρώω σκέτη έτσι σε νιφαδες που είναι δε μαρεσει, παρά μόνο στα δημητριακά. Ελπίζω να βοήθησα κ να μην έγινα κουραστικη-ξερολας. Πολυ ενδιαφερον ,δεν ηξερα πως λιγη μαρμελαδα εμποδιζει τον καρκινο . Δεν ειναι βεβαια οτι διαβαζω και ολες τις δημοσιευσεις επιστημονικων εργασιων στα ιατρικα περιοδικα αλλα και παλι κατι θα ειχε πεσει στην αντιληψη μου . Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2016 από Fotis13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Και μένα μου κάνε εντύπωση αυτό με τη μαρμελάδα αφού κατα 50-70% ειναι ζάχαρη που υποτίθεται οτι τρέφει τον καρκίνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 82 κιλά 1.70. Καλά κρατιέμαι 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 82 κιλά 1.70. Καλά κρατιέμαι Ωραιος τουμπανο ,εχεις ανεβει πολυ απο τοτε που εκοψες τα φυκια και τρως σαν ανθρωπος .Εισαι σιγουρα 82 κιλα? Διπλοτσεκαρισου για 80 σε κοβω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Πριν δέκα λεπτά το τσέκαρα και είμαι με μια μπανάνα τώρα. Και τώρα κρέας τρώω σπάνια. Να έχω φάει 5 φορές από το Αύγουστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Cardio κάνεις spect η όχι? Αυτό με τους κοιλιακούς δεν ξέρω πως το κάνετε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Cardio κάνεις spect η όχι? Αυτό με τους κοιλιακούς δεν ξέρω πως το κάνετε Πεινα ρε πολυ δεν υπαρχει αλλος τροπος, εκτος αν εισαι τυχερος και εισαι αλεργικος με το φαγητο που ειναι ο spect . Τυχερεεεε σε ζηλευω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν αμφιβάλω αλλά η πείνα έρχεται και με πολύ χάσιμο βάρους ρε.. Και εγώ έριξα τρελές πείνες αλλά στεγνώνω σαν την σταφίδα και σταματάω .. πόσο να πάω 75 κιλά? Ο άλλος λέει 10 κιλά πάνω από ύψος. Εγώ με το που ξεπερνάω το βάρος ύψους (84) τα όλα πάνε κοιλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Μπα Φώτη ακόμη δεν έχω πεινασει. Ποσότητες τρώω ρε απλά δεν με νοιάζει η γεύση τόσο. Αλεξ γενικα τρέχω. Πχ προχτές πήγα 13χλμ. Αυτό που κάνω τώρα είναι Σκ τρέξιμο Δευτέρα γιόγκα και τις άλλες είτε 4 φορές γυμναστήριο είτε 1 τρέξιμο και 3γυμναστηριο. Εξαρτάται την όρεξη και τον καιρό. Επίσης όταν λέω τρέχω πέρα από τα λονκ ραν όπως της Τρίτης συνήθως πάω 4 με 7 χλμ δηλαδή 35 στην χειρότερη και αυτή είναι η γυμναστική της ημέρας και κανω καθιστικη ζωή λόγο σχολής και καιρόυ. Ειδικά σκ μπορεί να τρέξω μισή ώρα και να λιώσω όλη μέρα σε μια καρέκλα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Cardio κάνεις spect η όχι? Αυτό με τους κοιλιακούς δεν ξέρω πως το κάνετε Google "abs contouring". Αλλά, ναι. Πείνα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 ρε συ Σπεκτ, είναι η ιδέα μου ή δεν βλέπω καλά; έβαλες στήθος;!? Δεν αμφιβάλω αλλά η πείνα έρχεται και με πολύ χάσιμο βάρους ρε.. Και εγώ έριξα τρελές πείνες αλλά στεγνώνω σαν την σταφίδα και σταματάω .. πόσο να πάω 75 κιλά? Ο άλλος λέει 10 κιλά πάνω από ύψος. Εγώ με το που ξεπερνάω το βάρος ύψους (84) τα όλα πάνε κοιλιά. εσύ κάνεις cardio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Κατι πήγε και εκεί. Μέχρι το καλοκαίρι θα φοράω και σουτιέν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις