DDevil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω τι ειναι πιο αηδια..αυτη ή ο χυμος κοτοπουλο που εφτιαξε Σε άντρα μοιάζει φιλε... αστα να πάνε. Θα μπορουσα να την φλερτάρω ..... αμα μου άρεσαν τα αγοράκια. Φωτογραφιες από σπιτική πιτσα και μακαρονάδα (ολικης) με κομματάκια από προβατο. Η πιτσα περιέχει ντοματουλα - φετα - τυρι ντιρολο κλασσικο 15% - κρεμμυδι και κολοκυθάκι και πιπερια. Χωριάτικο αλευρι. Υπολογιζω 200 θερμιδες το κομμάτι σε αντιθεση με την 400αρου που έχει ένα από τις έτοιμες. https://postimg.org/image/aki0rr9fp/ https://postimg.org/image/lcv26o1oz/
Mau-Maus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πάντως αν δεν ειχε καταστρέψει το σώμα της με φάρμακα (κατά την άποψη μου, δεν κρίνω κανέναν, γούστο της και καπέλο της να κάνει οτι θέλει στον εαυτό της) θα ήταν κούκλα, στο πρόσωπο είναι πολύ όμορφη ακόμη και τώρα , σκέψου την χωρίς φάρμακο, κούκλα θα ήταν ! 1
Vapir Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Πάντως αν δεν ειχε καταστρέψει το σώμα της με φάρμακα (κατά την άποψη μου, δεν κρίνω κανέναν, γούστο της και καπέλο της να κάνει οτι θέλει στον εαυτό της) θα ήταν κούκλα, στο πρόσωπο είναι πολύ όμορφη ακόμη και τώρα , σκέψου την χωρίς φάρμακο, κούκλα θα ήταν ! αυτό πήγα να σου γράψω και ξέχασα να πατήσω "απάντηση" πάντως έχει πλάκα οτι τέτοια physique δεν αποκτούν πολλοί που πλακώνονται στο φάρμακο, αν την κρίνεις σαν αθλήτρια φαίνεται να ξέρει τι κάνει , όλα τα άλλα i dont care , λες κ θα την πιάσουμε γκόμενα? πάντως κρίμα όπως είπες θα ήταν κούκλα 1
thomasG4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 αυτό πήγα να σου γράψω και ξέχασα να πατήσω "απάντηση" πάντως έχει πλάκα οτι τέτοια physique δεν αποκτούν πολλοί που πλακώνονται στο φάρμακο, αν την κρίνεις σαν αθλήτρια φαίνεται να ξέρει τι κάνει , όλα τα άλλα i dont care , λες κ θα την πιάσουμε γκόμενα? πάντως κρίμα όπως είπες θα ήταν κούκλα Κλαίω με το σχόλιο απο το Youtube It's just me or she kind looks like Scarlett Johansson with muscles? Μόλις την είδα και εγώ αυτό σκέφτηκα. 1
DDevil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 O΄πως έχει πει και ο alex_000 sorry αφου καπνιζεις οσο καλος γιατρος και αν εισαι αυτη σου η συμπεριφορα ειναι αποριπτέα. Οποτε φιλε μου η συγκεκριμενη ΄δειχνει μια φιλοσοφια και μια νοοτροπια η οποια ειναι αποριπτέα διοτι φαινεται να έχει χάσει το μέτρο. Να καθισεις να κάνεις τι με τέτοιο προπονητη διπλα σου? να σε παραμορφωσει???? ειναι κλασσικο παράδειγμα ανθρωπου που δεν μπορει να σταματησει οταν ηδη ειναι νικητης. http://www.girlsaskguys.com/sexual-health/q722384-what-ideal-sexy-body-fat-percentage-in προσωπικά θα φλερταρα το 18% τα αλλα 2 ουτε καν ... καλα δεν συζηταμε καν για το 11%.
SuicycoMania Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 O΄πως έχει πει και ο alex_000 sorry αφου καπνιζεις οσο καλος γιατρος και αν εισαι αυτη σου η συμπεριφορα ειναι αποριπτέα. Οποτε φιλε μου η συγκεκριμενη ΄δειχνει μια φιλοσοφια και μια νοοτροπια η οποια ειναι αποριπτέα διοτι φαινεται να έχει χάσει το μέτρο. Να καθισεις να κάνεις τι με τέτοιο προπονητη διπλα σου? να σε παραμορφωσει???? ειναι κλασσικο παράδειγμα ανθρωπου που δεν μπορει να σταματησει οταν ηδη ειναι νικητης. http://www.girlsaskguys.com/sexual-health/q722384-what-ideal-sexy-body-fat-percentage-in προσωπικά θα φλερταρα το 18% τα αλλα 2 ουτε καν ... καλα δεν συζηταμε καν για το 11%. χαχαχαχα ΘΕΟΣ! εγω νομιζω πως ολα θα τα φλερταρες..απο το 30% μεχρι το 11% , ασε τις τσιγκουνιες αλλου 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω τι ειναι πιο αηδια..αυτη ή ο χυμος κοτοπουλο που εφτιαξε Απο το πολυ κοτοπουλο παντως εγινε ετσι.. :-D Χεστηκε τωρα αυτη αμα την φλερταρει καποιος.Αφου ζει για αυτο και δεν την νοιαζει τιποτα αλλο.Εγω δεν εχω θεμα γενικα με κανεναν που παιρνει φαρμακο,γουστο του και καπελο του,απλα θα νευριαζα αν την ρωταγα τι φαρμακο παιρνεις και μου ελεγε δεν παιρνω. Ουτε εμενα μου αρεσει αυτο που βλεπω αλλα αφου αυτη της αρεσει μαγκια της.
vgiozo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μα καλά έκατσες και το διάβασες βρε Άλεξ; Όχι πως έχει μεγάλη σημασία, αλλά ας το επαναλάβω, το δικό μου αθλητικό υπόβαθρο είναι το ακόλουθο - έκανα 6-7 χρόνια σοβαρή, διαγωνιστικού επιπέδου, προπόνηση στην αντισφαίριση σε έναν όμιλο (Ιωαννίνων) που έχει και το τεχνικό και το ανθρώπινο δυναμικό και βγάζει σταθερά αθλητές στους πανελλήνιους αγώνες - περιοδικά έχω κάνει αρκετά απαιτητική προπόνηση στο τρέξιμο...όταν πχ κάποιος τρέχει 10-15χιλιόμετρα 3-4 φορές την εβδομάδα για 2+ χρόνια δεν είναι και άσχετος με την γυμναστική. - έχω μια περιορισμένη εμπειρία σε Krav Maga που πλέον, λόγω περιορισμένων οικονομικών, δεν μπορώ να συνεχίσω... - Υπέρβαρος έχω υπάρξει μόνο για 2 χρόνια, το 2004-2006, όταν είχα παχύνει κατά τη διάρκεια Μεταπτυχιακού στην Αγγλία και κατά τη συγγραφή της διπλωματικής....με συγκεκριμένη διατροφή επέστρεψα στο αρχικό μου βάρος μέχρι το 2007... ...από την ενηλικίωσή μου το σταθερό μου βάρος ήταν και είναι 80κιλά, με ύψος 1.86... - Έκοψα τη γυμναστική για 1-2 χρόνια μετά από τραυματισμό στο γόνατο το 2012-13, κατά τη διάρκεια προπονητικής κατάχρησης...έκτοτε έβαλα λίγα κιλά κι είχα μερικά σκαμπανεβάσματα λόγω μέτριας/κακής διατροφής, αλλά κυρίως έπεσε η φυσική μου κατάσταση και τώρα επανακάμπτω - Γυμνάζομαι όχι για κάψω λίπος, αλλά - όπως έγραψα και στο πρώτο μου μήνυμα στο νήμα - για να αυξήσω κάπως την μυϊκή μου μάζα, που θα με βοηθήσει να διατηρηθώ και στα κιλά μου καθώς πορεύομαι κι εγώ προς τα 40 έτη ...γυμνάζομαι και για αισθητικούς λόγους (πλέον), αλλά μόνο για τη βελτίωση της "γεωμετρίας", δεν χρειάζομαι να κάψω επιπλέον λίπος πλέον, το έχω ρίξει με τη διατροφή....η γυμναστική θέλω να με βοηθήσει να διατηρηθώ περισσότερο. ..."βαρύς" δεν έχω κανένα σκοπό να γίνω, τα αθλητικά μου πρότυπα συνδυάζουν περισσότερο ταχύτητα, εκρηκτικότητα, αντοχή...αυτά που χρειάζονται στην αντισφαίριση με λίγα λόγια εγώ το διάβασα το σεντόνι, δεν είναι παράλογα αυτά που λέει. Έτσι και αλλιώς στο fitness τα πράματα δεν είναι άσπρο μαύρο και γιαυτό ο κόσμος ψάχνει εμπειρία μαζί με την άποψη. Δεν είναι παράλογα, είναι μια στοιχειώδης ανάλυση του πίνακα, πλαισιωμένη με -τεκμηριωμένα- δεδομένα (με πηγές) που βοηθούν στην ορθή εξαγωγή συμπερασμάτων. Γιατί μια "ρηχή" κι ανενημέρωτη ερμηνεία θα κατέληγε εδώ: - Πως δλδ για να κάψεις λίπος πρέπει να ασκείσαι σε χαμηλές ΚΣ (καρδιακές συχνότητες) - Πως "δεν πρέπει" κανείς να ασκείται πάνω από ένα ποσοστό Μέγιστης ΚΣ Αυτό όπως επιχειρηματολόγησα απλώς δεν στέκει έτσι γενικευτικά όπως διατυπώθηκε - περισσότερες θερμίδες από το λίπος θα κάψεις ενόσω ασκείσαι σε υψηλή ένταση, ακόμη κι αν είναι μικρότερο ποσοστό από το συνολικό των θερμίδων που κάηκαν... - θα συνεχίσεις να καις θερμίδες κατά την ξεκούραση (αυξάνεται το Resting Energy Expenditure) για πολλές ώρες μετά την άσκηση - βελτιώνεται ο μεταβολισμός και αυξάνονται οι καύσεις - βελτιώνεται το καρδιοαναπνευστικό, ώστε ακριβώς το "αναερόβιο σκαλοπάτι" μετατίθεται υψηλότερα, ώστε κάποιος να μπορεί να ασκείται σε υψηλότερη ένταση, για μεγαλύτερη διάρκεια - σε άσκηση στο ίδιο ποσοστό ΜΚΣ αυξάνονται οι καύσεις. κ.α. Το τι θα διαλέξει να κάνει κάποιος, άσκηση χαμηλής/σταθερής ή υψηλής/διαλειμματικής έντασης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, πχ: - τρέχουσα φυσική κατάσταση....δεν θα βάλεις έναν υπέρβαρο ή πεσμένης φυσικής κατάτασης να ασκείται πάνω από 70% - στόχοι/ανάγκες προπόνησης...άλλοι οι στόχοι ενός ποδηλάτη, ενός αθλητή με απαιτήσεις αντοχής, κι άλλοι ενός που κάνει αποκλειστικά βάρη για όγκο (και πολύ όγκο μάλιστα) - διατροφή...αν κάποιος εφαρμόζει ένα πρόγραμμα διατροφής με πολύ-πολύ χαμηλούς υδατάνθρακες, τότε η υψηλής έντασης άσκηση μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι και σε τραυματισμούς ...σε κάθε περίπτωση χρειάζεται συνδυασμός και των δύο τύπων ασκήσεων, για "υπερτροφία"/βελτίωση και αποκατάσταση, για τη πρόληψη υπερκόπωσης. Εγώ κάθομαι και γράφω αναλυτικά μηνύματα με πηγές, ακριβώς γιατί ενδιαφέρομαι να μάθω και να συζητήσω με ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Εφόσον εντοπίζετε νήμα το οποίο κρίνετε ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης στέλνετε αναφορά και αποφεύγετε κάθε σχολιασμό/αναπαραγωγή του. Πάντοτε αφήνετε εύλογο χρονικό διάστημα ώστε να ελέγξει κάποιο μέλος της ομάδας διαχείρισης την αναφορά. Το να στέλνετε αναφορά και δύο λεπτά αργότερα να απαντάτε στο μήνυμα που μόνοι σας κρίνατε προβληματικό, στην ουσία ακυρώνει την αποστολή αναφοράς. Παρενθετικά, η αποστολή αναφοράς -εφόσον συνεχίσετε την αντιπαράθεση, με απάντηση στο μεταξύ- δεν σας απαλλάσσει από κάθε ευθύνη. Το ότι θεωρείτε ένα μήνυμα προβληματικό, δεν σημαίνει ότι νομοτελειακά θα συμφωνήσει μαζί σας το όποιο μέλος της διαχειριστικής ομάδας αναλάβει να χειριστεί την αναφορά. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον το ύφος/περιεχόμενο της συμμετοχής ενός μέλους σας ενοχλεί, είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να τοποθετήσετε το μέλος αυτό στη λίστα αγνόησης. Υπενθυμίζω εδώ ότι, στην περίπτωση αυτή, δεν ανακοινώνετε την επιλογή σας δημόσια (η απόφαση είναι δική σας και αφορά αποκλειστικά εσάς και κανέναν άλλο εδώ), ούτε προτρέπετε άλλα μέλη να κάνουν το ίδιο. Θυμίζω ότι η προσπάθεια άσκησης συντονιστικών καθηκόντων, έστω και έμμεσα, απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Είναι η απολύτως τελευταία φορά που παρεμβαίνω σε αυτό το νήμα. Την επόμενη φορά, το νήμα θα κλειδωθεί οριστικά και αμετάκλητα. Για τυχόν διευκρινίσεις ή αντιρρήσεις, αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα, είτε σε εμένα, είτε απευθείας στο διαχειριστή (Hal9000). 1
wizzy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Μπήκα να σας γράψω ότι την Κυριακή θα πάω την πρώτη μεγάλη και λίγο απαιτητική διαδρομή (λίγο πάνω από 60χλμ, χοντρικά) μετά τον τραυματισμό μου και πόσο ενθουσιασμένος είμαι. 6
yannis27gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Στα δικά μας, το κοτόπουλο κομματάκια στο μπλέντερ τρώγεται πολύ ευχάριστα. 2
Demetra_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Γιάννη, μπορείς με τον ίδιο τρόπο να τεμαχίσεις/πολτοποιήσεις το άπαχο κρέας γαλοπούλας και κότας ώστε να παρασκευάσεις τα δικά σου μπιφτέκια. απλά μια πρόταση ρίχνω 2
wizzy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Κατακράτηση υγρών, αυτός ο άγνωστος εχθρός. Για πείτε οι πιο έμπειροι, πώς τον αντιμετωπίζετε; 1
saxos55 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Περιμένω να περάσουν αυτές οι πέντε-έξι δύσκολες μέρες του μήνα και μετά ξαναρχίζω να της μιλάω Συγνώμη, δεν κρατήθηκα, συνεχίστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις