GeorgeHellas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Οκ θα το προτείνω και σε αυτόν που μου έκανε το πρόγραμμα ώστε να προχωρήσω σε σχετικές αλλαγές ευχαριστω!
FreakBoy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εφοσον η γραμμωση η ο ογκος ειναι καθαρα στην διατροφη γιατι στα γυμναστηρια συνεχιζουν και κανουν την ιδια ερωτηση οταν τον ρωτας για καποιο προγραμμα;;
Captn Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν σήμερα που δεν μιλάτε για φαγητά θα σας ξαναδωσω το προγραμματάκι μου. Περιμένω ενστασεις. γτπ,απλά.
Demetra_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 είπα να υποδεχθώ τον Οκτώβρη δυναμικά εν όψει δύσκολων και πεσιμιστικών μηνών που προηγήθηκαν και έπονται εντάσσω στον στόλο των υδατανθράκων βρώμη και άνθος ορύζης και σταδιακά αυξάνω υδατάνθρακα. σήμερα έφαγα τρία μοσχαρίσια μπιφτέκια μέσα σε ψωμάκια μπριος, κόλαση τα άτιμα (ήπια γράπα και μπύρα )vamos να ανέβει το ηθικό 4
TEOKOS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Εφοσον η γραμμωση η ο ογκος ειναι καθαρα στην διατροφη γιατι στα γυμναστηρια συνεχιζουν και κανουν την ιδια ερωτηση οταν τον ρωτας για καποιο προγραμμα;;Πιο απλά δεν λέγονταιhttp://www.iatronet.gr/askisi/gymnastiki-askisi/article/17013/sxediazontas-swsta-to-programma-sto-gymnastirio.html είπα να υποδεχθώ τον Οκτώβρη δυναμικά εν όψει δύσκολων και πεσιμιστικών μηνών που προηγήθηκαν και έπονται εντάσσω στον στόλο των υδατανθράκων βρώμη και άνθος ορύζης και σταδιακά αυξάνω υδατάνθρακα. σήμερα έφαγα τρία μοσχαρίσια μπιφτέκια μέσα σε ψωμάκια μπριος, κόλαση τα άτιμα (ήπια γράπα και μπύρα ) vamos να ανέβει το ηθικό Έτσι μπράβο!
vgiozo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 είπα να υποδεχθώ τον Οκτώβρη δυναμικά εν όψει δύσκολων και πεσιμιστικών μηνών που προηγήθηκαν και έπονται εντάσσω στον στόλο των υδατανθράκων βρώμη και άνθος ορύζης και σταδιακά αυξάνω υδατάνθρακα. σήμερα έφαγα τρία μοσχαρίσια μπιφτέκια μέσα σε ψωμάκια μπριος, κόλαση τα άτιμα (ήπια γράπα και μπύρα ) vamos να ανέβει το ηθικό Εγώ πάλι ονειρεύομαι ήδη το κοτόπουλο κοκκινιστό με μελιτζάνες και πατάτες που θα κάνω αύριο ή μεθαύριο...αγαπημένο της μαμάς (μόνο που τό'κανε με μοσχαράκι, αλλά στη κρίση προτιμούμε κοτόπουλο) ...έλεγα για το "cheat meal" του μήνα να φάω τη σταθερή μου λιγούρα, διπλή κρέπα με νουτέλα, αλλά με βλέπω να φτιάχνω τη περίφημη λαδόπιτα της γιαγιάς σε αρκετά μικρότερη ποσότητα (ή κανά σιμιγδαλένιο χαλβά, δεν θα με πειράξει)
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 είπα να υποδεχθώ τον Οκτώβρη δυναμικά εν όψει δύσκολων και πεσιμιστικών μηνών που προηγήθηκαν και έπονται εντάσσω στον στόλο των υδατανθράκων βρώμη και άνθος ορύζης και σταδιακά αυξάνω υδατάνθρακα. σήμερα έφαγα τρία μοσχαρίσια μπιφτέκια μέσα σε ψωμάκια μπριος, κόλαση τα άτιμα (ήπια γράπα και μπύρα ) vamos να ανέβει το ηθικό Τι ειναι το ανθος ορυζης ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τι ειναι το ανθος ορυζης ? Το ξέρετε ότι το "ανθος" είναι λάθος μετάφραση του flour ε? Δηλαδή κάποτε είδαν ή μάλλον άκουσαν τη λέξη φλάουρ (αλεύρι) και το κατάλαβαν σαν ...φλάουερ (λουλούδι - άνθος)! Έτσι προέκυψε και το "Ανθος Αραβοσιτου" (corn flour & όχι flower)... 12
patrickdrd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 πλακα εχει αυτο: Κροκόδειλος: η άσκηση για να ρίξεις την κοιλίτσα
yannis27gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Πρώτα ήρθε ένας μοντ. Μετά ένας σούπερ μοντ. Άντε να ρθει κι ο ίδιος ο Χαλ να κλείσει ο κύκλος. Φρικ, τοςο ο όγκος όσο και η γράμμωση ειναι 70% διατροφή, όχι 100%.
Fotis13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Φρικ, τοςο ο όγκος όσο και η γράμμωση ειναι 70% διατροφή, όχι 100%. Μην σου πω ειναι και παραπανω τι να γραμμωσεις απο τις ασκησεις ουτε το 10% δεν ειναι .
TEOKOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Τι βρήκα ρε φίλε!!!!! Δεκαετία του '70 Στην εφηβεία ,το πρώτο μου γυμναστήριο. Olympus Gym Μάους το θυμάσαι; Το είχες ακουστά; 7
gon1332 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δοκίμασα χθες τη ζώνη judo για weighted pull ups. Δούλεψε άψογα. Καθιερώθηκε. Αλλάζω το πρόγραμμά μου. Θα το κάνω 3ήμερο λόγω φόρτου. Σκέφτομαι κάτι τέτοιο: 1: Pull ups, push ups (πλάτη-χέρια-στήθος) 2: Handstand push ups, bridges (πλάτη-ώμοι) 3: Squats, leg raises (πόδια-κοιλιά) Για τη 1η μέρα το σκέφτηκα έτσι, γιατί τα pull ups πιάνουν διαφορετικά groups σε σχέση με τα push ups. Οπότε, όταν κάνω τη μία, θα ξεκουράζομαι για την άλλη. Μόνο για την 1η μέρα θα το πάω εναλλάξ. Για τις άλλες δύο, θα δίνω βάση στο πρώτο, και για τελείωμα θα κάνω bridges ή leg raises. Γενικά κοιλιά και ραχιαίοι δουλεύουν σε όλες. Θα έχω μία μέρα διάλλειμα στο ενδιάμεσο, όπου θα πηγαίνω για τρέξιμο. Επίσης το ΣΚ ελεύθερο για ο,τιδήποτε (αναρρίχηση, κολύμπι ή και τα δύο). Τι λέτε; 4
bosei Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Έφτιαξα κι εγώ το ποδηλατάκι μου μετά από τόσους ποδηλατάδες που άρχισαν να γράφουν εδώ μέσα. Αρχικά το θέλω για 1,5 χιλιόμετρο που είναι το gym μου οπότε δεν θα είναι καν challenging. Η γλώσσα πάντως μου έφυγε σήμερα που το γύρισα όχι στο δρόμο, αλλά στα σκαλιά μέχρι να το ανεβάσω στο διαμέρισμά μου (7 ορόφους). 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις