Vapir Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ρε παιδια,ξερω εναν γυμναστη (πολυ γνωστος και καλος στη περιοχη) που σχεδον καθημερινα για απογευματινο καταναλωνει 1 milko light.Ποια η αποψη σας? Ψαχνωντας βρηκα κ αυτο. http://dukandiaita.blogspot.gr/2015/01/milko-0.html κάτι ακουγόταν για τα milko παλιότερα σχετικά με την ποιότητα του γάλακτος , το μόνο σίγουρο για εμένα είναι πως ήταν φίσκα στα συντηρητικά , το ξέρω γιατι με πειράζουν στο στομάχι όταν είναι σε τεράστιες ποσότητες , τελευταία φορά που είχα πιει με είχε θερίσει , δεν γράφω παραπάνω . Αν ήμουν έξω ίσως να το έπινα , αν ήμουν σπίτι θα έβαζα γάλα + κακάο καθαρό με stevia και θα έφτιαχνα δικό μου , το θεωρώ πολύ καλύτερο και σε γεύση και σε ποιότητα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Φιλε μου το τυρι έχει πολύ πρωτεϊνη μέσα. Έχει και λιπαρά βεβαια αν πάρεις όμως το χαμηλών πιστευω για πρωϊ εισαι εντάξει. Οποτε αφου δεν γουστάρεις γιαούρτια και βρώμες θα παιξεις ειτε με αυγά ειτε με τοστ και τυρί. Γάλα πίνω το πρωί, γιαούρτι επίσης τρώω άλλες φορές απόγευμα, άλλες βράδυ, με μέλι και καρύδια, τυρί αρκετό και σε τοστ, που τρώω καθημερινά και τριμένο σε ρύζι, μακαρόνια. Αυγά επίσης τρώω, όχι σε καθημερινή βάση, ίσως θα πρέπει να αυξήσω την ποσότητα. Γενικά τρώω πολύ, έχω καλό μεταβολισμό και είμαι αρκετά αδύνατος, έχω δυσκολία στο να πάρω κιλά, τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει πλέον συστηματική γυμναστική και γι'αυτό θέλω να φτιάξω λίγο τη διατροφή μου ώστε να μπορώ να πάρω κάποια μυϊκά κιλά, γιατί σε παλαιότερες προσπάθειές μου, μάλλον έχανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γάλα πίνω το πρωί, γιαούρτι επίσης τρώω άλλες φορές απόγευμα, άλλες βράδυ, με μέλι και καρύδια, τυρί αρκετό και σε τοστ, που τρώω καθημερινά και τριμένο σε ρύζι, μακαρόνια. Αυγά επίσης τρώω, όχι σε καθημερινή βάση, ίσως θα πρέπει να αυξήσω την ποσότητα. Γενικά τρώω πολύ, έχω καλό μεταβολισμό και είμαι αρκετά αδύνατος, έχω δυσκοσλία το ν πάαρω κιλά, τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει πλέον συστηματική γυμναστική και γι'αυτό θέλω να φτιάξω λίγο τη διατροφή μου ώστε να μπορώ να πάρω κάποια μυϊκά κιλά, γιατί σε παλαιότερες προσπάθειές μου, μάλλον έχανα... Αυτο που λες δεν υπαρχει ειναι μυθος . Σιγουρα δεν τρως πολυ ,νομιζεις πως τρως πολυ για τα δικα σου δεδομενα .Εαν ετρωγες πολυ θα επαιρνες και κιλα . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που λες δεν υπαρχει ειναι μυθος . Σιγουρα δεν τρως πολυ ,νομιζεις πως τρως πολυ για τα δικα σου δεδομενα .Εαν ετρωγες πολυ θα επαιρνες και κιλα . Αυτό. Ακριβώς αυτό έλεγα κι εγώ πριν. Όταν άρχισα να τρώω περισσότερο απ'όσο έτρωγα, ξαφνικά άρχισα να παίρνω κιλά. Μυϊκά και λίπος προφανώς. Είχα φτάσει 61 ενώ τα κιλά μου έπαιζαν στα 52-55. Άσχετα που τώρα ξαναέπεσα στα 57, αλλά τουλάχιστον, έχω αρκετά χαμηλό bf σε σχέση με τα 61 και φαίνομαι καλύτερα. Το σημαντικό είναι ότι νιώθω δυνατότερος. Πετάω στα βράχια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Γάλα πίνω το πρωί, γιαούρτι επίσης τρώω άλλες φορές απόγευμα, άλλες βράδυ, με μέλι και καρύδια, τυρί αρκετό και σε τοστ, που τρώω καθημερινά και τριμένο σε ρύζι, μακαρόνια. Αυγά επίσης τρώω, όχι σε καθημερινή βάση, ίσως θα πρέπει να αυξήσω την ποσότητα. Γενικά τρώω πολύ, έχω καλό μεταβολισμό και είμαι αρκετά αδύνατος, έχω δυσκολία στο να πάρω κιλά, τον τελευταίο μήνα έχω αρχίσει πλέον συστηματική γυμναστική και γι'αυτό θέλω να φτιάξω λίγο τη διατροφή μου ώστε να μπορώ να πάρω κάποια μυϊκά κιλά, γιατί σε παλαιότερες προσπάθειές μου, μάλλον έχανα... Mπες myfitnesspal βάλε ποσα κιλά θελεις να παιρνεις ανα βδομάδα (0.5 θα βάλεις) βάλε και το πρόγραμμα προπονησης βαλε και τι είδους ζωη κανεις κάθε μερα πχ δουλευεις σερβιτόρος ή εισαι δουλεια ΓΡΑΦΕΙΟΥ ή κοιμάσαι ολη μερα? ε και τελοςπαντων θα σου βγάλει τις θερμιδες τους υδατάνθρακες τι πρωτεϊνες και τα λιπαρά που θες σε καθημερινη βάση. Αυτό. Ακριβώς αυτό έλεγα κι εγώ πριν. Όταν άρχισα να τρώω περισσότερο απ'όσο έτρωγα, ξαφνικά άρχισα να παίρνω κιλά. Μυϊκά και λίπος προφανώς. Είχα φτάσει 61 ενώ τα κιλά μου έπαιζαν στα 52-55. Άσχετα που τώρα ξαναέπεσα στα 57, αλλά τουλάχιστον, έχω αρκετά χαμηλό bf σε σχέση με τα 61 και φαίνομαι καλύτερα. Το σημαντικό είναι ότι νιώθω δυνατότερος. Πετάω τα βράχια. Πηρες ογκο και μετα αρχισες να "κοβεις" το λιπος ε? Σημερα εφαγα γαυρο ψητο με σαλάτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πηρες ογκο και μετα αρχισες να "κοβεις" το λιπος ε? εσυ πως θα το εκανες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Αυτο που λες δεν υπαρχει ειναι μυθος . Σιγουρα δεν τρως πολυ ,νομιζεις πως τρως πολυ για τα δικα σου δεδομενα .Εαν ετρωγες πολυ θα επαιρνες και κιλα . Κοίτα να δεις, μπορεί και να έχεις δίκιο, αν και τρώω πολύ για τα δεδομένα όσων γνωρίζω Γενικά μπορώ να τρώω όλη μέρα, ακόμα και του σκασμού να φάω, που πλέον δεν το κάνω, μπορώ σε 1 ώρα να ξαναφάω κανονικά. Γι'αυτό και προσπαθώ να τρώω πολύ τακτικά, με 2 μεγάλα γεύματα μες στη μέρα (2 με 3 πιάτα φαγητό). Άλλες φορές τρώω γρήγορα, άλλες αν έχω χρόνο πολύ αργά και πάντα τελειώνω όσα δεν τρώνε οι άλλοι, όταν δεν τρώω μόνος. Οπότε, δεν ξέρω αν όσο τρώω μου φτάνει, σίγουρα όμως τρώω πολύ. Γι'αυτό εστιάζω ίσως στο τι μπορώ ν'αλλάξω στη διατροφή μου... Να σημειώσω ότι γλυκά τρώω πολύ σπάνια και γενικά προσέχω όχι το τι τρώω, αλλά να τρώω σπιτικό φαγητό. Περπατάω επίσης αρκετά μες στη μέρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πηρες ογκο και μετα αρχισες να "κοβεις" το λιπος ε? Ούτε καν. Δεν είχα καν αυτό το σκοπό. Είμαι άπειρος με το θέμα. (Δε μου αρέσει η ιδέα bulking-cutting έτσι κι αλλιώς. Προτιμώ να το πάω σταδιακά). Απλά το καλοκαίρι σταμάτησα να τρώω πολύ και έκανα πολλές δραστηριότητες που είχαν cardio μέσα. Δεν είχα όρεξη για φαγητό καλοκαιριάτικα. Ο μεταβολισμός μου δούλεψε άψογα το εκμεταλλεύτηκα και από εκεί και πέρα τρώω όσο πιο καθαρά γίνεται χωρίς να μετράω θερμίδες, ούτε τίποτα. Αν κάποια μέρα μου ξεφύγει από φαγητό, είτε δε θα κάνω γυμναστική είτε θα φάω και σαβούρα για αναπλήρωση. Αυτά και είμαι χαρούμενος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Mπες myfitnesspal βάλε ποσα κιλά θελεις να παιρνεις ανα βδομάδα (0.5 θα βάλεις) βάλε και το πρόγραμμα προπονησης βαλε και τι είδους ζωη κανεις κάθε μερα πχ δουλευεις σερβιτόρος ή εισαι δουλεια ΓΡΑΦΕΙΟΥ ή κοιμάσαι ολη μερα? ε και τελοςπαντων θα σου βγάλει τις θερμιδες τους υδατάνθρακες τι πρωτεϊνες και τα λιπαρά που θες σε καθημερινη βάση. Moυ γράφει ότι θέλω 2800 θερμίδες, με 350γρ. υδατάνθρακες, 140γρ. πρωτεΐνης και 93γρ. λίπους. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ιδέα πώς να υπολογίζω τις θερμίδες που τρώω κι επίσης για μένα είναι σημαντικό να πάρω μυικά κιλά, γιατί αλλιώς, όποτε παίρνω κιλά (3-4, μη φανταστείς), τα παίρνω αποκλειστικά στην περιοχή της κοιλιάς... Edit : Είδα ότι στο σάιτ που μου έβαλες έχει ενδεικτικές θερμίδες για κάποια φαγητά, φυσικά χωρίς να υπολογίζονται ξεχωριστά κάποια μπαχαρικά ή ξεχωριστά υλικά που χρησιμοποιεί ο καθένας κοκ. Χοντρικά λοιπόν, αφού υπολόγισα για το σημερινό μου φαγητό, το έβγαλα γύρω στις 2500 θερμίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 να ρωτήσω; ένα σκουπάκι της impact whey με γιαούρτι μπανάνες μήλα ξηρούς καρπούς πριν το 5χ5 εγκρίνεται; φυσικά μετά θα πέσει πάλι μάσα, απλώς μπερδεύτηκε το πρόγραμμα σήμερα με τα meals συνήθως έπαιζε τρία ασπράδια και ένα τοστάκι ολικής 3ς φέτες γαλοπολα και 1 κασέρι. αλλα το φάγαμε είδη Κωπηλατικη και στρατιωτικες κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moυ γράφει ότι θέλω 2800 θερμίδες, με 350γρ. υδατάνθρακες, 140γρ. πρωτεΐνης και 93γρ. λίπους. Το θέμα μου είναι ότι δεν έχω ιδέα πώς να υπολογίζω τις θερμίδες που τρώω κι επίσης για μένα είναι σημαντικό να πάρω μυικά κιλά, γιατί αλλιώς, όποτε παίρνω κιλά (3-4, μη φανταστείς), τα παίρνω αποκλειστικά στην περιοχή της κοιλιάς... Edit : Είδα ότι στο σάιτ που μου έβαλες έχει ενδεικτικές θερμίδες για κάποια φαγητά, φυσικά χωρίς να υπολογίζονται ξεχωριστά κάποια μπαχαρικά ή ξεχωριστά υλικά που χρησιμοποιεί ο καθένας κοκ. Χοντρικά λοιπόν, αφού υπολόγισα για το σημερινό μου φαγητό, το έβγαλα γύρω στις 2500 θερμίδες. Eγω δεν βαζω καθολου μπαχαρικά. Δεν χρειάζεται πιστευω. Ο γαυρος ειναι ψητος στο φουρνο με λιγο λαδάκι μετά και σαλάτα λαχανο. Ουτε αλατι δεν εχει. Ο γαυρος στο μεταξυ εχει 20γρ πρωτ στα 100 αλλα ωμος μαγειρεμένος δεν ξερω ο διαολεμενος ποσα ειναι δεν βρισκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilis_24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Eγω δεν βαζω καθολου μπαχαρικά. Δεν χρειάζεται πιστευω. Ο γαυρος ειναι ψητος στο φουρνο με λιγο λαδάκι μετά και σαλάτα λαχανο. Ουτε αλατι δεν εχει. Ο γαυρος στο μεταξυ εχει 20γρ πρωτ στα 100 αλλα ωμος μαγειρεμένος δεν ξερω ο διαολεμενος ποσα ειναι δεν βρισκω. Χρησιμοποιώ πολύ τα μπαχαρικά και για τη γεύση αλλά και για κάποιες θετικές ιδιότητες που έχουν ορισμένα. Επίσης, αν και δεν πολυκάνει, χρησιμοποιώ αρκετά και διάφορες σάλτσες. Ψάρι, δυστυχώς, τρώω μόλις μια φορά την εβδομάδα, θα πρέπει να το διπλασιάσω τουλάχιστον, αν και τρώω και τόνο κονσέρβας συχνά και το ισοφαρίζω λίγο. Τι να πω, θα προσπαθήσω για ξεκίνημα να κάνω 3 τα κυρίως γεύματά μου, αυξάνοντας την ποσότητα που τρώω στο πρωινό και θα δω πώς θα πάει, αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, θα δείξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Eγω δεν βαζω καθολου μπαχαρικά. Δεν χρειάζεται πιστευω. Ο γαυρος ειναι ψητος στο φουρνο με λιγο λαδάκι μετά και σαλάτα λαχανο. Ουτε αλατι δεν εχει. Ο γαυρος στο μεταξυ εχει 20γρ πρωτ στα 100 αλλα ωμος μαγειρεμένος δεν ξερω ο διαολεμενος ποσα ειναι δεν βρισκω. Αναλόγως τα μπαχαρικά, βοηθούν και στη γεύση και σε άλλους τομείς, όπως οι καύσεις, η ευαισθησία στην ινσουλίνη, κάποια έχουν αντιμικροβιακή δράση κτλ. Δεν μου αρέσει ούτε και μένα το βαρύ σε μπαχαρικά φαΐ, αλλά σε χαμηλές ποσότητες (γιατί κάποια δεν αποβάλλονται εύκολα από τον οργανισμό και μπορούν να γίνουν τοξικά σε υψηλή πρόσληψη) ενισχύουν το αποτέλεσμα από κάθε άποψη. Τελευταία έχω ιδιαίτερη προτίμηση στην κανέλα...δοκιμάστε λίγο σε σκέτο καφέ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ισχύει ότι δεν πρέπει να τρώμε υδατάνθρακα μετά τις 19:00; σχεδον καθημερινα για απογευματινο καταναλωνει 1 milko light.Ποια η αποψη σας? 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 E παιξε μπάλα με ροκα και σέλινο και άλλα τέτοια σιγα δεν είναι αναγκη να βάζεις μπαχαρικα τουλάχιστον όπως το βλέπω εγω. Τωρα ο καθενας μπορει να έχει άλλη γνωμη. Αναλόγως τα μπαχαρικά, βοηθούν και στη γεύση και σε άλλους τομείς, όπως οι καύσεις, η ευαισθησία στην ινσουλίνη, κάποια έχουν αντιμικροβιακή δράση κτλ. Δεν μου αρέσει ούτε και μένα το βαρύ σε μπαχαρικά φαΐ, αλλά σε χαμηλές ποσότητες (γιατί κάποια δεν αποβάλλονται εύκολα από τον οργανισμό και μπορούν να γίνουν τοξικά σε υψηλή πρόσληψη) ενισχύουν το αποτέλεσμα από κάθε άποψη. Τελευταία έχω ιδιαίτερη προτίμηση στην κανέλα...δοκιμάστε λίγο σε σκέτο καφέ... Άλλο η κανέλα , τωρα να μου πεις θα βάλω κάρι και πάπρικες και πιπέρια. Δεν ψήνομαι εγω προσωπικα. Αλατι επαιρνα ιμαλαϊων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις