Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ θα το προτείνω και σε αυτόν που μου έκανε το πρόγραμμα ώστε να προχωρήσω σε σχετικές αλλαγές :) ευχαριστω!

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Εφοσον η γραμμωση η ο ογκος ειναι καθαρα στην διατροφη γιατι στα γυμναστηρια συνεχιζουν και κανουν την ιδια ερωτηση οταν τον ρωτας για καποιο προγραμμα;;

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα που δεν μιλάτε για φαγητά θα σας ξαναδωσω το προγραμματάκι μου. Περιμένω ενστασεις.

γτπ,απλά.

Δημοσ.

είπα να υποδεχθώ τον Οκτώβρη δυναμικά εν όψει δύσκολων και πεσιμιστικών μηνών που προηγήθηκαν και έπονται 
εντάσσω στον στόλο των υδατανθράκων βρώμη και άνθος ορύζης και σταδιακά αυξάνω υδατάνθρακα. 
σήμερα έφαγα τρία μοσχαρίσια μπιφτέκια μέσα σε ψωμάκια μπριος, κόλαση τα άτιμα (ήπια γράπα και μπύρα :D )
vamos να ανέβει το ηθικό 

• Like 4
Δημοσ.

Εφοσον η γραμμωση η ο ογκος ειναι καθαρα στην διατροφη γιατι στα γυμναστηρια συνεχιζουν και κανουν την ιδια ερωτηση οταν τον ρωτας για καποιο προγραμμα;;

Πιο απλά δεν λέγονται

http://www.iatronet.gr/askisi/gymnastiki-askisi/article/17013/sxediazontas-swsta-to-programma-sto-gymnastirio.html

είπα να υποδεχθώ τον Οκτώβρη δυναμικά εν όψει δύσκολων και πεσιμιστικών μηνών που προηγήθηκαν και έπονται 

εντάσσω στον στόλο των υδατανθράκων βρώμη και άνθος ορύζης και σταδιακά αυξάνω υδατάνθρακα. 

σήμερα έφαγα τρία μοσχαρίσια μπιφτέκια μέσα σε ψωμάκια μπριος, κόλαση τα άτιμα (ήπια γράπα και μπύρα :D )

vamos να ανέβει το ηθικό

Έτσι μπράβο!
Δημοσ.

vamos να ανέβει το ηθικό 

Εγώ πάλι ονειρεύομαι ήδη το κοτόπουλο κοκκινιστό με μελιτζάνες και πατάτες που θα κάνω αύριο ή μεθαύριο...αγαπημένο της μαμάς (μόνο που τό'κανε με μοσχαράκι, αλλά στη κρίση προτιμούμε κοτόπουλο)

...έλεγα για το "cheat meal" του μήνα να φάω τη σταθερή μου λιγούρα, διπλή κρέπα με νουτέλα, αλλά με βλέπω να φτιάχνω τη περίφημη λαδόπιτα της γιαγιάς σε αρκετά μικρότερη ποσότητα (ή κανά σιμιγδαλένιο χαλβά, δεν θα με πειράξει)

Δημοσ.

vamos να ανέβει το ηθικό 

Τι  ειναι το ανθος ορυζης ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι  ειναι το ανθος ορυζης ?

Το ξέρετε ότι το "ανθος" είναι λάθος μετάφραση του flour ε? Δηλαδή κάποτε είδαν ή μάλλον άκουσαν τη λέξη φλάουρ (αλεύρι) και το κατάλαβαν σαν ...φλάουερ (λουλούδι - άνθος)! Έτσι προέκυψε και το "Ανθος Αραβοσιτου" (corn flour & όχι flower)...

:)

• Like 12
Δημοσ.

Πρώτα ήρθε ένας μοντ. Μετά ένας σούπερ μοντ. Άντε να ρθει κι ο ίδιος ο Χαλ να κλείσει ο κύκλος. :)

Φρικ, τοςο ο όγκος όσο και η γράμμωση ειναι 70% διατροφή, όχι 100%.

Δημοσ.

Φρικ, τοςο ο όγκος όσο και η γράμμωση ειναι 70% διατροφή, όχι 100%.

Μην σου πω ειναι και παραπανω τι να γραμμωσεις απο τις ασκησεις ουτε το 10% δεν ειναι .

Δημοσ.

Τι βρήκα ρε φίλε!!!!!

Δεκαετία του '70

Στην εφηβεία ,το πρώτο μου γυμναστήριο. Olympus Gym

Μάους το θυμάσαι; Το είχες ακουστά;

post-68421-0-45200400-1475487982_thumb.jpeg

• Like 7
Δημοσ.

Δοκίμασα χθες τη ζώνη judo για weighted pull ups. Δούλεψε άψογα.

Καθιερώθηκε.

Αλλάζω το πρόγραμμά μου. Θα το κάνω 3ήμερο λόγω φόρτου. Σκέφτομαι κάτι τέτοιο:

1: Pull ups, push ups (πλάτη-χέρια-στήθος)

2: Handstand push ups, bridges (πλάτη-ώμοι)

3: Squats, leg raises (πόδια-κοιλιά)

Για τη 1η μέρα το σκέφτηκα έτσι, γιατί τα pull ups πιάνουν διαφορετικά groups σε σχέση με τα push ups. Οπότε, όταν κάνω τη μία, θα ξεκουράζομαι για την άλλη. Μόνο για την 1η μέρα θα το πάω εναλλάξ. Για τις άλλες δύο, θα δίνω βάση στο πρώτο, και για τελείωμα θα κάνω bridges ή leg raises. Γενικά κοιλιά και ραχιαίοι δουλεύουν σε όλες.

Θα έχω μία μέρα διάλλειμα στο ενδιάμεσο, όπου θα πηγαίνω για τρέξιμο. Επίσης το ΣΚ ελεύθερο για ο,τιδήποτε (αναρρίχηση, κολύμπι ή και τα δύο).

Τι λέτε;

• Like 4
Δημοσ.

Έφτιαξα κι εγώ το ποδηλατάκι μου μετά από τόσους ποδηλατάδες που άρχισαν να γράφουν εδώ μέσα.

Αρχικά το θέλω για 1,5 χιλιόμετρο που είναι το gym μου οπότε δεν θα είναι καν challenging. Η γλώσσα πάντως μου έφυγε σήμερα που το γύρισα όχι στο δρόμο, αλλά στα σκαλιά μέχρι να το ανεβάσω στο διαμέρισμά μου (7 ορόφους).

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...