Demetra_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Περιμένω να περάσουν αυτές οι πέντε-έξι δύσκολες μέρες του μήνα και μετά ξαναρχίζω να της μιλάω Συγνώμη, δεν κρατήθηκα, συνεχίστε. Κλαίω... που κολλάει !?!?! Κατακράτηση υγρών, αυτός ο άγνωστος εχθρός. Για πείτε οι πιο έμπειροι, πώς τον αντιμετωπίζετε; Εξαρτάται...η κατακράτηση υγρών είναι μια πολύ γενική εικόνα. πρέπει να παρακολουθήσεις πότε σου συνέβη και μετά από ποιες περιστάσεις (τροφές, τι άσκηση εκτελείς κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κλαίω... που κολλάει !?!?! Είναι λίγο meta το joke η αλήθεια είναι. Ξανά συγνώμη για την ενόχλα (της επεξήγησης) Γυναικείος «κύκλος» ---> Κατακράτηση υγρών (μαζί με γκρίνια), συνήθως. Άρα στο «πως αποφεύγω την κατακράτηση» (και τη γκρίνια): Αποφεύγω τα πολλά πολλά με τη γυναίκα μου αυτές τις μέρες In a nutshell: Έπαιξα με το «αποφεύγω» και το «κατακράτηση υγρών» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Είναι λίγο meta το joke η αλήθεια είναι. Ξανά συγνώμη για την ενόχλα (της επεξήγησης) Γυναικείος «κύκλος» ---> Κατακράτηση υγρών (μαζί με γκρίνια), συνήθως. Άρα στο «πως αποφεύγω την κατακράτηση» (και τη γκρίνια): Αποφεύγω τα πολλά πολλά με τη γυναίκα μου αυτές τις μέρες In a nutshell: Έπαιξα με το «αποφεύγω» και το «κατακράτηση υγρών» κλαίω!!!! πως τα σύνδεσες με την ερώτηση του wizzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ψυχολογικός πόλεμος... Πήγα προπονηςη, η γυμνάστρια με φώναξε jelly Margarita. Μετά μου είπε ότι θα με φωνάζει haribo μέχρι ν αλλάξω. Τελικά έβαλα τη Πέμπτη personal Σήμερα εκανα βάρη, αυριο θα πάω πισίνα και την Παρασλευη πάλι βαρη 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Ψυχολογικός πόλεμος... Πήγα προπονηςη, η γυμνάστρια με φώναξε jelly Margarita. Μετά μου είπε ότι θα με φωνάζει haribo μέχρι ν αλλάξω. Τελικά έβαλα τη Πέμπτη personal Σήμερα εκανα βάρη, αυριο θα πάω πισίνα και την Παρασλευη πάλι βαρη ορκίζομαι, δεν την πήρα τηλ καλή επάνοδο Μαργαριτόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Άστα αυτά στη πόρτα με περίμενε κ δεν ειχα πει ότι θα πάω!! Σ ευχαριστώ Δήμητρα, καλή σεζόν και σε σένα Ρε σεις σήμερα το πρωί έκανε προπονηςη στο τζιμ μας η εθνική πο ποδοσφαίρου, έσκασα που δεν ήμουν να κράξω 2-3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Η εθνική μυκόνου ή η κανονική; Δήμητρα, πολύ καλή ιδέα αυτή με τα μπιφτέκια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κατακράτηση υγρών, αυτός ο άγνωστος εχθρός. Για πείτε οι πιο έμπειροι, πώς τον αντιμετωπίζετε; Αν εννοεις την φυσιολογικη κατακρατηση υγρων που κανει ο οργανισμος δεν χρεαζεται να κανει κατι .Δεν σε επηρεαζει καπου .Προβλημα εχουν στο αισθητικο κομματι οσοι ειναι σε αγωνιστικο επιπεδο στο BB η΄ στα μαχητικα αθληματα που ζυγιζονται πριν τον αγωνα και θελουν να βγουν πιο στεγνοι η' ελαφρυτεροι ωστε να πεσουν κατηγορια. Τωρα δεν ξερω αν ζυγιζεστε και στην ποδηλασια πριν τους αγωνες ,αν συμβαινει αυτο δεν μπορω να δωσω μια συμβουλη του τυπου μην πινεις υγρα μια μερα πριν καθολου ,γιατι μιλαμε για εντονη αεροβια ασκηση και αυτο εγκυμονει κινδυνους . Αν δεν συμβαινει τιποτα απο ολα αυτα ,γιατι θα επρεπε να σε προβληματιζει η κατακρατηση υγρων? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Για οποίον έχει όρεξη εγώ βαριέμαι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 με το γιαούρτι (200g) πάντως σαν ανακάτεμα σαν στούκας γίνεται το αποτέλεσμα.. αλλά κρατάει στο στομάχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 χαχαχαχα ΘΕΟΣ! εγω νομιζω πως ολα θα τα φλερταρες..απο το 30% μεχρι το 11% , ασε τις τσιγκουνιες αλλου Φιλε μου η γυναικα δεν είναι για πολλές γωνιες και στεγνά πραγματα πάρε παράδειγμα την Ειρηνη Παπαδοπουλου ... πολύ γυμνασμενη (περισσοτερο από ότι πρέπει) εχει κοιλιακους σαν άντρας ελεος. Αμα δεν εχει και μερικές καμπύλες η γυναικα. Όχι και πολύ στεγνή ρε φιλε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Σημερα εφαγα για 1η φορα μετα απο κανα 5μηνο στο πρωινο βρωμη. Με χαλασε πολυ, κατευθειαν μου βγαλε καουρα κ κατα τη διαρκεια της μερας ενιωθα να μην με "κραταει" Παραλληλα, παθαινω κ μια κριση γαστρικου αλγους το απογευμα. Αν δειτε το συμπαν, να του πειτε "&^@* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 όλες οι γυναίκες διαλυμένες είστε? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joanna000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Σημερα εφαγα για 1η φορα μετα απο κανα 5μηνο στο πρωινο βρωμη. Με χαλασε πολυ, κατευθειαν μου βγαλε καουρα κ κατα τη διαρκεια της μερας ενιωθα να μην με "κραταει" Παραλληλα, παθαινω κ μια κριση γαστρικου αλγους το απογευμα. Αν δειτε το συμπαν, να του πειτε "&^@* Υπάρχουν δημητριακά με βρώμη. Σε περίπτωση που δεν τα ήξερες ;-) δοκίμασε φρούτα η καρύδια κάνουν πολύ καλό. Καθώς επίσης εναλλακτικές για πρωινό λίγη μαρμελάδα( η οποία εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικων όγκων(τι είπες τώρα) ή μια φέτα του τοστ με λίγο μέλι κ βρώμη, ή γιαούρτι με βρώμη. Εγώ προσωπικά δεν την τρώω σκέτη έτσι σε νιφαδες που είναι δε μαρεσει, παρά μόνο στα δημητριακά. Ελπίζω να βοήθησα κ να μην έγινα κουραστικη-ξερολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Εγω με κουταλι στόμα και στα καπακια γαλα μην γινει στουκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις