Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να γινω γραφικος αλλα. Δημητρα βρες ενα σιδερο να κάνεις μονοζυγο. Τα σπάει πραγματικα ο μονοζυγος :-D

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

δεν έχω κάνει δειγματοληπτική εξατομικευμένη έρευνα .... 

η ερμηνεία μου ήταν με βάση την εικόνα του γενικού συνόλου(και μάλιστα του πρόσφατου Rio 2016) 

όλοι οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων ήταν σαν τα παιδιά της Μπιάφρας. 

τουναντίον η εικόνα των 4φαλων των δρομέων σπριντ ήταν ονειρική. 

Ναι ρε συ αλλα πρεπει να τα λαμβανεις ολα υποψιν. Οι σπριντερ στανταρ κανουν διαφορετικη προπονηση και διατροφη απο τους distant runners.

Γιατι και εμεις αν κανουμε σπριντ καθε μερα με 2000 θερμιδες και χωρις αντιστασεις θα γινουμε σαν τους δρομεις :P

• Like 1
Δημοσ.

δεν έχω κάνει δειγματοληπτική εξατομικευμένη έρευνα .... 

η ερμηνεία μου ήταν με βάση την εικόνα του γενικού συνόλου(και μάλιστα του πρόσφατου Rio 2016) 

όλοι οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων ήταν σαν τα παιδιά της Μπιάφρας. 

τουναντίον η εικόνα των 4φαλων των δρομέων σπριντ ήταν ονειρική. 

Εγω συμφωνω με Δημητρα  ,των μεγαλων αποστασεων ειναι Αιθιοπικος σωματοτυπος ,προτιμω του sprint   ειναι πιο κοντα στα δικα μου αισθητικα κριτηρια .

• Like 2
Δημοσ.

εγώ το διάβασα το σεντόνι, δεν είναι παράλογα αυτά που λέει. Έτσι και αλλιώς στο fitness τα πράματα δεν είναι άσπρο μαύρο και γιαυτό ο κόσμος ψάχνει εμπειρία μαζί με την άποψη. 

Δημοσ.

Eφαρμοζω τον τελευταιο μηνα ενα συστημα οπου κανω γαμπες  3 φορες την βδομαδα .Δλδ κανω 2 φορες ποδια  και την τριτη την ενσωματωνω κυλιομενα  σε αλλο προγραμμα.

Νομιζω πως δουλευει  αν και ειναι νωρις ,ετσι αισθανομαι .Θα περιμενω ενα τριμηνο για να βγαλω τελικα συμπερασματα.

• Like 4
Δημοσ.

να γιατί η ανδρική σωματοδομή έχει γαμηστερούς (κλεμμένο) γλουτούς σε σχέση με τη γυναικεία. 
(γιατί κάνει αυτή τη κίνηση περισσότερες φορές από ότι η γυναίκα) νοών νοείτο 
Δημοσ.

Eφαρμοζω τον τελευταιο μηνα ενα συστημα οπου κανω γαμπες  3 φορες την βδομαδα .Δλδ κανω 2 φορες ποδια  και την τριτη την ενσωματωνω κυλιομενα  σε αλλο προγραμμα.

Αν εχεις χρόνο και δεν τις βαριέσαι κανε και κάθε μέρα γάμπες μην τις φοβάσαι δεν υπάρχει κανένα θέμα τραυματισμού και θα δεις σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα, ελα να στο υπογράψω !

Δημοσ.

Νομιζω πως δουλευει  αν και ειναι νωρις ,ετσι αισθανομαι .Θα περιμενω ενα τριμηνο για να βγαλω τελικα συμπερασματα.

εγώ για κάτι μήνες που έκανα γάμπες κάθε μέρα δούλεψε. Μετά βαρέθηκα το σταμάτησα και ξαναμικρύνανε. :P

• Like 2
Δημοσ.

Που πάει ρε η πατσαβούρα

https://www.facebook.com/AnllelaSagraOfficial/videos/750875381716895/

Έχω βάλει 2μιση κιλά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο 3 ώρες στο φούρνο. 3 μέρες θα τρώω.

:wub:  :wub:  :wub:

έχω παχύνει, μια χοντρή βουβάλα έχω γίνει ... 

άλλοι θα μπουν σε χειμωνιάτικο όγκο και γω με βλέπω να κινούμε σε χειμωνιάτικο θερμιδικό έλλειμμα  

Δημοσ.

Και γω εκανα γαμπες για μηνες 4 φορες τη βδομαδα και το αποτελεσμα που ειδα δεν ηταν αυτο που περιμενα οποτε ξενερωσα και τις πηγα στις 2 φορες :P

Δημοσ.

έχω παχύνει, μια χοντρή βουβάλα έχω γίνει ... 

άλλοι θα μπουν σε χειμωνιάτικο όγκο και γω με βλέπω να κινούμε σε χειμωνιάτικο θερμιδικό έλλειμμα  

Περιμενα να δω χειροτερη κοιλια με την περιγραφη σου. Μη γινεσαι αυστηρος με το σωμα σου. 

:-)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...