DDevil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Μπορει να γινω γραφικος αλλα. Δημητρα βρες ενα σιδερο να κάνεις μονοζυγο. Τα σπάει πραγματικα ο μονοζυγος 1
Mikeasdf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 δεν έχω κάνει δειγματοληπτική εξατομικευμένη έρευνα .... η ερμηνεία μου ήταν με βάση την εικόνα του γενικού συνόλου(και μάλιστα του πρόσφατου Rio 2016) όλοι οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων ήταν σαν τα παιδιά της Μπιάφρας. τουναντίον η εικόνα των 4φαλων των δρομέων σπριντ ήταν ονειρική. Ναι ρε συ αλλα πρεπει να τα λαμβανεις ολα υποψιν. Οι σπριντερ στανταρ κανουν διαφορετικη προπονηση και διατροφη απο τους distant runners. Γιατι και εμεις αν κανουμε σπριντ καθε μερα με 2000 θερμιδες και χωρις αντιστασεις θα γινουμε σαν τους δρομεις 1
Fotis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 δεν έχω κάνει δειγματοληπτική εξατομικευμένη έρευνα .... η ερμηνεία μου ήταν με βάση την εικόνα του γενικού συνόλου(και μάλιστα του πρόσφατου Rio 2016) όλοι οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων ήταν σαν τα παιδιά της Μπιάφρας. τουναντίον η εικόνα των 4φαλων των δρομέων σπριντ ήταν ονειρική. Εγω συμφωνω με Δημητρα ,των μεγαλων αποστασεων ειναι Αιθιοπικος σωματοτυπος ,προτιμω του sprint ειναι πιο κοντα στα δικα μου αισθητικα κριτηρια . 2
alex_000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 εγώ το διάβασα το σεντόνι, δεν είναι παράλογα αυτά που λέει. Έτσι και αλλιώς στο fitness τα πράματα δεν είναι άσπρο μαύρο και γιαυτό ο κόσμος ψάχνει εμπειρία μαζί με την άποψη.
Captn Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 έχει δοκιμάσει κανείς την ελληνική whey απο γάλα κατσίκας? γνώμες?
Fotis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Eφαρμοζω τον τελευταιο μηνα ενα συστημα οπου κανω γαμπες 3 φορες την βδομαδα .Δλδ κανω 2 φορες ποδια και την τριτη την ενσωματωνω κυλιομενα σε αλλο προγραμμα. Νομιζω πως δουλευει αν και ειναι νωρις ,ετσι αισθανομαι .Θα περιμενω ενα τριμηνο για να βγαλω τελικα συμπερασματα. 4
Demetra_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 να γιατί η ανδρική σωματοδομή έχει γαμηστερούς (κλεμμένο) γλουτούς σε σχέση με τη γυναικεία. (γιατί κάνει αυτή τη κίνηση περισσότερες φορές από ότι η γυναίκα) νοών νοείτο
Mau-Maus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Eφαρμοζω τον τελευταιο μηνα ενα συστημα οπου κανω γαμπες 3 φορες την βδομαδα .Δλδ κανω 2 φορες ποδια και την τριτη την ενσωματωνω κυλιομενα σε αλλο προγραμμα. Αν εχεις χρόνο και δεν τις βαριέσαι κανε και κάθε μέρα γάμπες μην τις φοβάσαι δεν υπάρχει κανένα θέμα τραυματισμού και θα δεις σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα, ελα να στο υπογράψω !
alex_000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Eφαρμοζω τον τελευταιο μηνα ενα συστημα οπου κανω γαμπες 3 φορες την βδομαδα .Δλδ κανω 2 φορες ποδια και την τριτη την ενσωματωνω κυλιομενα σε αλλο προγραμμα. Νομιζω πως δουλευει αν και ειναι νωρις ,ετσι αισθανομαι .Θα περιμενω ενα τριμηνο για να βγαλω τελικα συμπερασματα. εγώ για κάτι μήνες που έκανα γάμπες κάθε μέρα δούλεψε. Μετά βαρέθηκα το σταμάτησα και ξαναμικρύνανε. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Που πάει ρε η πατσαβούρα https://www.facebook.com/AnllelaSagraOfficial/videos/750875381716895/ Έχω βάλει 2μιση κιλά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο 3 ώρες στο φούρνο. 3 μέρες θα τρώω. 1
Demetra_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Που πάει ρε η πατσαβούρα https://www.facebook.com/AnllelaSagraOfficial/videos/750875381716895/ Έχω βάλει 2μιση κιλά χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο 3 ώρες στο φούρνο. 3 μέρες θα τρώω. έχω παχύνει, μια χοντρή βουβάλα έχω γίνει ... άλλοι θα μπουν σε χειμωνιάτικο όγκο και γω με βλέπω να κινούμε σε χειμωνιάτικο θερμιδικό έλλειμμα
Mikeasdf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Και γω εκανα γαμπες για μηνες 4 φορες τη βδομαδα και το αποτελεσμα που ειδα δεν ηταν αυτο που περιμενα οποτε ξενερωσα και τις πηγα στις 2 φορες
Votritis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 έχω παχύνει, μια χοντρή βουβάλα έχω γίνει ... άλλοι θα μπουν σε χειμωνιάτικο όγκο και γω με βλέπω να κινούμε σε χειμωνιάτικο θερμιδικό έλλειμμα Περιμενα να δω χειροτερη κοιλια με την περιγραφη σου. Μη γινεσαι αυστηρος με το σωμα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις