margaritagr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δε φαινόταν καλα πριν Έχω χάσει τα σκατοκιλα που πήρα στις διακοπές. Απο αυριο φουλ ρυθμοί γυμναστικής δε παει αλλο 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 είπα να υποδεχθώ τον Οκτώβρη δυναμικά εν όψει δύσκολων και πεσιμιστικών μηνών που προηγήθηκαν και έπονται εντάσσω στον στόλο των υδατανθράκων βρώμη και άνθος ορύζης και σταδιακά αυξάνω υδατάνθρακα. To ανθος ορύζης πως το χρησιμοποιείς? Γιατί εγώ με γάλα που δοκιμασα δεν μου αρεσε καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασα χθες τη ζώνη judo για weighted pull ups. Δούλεψε άψογα. Καθιερώθηκε. Αλλάζω το πρόγραμμά μου. Θα το κάνω 3ήμερο λόγω φόρτου. Σκέφτομαι κάτι τέτοιο: 1: Pull ups, push ups (πλάτη-χέρια-στήθος) 2: Handstand push ups, bridges (πλάτη-ώμοι) 3: Squats, leg raises (πόδια-κοιλιά) Για τη 1η μέρα το σκέφτηκα έτσι, γιατί τα pull ups πιάνουν διαφορετικά groups σε σχέση με τα push ups. Οπότε, όταν κάνω τη μία, θα ξεκουράζομαι για την άλλη. Μόνο για την 1η μέρα θα το πάω εναλλάξ. Για τις άλλες δύο, θα δίνω βάση στο πρώτο, και για τελείωμα θα κάνω bridges ή leg raises. Γενικά κοιλιά και ραχιαίοι δουλεύουν σε όλες. Θα έχω μία μέρα διάλλειμα στο ενδιάμεσο, όπου θα πηγαίνω για τρέξιμο. Επίσης το ΣΚ ελεύθερο για ο,τιδήποτε (αναρρίχηση, κολύμπι ή και τα δύο). Τι λέτε; ωραιος ναι και εγω αυτα κανω στο περιπου σπιτι, αλλα τα συνδιαζω ολα μαζι. οντως ετσι ειναι pull και μετα push για ξεκουραση εγω σημερα δεν εκανα πολλα , 200pull-200push και 100 διζυγο ενα 40 λεπτο , το απογευμα εχω ποδηλατο κ τρεξιμο και μετα σπιτι για κλεισιμο 2 100αρια pull-push... Συνδιασε το με κολυμπι και θα εισαι τζι-τζι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το χρησιμοποιώ ως πηγή υδατάνθρακα είτε σε πρωινό μετά από αερόβιο είτε σε μέρα που έχω διπλή αερόβια. Όχι πάνω από δύο φορές την εβδομάδα. Δεν ξεφεύγω από 30-40γρμ, ζεσταίνω νερό και το ρίχνω λίγο λίγο ενώ παράλληλα ανακατέβω με ένα κουτάλι ... σαν να κάνω βρεφική κρέμα (προετοιμάζομαι σιγά σιγά) προσθέτεις έξτρα βανιλλίνη αν θες. εγώ απλά ρίχνω δύο τρία drops γλυκαντικό.ουσιαστικά είναι ρυζάλευρο. πολλές κρέμες το αναφέρουν έτσι. η μόνη όμως που δεν έχει σάκχαρα είναι το 'άνθος ορύζης - Γιώτης' γενικά απέχω από ότι έχει ζάχαρη έως τον Δεκέμβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έφτιαξα κι εγώ το ποδηλατάκι μου μετά από τόσους ποδηλατάδες που άρχισαν να γράφουν εδώ μέσα. Αρχικά το θέλω για 1,5 χιλιόμετρο που είναι το gym μου οπότε δεν θα είναι καν challenging. Η γλώσσα πάντως μου έφυγε σήμερα που το γύρισα όχι στο δρόμο, αλλά στα σκαλιά μέχρι να το ανεβάσω στο διαμέρισμά μου (7 ορόφους). Άντε μπράβο, την καλύτερη δουλειά έκανες! Εάν δεν μεσολαβούν κεντρικοί δρόμοι/πολλά φανάρια από το σπίτι σου μέχρι το γυμναστήριο, μπορείς να βγάλεις άνετα ΗΙΙΤ για 1.5χλμ έτσι ώστε να μην χρειάζεσαι ζέσταμα πριν να ξεκινήσεις το πρόγραμμά σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 το χρησιμοποιώ ως πηγή υδατάνθρακα είτε σε πρωινό μετά από αερόβιο είτε σε μέρα που έχω διπλή αερόβια. Όχι πάνω από δύο φορές την εβδομάδα. Δεν ξεφεύγω από 30-40γρμ, ζεσταίνω νερό και το ρίχνω λίγο λίγο ενώ παράλληλα ανακατέβω με ένα κουτάλι ... σαν να κάνω βρεφική κρέμα (προετοιμάζομαι σιγά σιγά) προσθέτεις έξτρα βανιλλίνη αν θες. εγώ απλά ρίχνω δύο τρία drops γλυκαντικό. ουσιαστικά είναι ρυζάλευρο. πολλές κρέμες το αναφέρουν έτσι. η μόνη όμως που δεν έχει σάκχαρα είναι το 'άνθος ορύζης - Γιώτης' γενικά απέχω από ότι έχει ζάχαρη έως τον Δεκέμβρη. Ναι αυτό το γιώτης έχω και εγώ απλά γευστικά δεν μου αρεσε καθολου με το γαλα που το δοκιμασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 ωραιος ναι και εγω αυτα κανω στο περιπου σπιτι, αλλα τα συνδιαζω ολα μαζι. οντως ετσι ειναι pull και μετα push για ξεκουραση εγω σημερα δεν εκανα πολλα , 200pull-200push και 100 διζυγο ενα 40 λεπτο , το απογευμα εχω ποδηλατο κ τρεξιμο και μετα σπιτι για κλεισιμο 2 100αρια pull-push... Συνδιασε το με κολυμπι και θα εισαι τζι-τζι Το λιώνεις. Δε φτάνω τόσες επαναλήψεις σε προπονήσεις. Ωραίος! Ανεβάζω κατευθείαν δυσκολία. Επίσης το σκέφτηκα και διαφορετικά. Σαν τελείωμα μπορώ να κάνω pull overs στο μονόζυγο ακολουθούμενα από bar dips και αρνητικά muscle ups, όλα σε μία κίνηση (για τη 1η μέρα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 οχι ρε τι λιωνω ισα που εσταξε λιγος ιδρωτας... αυτα για μενα ειναι ζεσταμα ναι καντο αν εισαι gym ειναι πολυ καλο... εγω με την κασα πανω απο το κεφαλι μου δεν μπορω να κανω και πολλα πραγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Άντε μπράβο, την καλύτερη δουλειά έκανες! Εάν δεν μεσολαβούν κεντρικοί δρόμοι/πολλά φανάρια από το σπίτι σου μέχρι το γυμναστήριο, μπορείς να βγάλεις άνετα ΗΙΙΤ για 1.5χλμ έτσι ώστε να μην χρειάζεσαι ζέσταμα πριν να ξεκινήσεις το πρόγραμμά σου! Δεν παίζουν πολύ κεντρικοί δρόμοι αλλά έχει αρκετό σταμάτα ξεκίνα. Αν και να σου πω την αλήθεια, και αεροδιάδρομος να ήταν, HIIT δεν θα έκανα, ειδικά πριν την προπόνηση. Μπορεί πιό μετά να πηγαίνω παραλιακά που εκεί είναι πολύ πιό εφικτό να κάνω κάτι εξτρά με το ποδήλατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε, τι έχετε όλοι με το ΗΙΙΤ (Φώτηηηηηηηηηηηηη!!!!); Για να ανέβουν οι παλμοί πριν την προπόνηση, μια χαρά είναι! Δεν κάνεις ζέσταμα πριν την προπόνηση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω τι λετε εγω σημερα στη γιογκα δεν μπορουσα να κανω ουτε τα πουσαπς ενοιωθα τα χερια μου και τους ωμους κουρασμενους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερω τι λετε εγω σημερα στη γιογκα δεν μπορουσα να κανω ουτε τα πουσαπς ενοιωθα τα χερια μου και τους ωμους κουρασμενους δες το μήπως είναι ψυχολογικό το ζήτημα. και γω σήμερα σαν να σέρνομαι αισθάνομαι. δεν μπορώ να κάνω πεταλιά :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε, τι έχετε όλοι με το ΗΙΙΤ (Φώτηηηηηηηηηηηηη!!!!); Για να ανέβουν οι παλμοί πριν την προπόνηση, μια χαρά είναι! Δεν κάνεις ζέσταμα πριν την προπόνηση; Tους εκανες ολους ποδηλατες wizzy .Εχει ο φιλος μου ενα πολυ καλο mountain bike του εχει παει 4κ+ αλλα εγω εαν εκανα μονο κουρσα θα εκανα η' κανα downhill τα αλλα ειναι φλωρικα . Στο μεταξυ ειχα βαλει στην ψησταρια 3 μπιφτεκια και εμεινα απο υγραεριο πφφφ ,θελει καμμια ωρα να μου φερουν καινουρια .και βιαζομουν να ετρωγα για να πηγαινα gym ,δεν με χαλασε . @Μαργαριτα ηθελε αλογουρα ρε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 για κάνα enduro σε κόβω εσένα fotis!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε, τι έχετε όλοι με το ΗΙΙΤ (Φώτηηηηηηηηηηηηη!!!!); Για να ανέβουν οι παλμοί πριν την προπόνηση, μια χαρά είναι! Δεν κάνεις ζέσταμα πριν την προπόνηση; Για πριν την προπόνηση με βάρη ? Είναι big no no. Το argument μου είναι γιατί να ανέβουν τόσο ψήλα (όσο τους πάει το HIIT) οι παλμοί πριν την προπόνηση ? Από ζέσταμα κάνω το bare minimum. Αν αρχίσω με άρσεις π.χ. κάνω μερικές δυναμικές διατάσεις για προσαγωγούς και οπίσθιους μηριαίους για να "φύγει" το tightness και μετά αρχίσω με 60 κιλά 5 reps, 100 κιλά 3 reps, 120 1 rep, 140 1 rep και μετά ό,τι μονές κάνω. Έχω περάσει και από το άλλο στάδιο όπου έκανα το λιγότερο μισή ώρα "ζέσταμα". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις