Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

​Γενικά τρώω πολύ, έχω καλό μεταβολισμό και είμαι αρκετά αδύνατος, έχω δυσκολία στο να πάρω κιλά, τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει πλέον συστηματική γυμναστική και γι'αυτό θέλω να φτιάξω λίγο τη διατροφή μου ώστε να μπορώ να πάρω κάποια μυϊκά κιλά, γιατί σε παλαιότερες προσπάθειές μου, μάλλον έχανα...

Εξετάσεις θυροειδη έχεις κάνει; Αν όχι θα στο συνιστούσα γτ μπορεί να παίζει το ρόλο του που δεν παίρνεις κιλά. Βέβαια ίσως παίζει και η καθημερινότητα σου. Άμα τρέχεις σα τον βεγκο νον στοπ για δουλειές λογικό είναι ότι; ο,τι πιστεύεις ότι τρως πολύ, να του καις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εξετάσεις θυροειδη έχεις κάνει; Αν ότι θα στο συνιστούσα γτ μπορεί να παίζει το ρόλο του που δεν παίρνεις κιλά. Βέβαια ίσως παίζει και η καθημερινότητα σου. Άμα τρέχεις σα τον βεγκο νον στοπ για δουλειές λογικό είναι ότι πιστεύεις ότι τρως πολύ να του καις.

Έχω κάνει, όλα φυσιολογικά.

​Ούτε η καθημερινότητά μου παίζει ρόλο, έχω περάσει και εποχές που γυμναζόμουν κάθε μέρα σε φουλ ένταση σε ομάδα μπάσκετ και περιόδους όπου έκανα τελείως καθιστική ζωή, το ίδιο αποτέλεσμα.

​Η μόνη φορά που πήρα αρκετά κιλά ήταν στο στρατό, γιατί βαριόμουν κι έτρωγα όλη μέρα σαβούρες απ'την καντίνα...

• Like 1

Αν εχεις χρόνο και δεν τις βαριέσαι κανε και κάθε μέρα γάμπες μην τις φοβάσαι δεν υπάρχει κανένα θέμα τραυματισμού και θα δεις σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα, ελα να στο υπογράψω !

Δεν παω καθε μερα gym ,τεσπα θα φορτωσω  για κανα τριμηνο  και θα δουμε τα αποτελεσματα .

• Like 1

Βαρέθηκα να πάω gym χτές.

Πήγα θάλασσα μα τι θάλασσα ...όνειρο ρε παιδί μου!

Και δεν έφαγα τα όσπρια της κάθε τρίτης.

Έφαγα στα Noodle bar και ήπια Γιαπωνέζικη μπύρα :)

• Like 6

Βαρέθηκα να πάω gym χτές.

Πήγα θάλασσα μα τι θάλασσα ...όνειρο ρε παιδί μου!

Και δεν έφαγα τα όσπρια της κάθε τρίτης.

Έφαγα στα Noodle bar και ήπια Γιαπωνέζικη μπύρα :)

Πολυ ωραια τα noodles   αυγου  με κοτοπουλο ,γρηγορη,νοστιμη  τροφη με καλη πρωτεινη. Eχω φαει στο χαλανδρι αν θυμαμαι καλα ,αλλα προτιμω το street wok  στην Ν.Ερυθραια .

• Like 1

Πολυ ωραια τα noodles   αυγου  με κοτοπουλο ,γρηγορη,νοστιμη  τροφη με καλη πρωτεινη. Eχω φαει στο χαλανδρι αν θυμαμαι καλα ,αλλα προτιμω το street wok  στην Ν.Ερυθραια .

Τα noodles με αυγά δεν μου αρέσουν. Έφαγα ρύζι με ένα μοσχάρι ΠΟΛΥ καυτερό! 

post-68421-0-14985200-1475661260_thumb.jpg

• Like 1

Πειράζει αν βάλω το στήθος κοτόπουλου στο μουλτι και το κάνω κομματάκια για να το βάλω στη σαλάτα; Εννοώ χάνονται τίποτα θρεπτικά συστατικά;

• Like 1

Πειράζει αν βάλω το στήθος κοτόπουλου στο μουλτι και το κάνω κομματάκια για να το βάλω στη σαλάτα; Εννοώ χάνονται τίποτα θρεπτικά συστατικά;

όχι ρε τι να χαθεί.

μπορείς πάντως με 2 πιρουνια να το ξεχαχνίσεις, ή απλώς με τα χέρια. Στο μούλτι δεν ξέρω τι μορφή θα πάρει (υπερβολικής ψύχας;)

• Like 1

Οχι ρε συ τι να χάσει! Αλλά στο multi ; Νιανιά θα γίνει. Κόψτο κομματάκια με ένα καλό μαχαίρι.

Και ένα κουφό !

Το καρότο βραστό έχει πιο πολλά θρεπτικά συστατικά απο ωμό!

• Like 1

εγω μια φορα πρεπει να εφαγα και ηταν τιγκα στην λαδιλα :P :D

και εδώ τα noodle bar θεσσ, πολύ κακή λαδίλα/τηγανίλα.

σήμερα έχει και μπάικ αλλά νιώθω κάτι πιασιματάκια στα lats ;p

Έχω κάνει, όλα φυσιολογικά.

​Ούτε η καθημερινότητά μου παίζει ρόλο, έχω περάσει και εποχές που γυμναζόμουν κάθε μέρα σε φουλ ένταση σε ομάδα μπάσκετ και περιόδους όπου έκανα τελείως καθιστική ζωή, το ίδιο αποτέλεσμα.

​Η μόνη φορά που πήρα αρκετά κιλά ήταν στο στρατό, γιατί βαριόμουν κι έτρωγα όλη μέρα σαβούρες απ'την καντίνα...

Αχ οκευ τότε. Δοκίμασε να τρως από όλα αλλά μεγάλες ποσότητες. Αλλά και για πιο σιγουριά και εγγύηση ίσως θα πρότεινα στην χειρότερη ή καλύτερη να συμβουλεύεις κάποιον διατροφολογο που θα σε βοηθήσει στο πρόβλημα σου. ;-)

Η με το χέρι αν δε βαριέσαι. Παραδοσιακά xD χαχα

Επίσης, τίπ για στήθος κοτόπουλο, για κάποιον που δε το γνώριζε, κομματάκια κ το πετάμε στη μαρουλοσαλατα μαζί με λίγα καρύδια . ;-) ( χειμωνιατικο φαγητό κυρίως λόγο μαρούλι)

Mια χαρα  μπορεις τζον , δες επισης πως φτιάχνει το κοτόπουλο στο μπλεντερ ο κύριος εεεεεεε η κυρία ηθελα να πω στο 6.40 πιο τούμπανο γεύμα πραγματικά  δεν γίνεται !!

Ολο το βίντεο ειναι πολυ καλο, δείχνει την διαδικασία από τα ψωνια, το ζύγισμα του φαγητού, ολίγον απο προπόνηση κτλ και είναι επαγγελματίας, έτσι? ξέρει τι κάνει ..

• Like 1

Mια χαρα  μπορεις τζον , δες επισης πως φτιάχνει το κοτόπουλο στο μπλεντερ ο κύριος εεεεεεε η κυρία ηθελα να πω στο 6.40 πιο τούμπανο γεύμα πραγματικά  δεν γίνεται !!

Ολο το βίντεο ειναι πολυ καλο, δείχνει την διαδικασία από τα ψωνια, το ζύγισμα του φαγητού, ολίγον απο προπόνηση κτλ και είναι επαγγελματίας, έτσι? ξέρει τι κάνει ..

Δεν ξερω τι ειναι πιο αηδια..αυτη ή ο χυμος κοτοπουλο που εφτιαξε

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...